- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
marsi13 #21699 üzenetére
Az illető azt mondta, hogy aranykártya dologgal vette és kb minden évben vesz egy telót így. És az illető egyáltalán nem nézett ki olyannak aki átvágna mást és mondta, hogy kell neki a pénz. Ezért adja ennyiért. (elmondott egy két családi problémát, ami alapján én is így döntöttem volna) Én megbízok benne. Lehet naív vagyok
De lehet, hogy lottózok
-
TomWexX
addikt
-
anrab
addikt
-
SlyChocolate
senior tag
-
peterk
senior tag
válasz
marsi13 #18545 üzenetére
Nem vagyunk mi politikai párt, hogy befogjuk a tagjaink száját csak azért, hogy "szép arcunk legyen".
Ez a topic elsősorban a Wave tulajdonosok közössége, és szerintem sokkal fontosabb, hogy a közösség tagjai szabadon leírhassák akár a jó akár a rossz tapasztalataikat, minthogy valamiféle rosszul felfogott "küldetéstudatból", azon kellene agyalniuk, hogy leírják-e az aktuális véleményüket vagy cenzúrázzák magukat azért, nehogy "csúnya arcot" mutasson a topic. Ne foglalkozzunk ilyesmivel. Tekintsük felnőttnek az idejövő új felhasználókat, és bízzunk abban, hogy el fogják tudni dönteni, hogy kell-e nekik a Wave vagy sem. Aki rászán egy kis időt és visszaolvas, az pontosan meg fogja tudni becsülni, hogy az egyes problémák mennyire általánosak vagy specifikusak, és neki azok mennyire fontosak. Ahogy arról is nagyon jó képet kaphat, hogy miben domborít a Wave. Aki meg nem olvas vissza, az vessen magára...
Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest