- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten érdekes jelenséget produkált a készülék. Éppen amikor a legjobban kellett volna, fogta magát és elkezdett egymás után hibaüzeneteket feldobálni, pl a Gmail alkalmzás leállt, ugyanezt létfontosságú folyamatokra, és egyszerűen használhatatlan lett. Gyári beállítás visszaállítása után mindent felraktam, és még jó, de nem akarom, hogy ez megismétlődjön. 6.1.1.B.1.54-es fw van rajta. Szeretném felrakni az előző ICS-t, rootolni, majd felfrissíteni JB-re. A régi ICS visszapakolásával lenne gondom. Hogy tudom megoldani?
Az is jó, ha tisztán fel tudom telepíteni a JB-t. Nem fontos a root.
Kissé szájbarágós leírást kérhetnék-e valakitől?
-
escape
aktív tag
válasz
darvinya #17519 üzenetére
Nyomta megy gyári visszaállítást, hálistennek ez meghagyta a memóriát, így már le tudom menteni a cuccaimat, aztán jöhet az újabb fw.
Enyém nexteles, független, de mivel még az .54-es ICS-re sem frissítettem, nem hiszem, hogy fel kellett volna ajánlania. Mindjárt megcsinálom, remélem jön a JB. Majd írok.
-
escape
aktív tag
Hali!
Összehalta magát a P. Folyamatosan dobja az XY alkalmazás leállt üzeneteket. Telepíteni nem tudok rá, és az adatokat sem tudom lementeni, ugyanis a gép nem jeleníti meg a memória tartalmát.
A szoftver gyári ICS rajta, 6.1.B.0.544 verzió. A kérdés az lenne, hogy tudom lementeni róla az adatokat, illetve ha SUS-szal vagy PCC-vel frissítem rajta a szoftvert, megmaradnak-e a belső memórián lévő cuccok? -
escape
aktív tag
Végre. [link]
-
escape
aktív tag
válasz
Knight666 #11224 üzenetére
Hát, elég sokat fizettem érte sajna. Akkor még ennyi volt a teló, és ha már veszem, akkor fullextrásat akartam, így lett tokom és hdmi kábelem is hozzá.
zerge: Ha náluk vetted/veszed a telót, akkor ingyen ki kell hogy cseréljék, egyébként hibás működésre hivatkozva szintén ingyen cserélik. Legalábbis én így csináltam.
-
escape
aktív tag
-
escape
aktív tag
válasz
perzeus #10765 üzenetére
Nem tudom neked melyikre fog frissíteni, ha SUS-szal(Sony Update Service)csinálod, szerintem lehet választani. Sosem láttam még az említett progit.
Csak azt tudom leírni, amit én is csináltam. Megrendeltem nexteltől, megjött pickpackra, hazavittem, kb 10 perc nyomkodás után jelzett, hogy lehet frissíteni, wifin keresztül meg is csinálta szépen, kivéve, hogy a befejezés szövegnél nem jutott tovább, de restart megoldotta. Ez volt az 544-es ICS. Független.
Egy hete kb jelzett, hogy van .54-es, de ezt még nem frissítettem, mert kamera problémák vannak, illetve a tiszta telepítés a javasolt, és ezzel még várnék. Majd ha nagyon unatkozok, lementek mindent, és legyalulom, SUS-szal frissítem majd. Majd... -
escape
aktív tag
válasz
perzeus #10761 üzenetére
Én azt javaslom, hogy csak az 544-ig frissítsd. A .54-essel vannak még gondok, de az előző verzió egyelőre nekem hibátlan.
Újat még nem akartam bevállalni, nincs kedvem tiszta telepítéshez, megint mindent felrakni. Eddig egy Galaxy Ace-szel nyomultam, ott kiéltem magam, ez meg egy szuper cucc, csak használni akarom. -
escape
aktív tag
válasz
wattafaka #10736 üzenetére
Mintha a tegnap(előtt?) készült screenshotokon azt láttam volna, hogy több mél cím is van rendelve a Saját-hoz. Hotmail, gmail, freemail. Mi lenne, ha azokat lecsatolnád, és csak a gmail maradna? Vagy mindháromra beállítod külön a képet? Nem vagyok benne biztos, hogy működik, csak ötletelek.
-
escape
aktív tag
válasz
wattafaka #10635 üzenetére
Ha rányomok a kapcsolatokra, nekem a kis könyvecskés fülön látszanak, de csak amelyikhez én kézzel betettem. Második fül a kis telefon, ott nincsenek nekem sem képek, az ugyanis az események, nem is hiányzik oda. Következő a kis csillag, a kedvencek. Ott látszik szépen a kép szintén akihez kézzel lett betéve. Csoportokat nem használom.
-
escape
aktív tag
válasz
wattafaka #10610 üzenetére
Rányomsz a névjegyre ahol látod a kapcsolathoz tartozó eseményeket. Nyomsz egy menüt, majd Módosítás. Itt bejön az összes hozzá tartozó adat, tudod szerkeszteni. Itt rányomsz a kis emberkére, ahol a képnek kellene lenni, onnan meg már menni fog remélem.
Jah, és ha jól tudom, SIM-kárytán lévő számokhoz nem tudsz képet rendelni, muszáj beimportálnod legalább a telefonba, de jobban járnál ha a gmailedre mentenéd. Újratelepítéskor nem kell a kapcsolatok mentésével szenvedned.
-
escape
aktív tag
válasz
maszat07 #10542 üzenetére
szerintem első hsz-ben benne van, de ha nem, akkor:
- alarms mappába a riasztási hangok
- notifications mappába az értesítési
- ringtonesba pedig a csengőhangok kerüljenek. Amiket ezekben bemásolsz a listán is látható és választható lesz. Neked a második kell, ha SMS hangot akarsz változtatni. -
escape
aktív tag
Mióta telefonom van, kb 10 éve, kártyás vagyok. Djuice reload csomagban. A percdíjak nagyon drágák, de a havi 100MB elég szokott lenni, és mindössze 500-ba kerül. Keveset telefonálok, de netezni sokat szoktam. Nekem pl már a havi 1500 nem férne bele 500 megáért. És köszönöm, jól megvagyok, kéthavonta szoktam tölteni a kártyámat 3 K-val. Most akkor ki jön ki jobban?
-
escape
aktív tag
Ha már ennél a Google wallet dolognál jártok. Nekem olyan gondom van, hogy K&H-s Maestro kártyát nem fogad el. Tudom, hogy megszívtam, de létezik valamilyen megoldás, hogy kártya vagy bankcsere nélkül működjön? Így appokat sem tudok venni. Van esetleg megfelelő topik a problémámra?
-
escape
aktív tag
válasz
yodamester10 #10095 üzenetére
Az, hogy "Az adatforgalom kikapcsolva" azt jelenti, hogy kilőtted a mobilnetet. Nem fizetős, 50 megáig használhatod, ha jól értettem amit írtál.
Illetve mégegyszer, ha megy a wifi, nem fog mobilnetre kapcsolódni. Nekem legalábbis nem teszi.
-
escape
aktív tag
válasz
yodamester10 #10071 üzenetére
Akkor nem vagy mobilnetre kapcsolódva.
Szerk.: Most nézem, ha wifire is csatlakozva vagy, akkor nem jelzi, gondolom a wifinek nagyobb a prioritása, de ha azt kikapcsolod, jelezni fogja a térerőnél.
-
escape
aktív tag
válasz
yodamester10 #10068 üzenetére
-
escape
aktív tag
"engem egyedül az alsó kupak "recsegése" zavar, de állítólag azt meg lehet oldani. semmi más bajom nincs vele."
Igen, meg lehet oldani. Nekem olyannyira sikerült, hogy most már ha akarom sem tudom leszedni kézzel a kupakot, csak valami "feszítő" szerszámmal.(Rátekert papírcsík.)
-
escape
aktív tag
-
-
escape
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #5635 üzenetére
Én már nagyon régen Multiling Keyboardot használok, nagyon nem szeretem a gyárit.
-
escape
aktív tag
Na belefutottam az első bosszantó dologba. Nem szereti a beépített lejátszó a flac-et.
Én viszont csípem, jól néz ki és elég minimál dizájn, nem szívesen cserélném le valami hiperszuper lejátszóra. Van valami megoldás esetleg?
-
escape
aktív tag
Honnan lehet tudni, hogy hardveres, vagy szoftveres a hd lejátszás?
-
escape
aktív tag
Ha valaki vesz, szóljon, 3 darabra én is beruháznék.
-
escape
aktív tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom rábírni a telót, hogy mkv fájlokat is lejátsszon? Illetve lejátssza, de nincs hang. Se a gyári lejátszó, se a mobo player nem viszi a hangot. Ötlet?
-
escape
aktív tag
Na, fel is merült gyorsan egy fontos kérdés: Nem lehetne-e valahogy az értesítési sávba (lehúzható redőny) bevarázsolni a jól megszokott kapcsolókat? Mondjuk, hogy ilyesmi legyen, mert nekem ott semmi nincs, csak egy beállítások gomb, meg egy X.
-
escape
aktív tag
válasz
Dany007 #4147 üzenetére
Mint írtam, telenor. Azért így, mert elvileg fizetős, de nem akartam megbizonyosodni róla, így rögtön ezzel kezdtem. Mondtam h újraindul tőle a teló, meg dobálja a hálózatot, legyen kedves cserélje ki. Ja meg ha már itt vagyok, akkor legyen micro sim, mert a közeljövőben szeretnék telót venni, és ha az kell majd bele, nem akarok megint a nyakukra járni. Kicserélte, és elmentem 10 méterrel arréb az inmedioba a telóért
-
escape
aktív tag
Üdvözletem!
Ma beléptem én is "pések" táborába. Nexteltől, függetlenül 2 év gyári garival, minden tartozékkal. Micro simet a telenorban kértem hálózati hibára hivatkozva. Készséges volt a hölgy, 5 perc alatt elintézte nekem, és tökéletesen illeszkedik a telefonba.
Már írta is a teló a szoftverfrissítést, 6.1.B.0.544. Ez gondolom már az ICS lesz. Nemsokára felrakom, csak töltődjön fel a teló. Eddig nagyon tetszik a kicsike. -
escape
aktív tag
Ma beszéltem egy VIPtechnikás emberkével, felhívtam őket, hogy ugyan már, bontsanak ki nekem egy dobozt, és mondja el mi van benne. Töltő, headset, usb kábel teló és használati utasítást sorolt fel. Szóval a hdmi kábelről és a tokról is lemondhattok ezek alapján. Végül ezért maradtam én is a nextelnél, ott tételesen fel van sorolva, hogy mit küldenek, de drágább is egy tizessel majdnem, viszont cserébe van pickpack pontos szállítás is.
-
escape
aktív tag
Dupla lett, elnézést.
-
escape
aktív tag
Hát akkor úgy érzem ebből szolgáltató lesz. Az a kényelmesebb, mivel pesti sem vagyok, nem akarok még többet költeni futárra stb. Köszönöm a válaszokat!
Szerk.: A sonymobilewebshop hivatalos csatornának számít?
-
escape
aktív tag
válasz
rbalint88 #2726 üzenetére
Ha gyártó garival adják a terméket, akkor gyakorlatilag nem ők állják a javíttatást, vagy tévedek? Bolti gari az más, azt elhiszem, hogy az összes gsm bolt húzza a száját ha garancia érvényesítésről van szó, bár az sem normális.
Hosszú távra tervezek a telefonnal, és szolgáltatónál nincs olyan feltételekkel, amilyen nekem megfelelő lenne. Jelenleg Djuice reload kártyás csomagom van. Meg az is kérdés, hogy mit kapok a telefonnal a dobozban. HDMI és tok fontos lenne.
-
escape
aktív tag
Üdvözletem!
Szeretnék hamarosan én is belépni a pések táborába. Túl vagyok a tapizásokon, és rettenetesen tetszik a cucc. Az ára szépen zuhan, 60-70K-s eltérések vannak a gsm boltok és a hivatalos sony bolt között. Kérdésem az lenne, hogy van-e tapasztalat ezzel? Tudom, szürke import, forgalmazói garancia stb, de azért ekkora árkülönbségnél már elgondolkozik az ember. Fontos lenne a függetlenség. Esetleg ez? Nextel egyébként szimpibb, szép a felvonultatott tartozéklista is, amit nem bánnék, meg ugye gyártói gari, csak ennyi lóvém jelenleg még nincs rá. Ötleteket, tapasztalatokat várnék főleg a boltokkal kapcsolatban. A többivel is, kinek melyikkel milyen tapasztalata van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest