Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Sziasztok!
Feltoltam a rootolt svéd romot, de nekem olyan lassú, mint a dög. FC nincs, ez igaz, de pl. egy névjegyzék megnyitásakor 3 sec. fehér képernyő! Ha kipróbálnám a 2.2-őt hogyan is kell nekiállnom? Eddig Amonra-val csináltam, de ez ha jól olvasom azzal nem fog menni. Előtte kell valami, vagy a svédre mehet egyből?
-
Echoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #12451 üzenetére
A support hardver-hibára utalgat. A GPS-segédlet nem tudom, merre van, igy be sem tudom kapcsolni!
-
Echoo
senior tag
Sziasztok!
2.1r6 romot használok. Igo8.4 mellé pozicionál, pl. ha a Péceli úton haladok, a Rákos patak vizre pozicionál. Ha hajóval lennék nem is zavarna, de a Daewoom csak szárazon megy, és vizi jártasságim sincs.
De komolyan! Vajon miért rak odébb kb. 100m-rel? A Spica-m nem csinálja ugyanezzel az Igo-val.
-
Echoo
senior tag
Srácok!
Valaki próbáljon meg beledugni egy voda vagy pannon simet, ha nem nagy kérés. A T-s Xperiám nem volt lockolva, tök független volt. Hátha ez is. (Csak reménykedem, mert pannonos vok, ott meg sz@rt se kapni, az is drága.)
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Van benne FM-rádió? Ha jól látom, nem látom
Pedig már indulnék is érte, ha lenne. Csak sajnos rádió-függő vagyok (amíg még van mit hallgatni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest