- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
A Call freeze/crash problémára egy lehetséges megoldás a Viber uninstall. Valami miatt azzal akad össze... és emiatt lassul be az egész.
Ha volt már akkor elnézést a dupláért.
-
Pickle Rick
senior tag
Egyből nem jelentkezik. De kb. 1 hét után már be is lassult. Most találtam egy ilyet:
"I was having the same problem since the day I upgraded to jelly bean but I managed to fix that xperia p incoming call lag, frozen screen, call delay problem.
I cleared cash on phone app and then pressed power button and voice up button, waited for the phone vibrate 3 times and shut it down. Then I restarted it by pressing power button again, it started to work just fine. No call lag problem any more. I can instantly answer incoming calls now."
Ezt végigpörgettem és most nincs nagyon lagg, de ez így gáz ha mindig meg kell csinálni. Remélem ki fogják javítani.
-
Pickle Rick
senior tag
Hali!
Egy nagyon idegesítő probléma jelentkezett a telefonomon. Egyszerűen nem tudok rendesen telefonálni vele. A hívás alkalmazásnak 10 másodperces laggolásai vannak. Baromi idegesítő mikor a túloldalon már beszélnek én meg még a csengőhangot hallgatom mert befagy az egész. Ha én hívok valakit akkor is ezt csinálja, rámegyek a hívásra és semmi, kb 5 mp eltelik mire elkezdi hívni. Már újrahúztam az egész sw-t de nem segített rajta. Mi lehet a gond? JB bug?
-
Pickle Rick
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
Na megvettem az MH1C fülest de valami miatt a LiveWare manager nem akarja felismerni és nem tudom beállítani a SmartKey-t. WTF?
-
Pickle Rick
senior tag
Használ valaki Smart Headset MH1C-t ehhez a telefonhoz? Vélemények róla? Ezt néztem kinéztem magamnak, 12k-ért lehet megérné beruházni rá. Szerintetek?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Pickle Rick #17661 üzenetére
Na itthonról simán felismertem. Most .75 ICS rootolt van rajta + CWM reco. Mindjárt pakolom rá a JB-t aztán meglássuk mi lesz. Kb 10 perc alatt meg lehet csinálni am.
-
Pickle Rick
senior tag
Hali!
Sokat csépelt kérdés jön, előre is bocsi azoktól akik már a hajukat tépik ettől. Nekiálltan rootolni a JB-t. Fogtam visszaraktam az 1.75 ICS-t flashtoolal. Aztán rápakoltam az .599 kernelt és elindítottam a runme.exe programot amit innen töltöttem le az első hsz.-ből. Na itt jön a bibi. Írja hogy csatlakoztassam a telefont ADB debugging bekacsolásával... de valami miatt amikor rádugom a telcsit nem történik semmi (USB hibakeresés bekapcsolva). Mit rontok el?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
#32137216 #17302 üzenetére
Felhívtam a CORDON Electronics céget aki a hivatalos szervize a Sonyinak és azt mondták hogy készülékkel együtt kell leadni a cuccost. Hát nekem nem ér ennyit főleg hogy a halálf..n van. Inkább veszek majd valami jobb fülest hozzá azt kész. Van valami javaslatotok milyet nézzek?
-
Pickle Rick
senior tag
Hali.
A gyári füles jobboldali fülhallgatója halkabban szól mint a másik. Amíg nem veszek egy új fülest kéne valami megoldás rá. Tudtok olyan programot amiben lehet balance-ot állitani? Hátha az segít valamit...
-
Pickle Rick
senior tag
JB ota nem megy a viber. csak loading felirat es semmi. Valaki tapasztalt ilyet? Tipp a megoldasra?
-
Pickle Rick
senior tag
Na fent van a JB flashtoolal, minden szép és jó, csak nincs 3G
Van valami tippetek mitől lehet ez?
Szerk.: áhh.. köszi. Megtévesztő volt mert csak annyit írt hogy MMS beállításokat és amikor rámentem akkor írta hogy internet és MMS beállítások. Most már megy. Köszönöm.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
razorka777 #14757 üzenetére
+1
-
Pickle Rick
senior tag
Nektek megy rendesen az Angry Birds és a Bad Piggies? Én felraktam de mindkettő bootloopot csinál.
-
Pickle Rick
senior tag
Boldogat mindenkinek!
-
Pickle Rick
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
Kupak engem is érdekelne. Egyébként így az első hét után azt mondom hogy barom jó ez a telefon. Mondjuk nem igen volt ennél jobb telefonom soha. Az x10 mini pro-hoz képest nagy ugrás az biztos. Merülési problémák nálam nincsenek, GPS is pikkpakk megy, annyi talán hogy az új fw-el kicsit belaggol és több memoriát eszik mint az előző ICS verzióval, de ez nem zavar. Talán ez a kupak az egyetlen idegesítő dolog rajta picit. 3x levettem mert haverok kíváncsiak voltak mi van alatta és már lötyög, meg recseg, most aláraktam egy papírdarabot de így meg nem simul egybe az átlátszó műanyag felülettel. Na mind1 ettől függetlenül nálam 10/10 a teló eddig.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok. Ti használtok Vibert? Azt tapasztaltam hogy ha sms-ezek valakivel Viberen keresztül akkor a vissza gombra akkor nem lép vissza hanem visszadob ugyan oda, csak ha sokszor megnyomom akkor kerülök vissza a menübe. Ez nálatok is így van? Nagy idegesítő tud lenni amikor vagy 10x kell megnyomni a gombot h oda jussak ahova akarok. az x10 mini pron ilyen nem volt, pedig ott is nyúztam rendesen.
-
Pickle Rick
senior tag
Tegnap rákötöttem a telefont egy LG 32LS5600-as Led Tv-re. Valami miatt csak 720p-ben jelenítette meg a médiákat. Próbáltam átállítani fullHD-ra, hogy szebb legyen a kép, de nem találtam se a TV-n se a Telefonon beállítási lehetőséget. Lehet critical user error... mit rontok el?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
werszomjas #9069 üzenetére
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
bluemirage #9020 üzenetére
Nem lehet, hogy azért nincsenek leragasztva mert nem a gyárban pakolják bele a tokot, meg hdmi kábelt? Sztem Nextelnél a "szürkeimportos" verzió le van ragasztva. Szóval csak a gyártói garanciás, "extrákkal" csomagolt verzió nincs leragasztva.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
werszomjas #8922 üzenetére
Esetleg Dropbox vagy Google drive nem megfelelő erre a célra? Én ezeket használom.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
nintendojet #8882 üzenetére
Kipróbáltam. Nagyon jó. Ezer köszönet.
-
Pickle Rick
senior tag
Meg egy kerdes. A wifi, bluetooth stb kapcsolokat nem lehet a lecsuszo panelbe illeszteni valahogy? Elozo telom romjan igy volt. ez sokkal kenyelmesebb sztem.
-
Pickle Rick
senior tag
Jól sejtem, hogy homescreen-t nem lehet hozzáadni/törölni? Vagy van rá valami mód, gyári szoft mellett?
-
Pickle Rick
senior tag
Nektek megy a rootolás az első HSZ.-ben található "gyorsabb" megoldással? Nálam végigfut a script rendesen de nem változik semmi. Lehet, h azért mert ma lefrissítettem a telót?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
bluemirage #8795 üzenetére
Én ma vettem (nextel) és ICS volt rajta.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
razorka777 #8777 üzenetére
Nem szaroztam, belevágtam magam. Megy minden
werszomjas: Köszi. Ha lesz időm akkor lekérdezem én is.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
werszomjas #8759 üzenetére
Megvettem. Tokkal vonóval együtt. Ugyan nem tőlem kérted, de válaszolok. Nem volt lezárva a telefon hivatalos címkével, simán nyitható.
Milyen számon tudom lekérdezni a Sony-nál hogy valóban gyártói garis-e?
Am kicsit megszivattam magam mert nem figyeltem oda, hogy kell egy microSIM kártya. Ez most 7k pluszba került nekem. Na mind1...
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
werszomjas #8759 üzenetére
Kösznöm. Ma megyek is és megveszem nextel-nél.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
werszomjas #8742 üzenetére
Milyen az a gyári tok amit adnak hozzá? Tudnál mutatni egy képet róla? 65-ért láttam pár GSM-ben, de lehet jobban járnék azzal a bolttal amit linkeltél, már csak a gari miatt is +10k-t talán megérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest