Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
A zenefelismerés funkciónál azt írja ki, hogy "további költségekkel járhat", ezt mire érti? Csak arra hogy net kell hozzá, -mert akkor ott a wifi- vagy arra hogy fizetős szolgáltatás?
Thx. -
kisJack
aktív tag
Jó reggelt! Le kellett cserélnem a telefonom, így keresgélni kezdtem a lehetséges utódot, szerdán botlottam bele a wave-be, előtte azt sem tudtam hogy létezik. Találtam egy-két tesztet, néztem néhány videót és annyira megtetszett külső/belső egyaránt, hogy másnap megrendeltem és tegnap óta én is birtoklok egyet.
Ami miatt picit aggódom, az az ébresztős bug, erről ebben a fórumban olvastam. Remélem hogy ez csak az első kiadásoknál fordult elő, én teszteltem már össze vissza, deaktiváltam-reaktiváltam, kikapcsoltam meg vissza, teló restart,stb., de még nem tudtam neki bekavarni, talán hétfőn reggel, éles bevetésen sem lesz semmi probléma.
A másik meg a memória. Az milyen már hogy 2GB helyből kemény 400megát tart fenn a saját fájloknak? Egy tesztben olvastam, hogy kb. 6-700mega jut multimédiás üzeneteknek, meg vmi 900 mega alkalmazások telepítésére...vicc. Nem lehet ezt valahogy átvariálni? Mondjuk egy mem.kártyát így is úgyis veszek bele, szóval végül is mindegy, csak azért nem a legjobb eloszlás sztem.
Egyébként a tel. nagyon jó, nem csalódtam a tesztek után. Külsőre is "nagyon egyben van", egy kis ékszer!Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest