Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Szerintetek egy 1 hónapos független (nem gsm boltos) karcmentes Wave egy 8 gigás microSDHC kártyával mennyit ér?A készülék Samu garis és még az ingyenes navi "adag" sincs elhasználva.
-
Anulu79
addikt
Az mitől van, hogy amikor rákötöm PC-re a telefont akkor nem látja a gép a memória kártyát csak a telefon memóriát? Minden úgy van állítva, hogy az alapértelmezett memória a memória kártya legyen? Van még valami más beállítás is ami kell? Vagy ez mindig így van és a telefonon kell átmásolni a kártyára?
-
Anulu79
addikt
A telefon ébreszt kikapcsolt állapotban? Vagy csak kéne neki? Idáig 2-szer próbáltam és egyszer sem jött össze. Bekapcsolás után meg mintha be se lett volna állítva az ébresztő.
-
Anulu79
addikt
A store-ból letöltött-telepített dolgokat, hogy tudom eltávolítani a készülékről? Próbaként kipróbáltam ezt a shotgun-os hülyeséget, de nem boldogulok a levétellel.
Közben rájöttem egy olyanra, hogy ha a bekapcsolom "menürendező" módot (ikonok variálhatósága) és úgy nyomok rá a - jelre akkor meg is szűnik létezni a dolog vagy csak az indító ikon semmisül meg?
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Valaki nem tud valami jóféle koponyás témát a telóra?
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Hát hát.... Kicsit WiFi-ztem és hívtak közben. Kicsit fura volt a hang. Annyira nem volt tiszta szerintem. Ez a WiFi miatt volt vagy a készüléknek ilyen a hangszórója?
-
Anulu79
addikt
válasz leslieke #19616 üzenetére
Kb. 2 órakkor toltam rá tölteni és csak 1 csík hiányzott. Ha leveszem kb. 5-6 körül akkor már használatba is vehetem életem első érintősét és Samu-ját egyben?
Válaszolok is magamnak: Ha jól értem akkor igen.
Még annyit, hogy itt van állandó net kapcsolat? Vagy forgalmaz valami adatot? Ki kell kapcsolni valamit, hogy tegye?[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Akkor nem ruházok be egy darab fóliára sem.
Viszont ha jól olvastam akkor ezt már nem olyan sokáig tölteni első alkalommal? Nincs semmilyen formázás se már? Mennyit kell első alkalommal tölteni? Elég ha fullra feltöltöm és már le is vehetem a töltőről? Kicsit le vagyok maradva a mostani technikákról. -
Anulu79
addikt
válasz gamek!ller #19604 üzenetére
Akkor neked fólia sincs rajta? Milyen tokod van? Én is szeretnék valami normálisat.
-
Anulu79
addikt
Üdvözöljetek a körötökben egy új Wave tulajt, vagyis engem.
Mennyire karcálló az üveg? Érdemes rá védő fóliát vennem? Ha igen akkor mit ajánlotok? Esetleg valami jófajta tok? -
Anulu79
addikt
Azt mondjátok, hogy megéri az árát a készülék?
-
Anulu79
addikt
Ezek szerint már nincsenek szoftveres hiba miatti újraindulások, fagyások? Mert olvastam, hogy előfordulnak, bár az lehet, hogy még nagyon az elején volt.
-
Anulu79
addikt
Jelen pillanatban milyen a legújabb frissítés? Érdemes rá frissíteni az alap softot? Az alap soft az mennyire "gáz"? Muszáj lefrissíteni? Sok hiba van benne? Esetleg valami nagyobb volumenű frissítésről tudtok valamit, hogy mikorra várható?
-
Anulu79
addikt
válasz leslieke #15323 üzenetére
Mivel telefon még nincs így kézikönyv sincs. Az mind szép és tök jó, hogy az első hsz-ben sok minden le van írva. De szerintem egy pár napos használat után meg nem tud senki 100%-osan nyilatkozni. Ezért is kérdeztem én is most, mert már jó ideje kint van a készülék és már minden tulajnak több tapasztalata van.
Az tény, hogy nem használtam a fórumban a keresőt. De jó, hogy szóltál és ezután használni is fogom. -
Anulu79
addikt
Üdv!
Az aksi meddig bírja normál használat közben. Pl. csak telefon meg SMS. Nem szeretném, hogy ha elmegyek valahová 1-2 napra ahol nem tudnám tölteni akkor megadja magát.
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik