- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsak
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Másfél éves Pulse-omnál eltörött a töltő csatlakozója (a telefonban), nem tölt, lötyög. Még garanciális, szeretném szervizbe adni, de ahhoz vissza kéne tennem a gyári android rendszert (most FLB v1.7 van rajta, ezzel eddig többé-kevésbé jól működött). Viszont e visszatételhez fel kéne töltenem az akksit. Valaki feltöltené nekem (Némi sör vagy csoki vagy egy szerény összeg ellenében)?
Budapest, XI. kerületben vagyok leggyakrabban, de természetesen ésszerű határokon belül odautazom. Légyszi segítsetek, elég fontos volna! Előre is köszönöm.
Üdv,
Keresztes Ákos
akos(pont)keresztes(kukac)gmail.com -
xsak
tag
Itt azt írják, kijött egy Britt v2.1 frissítés is: http://1r.hu/clf
(Bár a T-Mobile UK oldalán nem látom a letöltést)
-
xsak
tag
válasz
Eclips21 #14249 üzenetére
Nekem is mondják sokan, hogy rossz a hang:
"mintha vonaton" ülnék, susogó hangok, "ütések a háttérből".Jó lenne tenni ellene valamit, de a szervízben szoftverfrissítéssel "elintézték" a dolgot. :-(
Valaki azt is mondta már, hogy nem akar EZEN a telefonon beszélni velem többet :-)
-
xsak
tag
A wifi jelszavakat hol tárolja a rendszer?
Egy WPA2-es WiFi hálózathoz valaki beírta a jelszót a telefonomon, de most kéne. Gondolom valami fájlban tárolja, amit root-olt rendszer lévén bizonyára ki lehet olvasni... Hogyan? -
xsak
tag
válasz
ATM_automata #11556 üzenetére
Nekem a gyári 2.1-el volt ilyen probléma. FLB beta5.1-el rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest