- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
De jó nektek, nekem már eleve az óra sem működik
. Meghalt a kijelző, pedig nagyon szerettem. Gondolkodtam rajta, hogy megbütykölöm, de gondolom nem nagyon lehet hozzá alkatrészt szerezni. Egyébként az AVRCP nekem működik (egy Sony fejegységgel használom néha céges autóban). Tudok számot léptetni vele simán. Egy másik kocsiban is használom, de ott sajna nincs A2DP úgyhogy csak kihangosítok vele. Amit a BMW-s kolléga írt, az nekem eszembe sem jutott. Nem túl sz*r úgy a hangminőség?
-
darvinya
titán
-
Deck
titán
Ha a leírás szerint csinálod töröl mindent. Ezért, is tiszta telepítés.
(#21093) mikesa Elég értelmetlen amit írtál.. De ha nem akarsz kapcsolókat mert, másikat használnál használd darvinya kapcsolók nélküli SystemUI.apk-ját aztán, rakd fel a notification toogles-t.
(#21094) Dave1984 Csak JB-re jó ez.
-
-
eami
veterán
saját magam updateje
szóval úgy néz ki hogy ha megpiszkálom a recovery fileokat annyira hogy a recovery ne induljon el, akkor után minden egyes hard restart után csak azért is recoveryt akarna tölteni, ami persze nem indul...megoldás:
telót fastbootba rakni
flashtoolban pedig flash / fastboot / reboot into system -
darvinya
titán
Avval van a baj, hogy 32kbps net-em van.
Tárhelyem van 4shared, SkyDrive, ahova lehetne.Inkább ha valaki Bp.-en pendrive átvenné és ő valahová feltöltené.
(#18006) DaDa
Pre -rootos az nem flash-hető, mert az CWM-ből kell felrakrni.
Amit én készítettem az SUS file-okból készült Flashtool-al.
Ezt lehet flash-elni Flashtool-al. -
gusthy
veterán
Mint ahogy azt bárhol megtalálod a P specijében, 1 GB RAM, és 16 GiB Flash memória van benne.
(Figyeld meg a GB és a GiB közti különbséget, az egyik 2 hatványai, a másik 10 hatványai alapján számolódik.)Ebből belső alkalmazás memória (/data) partíció 1,97 GB, azaz kb 2.11 GiB, "SD kártya" 11.26 GB, azaz 12.09 GiB, ez együtt 13.3 GiB. (Persze nem SD kártya, ez is csak egy partíció ebben az esetben.) A többi kb. 2.7 GiB a rendszer, a cache, a recovery partíció, stb. Nem tudom, hogy pont a P-nél van-e ilyen, de sok telefonnál van egy helyreállítási partíció, ami nem a recovery, hanem a rendszer egy rejtett másolata.
Ez a belső (/data) az a memória, amit az Android adatok tárolására használ eredetileg, és ami minden Androidos telefonban megtalálható, akkor is, ha nem teszel bele SD kártyát. Természetesen a P esetén ennek nincs teteje, de ez van. Csomó app csak ide tudja tenni az adatait.
-
gusthy
veterán
Ezt a hülyeséget hogy sikerült kitalálni?....
RAM=Random Access Memory - az operatív memória, ami jellemzően DDR2 vagy DDR3 memória. A belső háttértár meg flash memória.
A kettő működésének a sebessége több nagyságrenddel eltér. Arról nem is beszélve, hogy a flash korlátozott számú írási ciklusra alkalmas. -
Deck
titán
Szerintem jobb, gyorsabb, egyszerűbb az előre rootoltat telepíteni tiszta nem mint a frissítés. Bármikor újra is rakható cwm ből. Én is ezt használom szuper
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250101
Telepítés menete:
1.Go to CWM recovery
2.mount data,system and cache
3.flash jb kernel(see attachment)
4.mount data,system and cache again if not mounted
5.flash the JB_prerooted_rom. zip
6.wipe data and reboot -
nintendojet
tag
Nem is most derülne ki, hanem a következő alkalommal... Amikor vinnéd vissza bármi miatt és mondják, hogy hohó Te bizony barátom vízben úsztatod a telefonod gumikacsa helyett és nem vagy rest minden este megfenni a csavarhúzódat az alaplapon. Természetesen ez a félelem a netes történetek eredménye, amik bizonyára nem indok nélkül születtek.
-
-
csacsi67
addikt
Kb semmit nem ér .Azrt kérdeztem ,hogy mennyiért vette 50001 forint felett büncselekmény ha ne talán az üzletszerüség megállpitható akkor nincs értékhatár, a másik pedig ott van önhiba. Tehát irhatsz Te olyan papirt amilyet akarsz max polgári per ha tudod ki az illetö. [link]
-
Knight666
aktív tag
Nemtom, végül is be lehetne vállalni egy nagyobbat is, de szerintem ezek már nem lennének valami kényelmesek. Én valami diszkrétebbre vágyom ami kényelmesen elfér a telefon mellett (nem előtt) a zsebemben és cserébe az is elég ha rádupláz az akksiidőre. Igazából ezzel a Sonyval az ár/kapacitás a gond, de a kis pakkokkal mindig ez van, főleg ha márkásak.
-
Krinyo
senior tag
Igy van. En most 77%-on allok 6 ora hasznalat utan, ennek a 23%-nyi akkufogyasnak a 44%-at a kozel egy oranyi mobilhivas (2G-n) tette ki, a kijelzo pedig 19%-ert felel. Amikor fent volt(ak) az akkuszipkazo program(ok), akkor az "android operacios rendszer" vitte az egesz akkufogyas 80%-at. Most meg mindossze 8-at. Ez a nem mindegy.
-
Mr.C
őstag
nem hinném h kábel baja lenne ugyanis tegnap másoltam vele 1.5 Gb adatot... akkor se töltötte bár lehet ugyanannyit fogyasztott mint amennyit kapott, de az adatátvitellel nem volt semmi gond
(#14253) darvinya köszönöm! első körben csak töltő csere lesz sztem, a mobilt nem szivesen adnám be szervizbe (valamiért nagyon ragaszkodom ehhez a darabhoz ), ha nem segít akkor készülék is megy... reméljük a legjobbakat!
És köszönöm az eddigi kitartó segítségeteket!
-
rbalint88
addikt
A motorolának nagyon bizonyítania kell még support terén, még másfél év után is fájó seb a Defy...
Egy RazrMAXX-ot élnék, ha 4"-os lenne vagy a 4,3"-on HD kijelzős.A másik bajom az Play az Appstoreral szemben. Droidon a drágább appoknál kijátsszák azt, hogy ne tudd több eszközön használni, iOS-nél meg max felárat fizettetnek, ha HD verziós kell iPadre. Ez egy sokezer Ft-os navigációnál mondjuk nem elhanyagolható szempont...
-
-
-
-
darvinya
titán
Egyszerűen ennyit kell írni és kész.
Rakd repülő módba.
Csak ezt akkor tudja már csak megtenni, ha vissza Flash i az eredeti kernel-t.
Addig nem megy.
Vagy azt is mondhatom, hogy kapcsolja ki a PIN kérést.(#9539) freemanone
Bocs, de ez a Google micsoda csak ide-oda irányít és semmi.(#9541) Allure
Mivel tud többet?
Írd már le. -
s4tch
veterán
Hogyan telepítetted? Nem mindegy...
Múlt héten SUS segítségével az előtte kitűnően teljesítő .544-re, wipe nélkül telepítettem. Így ugyan megmaradtak a programjaim, adataim, de jóval gyorsabban merült az akksi, az adatforgalom különösen durván szívta. Aztán egy hét után meguntam az egészet, csináltam egy mentést titanium backuppal, feltöltöttem a telefont teljesen, legyalultam mindent (battery cache-t is), visszatettem a mentett alkalmazásokat, üzeneteket, és azóta hibátlan az üzemidő. Ez alighanem droid-jellegzetesség, off Samsung tableten is tapasztaltam hasonlót: a tiszta installok stabilak, a gyártó frissítő szoftverét használva telepített cuccokkal mindig van valami bibi. Pl. a P is csak egyszer indult újra, pont azután, miután frissítettem .54-re.
-
darvinya
titán
Ez addig jó míg a régi rendszer fog élni.
Mert bizony ahelyére fog kerülni.
Egyszerre nem megy a HSPA+ és a LTE ugyanazon frekvencián.(#9108) neorow1
Az egy igazság.
Csak ezt a szolgáltatókat nem érdeklik.
Odaépítik a tornyokat ahol több előfizető lesz és fejes lakik.Így elmondhatják a fejesek, hogy fejlődünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest