- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Anulu79 #21405 üzenetére
Háttértár módban látnia kellene. Két külön meghajtót kellene látnod, az egyik a belső tár, a másik a kártya. Ha csak az egyiket látod, és amúgy a kártya jó, akkor ott a windows-oddal lehet a bibi. Nekem XP-nél volt egyszer olyan, hogy ha az USB meghajtón több partíció volt, akkor a másodikat a virtuális CD meghajtó (daemon tools) "helyére" akarta mountolni, és csak akkor jelent meg, amikor eltávolítottam a daemon drive-ot. A számítógép ikonon kattints jobb klikkel, "kezelés", majd a feljövő ablakban navigálj a "Lemezkezelés"-re. Itt ellenőrizheted, hogy látja-e az oprendszer a kártyát. Ha igen, akkor nézd meg, hogy van-e neki kiosztva betű. Ha nincs, akkor itt tudsz neki adni egyet.
-
Varszegig
veterán
válasz
Anulu79 #21058 üzenetére
be kell kapcsolni az automatikus bekapcs. engedélyezését, nem elég az órát beállítani.
Social Hub témában írtam nekik a facebookon, és válaszoltak:
For the moment, Hungary is a Social Hub Basic nation. And launch schedule of Social Hub Premium is dependent on negotiations with telecom operators. Thanks for your interest in our service.
We'll let you know when any progress is going on. -
gazfickó
tag
válasz
Anulu79 #19631 üzenetére
Szerintem wifinek nincs hozzá köze, én legalábbis nem tapasztaltam ilyen esetben hangtorzulást. A hangszórójával nekem csak 1 bajom van : az hogy kiqrt hangos
Lehet hogy a torzulás oka a vonal másik végén keresendő. Azóta, vagy azelőtt telefonáltál már vele.? Csak azért hogy akk is torz volt-ea510: : ezzel mire akarsz utalni:"a menü gomb ki-be kapcsolódik" ?
-
leslieke
Jómunkásember
-
gazfickó
tag
válasz
Anulu79 #19611 üzenetére
Csak egyszer csipog és kész. A hangszóró maradhat ahol van
Nekem 2 és fél 3 óra kell mostanában fullra. Az elején már nem emléxem, akkor lehet több is kellett neki ehhez. Nem vagy idegesítő, azért vagyunk itt h segítsünk ha vki nem tud vmit.
A telefon névjegyénél tudod ellenőrizni az akku kapacitását
-
gazfickó
tag
válasz
Anulu79 #19608 üzenetére
Elég csak addig tölteni amíg nem csipog, utána leveheted
Szerk.: Én sem használok kijelzővédő-fóliát, mert fölöslegesnek tartom. De a koszon kívül nincs is rajta semmi maradandó károsodás, pedig előfordult már hogy vmi hegyes dolgot sikerült ráejtenem vagy enyhén végighúznom rajta.
Meg egyszer egy kanyarban lecsúsztam az "ideális ívről" és a ruhaszárítóval is találkozott a képernyő, de szerencsére semmi baja nem lett
-
SirDöme
tag
-
gazfickó
tag
válasz
Anulu79 #19548 üzenetére
Szerintem igen
Én legalábbis maximálisan meg vagyok vele elégedve.Amire én használom arra tökéletesen megfelelő. Persze kinek mi fontos egy ilyen készülékben és kinek mire kell, ez függ ettől is. Szóval szerintem igenis megéri az árát ez a kis kütyü. Persze azt azért még most szögezzük le hogy ha üzleti telónak akarod akkor inkább nézz más után.Ezt azok nevében javallom akik arra panaszkodnak hogy a wave mennyire nem való ilyen jellegű felhasznalásra. ( ezt én konkrétan leszarom mert nem erre használom)
Leslike:szörnyűnek én sem nevezném
Sőt, nekem még kifejezetten tetszik is
funkciók is jók meg sztem a 2. típusú megjelenés elég "cool"
-
-
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest