- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
zuzu000 #30847 üzenetére
A lényeg ez:
"A Telekom üzletekben vásárolt készülékekre érvényes garanciaidő a vásárlástól számított 12 hónap.A következő készüléktípusoknál a garancia időtartama 1+1 év: Alcatel, Blackberry, Emporia, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Sagem, Samsung, Sony Ericsson és ZTE.
Ezt azt jelenti, hogy az első évben a garanciális igényt közvetlenül a gyártói márkaszervizben vagy a Telekom kijelölt üzleteiben, a második évben pedig kizárólag a gyártó márkaszervizében tudod érvényesíteni (korlátozott gyártói jótállás)"
Csak az a kérdés hogy a sony ericsson-ra rá lehet-e fogni hogy sony.
-
TomWexX
addikt
válasz
zuzu000 #19979 üzenetére
Akkor neked is!
(annyit segítek, hogy a root fejezetnél keresd)Látom már megvan...
-
törölt tag
válasz
zuzu000 #16942 üzenetére
Nekem van egy mentett apk-m, azt mindig visszateszem, és hurrá.
Ide feltettem -
Thorax89
csendes tag
válasz
zuzu000 #16889 üzenetére
Használtam, bár azóta már elhagytam egy felejtős estén.
Nekem is volt ilyen problémám, nem tudom mitől, azt viszont tudom, hogy hagytam picit pihenni, úgy 2-3 napig, bedugtam és tökéletesen működött. Volt alatta egy pici "tócsa", arra gondoltam, hogy valahogy megszívta magát vízzel, vagy párával és hagyni kellett, hogy "kiizzadja" magát. -
sajo13
senior tag
válasz
zuzu000 #16889 üzenetére
Én használom a gyári fülest, semmi gond vele. Lehet nálad érintkezés probléma van, dugd be jobban a csatit, vagy próbáld mozgatni a zsinórt.
gerii: STAMINA mód szinte semmire nem jó, ugyanaz, mint volt a bővített készenlét, annyi különbséggel, hogy meg tudsz adni appokat, mint kivételeket, amelyek mégis futhatnak alvó módban is (pl. gmail).
Akkor jó, ha nem szinkronizálsz semmit(se gmail, se facebook, se semmi, de akkor minek okostelefon?)
És sajnos hiába engedélyezem a gmailt, ha email jön csippan egyet, de ha épp nem veszem észre, később nem jelez jelzőfénnyel, szóval a STAMINA azt is kikapcsolja. Nem marad más, mint kézzel feloldani a billentyűzárat és megnézni a képernyőt. Ez kb annyi energia elvonás lenne az aksinak, mint 1 órán át néha felvillantani a led-et kéken vagy zölden. -
csacsi67
addikt
válasz
zuzu000 #15755 üzenetére
Nekem ugy van megcsinálva.Felrakok egy 75 romot azt a recoveryböl szüzen lementem.Tehát mindig van egy gyári alaprendszerem olyan mivel még a google fiokba sem léptem be.Majd felteszem a cm9 arra felrakom azokat az alkalmazásokat amik kellenek.Majd ezt a romot is amikor kész vagyok itt már minden beállitás csinálok erröl is egy backupot.Ha ujj rormot akarok feltenni MyBackup proval lementem ami fontos mindent ment pl játékállásokkal .Ezt a mapppát kimásolom.Majd amikor uj rendszert akarok felrakni törlöm a tárolot , majd 4 wipe majd eredeti gyári icsét rakom fel .Majd ujra inditom és rakom fel azt a romot amit akarok.Ezek után mybackupbol megy vissza a mentés.Persze természetesen a mentet romokat is kimentem a tárolo formázasa elött.
-
zuzu000
őstag
válasz
zuzu000 #15752 üzenetére
NA csak sikerult feltenni. Viszont az ertesito savban nem lehet megvaltoztatni a gombokat? Illetve mi ez a data usage warning? Ha ramegyek, akkor bemegy a mobilnetbe, de nincs bekapcsolva. Neha meg kiirja, hogy az sd-n tobb mint 75% van, es katt ide. De ramegyek, kiirja hogy memory alkalmazas leallt. Ezekkel lehet valamit kezdeni?
-
i.s
tag
válasz
zuzu000 #15748 üzenetére
Nekem a small nem is írt ki semmi baromságot. Újraindult és kész
razorka777. megcsináltam a dalvik wipe.ot, de ugyanaz maradt. A jelenség úgy fest, hogy felkínálja, hogy a meglévőt szeretném beállítani, vagy újat létrehozni. A meglévőre bökve gondolkodik néhány másodpercet, majd visszadob a választtó képernyőre. Új fiókot minden további nélkül enged létrehozni, csak a meglévőt nem.
Attól tartok, ha ez így marad, akkor repül a ROM és bármennyire is nem tetszik a gyári ICS, csak az kerül vissza, mert ez szép meg jó, csak hát használhatatlan. -
Knight666
aktív tag
válasz
zuzu000 #15257 üzenetére
Én nem tudok legális iGO-ról Androidra, de nekem nem is hiányzik az a program. Akárhányszor kellett használnom, mindig csak a baj volt vele. Persze lehet, hogy csak én voltam a szerencsétlen
.
Nekem pl. a Navigon (A Garmin-tól) vált be mobilra, és régebben PNA-ból is a Garmin-os cuccokat szerettem legjobban. -
szente
addikt
válasz
zuzu000 #15216 üzenetére
Nem teljesen ide tartozik a kérdésem, illetve még is:
A MIUI-ban tudok feltenni akármilyen launchert? Én az iPhone stílustól frászt kapok, viszont a sebessége nagyon tetszett anno Xperia Mini Pro-n. Akkor nem próbáltam ki a másik launchert, hanem legyalultam az egészet. Utána gondolkodtam...
-
knajf
senior tag
válasz
zuzu000 #14440 üzenetére
és a zárt BL-re is van CM, ti arra gondoltatok ill. beszéltetek?
mellesleg csak nyitott BL-es telóval érdemes szvsz szórakozni, én megjártam a zárt BL-el (szintén xperia P).
Mondjuk a gyári rom se rossz ha rootolva van és minden le van szedve ami fölösleges.
Most arra kaptam rá, hogy CMre gyári launcher gyári widgetekkel, az se rossz, mert minden jó feature megmarad. Úgy néz ki most fogok nagyon jó akksi idő arányt hozni, 1nap 4 óra alatt merült pont 50% ot. (ebbe van 20perc 3gs wifi hotspot és pár fotó készítése is, valamint telefonálás munkaidőben). Képet hamarosan rakok fel.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
zuzu000 #14149 üzenetére
És most,hogy van 1db kép akkor állapítsam meg belőle ? Ahogy elnéztem nincs eleresztve a topik képekkel..
kali: Nem várom el az Sgs2 szintjét,tehát szerintem nem fogok csalódni,reálisan állok mindenhez,mint ahhoz is pl,hogy az Sgs2 előtt Nokia 808-am volt és tudtam,hogy messze nem csinál olyan képet a Samsung(sőt semmilyen más mobil) de ennek ellenére azt mondom,hogy használható képeket csinál az S2.
Nem vagyok az a lefikázós típus.tomwexx: " Nem várhatod el hogy ezeket a kedvedért összefoglalja valaki, képekkel stb. és az email-edre elküldje." ---> Ha ez nagy kérés,hogy valaki a saját véleményét 2 mondatban leírja,hogy mit és mennyit használja kvázi,hogy merül neki,és 2-3db publikus fotót elküld akkor...
Ahány topik annyi szokás ...Amúgy igen,aksi miatt meg kicsit kezdem unni az S2-őt,hogy ennyire széles és szinte mindig 2 kezet igényel ez miatt.
Vezetés közben k*rvára idegesítő és cseppet veszélyes is,ha mindig a telefont kell figyelnem,hogy ne ejtsem le. -
csacsi67
addikt
válasz
zuzu000 #13941 üzenetére
Nem tudom pl amit linkeltél annak a fejlesztést be is fejezte a magyar srác.Néha facebookon szoktam vele társalogni.Szerintem 90 % ugy van vele,hogy megfelel nekik a gyári rom.
Pl csinált 3 formut 2 magyar 1 angol nyelven meg is szüntette érdeklödés hiányába.Pedig tudását el kell ismerni mert a CWM-et neki köszönhetjük.Jo biztos ha Ö nem csinálja meg megcsinálta volna más.De azért büszkeség,hogy magyar srác csinálta meg elösször.
-
Newlachka
őstag
válasz
zuzu000 #12751 üzenetére
én is most passzoltam el 2-őt
egy az Xperia U-hoz volt a másik meg az Xperia P-m hez.
csak mondom azért kérdezem, mert benyögik,hogy 1860 bruttó én meg ahol találtam ott 8200 a gyári.
most akkor vagy én vagyok hülye, vagy olyan szinten utángyártottak amit olcsón dobálnak mint a szél
amúgy én most sennheiserre cserélek méghozzá cx300 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest