Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #49422 üzenetére
Na, hát ez az! Ez egy Wave 3 / bada 2 teszt. Nehéz lenne nem e tekintetben értelmezni. Van akinek problémát okoz annak megértése, hogy ebben a szövegben a Plant Vs Zombies nem a tárgy, hanem az eszköz a szemléltetésre!
Örülök neki, hogy velem együtt azt is ilyen jól látod, hogy nem ennek a hülye játéknak az optimalizálása a fontosabb,hanem hogy még mindig nem megí a szinkronizáció probléma mentesen az új rendszeren!
Miért pukkant ki a lufi? Mert nincs benne semmi, ami miatt érdemes lenne tovább fújni.
Tökéletes rendszer nincs, de ahogy megjósoltam már hónapokkal ezelőtt, a bada 2-től sem fog megfordulni a tengelye körül a világ 2x, egy ütembenMindenki más megnyugodhat: nem értek angolul, nem ismerem az okostelefonokat, nincs semmihez készségem, én csak egy temetkezési vállalkozó vagyok, elnézést kérek minden hozzáértőtől!
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest