Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz richies #50189 üzenetére
Szerintem, ha nem tudsz letölteni, az semmiképpen nem jó. Én a telón frissült boltból is simán töltöttem le ma.
Ami viszont számomra jó hír, az az, hogy napok óta nem tudtam letölteni a netes boltból, de ez mára megjavult."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
unrealnoise
senior tag
válasz richies #50115 üzenetére
már miért ne lenne jobb? a kijelzője szebb, és lehet bele venni gyári 2000-es akkut is. a Wave 3 szvsz egy erős-középkategória, a galaxy s II meg felső.
az android ICS meg a bada 2.0 között meg szvsz fényévek vannak. és ha így haladunk előbb lesz ICS galaxy S II-re, mint wave 1-re bada... Bár nekem már ugye mindegy...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
brendoncsopi
tag
válasz richies #49551 üzenetére
Az lenne a korrekt ha az adott gyártó termékét megvásárolod valahol a világban és ha gáz van,akkor csókolom,te legyártottad,én megvettem, és javitsd is meg ha a neved rajta van a készüléken,tökmindegyholvagyok...
De sajna a kapzsi világ máshogy működik,nekik ez nem buli igy,hiába te tartod el őket azzal hogy megveszed a terméküket,csak addig vagy jó,tovább egy percet sem...
Plusz aki még nem látta a youtubeon van a Tervezett Elavulás kics dokufilm...érdekes -
consono
nagyúr
-
szebev
senior tag
válasz richies #41772 üzenetére
Szia!
En ugyanigy jartam a golf battle 3D-vel! Bugos a jatek mint allat,aztan megkerdeztem a jatek keszitojet mikor jon az update(mert a telo jelzi,hogy van,csak en nem tom letolteni ) . Erre azt valaszoltak,hogy az update mar regen kesz van, de a samsungon meg nem ment at.Talan majd 2.0-val jon...
Szoval amit F-ECT$ is irt, valszeg a samu a hunyo!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Binyi01
aktív tag
válasz richies #35124 üzenetére
Sygicet miért nem veszed meg addig? Amúgyis jobb sztem.
Viszont majd ha jutsz valamire az Ndrive - val, majd írdd már meg légyszíves, mert így tényleg használhatatlan, hogy késik 30 - 50 métert!"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
-
consono
nagyúr
válasz richies #33129 üzenetére
Én is 1.2-n vagyok, be van kapcsolva minden segítség, amit lehet. Most este megint próbáltam kicsit az NDriveot meg a Sygicet, a kettő közül egy hangyányival talán a Sygic jobb, te ez csak szubjektív dolog...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
DeXoor
csendes tag
válasz richies #32811 üzenetére
Sygic map: Google első találat -> http://tinyurl.com/6e2keg4
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz richies #28636 üzenetére
hát ha egyszer ott vannak a szerveren, akkor mit tegyen velük??? (ha már gmail, miért nem exch? ott meg lehet adni időintervallumot, milyen régieket szedjen le.)
Korábban többen kerestek e-book olvasót, ha nativ kell:BADA BookReader. 1 eur.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz richies #25647 üzenetére
Szerintem miután felmásoltad a fájlokat (már ha a 2.0-ás kamerafirmwareről van szó), akkor még ki kéne adnod a camFW frissítést is, hogy hatása is legyen.
albiosz: Igazi kvantumtechnológia. Beledugsz a jack aljzatba egy Nokia TV-Out kábelt, aminek a másik vége három RCA, ezen SD felbontású kompozit videó és analóg sztereó hang jön ki. Ezt oda kötöd ahova akarod. A TV-n meg azt látod majd, amit a telefonon is.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
pitimany
tag
válasz richies #21074 üzenetére
Richies!
Egy hétig használtam windows phone 7 telefont ( omnia 7 ) és nagy csalódást okozott.
Nincs egyedi csengőhang, nincs bluetooth file küldés, nem működik háttértárként, nincs memória bővítés, x-box live és marketplace trükközéssel sem működött Magyarországról, a zune kissé kaotikus volt, félig angol félig magyar a menű etc...Örülök, hogy el tudtam cserélni egy hasonló korú (1 hetes) galaxy s-re, amit a fiamnak adtam, én pedig visszatértem a wave-hez.
Szubjektív véleményem szerint a 3 telefon közül a galaxy s a legsokoldalúbb, az omnia7 a legbosszantóbb és a wave a leginkább használható és szerethető.
Én a dolgok jelenlegi állása szerint nem jósolok nagy jövőt a WP7-nek. -
addikt
-
mesa23
aktív tag
válasz richies #13763 üzenetére
Szia!
Nekem először a Kies még augusztus elején felajánlotta JF4-et, rápróbálkoztam, fel is rakta tökéletesen! Amikor szeptember elején felajánlotta az új JH3-at, gondoltam ezt is frissítem, mert már az előző sikerült, akkor ez miért ne sikerülne! Frissítés közben lekapcsolódott a teló, és azt mondta a Kies, hogy nincs csatlakoztatva eszköz, valami hiba történt, felajánlotta a helyreállítást, de nem sikerült, mivel nem ismert fel a telót! Ezután be sem tudtam kapcsolni a készüléket! Két választásom volt: vagy be viszem valamelyik szervizbe, vagy megpróbálom a Multiloader-es frissítést saját felelősségemre! Mivel messze volt a szerviz, ezért megpróbáltam a Multi-s frissítést, és egyböl sikerült felrakni a JF1-et, nekem ez volt a telón, amikor vettem! Ekkor kikapcsolták a Kies-es frissítést pár napra, de amikor visszaadták megpróbáltam a Kies-el frissíteni újra, gondoltam most már ismerem a Multiloaderes frissítés menetét, tehát nagy baj nem lehet! Újra elindítottam a Kies-t, és egyből sikerült neki, azóta a JH3-om van a készüléken! Megpróbáltam kideríteni, hogy az első Kies-es frissítés(JF4), és a második között mit változtattam a gépen, és kiderült, hogy telepítettem közben egy nyomtatót, és a Jh3-romra való frissítésnél az be volt kapcsolva, és a Kies azt mondja, hogy ne legyen semmi csatlakoztatva ilyenkor, semmilyen más eszköz, én ennek tulajdonítottam a hibát! Amikor helyreállítottam a Multiloader-el a készüléket, kikapcsoltam a nyomtatót, és egyből sikerült! Nem biztos hogy az volt a hiba, de nekem ezután ment tökéletesen![ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
-
csimmasz
aktív tag
válasz richies #3077 üzenetére
Igen ez volt a terv letoltottem a megfelelo nyelvu jad fajlt,attoltam a telora majd rànyomtam az installra,erre kiirta hogy "file non valido" ervenytelen fajl.
Probaltam mas nyelvut is mind ugyan az.
Probaltam atnevezni jar ra,semmi.
Van esetleg valami trukkje hogy kell,vagy honnan kell?A masik meg hogz egy heti gyotres utann a bongeszoben nem birtam nagyitani mert tele volt a memoriaja ujrainditas megoldotta,bar lhet van mas modszer is.
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
leslieke
Jómunkásember
válasz richies #1000 üzenetére
Sikerült beállítanom a privacy lock funkciót is. Jelszóval védi a jegyzet, naptár, feladatok, saját fájlok, videolejátszó, e-mail, üzenetek és névjegyzék menüket.
Arra viszont nem jöttem rá, hogy lehet ezt a kört szűkíteni vagy bővíteni. Valaki?
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
ostoros
csendes tag
én is nyúzom már pár napja a telót, és kiegészíteném az előttem szóló néhány infóval.
-képernyője lenyűgöző, szebb, mint a tv-m
-hipergyors
-a Nokia 5800nevű sz*rhoz képest (előző telóm) a képernyője zseniális, a multitouch nagyon jól működik, és van 1 zongoraszerű programom, ahol bizony kijön, hogy egyszerre 6 helyen képes érzékelni a nyomást (nekem csak 5 sikerült)
-szerintem minőségi az anyagfelhasználása, szinte mindenhol fém
-az sms írásnál szerintem megszokható a váltogatás másik menübe, amúgy az iPhone-nál megszokott bevitel van itt is, nagyon kényelmes
-hát az internet...szintén csak a volt telefonomhoz (Nokia 5800)-hoz tudok viszonyítani, ott pl bejött a teljes youtube, origo, utvonalterv.hu, itt nem nagyon, vagy ha mégis, nem használható rendeltetésszerűen a honlap, szal szntem a böngészű elég butus...az alapok azért mennek neki
-magyar progik még nem tölthetőek le, de gondolom az is majd beindul, egyelőre szerintem elég gagyik a programok, fizetősnél (lehet h én vagyok a hülye) azt írja, hogy még 1 darab sincs
-a beállítási funkciók szerintem mindenhol nagyon okosan vannak elhelyezve, nem kell sokat tökölni, hogyha valamit akarok csinálni 1 fájllal
-fényerő viszonyokra nekem se reagált a telefon
-kies: a pc-men nem ment egyáltalán, a laptopon ment, de elég sok idő kellett neki az első kapcsolat létrehozásához
-az akksi nem világbajnok...nekem max 2 napig bírja, igaz, nem használom keveset
-a videólejátszás hibátlanul ment
-tök jó h MiniUSB-n tölti e telefont, a hálózati adapter is
-giroszkópra szerintem nem lehet panasz, és külön jó pont, hogy tudunk képeket is váltogatni a telefon egy minimális eldöntésével
-gyári füles ilyen "agybadugós", szerintem jól szól, és kaptam mellé egy 1Gb-os memóriakártyát is
-a képeket nagyon gyorsan lehet rajta böngészni, gyakorlatilag sose tölt
-zenelejátszónál van 5.1es funkció, ezt nem próbáltam még.
-és milyen jó, hogy már nem kell konvertálgatnom a filmjeimet mp4-be, elég, ha simán bemásolom...
-és még csak annyit, hogy esküszöm a képernyője szinte szebb. mint egy HDTV-nek, vagy legalábbis egy szinten van veleha kérdésetek van, írjatok nyugodtan
-
-
Na, jó tudni, hogy nem csak nálam nem reagál a környezet fényére. Pedig elvileg szenzor van benne
Egy hardver verziószámot tudnál mondani még az érdekesség kedvéért?
A tárcsázóba írd be, hogy *#197328640#, aztán 2 2 1.
Kilépni meg a lerakás gombbal tudsz.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest