- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
werszomjas #20562 üzenetére
Ez a legfrissebb.
-
skynet666
tag
válasz
werszomjas #18319 üzenetére
Tegnap néztem egy SP-t Sony márkaboltban. Még az sem egyértelmű előrelépés számomra
Értem hogy hardveresen jobb, de nem voltam elégedett az anyaghasználattal, és bizony ennek is szarabb a kijelzője. Egy fokkal jobb mint a Z-jé, de még mindig nem olyan mint a P kijelzője. Milyen lehet az L?
Utolsó lehetőségem a fotós mobil lesz. Ha nem domborít valamit a Sony, HTC lesz belőle
-
darvinya
titán
válasz
werszomjas #18319 üzenetére
Kijelzőben nagy visszalépés lenne.
Xperia L:
TFT capacitive touchscreen, 16M colors
480 x 854 pixels, 4.3 inches (~228 ppi pixel density)
Xperia P:
LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
540 x 960 pixels, 4.0 inches (~275 ppi pixel density)GSM rendszerben is gyengébb az L
És a videoban is 720p az L, pedig A320-asDe ez mind száraz adat.
Amúgy az L kinézete pont E-ből jött.
-
S. Szabi
őstag
válasz
werszomjas #17481 üzenetére
Nekem is nextel-es, én se tudom még frissíteni. Annyira nem is fontos, csak már zavar
De annyira a zért nem kell, hogy külön felrakjam, majd ha a PCC tudja frissíteni, újratelepítem.
-
eami
veterán
válasz
mi az SI számod? én még mindig várok a 1261-7815 számmal (CE3).
-
d3kk
senior tag
válasz
Flashtool al felrakod az .544 central europe változatát, és az majd az felajánlja a frissítést
Én legalább is így csináltam
-
darvinya
titán
válasz
Mert olyan CDF a számod amihez még nincs frissítési engedély kiadva, vagy nem is lesz(előfordult már ilyen).
-
Maxentius
addikt
válasz
werszomjas #16535 üzenetére
Nexus 4 lesz, pár napon belül.
-
freemanone
addikt
válasz
werszomjas #16529 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Eszméletlen jó használni a kijelzőjét a tűző napon is! Viszont ha fektetve használom és balra döntöm a telefont folyamat beárnyékolom a fénymérő szenzort a kezemmel, így még meg kell szokni, hogy jobbra döntsem, különben lesz sötét a kijelző. Ez a tipikus "rosszul tartod" probléma!
-
razorka777
veterán
válasz
werszomjas #16529 üzenetére
Én is pont a minap teszteltem először tűző napon.Kifogástalan.
-
bencze
senior tag
válasz
werszomjas #16433 üzenetére
Koszonom, a rizses dolgot kiprobaljuk, hallottam rola de nem jutott eszembe. Sosem jartam meg.
@darvinya
Kosz, de a becsi nagynenem telefonja, rizsbe rakja es remenykedunk... szegeny eleg csoro nem tud ujat venni, most vette 2 eves husegre. Max marad a regi vagy valamit kitalalunk.(Ekezetekert legyszi ne fikazzatok, epp fut ubuntun a frissites es nincs magyar billentyuzet feltelepitve.)
-
Jodanovich
senior tag
válasz
werszomjas #15807 üzenetére
Ezt elég volt elolvasni... csak azért. Htc Sensationnal látta a csajom mit szívtam, neki normális telót szeretnék...
"Milyen ismert hibái vannak a készüléknek? – A kijelző 2.3.7 alatt 72%-os fényerő fölött összemossa a sárga és zöld színeket, valamint szintén 2.3.7 alatt a színátmeneteket bizonyos esetben sávosan - magyarul, jó csúnyán - jeleníti meg, de csak ha háttérképként alkalmazzuk. Sima galériában nézve rendben van. Mindkét problémát az ICS-ben már javították. Pár hónap használat után megjelenhet egy apró átlátszó buborék az átlátszó sávban, ami többnyire csak fény felé tartva látható (A készülékek igen kis százalékánál jelentkezik). Szintén kis százalékban előfordul, hogy az alsó műanyag kupak "lötyög". Inkább csak mozog. Ha valakinél tényleg nagyon lötyögne, akkor a legegyszerűbb megoldás, hogy egy papírcsíkot tekersz a telefon alsó része köré, majd erre ráhúzod a kupakot. Ami így megfeszül és nem fog lötyögni."
Köszi, minire én is gondoltam.
-
szente
addikt
válasz
werszomjas #15510 üzenetére
Nekem kicsit kevéske a sebessége, ezért próbálkozok custom rom-okkal.
Mondjuk ha 4 magos telefonom lenne 2GB RAM-mal, akkor se gyári ROM lenne rajta. Nekem ebben rejlik a droid szépsége. -
sewerrat89
csendes tag
válasz
werszomjas #14809 üzenetére
Újan vettem 2 hete, ezért kezd egy kicsit zavarni a dolog.
Ha nyomkodom is sokat, akkor még nap végéig sem bírja ki töltés nélkül. -
darvinya
titán
válasz
werszomjas #14450 üzenetére
Oda van írva, hogy nem ő szervezte, tehát 2. rendelés.
-
Blue@X
senior tag
válasz
werszomjas #14008 üzenetére
Miből gondolod hogy kétféle előlapi kamerát használ (anélkül kérdezem hogy ennek utánanéztem volna)? Ahogy láttam a képeket csupán az úgymond "takaró" hiánya vagy megléte a különbség.
-
Tome08
tag
válasz
werszomjas #13994 üzenetére
Értem, a vodába elég jó megvilágítás volt, de sajnos a képek nem sikerültek túl jól és a boltban a video is elég gatya lett 2.3.xxx alatt
Olvasgatom ám a forumot és van ez a buborékos téma... remélem ezt ennyi idő alatt azért már csak javították és ha jól olvasom akkor garanciális esetnek számít, jól látom?
-
Allure
aktív tag
válasz
werszomjas #13612 üzenetére
Március végéig ne nagyon várd szerintem. [link]
-
calamites
őstag
válasz
werszomjas #13100 üzenetére
Mikor eldőlt, hogy lesz új telóm körülnéztem a neten, kiválasztottam tudás, és képek alapján néhányat, majd elmentem, és megtapogattam őket. Na ekkor esett ki a samsung. Nekem semmi bajom nincs velük, de ha egymás mellé teszel egy sonyt, és egy "szappantartót" legyen az bármilyen, a tapintásbeli érzetkülönbség döbbenetes.
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #12068 üzenetére
Jajjj én meg azt hittem, h egyedi eset és már itt agyalok rajta, h mi a bánat lehet. Akkor a tiltás felől megnyugodtam, mert am tényleg nem tiltja le, hiszen kimenőt, bejövőt is enged.
Az üzenetekre én is gondoltam, de a telefonban 1 db sms-t mutat. Mondjuk az lehet a telefon memóriájában van, nem a SIM-en. A SIM-en lévő üziket még nem találtam meg, h hol vannak...
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #12029 üzenetére
Igen, teljesen kikapcsoltam és az ábra azt mutatja, h a hangerő lefele végét nyomjam és azt nyomom...
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #12020 üzenetére
Már egy órája megy és még mindig nem zöld...
-
S. Szabi
őstag
válasz
werszomjas #11958 üzenetére
Én is a zöldgolyóra gondoltam, azt hittem arra írta, hogy már nincs
-
razorka777
veterán
válasz
werszomjas #11946 üzenetére
Nálam az akksi a "szokásos".aktív használat 1 teljes nap.
Mikor vettem a telót,mondtam a srácnak,hogy ebbe ugye microsim kell?(tök ártatlanul,mintha nem tudtam volna.)
Mondja igen,adjam oda és kivágta ingyen.Én olcsón megúsztam. -
S. Szabi
őstag
válasz
werszomjas #11936 üzenetére
Igen, One V-t is néztem, de annyira nem tetszik, abból a szériából inkább a One S kéne, de nekem nagy. Nagyon ragaszkodok a 4"-hoz. Apple-t sosem szerettem, nekem eléggé unszimpatikus márka, elismerem, hogy jó, de...
Az N9-et is néztem, nagyon jó a formavilága, de a Windows Phone se szimpatikus, kivéve a megjelenése, de az nagyon, most a Blade-n is Launcher7 fut, és az Xperia P-re is ez a sors várÚgy tűnik számomra nem nagyon akad vetélytársa a P-nek.
Hogy-hogy csak Sony logó van? Lemaradtam? Tudtok mutatni képet?
-
darvinya
titán
válasz
Túl jó a telo így kevés a panasz.
-
csacsi67
addikt
válasz
-
kengyel
nagyúr
válasz
werszomjas #11936 üzenetére
Manapság már az 1GB ram alap
főleg ilyen felszereltségű telefonoknál. A fémházzal meg teljesen igazad van extra .
-
S. Szabi
őstag
válasz
werszomjas #11930 üzenetére
Köszi!
Amúgy szerintetek megéri még ilyen telefont venni (februárra tervezem a dolgot). Az érdekelne inkább, hogy nem jön-e valami frissített változat belőle. Nem tudni ilyesmiről? Leginkább ami megfogott benne az a kinézete, meg, hogy fémből van., meg nekem ez a 4" a határ, ez az a méret, ami pont jó. Viszont a Sony Ericsson logó nem kéne rá, kicsit elrontja az összhatást, de ez legyen a legnagyobb baja
-
darvinya
titán
válasz
werszomjas #11923 üzenetére
Telon a Súgó app-ban van.
-
kengyel
nagyúr
válasz
werszomjas #11819 üzenetére
De valamennyi csepptöltést nem ad le a töltő ? Valami olyasmi rémlik, de ebben nem vagyok biztos.
-
válasz
werszomjas #11806 üzenetére
@Nordschleife
Az akksihoz még egy kiegészítés. Hagyhatod nyugodtan lemerülni 30% alá is. No para... egészen kikapcsolásig merülhet. Elektronika, nem kis rátartással védi az akksit attól, hogy túlságosan lemerüljön. Ez ugyanis nem tesz jót a LiPolymer akksiknak. Ezek az akksik több ezer töltési ciklust kibírnak és össze vissza lehet tölteni, ahogy írták is. Azt azonban tudni kell, hogy minden egyes töltés kémiai reakcióval jár és kb. egyet el is vesz a több ezer ciklusból... tehát rövidíti az akksi élettartamát és ezen keresztül a hatásfoka is hamarabb gyengül. Az viszont igaz, hogy ez a több ezres ciklus több évet jelent, mire ide egyáltalán eljutsz. Ha pedig 2-3 naponta töltöd (ez a használati szokásoktól függ), mint pl én, akkor pedig sok-sok' évet -
kengyel
nagyúr
válasz
werszomjas #11783 üzenetére
Én karácsony előtt vettem pár nappal a T-től , de én még GB-vel kaptam. És elsőnek én is elszúrtam mert nem a SUS-al frissítettem le. De utána áthúztam vele és szépen beállt minden tekintetben
Nordschleife ! Merem ajánlani nagyon jó kis készülék megéri az árát.
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #11783 üzenetére
Nagyon nagyon köszönöm!
Rengeteget segítettél! Holnap mindenképp utánajárok ennek a független dolognak, mert 75k-ért ez nekem jól hangzik! Majd jelentkezem, h mire jutottam!
Jó éjt!
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #11781 üzenetére
Nagyon köszi! Ennek holnap utánanézek alaposabban. Egy negatívum, h azt írják, h 2.3-as Android van rajtuk. Itt a fórumon meg sokan írták, akik 2.3-ra tették fel az ICS-t, h sok alkalmazás, funkció nem működött / eltünt...
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #11778 üzenetére
Gondolom nem Media Marktban kell venni, de mivel Debrecenben venném, nekem most az ugrott be elsőnek, de ott 100k-ért van...
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
werszomjas #11778 üzenetére
Megmondom őszintén nem néztem utána, de én úgy gondoltam, h függetlenül 90-100k körül lehet az ára, de akkor mindenképp rákérdezek. Függetlenül azért mégis csak másabb lenne!
Köszi!
Valamilyen áruházat tudnál javasolni, ahol érdemes lenne megnézni?Olvastam a JB-ről, h nagyon sokat várnak tőle...
One V nekem is a külső miatt jött be, a beltartalma az tényleg nem az Xperia P kategóriája. Én olyan 2-3 évre szoktam telefont venni, úgyh jobb az a dual core meg a giga RAM...
-
rbalint88
addikt
válasz
werszomjas #11749 üzenetére
szívesen mindenkinek
ha legközelebb is lesz valami csoportos rendelés, azt is vállalom
-
storm3
senior tag
válasz
werszomjas #11645 üzenetére
Nekem már jópárszor kellett resetelni
imo alkalmazás miatt (szerintem),néha 'beáll' a billentyűzet ha írok benne,kinagyítva marad a betű és nem tudok semmit sem csinálni onnantól az érintőképernyővel.
Plusz régebben volt olyan,hogy nem bírtam bekapcsolni,SONY felirat után kikapcsoltDe 3-4 restart megoldotta a gondom.
-
Frozzy
őstag
válasz
werszomjas #11643 üzenetére
köszi szépen. egy játék karaktere van megrajzolva. itt ph-n készítették nekem az arra megfelelő topicban
-
Dave1984
őstag
válasz
werszomjas #11610 üzenetére
Visszamondtam B-telnél a rendelést,és megrendeltem a Nextelnél
Szekszárdon ingyen megkapom Pick-Pack pontban,tehát postaköltség sem lesz -
pdonut
csendes tag
válasz
werszomjas #11610 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy itt olvastam-e, de mintha a hivatalos szervízt is ócsárolták volna. Nem tudom, hogy a javítás minősége, vagy a hozzá állás, ügyintézés miatt. Még mindig bizonytalan vagyok, hogy megéri-e a plusz 10e. Mondjuk ahhoz képest, hogy legelöször 59-ért rendeltem volna állítólag bontatlan gyári csomagolásban 1 év bolti garival, még a 75k is sok. Aztán megláttam, hogy ez a cég általános épülettakarítással foglalkozik hivatalosan. Na mondom inkább fizetek 6 ezerrel többet egy normálisabbnak kinéző cégnek, ahol szintén 1 év bolti jotállást adnak.
Mondjuk ha azt nézem, hogy két évre levetítve nem sok az a plusz 10e Ft a gyári gariért és hozzáveszem azt is,hogy a gyári szervíz nem valószínű, hogy csődbe megy, míg ezek a kis boltok bármikor beadhatják a kulcsot, aztán vihetem bárhová a bolti garis papíromat. De az is előfordulhat, hogy nem lenne semmi baja a készüléknek, akárhonnan is vásárolnám. Áááh lehet, hogy lemondom a rendelésem, és megyek a gyári garis készülékért... -
rbalint88
addikt
válasz
werszomjas #11465 üzenetére
Érkezett már privátban is kérdés, holnap fogom mindenkinek feladni. (ma tudtam borítékot venni)
-
skynet666
tag
válasz
werszomjas #10912 üzenetére
Ez csak egy a millió gugli találatból. Átfutottam, szerintem sok mindenre választ kaphatsz
-
Danny750
őstag
válasz
werszomjas #10783 üzenetére
Volt Sola-m.....a kamera rettentő, használhatatlan! P-vel viszont lehet szép kèpeket lőni sztem!
-
kengyel
nagyúr
válasz
werszomjas #10783 üzenetére
Viszont érdekes a dolog. A telefonban visszanézett képek nálam szépek . Ha felrakom az asztali pc-re ott van vége a minőségnek. Viszont a videó minden nézetben jó minőséget takar. De nekem még így is bejön a telefon
-
pengemetal
aktív tag
válasz
werszomjas #9456 üzenetére
-
Knight666
aktív tag
válasz
Én most vettem hozzá gyári töltőt (SE HCK-40), ami a célnak megfelel. Kapsz hozzá egy USB-s töltőfejet, meg egy ugyanolyan kábelt, mint ami a gyári csomag része. Ha jól emlékszem 1200mAh a kimeneti töltés. Még nem használtam sokat, de eddig jónak tűnik.
Szerk.: ja és én belföldön vettem (a Nextel-nél). Árulnak 1000Ft-os fóliát is, egy SE Ray-re valót rendeltem, de az annyira nem tűnik jónak (nem tetszik, hogy meg van vágva a kamera és az érzékelők előtt). -
Allure
aktív tag
válasz
Toknak a Nilkin tokokat tudom ajánlani, nekem beváltak, jár hozzájuk kijelzővédő fólia is.
-
darvinya
titán
válasz
De van, csak ajándékra(súly korláttal) nem vonatkozik.
Viszont ebben az esetben nem biztos, hogy megjön időben, vagy egyáltalán megjön.(#9457) Hullamos
Ha rendelsz, nekem is 1 hozzádobnál?
Ha megjött Bp.-en kp -ban adnám. -
makesz1989
tag
válasz
werszomjas #9216 üzenetére
Röviden, tömören. Metro(pol).
-
Maxentius
addikt
válasz
werszomjas #9069 üzenetére
Nekem a Reckless Racing 2 az egyik kedvencem.
-
calamites
őstag
válasz
Nekem a Bad Piggies nagyon bejön.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
-
CB
senior tag
válasz
werszomjas #9028 üzenetére
Én is az utóbbival kaptam. Még a doboz is nagyon szép.
-
válasz
werszomjas #9016 üzenetére
Így van
sokat hezitáltan, hogy honnan, mert nem volt igazán különbség az árban. A HDMI kábel meg a bőrtok -ami nincs a szolgáltatói csomagban csak a függetlenben- nálam nem igazán perdöntő.
Több fórumtárs írta, hogy az említett Nextel-es 2 év gyári gari valós, ellenőrizték a Sonynál...
Az előbbiek alapján én nem fogok senkinek sem szolgáltatóit ajánlani. A független egyébként könnyebben el is adható.Most úgy tudom, hogy azt tippeljük, hogy a T-s GB-vel jön és lezárt, a Nexteles ICS-el jön és nem lezárt, egyébként a lezárásnak nincs is helye, azaz nyoma. Nem tudom, hogy mi az összefüggés, de így van. Az is lehet, hogy a szolgáltatói telós dobozokat zárják a többit meg nem. Gőzöm sincs.
A telefon eszméletlen szép élőben is. Mondjuk elég kevés fém teló van, így hát könnyű versenyt nyernie. Ha a sokat említett akksi gixerrel majd együtt tudok tudni élni, akkor nálam semmi gond nem lesz. Ezt a tapasztalatot viszont nagyon várom.
-
Phreetsie
tag
válasz
werszomjas #9016 üzenetére
en is szolgaltatotol vettem, levolt ragasztva valoban
-
Imike20
senior tag
válasz
werszomjas #8922 üzenetére
Soild Explorert használom a telcsin + total commander!
Bevált teljesen!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
werszomjas #8932 üzenetére
A PcCompanionnal is meg tudopd csinálni, és úgy fogja látni a számítógéped, mintha usb-n lenne rádugva!
-
csacsi67
addikt
válasz
werszomjas #8932 üzenetére
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Esetleg Dropbox vagy Google drive nem megfelelő erre a célra? Én ezeket használom.
-
nintendojet
tag
válasz
Bár nem pont erre megoldás, de az airdroid hasznos. Ezzel a gépről éred el a telódat, tehát ha a géped látja a megosztást, akkor tudsz róla a telóra másolni és az egész mindenséget kezelni. Szóval ez is egy fajta lehetőség a problémára, de nem az igazi.
Amúgy ilyenre én dlna-t használok. Gépen van minidlna a zenéken, ami kiszolgáló szerepet lát el (a progi), a telón pedig bubble upnp nevű lejátszó képes streamelni a zenét. Így otthon nagyobb a választék és mégse kell rámásolni mindent. Kár, hogy a gyári walkman nem tud ilyet
-
kk831228
addikt
válasz
teamviewer legjobb progi szerintem...
Bárhonnan eléred az otthoni gépet.
-
Knight666
aktív tag
válasz
Én ezt Total Commander + LAN plugin -nel csinálom, de más fájlkezelők is tudják (pl. Astro). A gyári wifis megoldás az USB kábelt helyettesíti (tehát azzal csak a helyi mappákból tudsz másolni és csak a gépről).
-
válasz
werszomjas #8803 üzenetére
Igen. Arra gondoltam.
Ha ezek a készülékek már néhány hónapja le lettek gyártva és dobozolták őket (ez azért elég életszerű), akkor a lánc valamelyik tagja: Maga a Sony, Nagyker, importőr, a kiskeres Nextel mit 'tom én... rárakta az ICS-t.
Ezzel a lépéssel sok utólagos reklamáció elkerülhető... na magatokból és ne magunkból induljunk ki, ha szoft. frissítésről van szó. Több cikk van a ph lapcsaládnál is arról, hogy a GB azért tartja magát, mert sokan nem frissítenek és azt sem tudják, hogy a megjelenő üzenet az mi... vagy ha frissítenek, akkor meg jön a reklamáció. Hova tűnt ez, hova tűnt az... ha egyáltalán gond nélkül összejön a frissítés.
De ez csak tipp. Semmi több. Más magyarázatot hirtelen én sem tudok a nyitott dobozra. -
CB
senior tag
válasz
werszomjas #8782 üzenetére
Tényleg szép, hogy igaz legyen, de ma a megrendelést követően felhívtak egyeztetni. Rövid faggatózásom, és a tájékoztatást követően elmondtam, hogy végül is semmi nem gond, mert amint megjön a telefon fel fogom hívni a Sony hivatalos szervizt, bedigtálom az IMEI számot. Erre készségesen közölték, hogy a garancia papíron rajta van a Sony szerviz száma, de most meg is tudják adni.
Mondtam, hogy köszönöm, majd holnap a telefon garipapírról lenézem.
Ez azért érdekes, hogy a telefon doboza nincs lezárva.
Eddig minden telefonomon volt gyári zárjegy, bár nem mind volt sértetlen (csak az Expansys-tól vett telefonoké). Itthon, kedves hazánkban mindig felbontják. A Nexus topikban lakik egy Szlovák illető, aki elmondta, hogy a garipapír kitöltés náluk úgy zajlik, hogy a vásárolt (sértetlen zárjegyű) termék átvételét követően, válaszlevélben kell visszaküldeni a vásárlás helyére (boltba) a garipapírt, ahol lepecsételik, majd visszaküldik. Szerintem ez korrekt. Nincs kibontva, nincs tapizva, kicsi az esélye a mókolásnak. -
nintendojet
tag
válasz
werszomjas #8759 üzenetére
Nekem is innen van a telóm, ilyen tokkal. A tok tágulni fog, az elején azért szívtam, de alulról szoktam megtolni ujjal a résnél és kijön. Kis idő után simán ki-, bemegy a telefon. Garit még nem kérdeztem le, de nekem is olyan papírom van.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Megvettem. Tokkal vonóval együtt. Ugyan nem tőlem kérted, de válaszolok. Nem volt lezárva a telefon hivatalos címkével, simán nyitható.
Milyen számon tudom lekérdezni a Sony-nál hogy valóban gyártói garis-e?
Am kicsit megszivattam magam mert nem figyeltem oda, hogy kell egy microSIM kártya. Ez most 7k pluszba került nekem. Na mind1...
-
CB
senior tag
válasz
Megrendeltem. Ha megjött, megírom amit kértél.
Köszi.
u.i.: Úgy látszik Te az a "ne ítélj elsőre" kategória vagy.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Kösznöm. Ma megyek is és megveszem nextel-nél.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
werszomjas #8742 üzenetére
Milyen az a gyári tok amit adnak hozzá? Tudnál mutatni egy képet róla? 65-ért láttam pár GSM-ben, de lehet jobban járnék azzal a bolttal amit linkeltél, már csak a gari miatt is +10k-t talán megérhet.
-
CB
senior tag
válasz
werszomjas #8742 üzenetére
Köszi a linkeket.
Érdekes, két napja össze-vissza kerestem ezüst gyártói garis telefont, de csak feketét találtam mindenhol. Az asszony meg a szürkét preferálja.Neki lesz.
Jó lesz nekem ez a 75e FT-os.
Meg is rendelem, nehogy elfogyjon a készlet.Dzsuri89 : Az asszonynak keresek telefont, nehéz ügy, nagyok az elvárások, ennek a mérete pl. határeset, de tetszik a színe!!
-
Imike20
senior tag
válasz
werszomjas #8483 üzenetére
Pedig így van! Nézd csak!
-
razorka777
veterán
válasz
werszomjas #8483 üzenetére
90%-ig narancssárga,utána zöld.A korábbi modelleknél is így volt.
-
calamites
őstag
válasz
werszomjas #8454 üzenetére
Akkor majd én is megpróbálom a SUS-al az új verziót a hétvégén.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Köszi az infót. Azt hittem van valami online lehetőség erre.
-
TomWexX
addikt
válasz
Az aksi azért érdekes, mert az android rendszer még nem kalibrálta be a szintet. Idővel helyre áll.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
werszomjas #8406 üzenetére
A Sony-nál hol lehet ezt ellenőrizni?
-
DraXoN
addikt
válasz
werszomjas #8450 üzenetére
Töltést, csak különböző színnel jelzi, hogy épp hol tart az akku... ha jól emlékszem 40%ig piros (vagy 30%?) 90%ig sárga és 90% felett zöld.
-
válasz
A postán értéknyilvánítással 100-250g-ig nem elsőbbségi min. 3000 Ft... levélként feladva. De ez is egy megoldás. Ez gyorsabb is, továbbá olcsóbb lehet egy megyeszékhelyre való utazásnál, ahol le tudná adni a telefont.
Engem is érdekel, hogy a nextel-es verzió gyári garija tényleg okés. Majd írd meg!
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz
Itt a kérdés az ,hogy hova küldöd ? Ez ügyben szeretnék előre felkészülni mert sajnos mind az asztali mind pedig a laptoppnál élnem kellett a jótállással . Egyik bolti garis volt , másikat pedig a márkaoldalon jelölt legközelebbi szervizbe elég volt bevinni. De a sony oldalán nem találta mobilszervizt........
-
Joe.36
addikt
válasz
werszomjas #8205 üzenetére
Én most vettem pár napja a T-nél...
0 Forintért elhoztam
24 X 2690 : 64560.- amit két év alatt fizetek ki ( nincs kamat )
Havi díj : 5400 ft amit simán elbeszélek és ott van még az 500 Mb net
Szerintem ez jó
( Eddig U-m volt, ott a szolgáltatóra hamarabb jött az ICS mint a gyári függetlenre... )
-
csacsi67
addikt
válasz
werszomjas #8211 üzenetére
Semmi jelntösége mivel Flashtoolal megoldható.Az biztos a T-nél bizti a gari.
-
Agean
csendes tag
válasz
werszomjas #8205 üzenetére
A Telenor meg 90 ezerért adja az alapcsomagokkal 2 éves hűséggel...
-
válasz
werszomjas #8156 üzenetére
Sok zenehallgatás (2 x 5perc) után megtudtam, hogy valóban a MM a gyűjtőhely vidéken. De jellemzően csak hetente 1x küldik fel a telefont a Pestre
. Így ha pont lecsúszom a szállításról, akkor az +1 hét az optimálishoz képest. Illetve kiemelte, hogy gyártói gari csak akkor él, ha Magyarországra szánt készülékről van szó. Ez csak tippelni tudom, hogy mit jelent... talán a szürkeimportra gondolt.
Akkor maradok a szolgáltatói vásárlásnál az akciós nextel helyett. A T-nél adhatnak cserekészüléket, talán érdekük is lehet a gyorsabb felküldés, továbbá a micro SIM-re történő váltás kedvezőbben megy. Nemrég egy kollégának ingyen adaptert is adtak a váltás után a régi telójához.
-
sajo13
senior tag
válasz
werszomjas #7124 üzenetére
Érdekesek ezek a pótakkuk, amiket linkeltél...a képen pont átlátszó sávos Xperia telefon van(mint Xperia P, S, U), és a töltő is Sony márkájú.
Ha ilyen cuccot gyárt és forgalmaz a Sony azzal csak beismeri, hogy gyenge kapacitasú akkut tett a készülékeibe -
DraXoN
addikt
válasz
werszomjas #7124 üzenetére
Az olcsó kínaiaknál a kapacitást minimum (jó esetben) felezheted.. szeretik a (nagy) számokat...
-
Dany007
veterán
válasz
werszomjas #7096 üzenetére
Plusz tegyük hozzá, hogy a P alu házzal rendelkezik, míg a Sola csak műanyaggal. Plusz a P-nek egy ici-picivel jobb a kijelzőfelbontása is.
Amúgy a többivel egyetértek. Ha ezeket összeadjuk akkor talán jobban megéri a P.@BaLee: Nincs mit. Érdemes visszaolvasni a topikban. Úgy talán jobban átlátod ezt az ICS - akksi - egyéb helyzetet.
-
rbalint88
addikt
válasz
werszomjas #6999 üzenetére
egy éven belül cserélik. általában. protekciósoknak azon túl is
-
fmfizikus
tag
válasz
werszomjas #6268 üzenetére
Úgy ám!
-
fmfizikus
tag
válasz
werszomjas #6242 üzenetére
Nem írtam, hogy debreceni ! De az! Tippelj! Úgy kezdődik,hogy FM...:-P
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
werszomjas #6046 üzenetére
Ezt azért jó tudni!
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #6012 üzenetére
gondolod hogy a gyártói garancia bármit is ér ha egy gsm boltból veszed?
Annyit meg talán nézzetek már ki belőlem, hogy nem egy sufni gsmbe vásárolok, csak hogy megspóroljak ezer ft-ot.
A gsm bolt, ahonnan vettem teljesen megbízható! Évek óta vásárolok ott telefont, jól ismerem a tulajt. Rendes srác. A bolt pedig jól megy, nincsenek bajban.
A másik, hogy én sose veszek gyári garis telefont. Egyrészt az is lehet szürke import és máris nem fogadja el a garanciális szervíz. Aztán se a bolt nem javítja, se a szervíz. A boltnak ugyanugy kötelessége a javítás és a csere.
De kérlek, ahelyett, hogy lehúzod a terméket, amit árulok, inkább kérdeztél volna meg privátban minderről.
-
Knight666
aktív tag
válasz
werszomjas #6020 üzenetére
Egyetértek!
Engem már mentett meg a gyári garancia, mert csődbe ment a bolt. Ugyanúgy előfordult, hogy hónapokat vártam egy szürke-importos cucc javítására. Sajnos tudatlanul / jóhiszeműen vásároltam, az eladó meg persze nem tájékoztatott a különbségekről (vagy egyáltalán a szürke-import tényéről).
Egyébként a szolgáltatós telefonok sem sokkal jobbak. Ott meg a függőség miatt aggódhatsz, vagy a frissítések miatt, esetleg törölhetetlen szolgáltatói tartalmakkal szívatnak vagy rászitált logóval, kevesebb tartozékkal.
Én már csak független hivatalos forrásból veszek mobilt. Ha nincs rá pénzem, akkor inkább egy olcsóbb modellt. Azt is megértem, aki nem így tesz, mert tényleg csábító az árkülönbség, de az sem igaz, hogy a semmire dobod ki a plusz pénzt. -
Dany007
veterán
válasz
Jó, azért azt ne feltételezzük, hogy sufnigsm-ben veszi az ember... Ennyit azért nézzünk már ki a másikból.
Amelyik boltot én néztem, az konkrétan hivatalos partnere a Mobilarénának. Évek óta adnak készülékeket tesztelni, reklámoznak itt stb... Én egyébként végül a T-ből vettem.Hogy az eladásnál mennyit számít vagy sem, az nálam nem szempont. Ugyanis nem eladásra tervezem a készülékvásárlást. Ha így lenne, akkor iPhone-t vennék, mert az egy év múlva sem veszít érdemlegesen az árából.
De komolyan, most ami a nyuszilánnyal történt szerintem elég ritka.
Többségünk biztos, hogy komolyan utána néz a telefonnak, kipróbálja stb mielőtt megveszi. Soha nem voltam még olyan helyzetben, hogy valamit amit vettem meguntam volna vagy megbántam volna a vételt.
Ezek a szempontok nálam annyira triviálisak hogy őszintén szólva eszembe se jutnak.Eladásnál pedig az esetek többségében sokkal többet nyom a latban az, hogy használt a készülék, mintsem az, hogy van-e rá még garancia. Szerintem legalábbis...
1,5 év múlva meg biztos, hogy nem adom el. Nem azért vettem ennyi pénzért telefont, hogy 1,5 év múlva mondjuk féláron továbbadjam. Annál többet ér.@calamites:
Amúgy de, van közte bőven 30k. Meglehet nézni VIP phone oldalán. [link]
Xperia P legolcsóbban 75.700 Ft , legdrágábban - ez van 2 év gyártóival: 112.900 Ft. Ez több, mint 30k különbség. Nem, ennyit nem ér.
Volt pár cuccom amit bizony kellett gariztatni az évek folyamán. Sajnos nem is kevés. De az esetek 90%-ban a hiba az első héten kiderült. 1 évnél később semmim nem ment tönkre. Talán egy régi Samu 21-es CRT. A garancia 3. évének lejárta előtt kezdett szarakodni, de akkor meg már nem volt kedvem visszavinni. Nem ért az akkor már semmit... -
Allure
aktív tag
válasz
+1
-
Dany007
veterán
válasz
werszomjas #6012 üzenetére
Nem teljesen értek egyet veled.
Attól még, hogy bolti garis a boltnak is ugyanúgy kötelessége megjavítani vagy cserélni a készüléket hiba esetén.Volt már pár ilyen problémám az elmúlt években és mindegyik gond nélkül meg lett oldva. A különbség maximum ott lehet, hogy a 2 év eggyel több, mint az egy év. De számomra az, hogy bolti vagy gyártói a garancia teljesen mindegy, hiszen mindkét esetben kötelesek a garanciaidőn belül a garanciális hibákat javítani vagy cserélni a készüléket.
Nekem pl nem érne plusz 30 ezer forintot az a tény, hogy nem a bolt szervizeli, hanem a gyártó. Őszintén én mint júzer sz...rok bele. Ha nem lesz megfelelő a javítás úgyis addig viszem vissza, amíg ki nem cserélik vagy meg nem csinálják rendesen.A plusz egy év gari már lehet érv. De tapasztalatok alapján a legtöbb meghibásodás a használat első hónapjaiban előjön (nem megy gps, nem megy a wifi, szar az akksi, szar a kijelző stb). De ha nem is, akkor 1 éven belül biztosan. De speciel nekem ez se ér meg plusz 30k-t.
Néztem ilyen telefont még szeptemberben a VIP-nál. Meg is lepődtem, mert 75 ezer volt a készülék egyéves bolti garival. Aztán felhívtam őket és kiderült, hogy ez csak a készüléket tartalmazza. Ami azt jelenti, hogy se doboz, se töltő se headset se semmi nem járt hozzá, csak a nyers készülék. Viszont kb 86 ezer forintba került volna, ha rendes dobozos verziót kérem szintén 1 év bolti garanciával. És 100k fölött volt 2 éves gyártói garival.
-
Allure
aktív tag
válasz
werszomjas #5654 üzenetére
-
dsr
senior tag
válasz
werszomjas #5503 üzenetére
Meg van beszélve, hogy letiltás ellen írunk egy papírt, eleinte én is aggódtam emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest