- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
brendoncsopi
tag
51000.hsz. :-)
-
brendoncsopi
tag
Csak jönne már egy jó teszt róla,mert nem akarok rögtön fejest ugrani :-)
Meg ha nem jön be,akkor csak a droid marad alternativa,azt meg csak végső esetben ha tényleg nincs jobb :-S -
brendoncsopi
tag
Írtam a Notebooksbilliger.de-nek és az a válasz jött vissza hogy 24 hónapos Samu garanciával adják a wave3at 274€-ért. Ez igy jól hangzik még akkor is ha német/angol...nyelvek vannak csak.
Erősen csábít mostmár :-) -
brendoncsopi
tag
válasz
leslieke #50968 üzenetére
Nálunk a notebooksbilliger.de-nél ez még igy is olcsóbb (Kb. ilyen helyekről szerzik be a mobilboltok).
Mai (310-es) árfolyamon 85 roppanós az ára, és bontatlan a doboza is,tehát minden benne van, csak értelemszerűen magyar nyelv nincs.
Én is innen akarom beszerezni,csak jönne már előtte 1-2 teszt róla,meg pár tulaj véleménye is jól jönne. -
brendoncsopi
tag
A droidon olyan gyönyörűen futnak a progik párhuzamosan,vagy 100db egyszerre (hibaüzi nélkül)...és mindegy mit csinálsz,h.kilövöd őket vagy sem,szépen lemerül az akku.
Tegnap a kedves droidom 85%ról merült csontra pár óra alatt a zsebemben,ugy hogy iszonyat szükségem lett volna rá hajnali fél 3kor meló után,hogy tudja az asszonykám h.még élek,de nem,ez a sz@r mindig csak lemerül. Szóval ennyit erről,lehet venni mindenkinek androidot és lehet imádkozni hogy ha kell vész esetén akkor legyen benne szufla vagy mehetsz nemlétező telefonfülkét keresni...megbízhatóságból elégtelen, felesleges ficsőrökből jeles. -
brendoncsopi
tag
Elindult a Szabaduljunk meg a wave-ünktől hadjárat úgy látom :-)
Majd fogtok sírni a droid mellett(ha annyira az kell). Ma az utolsó esélyes droidos masinát,a galaxy w-t nyomogattam meg jobban és nem esett le az állam. A böngésző miatt sírtok sokan,pedig olyan vacakul tördelt a w,hogy szinte kacagtam,egy SE multitouch nélkül is megeszi azt. Akkor ott van az 1,4ghz,de mégis meg-meg torpant, a telefonkönyvben ugyan csak pár próba név volt,de azt is olyan 2-3 mp-be tellett megnyitnia...stb.amugy alap progikkal legalább jol el volt látva,ami miatt a multkor kiakadtam,a Galaxy s+ szintén zenész. És akkor lehet imádkozni hogy a jégkrém szenya megjöjjön,vagy főzögetni.
No és utána,mondom kicsit nyomogassuk meg a wave 2-t, és mint a vaj,úgy siklott,a böngésző persze kritikán aluli,de igy se sokkal kapott ki a w-től :-)
A poén pedig az volt,hogy gondoltam rátolok egy pdf-et a w-re kékfoggal az enyémről hogyan is néz ki ott (sokat olvasok telón),de a kedves fájlkezelőm annyira nem akart szuperálni hogy majdnem idegbajt kaptam,igy semmi nem lett belőle még csak meg se nyitott az a szuper progi....:@Akkor felteszem a kérdést,hogy mi a jobb:
1. laggos,körülményes programhegyekkel ellátott droid???
2. gyors, programhiányban szenvedő x badás teló??? -
brendoncsopi
tag
Látom pörög a wave topic :-) Világvége hangulat,ahogy fentebb is irta valaki.
Akkor én vagyok az egyetlen hüle itt akinek eszébe jutott droidrol badara(w3)váltani. :-)
Pedig ez a wave hasonmás,a galaxy w be is jönne,de óvatos vagyok,el is mondom miért.
Nekem személy szerint nem jön be ez az androidos nyíltság. Hónapok óta vadászok egy jó,inkább használható képnézegetőt (már a reklámokkal is megbarátkoztam),lejátszókat,fájlkezelőt,naptárat,jegyzetelőt,sőt még billentyűzetet is...és ez nem hogy örömmel töltene el,hanem szétidegel,hogy minden után menni kell ami egy alap dolog. Akkor ott van a kinézet,amit csiszolsz launcherekkel folyamatosan,de valahogy semelyik se jó, itt egy lagg,ott egy memó-akkuzabálás. De ha véletlenül elégedett is vagy azzal amit létrehoztál,akkor sokszor kifagynak az alkalmazások vagy el se indulnak,mert őnagysága droid professzor úgy gondolja...menjünk tovább...ha ez az eset se áll fent és tényleg elégedett vagy sok sokszor nem túl hasznos-minőségi progiddal és widget hegyeddel,amitől olyan szépen szérforgácsoltnak tűnik sokszor,hogy mindnek más stilusa van, vagy ha egy,akkor uncsi egy idő után...és jön a végkifejlet,hogy ezután a sok belefektetett időd után kapsz egy fél,max 1napos üzemidőt és utána Colombo hadnagyba mész át és nyomozol hogy mi szivja az akkut,de mikor rájössz hogy persze miért is ne,de a kedvenc időjárás,óra widgerjeid,progijaid eszik a kakaót,akkor szépen letörlöd és kezdődik előlről az egész mókuskerék újra és újra...
Akinek ez az élete hogy játszadozzon,vagy csak ez elégíti ki,annak hajrá,de aki telefonálni akar még este 7kor is,annak sajna nem terem babér. Persze lehet most azzal érvelni,hogy a technológia miatt ennyi az annyi,de ez nem teljesen igaz,lásd fent és a háttérben sokszor baromira feleslegesen futó,akáe soha el nem inditott progik szépen futnak,ezzel pedig gyilkolják az energiát.
Továbbá nem beszéltem a harmatgyenge multimédiás képességről amivel robot úrfi tanoncai rendelkeznek.
Persze lehet rosszul látom,január óta használom,látom nem csak az enyémet...de nekem ezt dobta a gép. Ezért vágyok egy kevésbé buzerálható rendszerre,ami 24órát kibír, ja a progi éhségem is elszállt.Végül hogy ne csak ellene szóljak: van skype,sok navi,alapból jobban-több alap progival felszerelt teló is.
Ha ez a kettő pont nulla megadná nekem ezt a nem túl elérhetetlen vágyamat,akkor üdvözlöm a w3-at,ha nem akkor megveszem a galaxy w-t és nem tudom mi lesz...Bocs ha hosszú voltam.
-
brendoncsopi
tag
A német t-online is mozgolódik w3 ügyben:
t-online-shop.de/samsung-wave-3-s8600-metallic-black-smartphone-ohne-vertrag--92869/?ref=bdeTöbb helyen pedig nov.21-et irnak amikor robban a hullám-bomba :-)
-
brendoncsopi
tag
válasz
richies #49551 üzenetére
Az lenne a korrekt ha az adott gyártó termékét megvásárolod valahol a világban és ha gáz van,akkor csókolom,te legyártottad,én megvettem, és javitsd is meg ha a neved rajta van a készüléken,tökmindegyholvagyok...
De sajna a kapzsi világ máshogy működik,nekik ez nem buli igy,hiába te tartod el őket azzal hogy megveszed a terméküket,csak addig vagy jó,tovább egy percet sem...
Plusz aki még nem látta a youtubeon van a Tervezett Elavulás kics dokufilm...érdekes -
brendoncsopi
tag
Hát köszi a híreket,a nem túl jó híreket:-(
Valahogy gondoltam hogy így van. Pedig mostanság vennék telót kint,mert egy darabig kint melózok(pont a fent emlitett notebooksbilliger.de store környékén) és itt venném feltétlenül,de otthon is használnám majd tovább.Amugy irtam nekik mailt is,de csak a rizsa jött vissza,hogy minden telónál a gyártótól függ a gari, ha meg nincs akkor bring-in gari van,ami azt jeleti hogy saját ktsg.re küldöd el a gyártónak.
Valamelyik másik oldalon viszont olvastam hogy 1-2héten belül itt a wave3 és akkor már simán rendelhető...huhh várom az első benyomásokat. Ha tehetem akkor egy MMban,Saturnban megnyomkodom rögtön.
Meg még várok 1-2 beszámolót,ha bejön lehet megveszem,ha nem,marad a droidos vonal sajna..."elnézést az xxx.android folyamat váratlanul leállt" hibaüzik napi szinten csodálásával és a rohamos akku merüléssel egyetemben...
-
brendoncsopi
tag
Na mostmár napi olvasója vagyok a topicnak én is,izzad a tenyerem az uj w3 meg 2.0 miatt :-)
Ja meg napi szinten akarom az ablakon kivágni a robotos x8amat,annyira felidegel.
Remélem badán nem ragadnak be alkalmazások amik pl.ma is 100%rol olyan 20%ra zabálták meg az enegiát:@ és reggel(hajnalban) meg nézek nagyokat hogy akkor most mivan:-S
Task killerrel meg ua.a helyzet,mert kilövöm,az meg ujraindit olyanokat amiket az életben nem is használtam...elegem van ebből.
Na meg az igot is tudom nélkülözni,ha tényleg jönne valamilyen free navi badára.Jajj nem kell elsietni ezt a telóvásárlást...hátha tényleg fain lesz az uj 2.0val és akkor pápá droid:-)
-
brendoncsopi
tag
válasz
szimike79 #49031 üzenetére
Wave I,II -t már nem akarok venni,az I meg már kicsi. Valami ujabbra fenem a fogam,ami kihúz vagy 1,5-2 évet.
Valaki,ha jol emlékszem Duvi irt valami új navirol ami a 2.0-hoz jön. Erről mit is lehet tudni? Offline?
Erre a Chatre is kiváncsi leszek,mert ha lesz PCre is akkor csudába a skype-al:-) -
brendoncsopi
tag
Vagy inkább 2000feletti akkukat nyomni. :-D
Jelenleg egy x8at+régebbi nokiát használok. Telefonálás mellett netezés,mail,kis zene amire főleg használom. Ha csinálna ez a vacak jó fotót,akkor arra is;-)
Én nem nézek 1080p-s filmeket meg nincs 10terabájt film,zene rajta, nem játszom, ellenben az hogy jöjjön a mail,menjen a net, kiváltképp fontos. De a legfontosabb hogy telefonálni lehessen vele,mert ez a funkció is sajnos kezd a háttérbe szorulni.
A híváskezelő "gombok" ezért is tetszenek annyira,mert az okostelefonnal hívni/fogadni is akarok:-) -
brendoncsopi
tag
válasz
leslieke #48986 üzenetére
Az igazat megvallva már leszoktam a progi letöltögetésről. Az meg hogy 100.képnézegetőt leszedjem,nem izgat. 1-2 jó progin kivül számomra nem ér tul sokat a market. Nekem egy jól,stabilan működő,laggmentes,gyors,átlagtól jobb üzemidővel rendelkező teló kellene,nagy kijelzővel,aminek nem gond a netezés,mailezés,dok kezelés és talán a multimédia is átlag feletti.
Már nagyon várom én is az első beszámolókat a w3ról..csak nehogy az enyém legyen az. :-D
-
brendoncsopi
tag
Hy all. Szerintetek mennyivel lesz jobban használhatóbb a 2.0val a bada? Mindjuk engem spec a wave3 is érdekelne,de arról még nincs senkinek kézzel fogható infója ha jol tudom.
Az az igazság hogy teló vásárlás előtt állok és jol megfontolom. Most droidom van,de nem zárkóznék el a váltástól se,mert nekem néha katyvasz az egész. Bár lehet egy jobb gépen jobban is fut.
Szerintetek érdemes a Galaxy s+ és a Nexus S mellett Wave 3at is bevenni a kalapba?Tudom lerágott csont lassan amiket kérdezek,de mégis érdekel hogy labdába tud e rugni egy Nexus S mellett?!
Vajon milyen lesz az üzemideje az uj telcsinek? Mert droidnál sajna gyalázatos,zsebben merül 40-50%ot délutánig ha elfoglaltságom van és nem használom szinte semmire,elvégre nem egy vezetékes telefont vettem.
Ja és a fő szempont még hogy laggmentes lesz e?! -
brendoncsopi
tag
Kicsit szörföltem,hátha megtalálom a kövi telómat,ha jobb mint az SGS+ :-D Meglátjuk...
billiger.de/show/produkt/199182041-Samsung-Wave-3-schwarz.htm?wtf=gKmkpL4GobV4ylkhShUoP7l6zW8o4LqOg
-
brendoncsopi
tag
válasz
unrealnoise #46583 üzenetére
Néztem a Ray-t én is,de mivel szinte csak SE telóim voltak, mindig is volt bennem egy elvágyódás a Samu felé főleg,persze az LGvel is szemeztem de valahogy a régi beidegződés miatt féltem,félek tőle(Opt.Black).
Viszont jelenleg androidos vagyok, és pont a sebességgel,akadásmentes használattal vagyok elégedetlen, és nem valami megbizható. Az akku idő is egy vicc amit produkálnak, mondjuk a ray-ban elég raj az akku :-D
Jó lehet nem az uj droid van az enyémen,de számomra akkor is sok a gyerekbetegsége,amit én láttam belőle,hallok.
És azok a hibák pl.hogy sötét a kép amikor fontos hivásom van,hogy az ébresztő önálló életet él stb.ezek mellett nem tud nálam 200ezer app mosolyt csalni az arcomra.
Jó persze használom a skypeot,FB klienst,g mapsot napi szinten..egy szó mint száz, megérett a csere valami más rendszerre.
De szerintem a robotnak akkor is több hátránya van,meg az hogy a Nagytesó figyel téged. :-)
Nekem akkor is szimpi a bada,amire nekem szükségem van az egy telefon és utána tudjon extrákat és ne forditva. Na ez az amit a droid lassan el is felejt,telefonálni,mert ahhoz is külön prog kell...
Kipróbáltam a wave II-t többször is, és a nem töredező net miatt,akkor sem éreztem azt hogy ez egy vacak,max egy javitandó funkció,nem több.
És akkor még az anyaghasználatról,komolyságról nem beszéltem,ami a müanyag játékteló droidoknál botrányos.
Bár majd az élet eldönti hogy mi lesz a badával, hogy barátságban leszünk vagy át kell mennem egy raj fokozatba,amit nem szeretnék,de meglátjuk. -
brendoncsopi
tag
válasz
unrealnoise #46578 üzenetére
Én meg mostanság akarok wave II-t venni. :-D Én pont a sebesség miatt venném,meg a hardveres bill,multimédia,üzemidő képességei miatt. Ezeket szinte egy andros telóban sem kapnám meg,még dupla áron is laggol a robot.
De mi az ami nektek akkora hátrány benne? A kevés app,vagy hogy nem jön ki friss szoft? Tényleg érdekel,mert szeretek tájékozott lenni,hogy tényleg érdemes költenem rá?!?!?!?! -
brendoncsopi
tag
Na elinditottam a lavinát! Bocs,tényleg nem ez volt a szándékom,csak mindenhol az sgs jön velem szemben,a csapból is az folyik,a tulajok többsége (tiszt.a kiv.) semmi mást nem tud,csak "ez a világ legjobb telefonja" szöveget mormolni.
Én is elolvastam gamekiller kollega összehasonlítását,mert érdekelt. Ha meg bővebben akarok tudni róla,benézek az sgshez,ilyen egyszerű :-)
Nem ragozom tovább. Inkább olvasok :-)
-
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39425 üzenetére
Nem! :-)
Kellesz ide, csak akkor ne felejtsd el h.egy Wave topicban vagy! :-) -
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39423 üzenetére
Ettől még lehetünk barátok? :-D
-
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39421 üzenetére
Bocs,de nem kezdhetem egyböl őstagként!
Ami összahasonlítót írtál,elolvastam,szubjektív,az újdonság varázsa! A másik válaszod meg tavalyi mind...
Nem kötözködés tényleg,de ha az aláírásod is az ami,meg kiszinezed a fórumot az sgsel,akkor miért kell ezt itt látnunk??? Vagy menjünk át az isteni sgs topicba,és wavezzük szét azt?!?!
Biztos nem küldenének el melegebb éghajlatra engem ha ott tenném fel a kérdéseimet! -
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39410 üzenetére
Figyelj már,ne haragudj de te most mit is keresel itt egy SGSel??? Nagyon szuper,örülünk hogy boldog vagy,de herótom van és lehet másnak is hogy az ilyen sgs dolgokat kell kerülgetni itt,nehezebb a topicot átlátni is.
Nem kötekedésként,de örülök ha végre valahol nem látok androsokat,erre tessék,itt is megy az "andro és sgs a világon a legjobb"
Márcsak iphone-ék hiányoznak ide :-) -
brendoncsopi
tag
MMban lehet vajon kapni? Ha igen,hogy alakul ott a gari?
Melyek azok a helyek ahol 2évvel lehet venni és nem a netről rendelősdi? Nem zárkózom el erősen a netestől,de előbb ott érdekelne ahol bemegyek és megveszem és 2év gar.
Amugy szerintetek meddig lehet újonnan kapni hivatalosan?
És mindenféleképpen függetlenül venném!
Németben sajna nem beszél a teló a mi nyelvünkön:-( -
brendoncsopi
tag
válasz
szimike79 #39382 üzenetére
Hát igen,nem egy kategória de árban majdnem ua. ez kicsit az érdekes!
Az hogy komolyabb droidot vegyek...nem kell,mert nem nyújt annyival többet. És marad a rom főzőcske,az akku zabás launcherek,laggolás,műanyag gagyi hatás,napi min.2 töltés és nem is sorolom tovább...kicsit andro undorom lett!
Jó lesz ez nekem,mostmár csak idő kérdése :-D -
brendoncsopi
tag
Huh tényleg jó ez a topic,látom sok rendes arc mozog itt:-) Bocsi h.nem a válasz gombot használtam,igy mindenkinek köszi,rendesek vagytok.
Mostmár szent meggyőződésem h.kell nekem a Wave! Néha ugy érzem h.egyedül vagyok mostanság ebben a nagy andro-apple viharban,fa.okméregetés a javából:-DA GPS részt is értettem csak az IGO elvette az eszem :-D
Az akku idő is nagyon biztató,a többi "hiba" nem gáz!
AAA jo lenne már.. -
brendoncsopi
tag
válasz
Alan[HUN] #39361 üzenetére
Nagyon köszi mindent!!!
Semelyik teló nem tökéletes,de ezzel valahogy ugy éreztem mikor nyomogattam h.elég bőven. Az andro csak tud felidegelni mikor épp az nem megy flottul amire szükségem lenne...az is kicsit vicc h.SE esetében vmikor 10-15mp kell hogy a telefonkönyv bejöjjön és ez csak a jéghegy csúcsa,ahogy is irtam sok a felesleges és hasznavehetetlen cuccos rá,az az érzésem néha hogy csak a mennyiségre mennek...
A flash nem izgat,most is elvagyok nélküle, a melegedést is megszoktam az enyémen a műanyag néha olvad :-D
Ha kint is veszem,tuti jó helyen még némettel is kibírnám ha kell,nem gáz.Azért is lenne jó nekem ez a teló,mert ahogy látom csak kicsi kompromisszumot kellene kötnöm, és ez a GPS,de áldoznék is az R66-ra ha jó,bár sokszor elég a g.maps nekem.
Email az fontos lenne,hotmail és gmail címeimet azért jó lenne naponta többször látnom, mind az ötöt!!! :-D
Msn alkalomadtán kell,skype se lenne rossz,de hátha egyszer lehet beszélni is vele!
És mi fontos kérdés,az AKKUIDŐ! Mert az andro az lezabálja,napi kétszer kell megetetnem és unom már ezt is!
A lelkesedés tuti marad,nem vagyok az a kilelkesedő tipus ha egyszer komolyan elhatározok valamit,és ez komoly. Addig megszabadulok az x8tól valahogy,egy mini pro még igy is marad a közelben!:-D
Köszi még egyszer!
-
brendoncsopi
tag
válasz
dave182 #39359 üzenetére
Ezek szerint te sem bántad meg a megvételét! :-)
Ja és amit észrevettem még hogy gyorsabban lehet vele irni szöveget...ahány androidossal próbálkoztam mindnél érződött az a pár milisec.-es késés,és ez engem zavar(t),épp most is azon irok:-)
Ahogy láttam rendben van a menü,menüpontok jók,fotó,video nekem kiváló,gyors,multitouch...ez egy andros gépen sokszor bughalmaz,még egy fájlkezelőt is rátenni,ott a sok reklám miegymás...Amugy ha sok a cucc a telón,azért gondolom kicsit néha megérzi?!?!
-
brendoncsopi
tag
Hali.Gondoltam ide is benézek,nemcsak a Wave II-be. :-)
Épp 10 perce volt h.szétnyomogattam a telót és nagyon bejön. Nálam a helyzet épp forditott lenne,droidról (SE) váltanék Wave-re. Az I.jobban bejön,a II már tul nagy nekem.
Lehet sokan ökörségnek tartják de engem nem vett el az andro varázsa ugy se hogy nem egy teló volt a kezemben.
Az igaz h.tele lehet rakni minden vacakkal,de ez nálam nem döntő.
Nekem elég ha mindenre van 1-2 dolog,az andronál sokszor érzem h.felesleges,használhatatlan sok dolog,az ingyenesek meg pláne. Nem csak a progikkal hanem magával a telefonok gördülékenységével is gond van,egy szó mint száz,meguntam.
Egyedül talán az IGO hiányzik majd,de túlélem :-D
Jelen pillatban ami telót néztem,németből venném,de nincs magyar nyelv benne. Lehet rá vajon rakni?Vagy otthon beszerzem ha nem. Viszont a 200ajro jo ár érte...na jol elkalandoztam. Azért valaki biztathatna h.nem rossz döntés ez részemről.
Esetleg vmi tipushiba,visszatérő baki a Wave-nél???
csao
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest