- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
válasz
razorka777 #27436 üzenetére
Nem tudom mi volt a baja, de kb. a 10. próbálkozásra elindult és végigment a flashelés.
Miután betöltött a rendszer csináltam egy gyári adatok visszaállítását belső sd törléssel, biztos ami biztos. -
DarkDeer
senior tag
válasz
razorka777 #27434 üzenetére
Windows 7 alatt próbálom.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
razorka777 #27416 üzenetére
Oh, én barom, erre nem gondoltam!
Köszönöm! -
DarkDeer
senior tag
Megint csak segítséget kérnék.
Flashtool-os leírást lépéseit olvasom.
2-es pont: A drivereket telepíted a Flashtool / drivers mappából.
Na már most a Flashtool-os link halott.
Rákerestem gugliban, maga a Flashtool program megvan, azt letöltöttem (flashtool-0.9.13.0-windows).
De driver nincs.
Arra van valakinek működő linkje?
Másik kérdés: jelenleg Windows 8.1 x64 oprendszer van a notebookomon. Kezdjek neki ezzel?
Vagy jól gondolom, hogy ahogy az LG-nél úgy a Sony-nál is esélytelen, hogy ez alatt működni fog a Flashtool. -
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék.
Pár napja hozzám került egy P, ami független, de T-mobilos kezdőképernyővel indul és lengyel nyelvű programok is vannak rajta. A buildszáma 6.2.A.1.100
A kérdésem az lenne, hogy lehet ezt a T-mobilos romot sima független romra cserélni?
Ez előtt LG-m volt, ott a KDZ programmal simán cserélgethettem a gyári romokat, de Sony-ban nem vagyok otthon.
Azért is szeretném lecserélni a romot, mert a jelenlegi dög lassú, fagyogat, és rendszeres az, hogy a bejövő hívást felveszem a csúszkával de hosszú másodpercekig tovább csörög. Előfordult olyan is, hogy hiába vettem fel nem tudtam beszélni a hívóval, megszakadt a hívás, és újrahívni sem tudtam, csak újraindítás után.
Előre is köszönöm ha válaszol valaki! -
DarkDeer
senior tag
válasz
Telomanikus #5014 üzenetére
-
DarkDeer
senior tag
Kérnék egy kis segítséget! Miért van az, hogy ha nem használok ékezetet sem, még akkor is 2 rövid sort már 2 sms-ként akar elküldeni? Hogyan lehet ezt átállítani?
-
DarkDeer
senior tag
válasz
bluemirage #4544 üzenetére
Én rendkívül elégedett vagyok a P üzemidejével. Az eddigi androidos mobiljaim fele ennyi ideig bírták. A Motorola Defy és az LG Optimus Black max. 2 napig bírták, de csak akkor ha alig használtam őket. Ha a P-t nem nyúzom egyáltalán akkor majdnem 4 napig megy. Természetesen nem kell csodát várni, ha nagyon nyúzod akkor ezt is naponta kell tölteni. De nyúzás közben is kevesebbet fogyaszt mint a legtöbb másik, és ami rendkívüli, hogy ha tényleg nem nyúzod, csak pihen a tokban akkor rendkívül keveset eszik.
-
DarkDeer
senior tag
Épp most kapcsolt ki a mobilom, 3 nap 18 és fél óra után. Átlag napi 10 perc beszélgetés, 10 e-mail, 10 perc net wifivel, 10 perc zenehallgatás. Éjjel-nappal be volt kapcsolva, éjszakára sem volt repülő módba téve. Nagyon elégedett vagyok az üzemidővel. Tény, hogy nagyon keveset használtam, de az eddigi androidos mobiljaim ugyanennyi használat mellett max. 2 napot bírtak.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Robbie85 #3930 üzenetére
Mostanában rengeteget melózom, nincs időm nyomogatni a P-t. Naponta 5-10 perc hívás, meg 10-20 perc netezés, meg 10-20 perc zenehallgatás. Ezzel a használattal teljes 3 napot elmegy, úgy, hogy éjszakára sincs repülő módba téve, és semmilyen energiatakarékos funkció nincs bekapcsolva. A kijelző fényereje automatikus fényes beállításon van, a Gmail és az időjárás folyamatosan szinkronizál. Ha semmit nem csinálsz a mobillal, tehát csak kikapcsolt kijelzővel szinkronizálgat a háttérben akkor nagyon sokáig bírja. A P-m előtt több androidos mobilom volt, egyik akkuja sem bírta ilyen jól, ezzel a P-vel rendkívül elégedett vagyok.
Ja és TP-Link TL-WR1043ND routerrel mindenféle állítgatás nélkül tökéletesen működik! -
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Elvileg ma kapom meg a független P-met. Szeretném rögtön lefrissíteni ICS-re.
Két kérdésem lenne:
1. Mivel ma még nem biztos, hogy lesz micro sim kártyám, így az a kérdés, hogy sim nélkül is frissíthetem-e?
2. Melyik programmal frissítsem, mi a legjobb? (Én a SUS-ra gondoltam, de van még valami PCC is). -
DarkDeer
senior tag
A lítiumos akkuk valóban nem szeretik ha teljesen lemerítik őket, de ezért van a mobilokban védelmi elektronika. Gyártótól és akkutól függően 5-8%-os töltöttségnél azt mondja neked a mobil, hogy lemerült és kikapcsol, de marad benne elégséges töltöttség, így nem tudod kisütni az akkut.
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Tervezem egy ilyen mobil vásárlását, és lenne egy kérdésem, ami nekem még nem tiszta.
A P jelzi-e valamilyen villogással a nem fogadott hívást, nem olvasott sms-t és e-mail-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest