- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Zolii44 #29146 üzenetére
Itt találsz bővebb infót: Bada 1.0 vs Bada 1.2 - Változások és újdonságok.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Zolii44 #22265 üzenetére
Ne rakd fel...ezt akkor érdemes elvégezni, ha korábban frissítetted a kamera fw-jét és a frissítés után, ha használni akarod a kamerát, akkor "Fényképező hiba" üzenettel kilép a kamerából. Tehát egyáltalán nem működik. Elvileg ezt a hibát lehet orvosolni ezzel a megoldással. Minnyá' kiderül...
-
galmat89
tag
válasz
Zolii44 #22227 üzenetére
Hát szerintem meg a telefon ótvar.
Kipróbáltam több memkártyával is. Pl gyári Nokia-val is. A hiba mindnél fenn áll.
Nemhiszem, hogy a kártya lassú meg ilyenek, ugyanis lemértem és 17,5 MB/mp-el másol!
Ami ugye bőven fölötte van a Class 4-nek ami min. 4 MB/mp, de még a Class 6-nak is, ami meg minimum 6 MB/mp. -
vendingo
veterán
válasz
Zolii44 #22221 üzenetére
A telefonmemóriájába tökéletesen rögzít, de a class 4-es kártyára nem.
Amúgy a "csak" class 4-es lassú memóriakártyámra a panasonic lumix kamerám fullHD-ba rögzít kristálytisztán mindenféle akadás nélkül stereo hanggal.
Nem a kártyám lesz a rossz az tuti....
Szerintem a telefon írási sebességével lesznek itt a gondok... -
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Zolii44 #22102 üzenetére
JF2 volt, most JF1 van, csak most egy ideje a kies szarakodik, mert nem ismeri fel a telót. A kamerát még nem próbáltam, éppen a kiessel szenvedek...
TomWex: Nem a kábel volt szar, hanem én. Mert úgy kezdtem neki, hogy már rá volt kötve a gépre a teló, és nem előtte mentem be a download mode-ba, és utána rákötöm, hanem már rá volt kötve, és úgy download mode. Csak nincs benne magyar billentyűzet.
-
galmat89
tag
válasz
Zolii44 #22012 üzenetére
Kipróbáltam és bassszus nálam is kifagy a videó 1 percnél. De ilyen nagyjából 1 perc, pl 0:55-nél meg 1:01-né.... és kiírja, hogy valami hiba történt.
Komolyan hihetetlen már, hogy eredeti firmware-rel ezt csinálja több embernél. Direkt nem buzeráltam a kamera fw-jét, nem akartam elrontani, de ez így használhatatlan.Meg van, hogy megáll a rögzítés, majd 5 mp múlva folytatja... És ezt így 20 mp-enként..
És nem hinném, hogy memkártya hiba lenne, mert több embernél is ez van.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest