- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fogash #50412 üzenetére
Gyári visszaállítás: Hard reset *2767*3855# Töröl minden beállítást, és a telefon memóriáját. Visszaállítja alapra a telefont.
Csinálj előtte teljes mentést.Van a telefon menüjében is visszaállítás, amiről ezt írja a kézikönyv: A különféle alapbeállítások visszaállítása a gyári alapértékekre. Adja meg, mely beállításokat szeretné visszaállítani. A beállítások visszaállításához meg kell adnia a készülék jelszavát.
-
gelbelex
őstag
válasz
Fogash #48682 üzenetére
"a wave hardveres unlock-gombja sokkal jobb, mint a droid csúszkája"
Bármilyen képernyőn-csúszkánál jobb, mert nem kell előtte felébreszteni a képernyőt.
"mi lesz olcsóbb: 1 hw-es unlock-gomb, vagy az ujjmozdulatos csúszka licenszdíja. "
Ez attól (is) függ, mekkora kártérítést alkudnak ki a bíróságon az ujjmozdulatért...
"Mert gondolom az fog terjedni."
Vagy egy olyan program, amellyel tetszőlegesen megadott mozdulatot kell "lerajzolni" a nyitáshoz? Nem is értem, miért nem ilyen van benne alapból..
Ezzel az erővel bármilyen mozdulatot (nem sima érintést) megigényelhetnének, nem??
Mondjuk félrehúzással görgetést? -
F-ECT$
titán
-
consono
nagyúr
-
dave182
senior tag
válasz
Fogash #39350 üzenetére
Evidens, hogy a cél a kifogástalan működés mindkét op. rendszerrel...szerintem hatalmas dolog lenne ha én választhatnám ki, hogy mien op. rendszer legyen az általam preferált hardveren (telefonon)...mint egy pc-n...a badával szemben sok előnye van a droidnak és ez igaz fordítva is viszont az igen lehangoló h a samsung az eddigiek alapján még csak nem is erőlködik hogy javítsanak a rendszerükön..én is reménykedem hogy a 2.0 megváltás lesz de még elég messze vagyunk akár egy bíztató videótól is...
-
atala
addikt
válasz
Fogash #39199 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen néven van megosztva a meghajtó. Sajátgép-jobb gombbal a meghajtóra, majd a megosztás és biztonság (rendszertől függően eltéhet)
IP címnek a számítógépemnek kiosztott IP címet adom meg. Ha bemegyek a routerem felüretére, akkor ott láthatom, hogy milyen gépek csatlakoznak rá, és milyen IP címmel.
De azt vettem észre, hogy elég, ha a számítógép nevét adod meg, az Ip cím nem is kell.
-
Fogash
tag
válasz
Fogash #39196 üzenetére
Szerintem ontopic, úgyhogy bemásolom ide is:
myExplorer beállítása:
1. A gépeden oszd meg a meghajtókat, ez lényeges.
2. A telefonon az Add gombbal hozzál létre egy csatlakozási pontot.
- Computer name: a PC neve, de nem szükséges megadni
- Folder: a meghajtó neve (ez fontos, hogy eggyezen)
- Computer IP adress: A számítógéped IP címe. (Én routerel csatlakozom a géphez, így a routerben meg tudom nézni az IP címet)
- Mentsd el.
Ha megnyomod a létrehozott kapcsolatot, akkor látni fogod a meghajtód tartalmát.
Ha át akarsz küldeni egy fájlt a telóról a PC-re, akkor válaszd ki a fájlt, nyomj rá hosszan az ujjaddal, és válaszd a copy, másolás feliratot. Utána, keresd meg hogy hová akarod küldeni, és ott válaszd a paste beillesztés gombot.kár, hogy "folder"-nek hívja a meghajtót.
FOLDER = mappa, DRIVE = meghajtó. Most akkor melyik kellene neki? C:\ vagy My Documents?
Kérdésem: IP-címnek a router külső (webes) IP-jét, vagy a belső hálózati IP-t adod meg?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Fogash #38312 üzenetére
Bada tracker nekem is leszívta tegnapelőtt az akkut, hiába kapcsoltam ki a progit, szerintem a szenzor bekapcsolva maradt, 1 óra alatt majdnem 10% evett az akkuból.
Majd teló kikapcs, majd vissza, és utána nem ette tovább..
le is töröltem a p-ba. Geocahcelésre a Geocaching lite teljesen korrekt progi... -
anrab
addikt
válasz
Fogash #33165 üzenetére
valóban nem drága.
sokan írjátok hogy ilyen hamar talál jelet de sokan vagyunk akiknek pedig nem. sajnos én az utóbbiba tartozom csak idáig nem nagyon írtam mert más már írta de nem nagyon volt rá magyarázat, hogy lehetne javítani.
szervízbe meg gondolom hiába vinném.
tuti hogy ott rögtön találna holdat mert ilyen is van. random az egész. abszolút kiszámíthatatlan. -
Kapanyél
őstag
válasz
Fogash #21064 üzenetére
Itt az oprendszer vezérli a rádiós modulokat, amik gyakorlatilag perifériaként működnek a "számítógépben", ezért lassú, mint a dög.
A normál kötegelt oprendszeres "butatelefonoknál" meg az egész sallang a rádiós cuccra épül, ezért minden gombnyomás azonnali eredményt ad.Egyébként ha érintéssel fogadod a hívást, akkor is várni kell fél másodpercet minimum.
Ha hw gombbal, akkor mégtöbbet. Ezek szerint a billentyűzet is valami periféria csak. -
csabám
addikt
válasz
Fogash #20695 üzenetére
Én a telefonon csinálom a letöltést appsból és nekem ott van minden mióta elkezdtem használni. És volt jó pár hard reset és firm frissítés. . .
Azért nézd meg a telón keresztül is az appsot. Ahol kiírja h nincs/vagy van frissítés. Ráböksz és ott kell lennie mindennek amit idáig letöltöttél.
-
spider80
őstag
válasz
Fogash #19497 üzenetére
Ez Sopronban volt. T-mobile-ban. De nekem nem a zsebemben indult újra, hanem használat közben is. pl írtam egy sms-t, és mikor rányomtam a küldés gombra, újraindult.
Átlagos használattal napi 1x mindenképp előfordult.
Pesten JI2-es szoftvert raktak rá, Így induláskor nincs t-mobile logo, hanem bada logo van, plusz az internet ikonom is internet lett,nem web & walk. Garipapírra is ráírták a szoftverfrissítést, de azt nem hogy milyen verzióra. Tehát elvileg én most már frissítgethetem,hogy akarom.
Egyébként a telefon sokkal jobb lett,mint volt,de nem lett tökéletes,mert 11 nap alatt 2x indult újra. egyelőre tesztelgetem még.
A telefon tartalma biztos,hogy ugrik,de én előtte csináltam hard resetet,meg preconfigot is,hátha megjaul,így én kb szűz telefont adtam le nekik. Mentsd át memóriakártyára ami kell, ott megmarad. -
válasz
Fogash #19495 üzenetére
Elvileg a PIN-kód kérésnél is simán újra kéne indulnia. Ez ugyanis egy hardveres trigger, semmi köze a telefonon futó szoftver verziójához, vagy éppen az állapotához (SIM-et kér vagy fut a rendszer, vagy éppen van-e billentyűzár).
Nem lehet mit tenni vele
Még jó, hogy a 0.9-es hardverben ez még nem volt benne, én is idegbajt kaptam volna - mindig zsebben hordom én is a telefont.
Egyébként szerintem üveggel kifelé talán kevésbé nyomódik.
TomWexX: Ez a probléma sokkal nagyobb, mint az átlagembernek a VOIP vagy az IM hiánya (mert az tényleg személyes preferencia kérdése). A megbízhatóság univerzálisan fontos, ez a "feature" meg eléggé tarkónrúgja azt.
Az alapötlet nem rossz persze, ha lefagyna a telefon (láttatok már kékhalált? én igen
), akkor ne kelljen az akkuval játszani. De miért nem lehetett volna azt a retkes triggert mondjuk az alsó három gomb együtt megnyomására bekötni, mint mondjuk a G1 esetén volt? Az ezt kitaláló menedzsernek jár a tarkónrugás.
-
TomWexX
addikt
válasz
Fogash #19495 üzenetére
Ha nekem ez lenne az összes bajom az életben ami itt most neked, én lennék a világ legboldogabb embere!
Kissebb hiányosságokat mért kell világ végének beállítani? VOIP nélkül nincs élet?
Az újraindulást úgy tudod kijátszani hogy kikapcsolod a PIN kéréséd! Úgy is felesleges dolog mert ha ellopják a telót első dolgod hogy letiltsd a kártyát! Mindenesetre így is újraindul ha benyomódik a bekapcs gomb, de utánna ismét elérhető leszel!Közben látom hogy ezt megcsináltad!
-
becenevem
aktív tag
válasz
Fogash #15182 üzenetére
Nálam is feltűnt ez a "nem fog helyesen megjelenni" szöveg vagy mi. Jó mondom. OK.
Böngészném az oldalt, de felugrik megint. Jó, mondom! OK!!!Böngészném és megint felugrik. Mondom akkor ablak bezárás, laptop bekapcsol. Engem nem szívatsz, haver!
Meg is sértődött a Wave, mert bekapcsolta a billentyűzárat 1 perc után...
-
leslieke
Jómunkásember
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest