- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Megoldás 1:
Beállítások -> Alkalmazások -> Hívás -> Összes hívás -> Automatikus elutasítás itt egyesével felveszed a tiltandó számokat.Megoldás 2:
A Naplók menüben vagy a híváslistában hosszan rányomsz a tiltandó számra majd a felugró listából a Névjegy tiltása menüpontot választod. -
-
JMC
tag
Emlékeim szerint a prem.soc.hub aktiválásához a CSC fájlban kell turkálni, azt viszont prekonfig elvégzésekor - sajna nem jut eszembe jobb kifejezés - olvassa be a teló. Ami a telefon memóriájában van az ilyenkor értelemszerűen megy a levesbe, szal érdemes előtte backupolni mindent, amit csak lehet, majd megcsinálni a prekonfigot és visszatölteni amit lehet. A memóriakártyát nem bántja sem a prekonfig sem a master reset (ellenben esetleg hiába vannak oda telepítve az alkalmazások nem fognak működni).
Hihetetlen, hogy még mindig nincs egy rendes backup program, amivel az alkalmazásokat is le lehetne menteni.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Régen megcsináltam javas könyvolvasó formátumban egy könyvsorozatot. Próbaképpen felraktam a Wave-re. Csak az első indításnál kért engedélyt. Azóta egyszer se kérdezett rá és mindig onnan nyitja meg a könyvet ahol előzőleg abbahagytam. Ha gondolod akkor szívesen elküldöm mailben kipróbálni.Paca2
Gratula a honosításért! -
szimike79
őstag
10 oldal Widget-nek annyi értelme van, hogy semmi, nagyjából. Amíg odalapoz az ember fia, addig a menübe is belép és rányom a zene lejátszóra pl. Abban az esetben hasznos számomra, ha olyan pluszt kapok vele, amit esetleg a teló nem tud abban a formában. PL: óra Widget. De ha valaki csupa olyat akar kirakni, amit 2 érintéssel is elérhet, na attól agymenést tudok kapni.
JMC: LOL
Bár én inkább arra gondoltam hogy minek oda más, ha magam is elintézhetem a saját kezemmel. (meg természetesen a WC papírral, még mielőtt valaki rosszra gondol
)
-
Varszegig
veterán
ez így nem igaz
A csatolt xls-t megnyitja a viewer, de szerkeszteni nem tudod. Ha szerkeszteni szeretnéd, akkor lle kell elvben csatolni, és itt kezdődnek as problémák, mert onnantól a pixel office nem nyitja meg, mert valami tömörített formátumban menti. A viewer megnyitja továbbra is. Ez a hib ajelenleg is fennáll, mert gyakorlatilag bada bug. A 2.0 megoldja, mert ott rendelhetsz majd megnyitáshoz alkalmazást.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest