- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
wappl
csendes tag
Telenornál:
Díjmentes („normál” SIM és Micro-SIM kártya esetében is)
programhibás SIM-kártya cseréje
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje3 825 Ft
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letíltása miatti kártyacsere
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítva (amennyiben a csere nem tartozik a fenti díjmentes esetekbe)5 100 Ft
Ellopott vagy elveszített kártya cseréje -
wappl
csendes tag
Koax kábelnél tudom, hogy a külső árnyékolason keletkező interferenciát szűri. De már használják hdmi, vga, dvi...usb kábeleken is. Igazából egy vezeték antennaként összegyűjti az összes zajt. Ez jó pl.amikor a füles az fm antenna. De máskor zavaró. Ezért van a 2 vég előtt kicsivel.
-
wappl
csendes tag
Még1észrevétel akksival kapcsolatban:
Ha lassan (érts: szgép usb portról, vagy kissebb teljesítményű töltőről) töltöm, sokkal lassabban merül, mint amikor a mellékelt gyorstöltőt használom.
Ez nem tudom,hogy hogy van, de tény -
wappl
csendes tag
Akksi kérdésekre:
1óra telefon, fél óra elemlámpa, útvonaltervezés(GPS nélkül), fényképezés, böngészés wifivel és mobilnettel, rossz vételi környezetben...stb
1nap 19óra múltán panaszkodott 15%-on!
ICS, bekapcsolt energiamegtakarítás, folyamatos email szinkron, facebook integráció nélkül!
Ekkora kijelző mellett ez szerintem teljesen korrekt üzemidő!
u.i.: nem volt éjszakára sem repülőn! -
wappl
csendes tag
válasz
spawn21 #3258 üzenetére
Enyémnél is ugyanez,de sokkal nagyobb buborék van. Látszik,hogy a műanyag ragasztása adta fel. Ha összenyomom,kis ideig eltűnik. Nézem,hogy ha nagyobbodik elviszem szervizbe. De majd,ha csak nagyon muszáj mert bagatel hiba, az érzékelést nem befolyásolja...gondolom nem rögtön javitanák
-
wappl
csendes tag
válasz
neorow1 #2681 üzenetére
valami megbújik az oprendszer neve mögött... csak az idegesít!
Főleg, amikor az asztalon merül 2-3óra alatt 20%-ot miatta! Tőletek meg olvasom az éjszakai pár %-ot)
Pedig csak a play-ről telepítettem, és nem is sok dolgot.
(adobe reader, flash, zseblámpa, tc, gps status...ilyesmi)
Annyira megszerettem ezt a kis gépet! Nem hagyom, hogy ez közénk álljon!
Ki fogom deríteni, akkor is! -
wappl
csendes tag
Nálatok az "android operációs rendszer" átlagosan mennyit eszik? 13-14óra akkuidő mellett kb.2óra teljes cpu-t ír nálam. Ami %-ban gyakran több mint a kijelző... max.20órát ment el eddig. Ha hozzá se nyúlok, akkor is esik 15-20%-ot/3-4óra.
Este felraktam én is a frissítést, kíváncsi vagyok a mai napra! :-) -
wappl
csendes tag
-
wappl
csendes tag
válasz
MMaister #1696 üzenetére
Sajnálom, csak egy ötlet volt. Nekem még sose dobta a jelet, sőt inkább az ellenkezője szokott kis kellemetlenséget okozni. Még akkor is tartja, mikor már használhatatlan. Vagy még messzebb kell mennem, vagy manuálisan kilőnöm a wifit...
GPS-t nagyon ritkán kapcsolom be, de pár másodpercnél sosem tart tovább holdakat találnia. -
wappl
csendes tag
-
wappl
csendes tag
Úgy hozta a sors, hogy ma élesben kellett a navigációnak teljesítenie (otthon hagytuk véletlen a gps-t).
Vasárnap reggel más lehetőség nem nagyon lévén vettem egy energizer pakkot sony-ericcson támogatottsággal. 1A-t tud 5V-on. Szivartöltős és hálózati adapter kábel+2csati. Szóval pofás kis készlet. Működik is...bár az 1A nem volt teljesen elég, de 80% alá azért nem hagyta csökkenni az aksi töltöttségét
Navigáció közben:
HW:
+ pillanatok alatt talált pozíciót, amit el sem veszített egyszer se
+ vakító napsütést is túllicitálta a kijelző
- 52°C-ra hevült, kilőtte a wifit és a töltést, a légbeömlő előtt tartva tudtam üzemben tartani (oké, marha meleg van)SW (az alap):
+ gyorsan számolt útvonalat, viszonylag érthetően navigált
+ megszokott google térkép sok extra
- egy-egy kijelző tájolás után (fekvő-álló) fekete maradt a térkép helye...restart
- néha elfelejtette követni a mozgásunk mintha lefagyott vna, de a "hölgy" szóban képben volt...restart
- alig hallhatóak az utasítások (HW?)Mindent összevetve, nem hagyott cserben, mindvégig tette a dolgát.
-
wappl
csendes tag
Enyém pont ma egy hetes, minden éjszakáját töltőn töltötte.
5óra használat után most áll 80%-on 50%-ban a kijelző zabálta az akut (36perc), a többit az android rendszer, wifi, böngésző stb eszegette meg. Az óra meg se jelenik, pedig folyamatosan aktív az ébresztő beállítása. Csak akkor jön elő a listában ha állítgatom.
Többnyire reggel 6-tól este 11-ig éppenhogy kibírja, de még tart az újdonság varázsa... ha tehetem nyomkodom -
wappl
csendes tag
-
wappl
csendes tag
GPS nálam 5másodperc alatt talált holdat álló helyzetben... 100km/h-val kellett legalább 15-20másodperc is. Meglepően gyors!
Egyetlen bosszúságom, hogy a Csatlakozt. eszközöknél Netgear storán megosztott tartalmak közül semmit se játszik le. Se zenét, se filmet. Mindre azt írja, h. nem támogatott.
Viszont total commanderrel pillanatok alatt át tudok másolni bármit wifin keresztül. nem kell kábelekkel bajlódniA pc-s program a frissítést nem hajlandó feltenni. Az aktuális verziót nem ismeri fel. Miért lehet ez? Telenoros a telefon, lehet ez a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest