- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dany007
veterán
válasz
magicbox #7121 üzenetére
Én nem szándékozom.
Remélem 3-4 évig elmegy nálam...
szerk.: igazából nekem már a mai erősebb, "modernebb" csúcstelefonok se tudnak többet nyújtani, mint a P.
Akadni egyik se akad, mindegyik folyamatos működésre képes. Aztán a 4 mag meg az erősebb GPU arra jó, hogy a programok gyorsabban töltődjenek be meg komolyabb játékkal tudjak játszani. Namármost nekem egyikre sincs szükségem.
Úgyhogy valami "revolúsönerri" kellene ahhoz hogy én váltsak. -
Dany007
veterán
válasz
magicbox #7118 üzenetére
Na igen. Ha a gép helyett ezen netezek délután / este mert mondjuk az asszony épp TV-t néz (HTPC), akkor nálam is többször kell egy nap tölteni. Ha meg játszok is rajta, akkor tuti.
Épp azért kezdem megérteni, miért isteníti mindenki a vezeték nélküli töltés.
Eddig nem értettem. De így, sokkal kényelmesebb és egyszerűbb letenni / felvenni a telefont egy vez. nélküli töltőről, mint állandóan dugdosni, húzogatni ki-be naponta akár többször is.
Kérdés viszont, hogy mennyire esik jól az akksinak ez a gyakori töltés. Naponta 2x? Vagy esetleg többször rádugni / lehúzni... Biztos, hogy csökkenti valamivel az élettartamát.
-
Mr.C
őstag
válasz
magicbox #6793 üzenetére
10Q!
haj igen, csak egy kis beszámoló:
Ma vettem T-nél, csak hogy tudjátok, nem adnak se bőrtokot, de micro HDMI kábelt se fóliát se NFC-t (régebben még ment a vita erröl ugy láttam)
azt is mondták h először 15h-ig töltsem (dobozra fél óra van írva), itt meg olvastam h nem szabad kisütniugyh most válogathatok, de sztem este rajtahagyom és tső.
csináltam már Li-ion töltőt aminek a müködési elve ugyanaz mint a Li-polynak és én sem látom értelmét a hosszú töltésnek. -
-
Jaffa75
őstag
válasz
magicbox #6786 üzenetére
Az akkuidőről még nehéz nyilatkozni, az utolsó P merítésnél 32 órát ment (folyamatos wifivel, repcsi nélkül), igaz kicsit kevesebbet használtam, mint szoktam a telefont!
A sebességre meg kitalálok valamit - ugyanazt a progit fogom futtatni egyszerre mindkettőn, mert én a szintetikus teszteknek nem annyira, mert azok nem a valós használatot modellezik... ma este sort is kerítek rá, ha meglesz az eredménye, akkor beírom a fórumba!
Illetve ha van kérés/ötlet az összehasonlításra, akkor azt szívesen megcsinálom még ma!
-
Csaszi87
tag
válasz
magicbox #6766 üzenetére
Köszi, majd megnézem a progit. Ilyen intelligens csatlakozás féleséget nem találtam a menüben...
Különben aki tokot keres a telefonjához, vagy nem tudja eldönteni, hogy tegyen e rá, annak ajánlom az átlátszó gumiból készült tokot. Nagyon jól passzol a telefonhoz, nem esik ki belőle és a kijelzőt teljesen szabadon hagyja, nem veszi el a telefon karakterét se. a Csatlakozó helyek szabadon maradnak, a gomboknál meg szépen ki van alakítva a rész, hogy nyomkodni lehessen.
Ráadásul még 2 db kijelzővédő fólia is jár hozzá. Én a vaterán vettem, kb 2 ezer forint. -
darvinya
titán
válasz
magicbox #6739 üzenetére
EU-s azaz a mi régiónk, de Horvát.[Itt olvashatszróla]
-
-
-
s4tch
veterán
válasz
magicbox #6664 üzenetére
Még nincs működő CWM zárt bootloaderes P-re. Párhuzamosan két topikban is fejlesztik/tesztelik az xda-n, egyelőre nem sikerül mountolni mindent tisztességgel, így csak a cache-hez van hozzáférés.
Itt a két topik, ezeket kell figyelni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1936581
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875-----------------
(#6666) Dany007 Beállítások-Energiaakármi-Akku-listában ráböksz a képernyőre
-
Bitpalace
senior tag
válasz
magicbox #6650 üzenetére
Tényleg nagyon jól néznek ki ezek a launcher-ek, én GO launchert használom jelenleg ez ami bejön, de a hozzá való locker-el nem teljesen vagyok kibékülve... Van amit letöltök és kilóg a képből, olyan érzés mint ha nem megfelelő felbontásra lenne optimalizálva. De van sok ami jó és azt hiányolom belőle, hogy vagy csak az sms és nem fogadott hívásokat mutatja, vagy a 2. lehetőség, a kamera lehet a feloldás mellett. Nekem meg a gyári tetszik nagyon, ami feloldás vagy kamera ÉS mellette mutatja az sms vagy hívást is. Most jön az a kérdés, hogy miért nem hagyom azt.... mert ha már van launcher akkor nem passzol hozzá
Ízlések és pofonok
-
n000rbi
senior tag
válasz
magicbox #6619 üzenetére
Azért a tegnapi esetet elmesélem (T-s ICS van a telefonon)
Hazafelé munkából a vonaton gondoltam megnézem a fórumot, 9%-on volt az akksi (majdnem 2 napnál járt már, kb 1 óra játékkal, fél óra beszélgetéssel, sok wifivel stb). Adatforgalom bekapcs, Opera indít, prohardver kiválaszt és meglepődve láttam, ahogy kb 2 másodperc alatt leszaladt nullára a töltöttség és kikapcsolt a telefon
P Aztán vártam picit, visszakapcsoltam és 8%on állt, majd utána vígan neteztem és 4% ra ment le kb fél óra alatt...na erre varrjatok gombot
-
válasz
magicbox #6608 üzenetére
Hmm. Az miért olyan lényegtelen a számodra, hogy az összes Sony Launcher egy alapra épül?!
Egyszerűen ezt a részét az ICS-be így sikerült implementálni.
Megtehette volna a Sony, hogy azt mondja - Srácok, nem megy, kivesszük.
Akkor meg azon menne a "hiszti", hogy de GB alatt meg ment, meg volt, sz@r szemét Sony kivette ICS-ben...Xperia PLAY esete. Nem kapott ICS-t, mert játékmobil révén a játékok (ICS inkompatibilitása miatt) nem futottak jól. GB-en maradt. A Sony akkor emiatt kapta az ívet...
Ugye, hogy semmi sem lehet jó mindenkinek?!
-
Jaffa75
őstag
válasz
magicbox #6608 üzenetére
Itt jön a képbe az, hogy minden user már szeretné megkapni múlt héten a frissítést - én egy kicsit megfelelőségi kényszernek is érzem, de ami nagyobb probléma, az az hogy nincs elegendő fejlesztője egyetlen androidos oprendszert futtató gyártónak sem... pl: LG - nézd meg a topic-ját
, még az ICS sincs mindenre meg!
Abban igazad van, hogy ez a lagg nem oly könnyen emészthető (pláne hogy egyfajta szimbólumként is szolgál az xperia készülékeknél), de talán a Sony adta ki a legtöbb ICS frissítést a készülékekre!Dany: wifin 78%-->73% lett az eredmény! Elégedett vagyok vele, mert még kiforratlan a lelkem...
-
-
válasz
magicbox #6585 üzenetére
ÁÁÁlljunk meg egy szóra, mielőtt félretájékoztatsz valakit...
Az Xperia S esetében az első szériás modelleknél jelentkezhet a kijelző sárgulása, jellemzően, ha üzemi hőmérsékletre melegedett aktív használat mellett...
A Sony - a hibát vizsgálva - azonnal garanciális cserét biztosított.
A kijelzőket beszállító cég hibás szállítmányából a későbbiekben nem került beépítésre kijelző.Itthon - annak ellenére, hogy hírhedt a szerviz - rendre szépen lementek a kijelzőcserék.
Van fórumtárs, akit megszivattak, de ő külföldi... -
Jaffa75
őstag
válasz
magicbox #6585 üzenetére
A melegedés alatt ne azt értsd, hogy telefonálsz vele...
Finoman szólva ki kellett használni a 1,5Ghz-es procikat, amit vagy stability test-tel lehetett kínozni, vagy vmi durva grafikás (asphalt 7...) játékkal..olyan 42-43 fok környékén jött ki, ami normál használat esetén ritka (tokok is szigetelnek
!) , bár egy meleg napon navigálás az autó szélvédője alatt simán előfordul- na ez életszerű!!
Az optimalizálásról +1 gondolat... az utolsó előtti T-s firmware alatt a gyári hátterek és a applista csak laggal (!) volt lapozható! Ennyit a dupla magról, meg a HW-ről... nem azon múlik hidd el! -
Jaffa75
őstag
válasz
magicbox #6580 üzenetére
Nekem is ugyanezek voltak a szempontok...
Kicsit nagy is volt a 4,3", de azért nagyjából megszoktam! A sárgulás pedig nem oly veszélyes, mostanában (1 hónapja ) ki sem jött!
A sebességről még nem tudok nyilatkozni, bár az biztos, hogy az utolsó fw-kel az S meg sem röccent (mikrolagg sem volt).. mondjuk beb@szna, ha egy duplamagos teló megakadna - szerintem ez mindig optimalizálási hiba, ami az androidnál azért előfordul... -
V. Balázs
csendes tag
-
fluttershy
tag
válasz
magicbox #5400 üzenetére
persze nem mindig, de volt már rá eset hogy 10 percig tartott...
úgy látom hogy root lesz a vége csak még utána kéne néznem a témának rendesen...
még elég kezdő vagyok...
a konvertálós kérdésemre már megtaláltam a választ
már csak 2 dolog érdekelne igazán- a mobil tetején lévő vékony rés, vagyis az első kérdésem
- és a flashlight appban lévő kis megjegyzés "magyarázata" -
rnorbi
csendes tag
-
NY_A
őstag
válasz
magicbox #4984 üzenetére
Nálam egész nap a zsebemben van, de napközben csak hívásokat bonyolítok róla. Néha mikor pihenőt tartok, akkor olvasok híreket, illetve elolvasom az e-maileket. Szinkronizálás nincs, mindent magam végzek. Tehát túl nagy igénybevételnek nincs kitéve napközben. De ettől függetlenül ugyan ilyen feltételek mellett használva az előző telefonom nem bírt ennyit (Galaxy Ace).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest