- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
kennyke #45557 üzenetére
igen független volt.
azt a netet fogja használni ami a szolgáltatói kártyád /T/ és beállítod hozzá a kapcsolatot.
multiloadernél eltűnik a T.-s kinézet ha jól tudom de attól még t-s marad a teló. azt a fw.-t rakod fel vele amelyiket akarod. web &walk ikon nem lesz. azt hiszem ennyi a külömbség.
kell egy preconf is.
egyébként teljesen mindegy milyen szolgáltató. ha van net kapcsolatod azt használná. félre érthető amit kiír a teló. nem a csomagkapcsolatoddal van baj hanem a telóval.
nekem azt mondták hogy a 3G modult cserélték, de még papír se volt. mindegy jó lett az a lényeg. -
anrab
addikt
válasz
kennyke #45534 üzenetére
szervíz!
nem tudsz vele semmit csinálni. nálam ugyanez volt.
samu service. a pólusban 5500 ft.-ot mondtak de nekem volt még két hét garim a boltba.
de nagyon hülyének akartak nézni. a végén már egy kölcsön wave-vel és egy laptop-pal mentem és megmutattam nekik hogy kell működnie. még akkor is azt hajtogatták hogyha a gépi teszt jónak mutatja akkor nem tudnak vele mit csinâlni. -
duvi
nagyúr
válasz
kennyke #44390 üzenetére
Érdekes, mert "reggel" 9-kor még feljött a telón a a kuponhirdetés. Most néztem és már nincs nálam se akciós hirdetés.
Lehet, hogy csak átmenetileg szünetel, mert a promócióban 2011.08.29 szerepel érvényességi időnek. (a lábjegyzetben meg 2011.09.30 szerepel
)
Kicsit zavarosan fogalmaznak a fijjúgg. -
appel
őstag
válasz
kennyke #44313 üzenetére
swype szerű bill. (T9 trace) ha jó tudom először badára volt magyar nyelvű támogatással, viszont nem telepítendő, hanem a firmware tartalmazza...1.2-től már elvileg benne kell, hogy legyen, csak be kell állítani (billentyűzetnél alul a kis földgömböt benyomva tartod, és ott bepipálod a folyamatos szövegbevitelt)
-
TomWexX
addikt
válasz
kennyke #44271 üzenetére
Igen, a memória kezelés valószínűleg javítva lesz, mert jelenleg ez a legnagyobb hibája a badának.
Ez az online mód nekem soha nem jön elő, bár nekem Wave I-em van, majd egy II-es tulaj talán tud ebben segíteni...pl. Duvi, vagy Teaway.
A böngésző alsó és felső részének eltüntetése attól függ hogy milyen firm van a telódon, a régebbiekben még kikapcsolható míg az újaknál már állandó. 2.0-ban egyébként a böngésző mérdföldköveket javul, hasonló lesz mint az androidon.
Badán nem lehet hackelni úgy mint droidon, ez annál jóval zártabb/egyszerűbb. Persze vannak szervizmenük ahol belelehet nyúlni a rendszerbe, de pl. cash memory format itt nincs. (bár nem is lassul be 2 hét után úgy mint egy droid)
szerk.: Közben látom Duvi már próbál segíteni....
-
duvi
nagyúr
válasz
kennyke #44271 üzenetére
Szia!
Nekem is Wave II van de még soha nem láttam ezt az "online mód" üzenetet.
Belinkelnéd a telefon firmware verzióját? Lehet, hogy neked egy teljesen új szoftod van és ezért nem láttuk még ezt az üzenetet? A csomagkapcsolt adatforgalom engedélyezve van? Ha wifin csatlakozol a netre akkor is feljön ez az üzi? -
TomWexX
addikt
válasz
kennyke #44267 üzenetére
Üdv, és grat a telóhoz!
1. sajnos normális
2. Böngészőben alul könyvjelzők, majd a felső sávot jobbra húzd!
3. Ezt hol kérdezi?
4. Ha kompatibilis lesz az adott app a 2.0-val, és megvannak azok a mail címek amikkel leszedted, igen.
5. Vannak különbségek, de szerintem nem sok.
6. Mennie kell 3g-n is.
7. Nem lehet felbontást állítani.Max ha leszeded 720p-ben a video keeperrel.
8. Nem, max SIM-en át vinni párat, de lehet van valami megoldás, csak én nem tudok róla.
9. Sajnos ez is ilyen
10. Memória elfogyás esetén bezár pár widgetet.Egyébként ezek közül jópárat remélhetőleg javít majd a 2.0!
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest