Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Janoex #28157 üzenetére
Mostmár így lassan fél év után én is azt mondom h nekem sincs különösebb bajom a telefonnal, szine mindent siekrült rá feltolni(officet kivéve) és megalkotni ami kelett, egyenlőre elvagyok vele, az appstore pedig tényleg beindulhatna már, ez tényelg kardinális hiba, de reméljük hamarosan megodlódik.
Ébreszteni ébreszt, trés emaileel szinkronizál rendesen, böngészű nekem nem szokott elszállni, pedig a gyárit használom, facebook kliens tényelg lassú mint a dög, és az msn is hiányzik.
Hardveresen a viszonylag kis méretű kijelző, és a fém ház ami nem jött be(mindenki dícséri a fémet h prémium és exkluzív meg stb, jól néz ki ez tény és való, de kicsúszott a kezemből állandóan, de ez is orvosolva lett egy szilikontokkal)Szóval az iphone várat még magára, pedig egy időben erősen elgondolkozam rajta.
-
Gonsalez
csendes tag
válasz
Janoex #27204 üzenetére
Próbáltam 102-es végűt, valamint az azelőttit is, meg most a 2.0-t is...
Kérdezte még valaki, hogy a Windows eszközkezelőben az ismeretlen eszközre jobb kilikkel / frissítés mit reagál?
Válasz: sem a gépen, sem neten nem talál drivert...A 1-el vagy 2-vel ezelőtti hozzászólásban egy újabb kolléga osztotta meg a tapasztalatait bada 1.2-re. Úgy tűnik, szerinte esélytelen.
Most akkor a kérdés, hogy Bada 1.2-vel másnak sem működik a Kies, a Multiloader stb?
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest