- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidfun
tag
Olyan jelőlőnégyzet nemvolt hogy exclude TA igy nem pipáltam be az baj?
-
davidfun
tag
válasz
razorka777 #28348 üzenetére
Köszönöm szépen
-
davidfun
tag
Sirvakönyörgök valaki mondja el honnan lehet leszedni gyári ICS-t mert amik vannak linkek nem működnek és abbol melyik a jó verzió mert ez a mostani JB egy fos.
-
davidfun
tag
ics ftf central europe és central europe 2 között mi a különbség?
-
davidfun
tag
Hali
Az ICS kevésbé ette az aksit szerintetek mint a JB mert ez egy katasztrófa, vagy az alkalmazások fejlődtek 1 év alatt ilyen aksizabáló mocsokká 1 év alatt. -
davidfun
tag
Azt nem, én csak egy mezei felhasználó vagyok
-
davidfun
tag
válasz
zsoltzsolt #26368 üzenetére
Hát kinézetre nem... talán nem laggol bár még annyit nem használtam hogy előjöhessen a lagg
-
davidfun
tag
Mi a fene jött az update centeren keresztül egy frissités a billentyüzetre
-
davidfun
tag
Az xperia z-nek a walkman app-ját illetve album .apk-ját fel lehet tenni könnyen vagy lehetnek kompatibilitási problémák? Mert ahogy nézegettem verziószámra sokkal frissebbek a Z appjai, de a P ahogy nézem soha sem fog felajánlani frissítést.. konkrétan ilyet találtam
-
davidfun
tag
válasz
horvath85g #25201 üzenetére
Rootom nincs. A wakelock detectornak meg sok hasznát nem láttam nagyjábol ugyanazt mutatja mint ami az energiagazdálkozás menüpontban van. Vagyis többet de azok gyári appok amivel nem tudok mit kezdeni.
-
davidfun
tag
Valakinek tapasztalat a DU Battery saver-ról vagy a Battery doctorrol?
-
davidfun
tag
Hali
Valaki próbálta már a Socialife-ot rábuherálni a telefonra vagy azt ami most debütált a Z1-en? Gondolom a timescapenél fejlettebb és mivel a gyári facebook app egyre rosszabb kellene vmi más alternativa. -
davidfun
tag
Tegnap alig 2 óra képernyőhasználattal meg netezéssel -> 13% az aksi hihetetlen ez a szar
-
davidfun
tag
Hülye kérdés:
Ha külső forrásból rakok fel appot.. az bekerül nekem a google playbe és frissithető lessz playen keresztül? -
davidfun
tag
Sony a twitteren:
Sony Xperia News @SonyMobileNews Aug 14
Confirming: new JB 4.1 firmware build incoming (eta few weeks) for Xperia S, SL, acro S - brings fixes & more. We'll flag w/ blog changelogAz S-re jön frissítés, a P-t nem is említik...
-
davidfun
tag
Na most ha bekapcsolom ezt a helyszolgáltatást ami szükséges a device managerhez, észrevehetően jobban fog merülni?
-
davidfun
tag
Helo
https://myxperia.sonymobile.com/ <- ezt már működésre tudta bírni valaki? nekem nem sikerül valami myXperiának kellene lenni a telefonba de nincs. Valakinek ötlete? -
davidfun
tag
Ezt valaki probálta már? [link]
-
davidfun
tag
.100 as JB-nél vett még rajtam kivül valaki észre kis csikozódást a fénykpezőben miután elkészült a kép? csak egy két pillanatra?
-
davidfun
tag
válasz
dajkapeter #22066 üzenetére
Király!
-
davidfun
tag
A hivás meg csörgés bugrol annyit hogy miota lekapcsoltam a rezgést a csörgés mellől ahogy ezt itt valaki javasolta azota nem igazán jött elő, nem is emlékszem már mikor.
-
davidfun
tag
A kamera motivum programjaiba van olyan ami hosszú záridős amivel villámot lehet fényképezni? vagy vmi app létezik?
-
davidfun
tag
Van itt vki T-mobil függős aki kapott frissitest JB re?
-
davidfun
tag
Azt hiszem sikerült megtalálni egy lehetséges akkuzabáló beállítást az adathasználaton belül van egy olyan opció hogy adatok aut. szinkr. végülis jó helyre rakják...
-
davidfun
tag
Számtalanszor észrevettem már hogy a szinkronizácio bevan kapcsolva a fiokoknál, ezt nemtudja vki mi kapcsolja folyton vissza mert én nem az ziher.
-
davidfun
tag
válasz
horvath85g #18657 üzenetére
Az ilyenek mind kivan kapcsolva az automatikus szinkronizálások is.
-
davidfun
tag
válasz
horvath85g #18655 üzenetére
Nincs! Oké hogy van facebook meg viber is de az eddig is volt.. vagy esetleg az ujabb verzióik szivatnak.. de nemmutatja egyiket sem az akkumlátorhasználatban szóval.. passz.
-
davidfun
tag
Hmmm érdekes JB-vel nekem ritka szarul bírja az aksi és nem hinném h nem állt be 3 hét alatt, egy az egybe ugyanazok a programok vannak mint ics en, ugyan úgy használom sőt még kevesebbet is mivel érettségi miatt itthon vagyok nem azon lógok egész nap és napvégéig sem bírja ki, míg ics az egésznapos 3G-s sulis nyúzás után is bőven kihúzta estig. Számtalanszor újraindítottam hogy esetleg beragadt vmi de ez eddig nemsegitett.
Tisztán raktam fel SUS-al... majd lehet egy javítás lessz belőle. -
davidfun
tag
válasz
Pickle Rick #15643 üzenetére
Jááá Köszi!
-
davidfun
tag
Mire való a kernel?
-
davidfun
tag
Az élő háttérkép mennyire rövidíti az üzemidőt a simához képest? valakinek van tapasztalata?
-
davidfun
tag
Hosszú záridővel gyárilag nem tudok fényképezni ugye?
Létezik ilyen program? -
davidfun
tag
Valaki felrakta már az új home appot ami kiszivárgott?
-
davidfun
tag
aki felrakta az uj fw-t annak megy a dlna?
-
davidfun
tag
válasz
Ferenczi Áko #8580 üzenetére
Talán mert az 544es az ics-t is tartalmazta nem? -
davidfun
tag
A google talkot nemismerem. Attol függ mit használunk hogy a baráti körünk mit használ.
-
davidfun
tag
Valaki rendelt már Nillkin tokot a telefonhoz?
Ha igen mennyiért meg hogyan szállitották?
Ha valaki mostanában akar rendelni az szolhatna. -
davidfun
tag
Azt nem tudja valami miért zárja be magától a facebookot meg a messengerét. Így nem hiszem hogy egyböl jelezné ha jönne valami értesítés. Vagy belehet rakni kivételek közé?
-
davidfun
tag
Valakinek ötlet hogy a naptár widgetbe ics-en miért nem látom a fecbook cuccokat?
-
davidfun
tag
Megjött a T-s ICS!
-
davidfun
tag
Sanszos a viber mert nekem van és ha jólemlékszem tegnap frissitettem...
-
davidfun
tag
nekem GB van és ugy világit
a minőségéröl meg annyit hogy már elöbb előjött volna ez nem 3 hét után... -
davidfun
tag
Hali
Most igy 3 hét használat után az értesitő led mellett balra az első szenzor (talán fénymérő vagy mi) elkezdett nagyon halványpirosan világitani ez nemtudom mitöl de eddig biztos nem világitott ja és csak lezárt képernyőnél. Másnak is? -
davidfun
tag
Valaki nem probálta ki hogy hogy fogyasztja jobban az aksit a képernyő ha automatán állitgatja magának vagy ha mondjuk beállitjuk állandóra egy közepes fényerővel?
-
davidfun
tag
Hali
Van valakinek ötlete mitől van az hogy este levettem a töltöröl és 9óra alatt 35%ot merült miközben aludtam?
Adatforgalom, wifi ki volt kapcsolva.
És az az ébresztés nevü sáv mit takar? -
davidfun
tag
T mobilosoknál vagy lehet mindenkinek van az az EA games app amin keresztül a shiftet lelehet szedni, namost az a shift ingyenes vagy meg kell venni vagy proba vagy meddig jó?
Leszedte már vki? -
davidfun
tag
Hy
Csak én vettem észre hogy a képet ha berakjuk háttérképnek az ott rosszab minőségü mint ha a galériába nyitjuk meg?! -
davidfun
tag
Az ics az milyen verziószámmal jön ki?
Elötte elég a beállitásokban lévő resettel/visszaállítással pucolni vagy a billentyűkombinációval kell hard reset? -
davidfun
tag
Hi
Google chromot ics elöttire nem lehet rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest