- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
kaller1 #2325 üzenetére
A háttérben-szünetelést leszámítva nagyon jó a Java KVM-je a Wave-nek
A teljesség kedvéért csináltam egy screenshotot a Java beállításokról (jó lenne már, ha resetelődne a képfeltöltési tárhelyem itt a RI/OS-ban, mert baromi nagy macera a Picasával körbetáncolni
). Az említett teljes képernyőre felnagyítást a "Kijelzőhöz igazít" opcióval, a billentyűzetet meg a "Virtuális billentyűzet..." lehet kikapcsolni.
-
kuato
tag
válasz
kaller1 #1395 üzenetére
Nem tudom. Ha rossz password-öt adok meg, kiírja, hogy hibás, stb. De ha jó a password, és megpróbál kapcsolódni, reboot-ol.
XXJEE(SW) és XDJED(CSC) a verzió.
Remélem, fw frissítés megoldja, bár még nem néztem utána, hogy mi a módja, és hogy van-e hivatalos, garivesztés nélkül feltehető frissebb fwEsetleg valaki találkozott már hasonlóval?
-
A Stargate: Universe 1x12 van rajta a telefonon most (a HIMYM óta formáztam), a felbontása 624x352, a bitrátát a telefon nem mondja meg, USB kábelem meg nincs itt. Mindenesetre tök mindegy, hogy álló vagy fekvő helyzetben van a telefon, egyenletesen szaggat a videó.
Pedig ez már az első júniusi szoftver.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ha azt nézem, hogy mennyi energiát és lóvét fektetnek bele, akkor elég hamar. Ha azt nézem, hogy egyetlen telefon van még csak piacon, akkor még várni kell. Viszont mindig az elsőt a legnehezebb összehozni, ezek után ki lehet önteni a piacra mindenféle verziót: olcsóbbat gyengébb kijelzővel és vassal, drágábbat QWERTY gombsorral, meg mindent, ami közötte van. És nem lennék meglepve, ha jönne bada rendszerű tablet...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest