Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalika
tag
válasz
Csaszi87 #10137 üzenetére
Bár ez nem a telefonhoz kapcsolódik.
Ha wifit szeretnél a padlás szobában de nincs wifid a padlásszobában akkor muszáj leszel venni valamilyen wifi-s eszközt.Vagy egy router vagy egy usb-s wifi stick. Nekem pont most volt az irodában ilyesmire szükség, én az egyik gépről akartam megoldani egy wifi stick-kel, de minden login utáni admin miatt hagytam a fenébe.
A legegyszerűbb ha veszel fityingért egy wifis routert és azt bekötöd elé. Még olcsóbban kijön mint egy normálisabb azonnali hotspot-os usb stick és megy akkor is ha a gépet már kikapcsoltad. Szerintem ez a legolcsóbb.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Csaszi87 #9582 üzenetére
Kikapcsolt kijelzőnél nem látod. Az én logikám szerint alacsony fényerőnél "kikapcsolja" a fehér alpixelt a színrácsban (hogy ne vakítson) és ezek sötétebbek lesznek, így elüt a környezettől. A színrács sajátossága miatt ezek hajszálvékony sötétebb csíkokként jelennek meg, átlósan. Normál használatnál ezeket nem látod, csak ha esetleg sötétben olvasol és közelebb van a kijelző mint általában.
darvinya:[link]
-
s4tch
veterán
válasz
Csaszi87 #9335 üzenetére
Milyen ROM-od van most?
Ha .599:
- flasheled a .54-es fw-t kernel nélkül ("exclude kernel"-be pipa)
- reboot, Root_with_Restore_by_Bin4ry futtatása
- flasheled _csak_ a .54-es kernelt ("exclude kernel"-t ne pipáld be)Ha .54 van most:
- flasheled _csak_ a .599-es kernelt ("exclude kernel"-t ne pipáld be)
- reboot, Root_with_Restore_by_Bin4ry futtatása
- flasheled _csak_ a .54-es kernelt ("exclude kernel"-t ne pipáld be)Ez a biblia. Első hozzászóláshoz csatolva a szükséges csomag, ezen kívül flashtool, telefon, USB kábel kell.
(#9349) calamites: a Bizt. mentés és visszaállítás azt menti, amit beállítasz neki. Elindítod, felül Adattípus kiválasztása, és mögötte be lehet pötyögni, mit szeretnél menteni. Ez valóban használható, az alkalmazásokon kívül mindent rá mernék bízni, de arról nem vagyok meggyőződve, hogy root nélküli telefonon az alkalmazásokat teljesen jól menti. A könyvjelzőket, beállításokat, feljegyzéseket, üzeneteket (stb) tuti, hogy jól kezeli.
-
szente
addikt
válasz
Csaszi87 #9150 üzenetére
[link]Jah, látom már mindegy.Más:A Smart Tag-okat használja valaki közületek? Ugye alapból be van állítva egy olyan profil, hogy Hálószoba.
Kezdete:
-Wi-Fi ki
-Bluetooth ki
-Hang mód csendes
-Alkalmazás indítása Riasztás és óraVége:
-Wi-Fi be
-Bluetooth be
Hang mód normálNa most ha oda tartom a telefont a Smart Tag-hoz, akkor el is indul a "Kezdete", de ha eltartom tőle, akkor nem aktiválódik a "Vége". Mit rontok el?
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
Csaszi87 #6132 üzenetére
A GB azaz Gingerbread a 2.3-as android verzió neve.
Az ICS pedig (Ice Cream Sandwich) a 4.0-ás verzió neve.A kijelző felébresztés ismert app hiba, többnyire teleoített háttér, vagy app okozza. Kérdésed után kaptál választ, melyben egy progi is említésre került, azzal be tudod azonosítani, mi okozhatja a galibát.
Menüben van olyan beállítás, hogy Facebook integráció. Na ezt kapcsold ki. Emellett a FB appba lépve se szinkronizálj.
Reg tisztításra is van pár app a Google play-en, én nagyritkán használok cleaner appot.
-
vlaho
aktív tag
válasz
Csaszi87 #6110 üzenetére
Ajánlom az AirPush Detector nevű appot, ez megmutatja mi éleszti fel a telot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest