- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Varszegig
veterán
válasz
tamasrs #24538 üzenetére
speedshop, photohall hivatalos magyar forgalmazásút árul. (A magyar garin túl onnan is tudható, hogy a garit a doboz felnyitása után belülről veszik ki, és benne van a magyar rövid használati is.) Ha bizalmatlan vagy a gsm boltokkal (ezt nem csodálom azért, én is), akkor ezeken a helyeken nézd meg.
-
s4tch
veterán
válasz
tamasrs #24347 üzenetére
...viszont az iPhone-nak nincs normálisan berendezhető home screenje, amin egyszerre látszik a naptár, az idő, néhány parancsikon, és egy állapotsor - emiatt nálam kapásból kiesik.
A Wavedroid úgy tudom, leállt. Honnan tudod, hogy hol tart, illetve egyáltalán foglalkoznak vele? (Megjegyzem, csípném, ha tényleg lenne belőle valami; ez a vas androiddal, HTC Sense felülettel, ennyi pénzért a világ legjobb készüléke lehetne.)
-
Mandarinn
senior tag
válasz
tamasrs #1613 üzenetére
Az nem baj. Hát a legfontosabb a hangminőség. Végülis az ipoddal is album-rendezéssel szenvedtem mert ott sem ment a sima mappás megoldás. Csak ott az itunessal tudtam szerkeszteni könnyen az id3-at ha pl válogatást csináltam. De gondolom vannak ilyen szoftverek.
És mennyire megbízhatók a Samsung telók? Ezzel a wawe-el vannak problémák? Vagy még túl új?
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kompakt vízhűtés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest