-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Csaszi87 #27142 üzenetére
Én Opera Mobile-lal tolom a topikkokat és böngészek 32-180kbps-on hónap nagy részén.
Teljesen elfogadható, nem kell kávé szüneteznem oldal letöltés közben.
Chrome, meg a webkit-es böngészőknek kevés a sávszélesség.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
baalika
tag
válasz Csaszi87 #10137 üzenetére
Bár ez nem a telefonhoz kapcsolódik.
Ha wifit szeretnél a padlás szobában de nincs wifid a padlásszobában akkor muszáj leszel venni valamilyen wifi-s eszközt.Vagy egy router vagy egy usb-s wifi stick. Nekem pont most volt az irodában ilyesmire szükség, én az egyik gépről akartam megoldani egy wifi stick-kel, de minden login utáni admin miatt hagytam a fenébe.
A legegyszerűbb ha veszel fityingért egy wifis routert és azt bekötöd elé. Még olcsóbban kijön mint egy normálisabb azonnali hotspot-os usb stick és megy akkor is ha a gépet már kikapcsoltad. Szerintem ez a legolcsóbb.
-
neorow1
aktív tag
válasz Csaszi87 #9582 üzenetére
Kikapcsolt kijelzőnél nem látod. Az én logikám szerint alacsony fényerőnél "kikapcsolja" a fehér alpixelt a színrácsban (hogy ne vakítson) és ezek sötétebbek lesznek, így elüt a környezettől. A színrács sajátossága miatt ezek hajszálvékony sötétebb csíkokként jelennek meg, átlósan. Normál használatnál ezeket nem látod, csak ha esetleg sötétben olvasol és közelebb van a kijelző mint általában.
darvinya:[link]
-
darvinya
titán
válasz Csaszi87 #9404 üzenetére
Pedig NeoV-n van és nagyon jó.
Lehet, hogy a Chrome böngésző tartalmaza?
Én már töröltem, mert egyáltalán nem jött be.Én most nyüstölöm és 2 óra alatt zuhant 60%-ot.
De ez természetes.
Napfényben állandó kijelző, 3G, mindenféle mókolás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
s4tch
veterán
válasz Csaszi87 #9335 üzenetére
Milyen ROM-od van most?
Ha .599:
- flasheled a .54-es fw-t kernel nélkül ("exclude kernel"-be pipa)
- reboot, Root_with_Restore_by_Bin4ry futtatása
- flasheled _csak_ a .54-es kernelt ("exclude kernel"-t ne pipáld be)Ha .54 van most:
- flasheled _csak_ a .599-es kernelt ("exclude kernel"-t ne pipáld be)
- reboot, Root_with_Restore_by_Bin4ry futtatása
- flasheled _csak_ a .54-es kernelt ("exclude kernel"-t ne pipáld be)Ez a biblia. Első hozzászóláshoz csatolva a szükséges csomag, ezen kívül flashtool, telefon, USB kábel kell.
(#9349) calamites: a Bizt. mentés és visszaállítás azt menti, amit beállítasz neki. Elindítod, felül Adattípus kiválasztása, és mögötte be lehet pötyögni, mit szeretnél menteni. Ez valóban használható, az alkalmazásokon kívül mindent rá mernék bízni, de arról nem vagyok meggyőződve, hogy root nélküli telefonon az alkalmazásokat teljesen jól menti. A könyvjelzőket, beállításokat, feljegyzéseket, üzeneteket (stb) tuti, hogy jól kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz Csaszi87 #9150 üzenetére
[link]Jah, látom már mindegy.Más:A Smart Tag-okat használja valaki közületek? Ugye alapból be van állítva egy olyan profil, hogy Hálószoba.
Kezdete:
-Wi-Fi ki
-Bluetooth ki
-Hang mód csendes
-Alkalmazás indítása Riasztás és óraVége:
-Wi-Fi be
-Bluetooth be
Hang mód normálNa most ha oda tartom a telefont a Smart Tag-hoz, akkor el is indul a "Kezdete", de ha eltartom tőle, akkor nem aktiválódik a "Vége". Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
DraXoN
addikt
válasz Csaszi87 #7981 üzenetére
Mit szólsz ehhez? Még adatforgalmat és hívásköltséget is számol (persze nem szabad teljesen megbízni benne, nekem pl többet számol mint a tényleges a hívásköltségre, de inkább mint, hogy kevesebbet számoljon)
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
nintendojet
tag
-
Damage401
senior tag
válasz Csaszi87 #7906 üzenetére
Proci nem lényeg. GPU párosítás a lényeg
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz Csaszi87 #7902 üzenetére
Szia.
Mivel Adrenos verziót szettél le így érthető a dolog. Galaxy S2 példány kell mert abban van Mali GPU. Szóval szörfölj valahonnan. Vagy vedd meg Playről.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Jaffa75
őstag
-
sssz
őstag
válasz Csaszi87 #6762 üzenetére
a telefonban alapból van egy intelligens csatlakozás vagy valami hasonló ikon. azzal bármi ilyesmit - meg még sok másfajta kombinációt is - tudsz csinálni.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
magicbox
senior tag
válasz Csaszi87 #6762 üzenetére
Csak profil váltó progival tudod ezt összehozni. Easyprofiles pld.
6760 - nekem ez hot rebootnak tűnik. Nem tettél fel semmi ilyen progit?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
mrlujoak
veterán
válasz Csaszi87 #6132 üzenetére
A GB azaz Gingerbread a 2.3-as android verzió neve.
Az ICS pedig (Ice Cream Sandwich) a 4.0-ás verzió neve.A kijelző felébresztés ismert app hiba, többnyire teleoített háttér, vagy app okozza. Kérdésed után kaptál választ, melyben egy progi is említésre került, azzal be tudod azonosítani, mi okozhatja a galibát.
Menüben van olyan beállítás, hogy Facebook integráció. Na ezt kapcsold ki. Emellett a FB appba lépve se szinkronizálj.
Reg tisztításra is van pár app a Google play-en, én nagyritkán használok cleaner appot.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
vlaho
aktív tag
válasz Csaszi87 #6110 üzenetére
Ajánlom az AirPush Detector nevű appot, ez megmutatja mi éleszti fel a telot.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest