- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
bokrosolajos #31401 üzenetére
ez a "Galaxy S droid" hoz linkelt képed ez valami kamu ugye? vagy sikerül valakinek a wave ra droidot tolnia? teljes képzavar nekem ez a kép
-
válasz
bokrosolajos #31401 üzenetére
"(nem értem Karma ellenségeskedését az AMOLED technológiával szemben, profi monitoroknál a CRT mellett az egyik alternatív megoldás a színhűségre...)"
Két dolog:
1) A SAMOLED-del van bajom, és a köré gondosan kiépített hype-pal. Se a képminőség (lol), se a fogyasztás, és most már a tartósság nem indokolja ezt a kultuszt. De sok tesztelőt meg lehet kenni, hogy ódákat zengjenek róla.
2) Az IPS-sel kevered. Profi monitorban nem fogsz AMOLED-et látni, nevetséges a gondolat is. -
gamek!ller
őstag
válasz
bokrosolajos #31394 üzenetére
10 percre csak tegnap állítottam, kipróbálni, hogy változik e valamit a zöld teszt után.
-
the radish
senior tag
válasz
bokrosolajos #31394 üzenetére
Az enyém decemberi, 4-es fényerő, 15 sec.
Mégis be van égve.Tényleg, az most jó, hogy Én vettem észre? (Legalábbis itt a fórumon.) Vagy legközelebb maradjak csendben?
Azt hiszem Én egyelőre nem foglalkozok vele. T-nél 2 éven belül gariban cserélik, ha gond van vele. Szerintem, ha most kicserélném, párszor még megismételhetném.
Abal-hoz hasonlóan ez az első black point.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
bokrosolajos #31323 üzenetére
mondjuk ez olyan mintha böngészővel mennél csak nem kell beírni h touch.facebook.com
de jóóó végre
am vkinek legfrissebb eseményeket mutatja v mint nekem a fő eseményeket?? nem lehet vhol átállítani?
-
válasz
bokrosolajos #31224 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy onkritikat gyakoroltak. Az iOS-sel ilyen primitiv alapokon nem lehet versenyezni, de ha a leendo Android vasarlokat el tudjak csabitani, mar van egy kis letjogosultsaga a rendszernek.
A fragmentacio nem hiszem, hogy gondot okozna egy darabig. Bar a WaveWQ eszkozok kitalalojabol szivesen csinalnek szezammagos csirket.
-
válasz
bokrosolajos #31221 üzenetére
Egy wannabe iOS utan mi a sokkhatas ebben?
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #31221 üzenetére
Az biztos, hogy ha ilyen marad, akkor radikálisan más lesz, mint amit megszoktunk... De ki tudja fél év múlva mit kapunk? Mondjuk nekem eddig bejön a dolog.
-
a510
aktív tag
válasz
bokrosolajos #31206 üzenetére
Volt egy cikk az NNG valamelyik vezetőjével, azt nyilatkozta, hogy az autógyártókat célozzák, ott van még piacuk és a bevételek is nagyságrendekkel nagyobbnak ígérkeznek. A Badáról meg azt mondta, hogy túl friss még a rendszer, de nem szögezte le, hogy nem lesz rá iGO. Ugyanezt mondta a WP7-ről, csak a Symbiant zárta ki a Nokia saját megoldása miatt.
A Sygic nekem nagyon bejött, pontosan navigál, és sok a beállítási lehetőség.
-
a510
aktív tag
válasz
bokrosolajos #31164 üzenetére
Én az ipontól vettem 16GB-os Kingstont (akkor még nem volt szó a fórumon a Kingston bajokról) és semmi baj vele, gigás videót is tudtam felvenni hiba nélkül.
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #31164 üzenetére
Én több Kingstont használok,mind jó.Úgy gondolom hogy nem a Kingstonnal van a baj hanem a kínai hamisítványokkal.Ezt sajnos már nem tudjuk kiszűrni hogy mikor mit kapunk.
-
Polllen
félisten
válasz
bokrosolajos #31069 üzenetére
Ezért marad nálam a google maps, ami ugyan csak javás, de nem lagol, pontosan mutatja hol vagyok, és azt is mutatja merre kellett volna mennem... mindezt ingyen...
-
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #30904 üzenetére
Próbáltad a bluetooth GPS vevőt csatlakoztatni? Milyen típust?
(A 2011/Q1-et honnan vetted a bada 2.0-val kapcsolatban? Én eddig csak annyi hivatalosnak tekinthetőt olvastam, hogy "2011 a bada éve lesz" (pffff), és, hogy az MWC-n bemutatják a 2-es verziót. De, hogy mikor kerül rá a telefonokra, illetve, hogy lesz-e új csúcsmodell, arról eddig nem volt semmi. (Csak annyi félhivatalosan, hogy a Wave II biztosan, a wave meg valószínűleg megkapja.)
Talán az MWC-n mondanak majd valami roadmapet, de abból kiindulva, hogy mennyi infót közöltek a galaxy tab ill. SGS2-vel kapcsolatban, nem lepődnék meg, ha továbbra se tudnánk semmit.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Távol álljon tőlem, hogy trollkodni akarok, de amennyire utáltam volna a Wave helyett egy műanyag tepsit venni, most annyira ki is simultak a ráncaim... Múlt hétvége óta Galaxy S-et nyúzok és bár nincs LED meg nem az a minőség, de minden problémám megoldódott hirtelen: van rá ezer olyan játék, ami engem is leköt, van free office buzera, két katt és fut az ájgó, használható FB kliens, Flash és tördelés a böngészőben... ennek is vannak hibái, de nekem megéri.
Ja, kell valakinek egy gyári akkumulátor? Pótakkuként volt a táskámban, havonta egyszer volt csak a telefonban, hogy ne merüljön le, kb. 10x volt használva. Adok mellé egy fekete szilikon tokot is, Gigatel kínálatában megtekinthető... Akár cserélhető is valami értelmes dologra... rekesz sör...
-
Polllen
félisten
válasz
Persze, majd meglátjuk.
Szerencsémre elvagyok a JF2-vel is egyelőre, bár a nem tudom telepíteni/frissíteni az appjaim kezd picit bosszantó lenni...
(no meg, hogy minden válasz e-mail tárgyába beleteszi, hogy "válasz"... Megcsapkodnám a fordítót, hogy egy életre megtanulja a Re az simán re magyarul is...)
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #30884 üzenetére
Én elhiszem, hogy neked is egy hellyel-közzel működő navigációs wave-ed van, de legyen már ellenpélda is: én minden nap használom 15-30 percet rövid utakon, és mivel már a próbaidő alatt is tökéletesen működött, ezért megvettem a Route66-et. Szóval több, mint három hónap alatt egyetlen egyszer sem volt bajom vele. Kevesebb, mint 1 perc alatt talál jelet, ez kb. 500m-t jelent ha elindulok az autóval.
Éppen itt ül mellettem egy kollégám, aki viszont pont azt mondja, hogy az ő Galaxy 3-n még sosem működött rendesen a GPS. Netes rásegítéssel, rootolással is 20 perc, mire észhez tér. Alig várja a 2.2-t, mert abban "állítólag" lesz GPS fix. Szóval a Galaxy 3 sem jó ellenpélda. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #30887 üzenetére
Inkább örüljünk neki hogy lesz Bada 2.0 wave I-re. Azért szép lett volna, ha arra a sorsra jut a Bada mint a symbian... De szerencsére nem így van
off: zsebben hordva, tok és fólia nélkül mennyire kopik a wave? Én a tokot amiatt utálom hogy beporosodik, és a por rászárad vagy nem tudom mit csinál a műanyagra, és csúnyán néz ki. Meg ahogy ki-be veszem a tokból, tele van karcokkal a műanyag. Szóval tok nélkül mennyire karcolódik?
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #30884 üzenetére
Szerintem lesz abból a Midből Q3 simán, látva a Samsung frissítési ütemét
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #30773 üzenetére
Hát pedig ahogy látom a fólia az oka. Lehet, hogy van olyan készülék, amit nem zavar, de a Wave nem ilyen. Nekem nincs gondom a navigációval, hozza az elvárt szintet. Akinek több kell, az vegyen másik telót, vagy vegyen külön navigációt. Kár ezen ennyit pörögni, mert mióta kijött a teló azóta tudható, hogy a navi is a gyenge pontjai közé tartozik.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #30816 üzenetére
a spoof kizáráshoz nem kell 1.2 azt már a JI3 megoldotta.
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #30816 üzenetére
A spoofolást már a JI5 kiküszöbölte, nem ezért jött az 1.2... (Ráadásul te is írtad, most is lehet, csak macerásabban, meg nem mindent) Én mondjuk nem bántam meg az upgrade-et, azóta sokkal ritkább a memóriaelfogyás, illetve most is van, mert azóta nem lépek ki kényszeresen a Foliantból
Nekem egy dolog miatt kellene a 2.0, a HTML5-ös browser miatt, a többievel együtt tudok élni még legalább egy évig, ha muszáj... -
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #30813 üzenetére
Az nem elgépelés, nézd meg mire írta válasznak (30808. hsz.). Az 1.2 meg már kiadták Wave-re.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Nekem ma talált a kocsiban, egy magas ház mellett parkoltam ott nem, de ahogy elindultam és tisztább lett a terep egyből talált jelet. Kb 100 m után.
-
ABal
őstag
válasz
Nekem ma kocsin kívül sem talált jelet. Ma én sem tudtam navigálásra bírni. Viszont érdekes módon, a harmadik emeleti ablak mellett egy percen belül megvolt a jel. Ki érti ezt?
Ha van jel, jól működik, de vajon talál-e jelet? Ez a kiszámíthatatlanság tényleg bosszantó. Ettől függetlenül nem bánom, hogy megvettem. Szerencsére nekem nem létkérdés a navi, ha az lenne, nem a telefonomra bíznám.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #30634 üzenetére
Ez az app nagyon állat.
Amúgy az tudja valaki, hogy mennyi app érhető el mostanság összesen ? Szóval így a közeli konkurensekhez képest, most hogy áll a Bada ilyen téren ?
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #30605 üzenetére
Én lenni webcamkérdő!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!! -
GeoJoe
senior tag
válasz
bokrosolajos #30420 üzenetére
szia!
gps - (amcsi) 11óra 58 perc keringési idő, 20200km magasan, 6 pálya, pályánként min. 4 műhold, min 4 látható
glonass - (orosz) 11óra 15perc, 19100km, 3 pálya (120fokot zárnak be), pályánként 8 műhold, min 5 látható
galileo - (eu) nincs kész és ha így folytatják nem is lesz.. 3 pálya, pályánként 7 aktív, elég nagy pontosságot ígér ill. eu északi részén is jól működne és városokon belül is (magas házak nem takarják ki) de 2008-2010re ígérték a befejezést, sehol se tartanak :S -
válasz
bokrosolajos #30386 üzenetére
"3 napra előre a műholdak helyzetét? De hisz azok együtt forognak a Földdel, magyarán mindig ugyanabban a pozícióban vannak. Különben nem is lenen értelme, ha azok is elmozdulnának, mihez hasonlítanád a pozíciódat ?
"
Na ennek mindenképp olvass utána egy kicsit. A wikipédia jó kiindulási alap, bár nem könnyű kihámozni a lényeget. Addig is egy kép, hogy valójában hogy is mozognak a műholdak:
Ez nem éppen geostacionárius
-
chizow
tag
válasz
bokrosolajos #30270 üzenetére
Iingyenes legalább
?
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #30183 üzenetére
Csak az apps támogatás szűnt meg, a frissítés továbbra is üzemel. Remélem ez így is marad.
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #30183 üzenetére
Ez meg megy 82-vel! En igy csinaltam magyarra a telot asszem kedden.
-
JMC
tag
válasz
bokrosolajos #30101 üzenetére
Fogkő ellen elég az is, ha néhanapján amúgy istenesen berúg az ember, aztán hány egy rendesebbet (vagy többet is)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #30097 üzenetére
Nem vagyok moderátor, de mielőtt jobban belemerültek volna a témába, gondoltam jobb szólni. Mivel csak te kifogásoltad, így a többiek gondolom értették. Lassan úgy érzem, hogy már nincs olyan tag itt, akinek ne szóltál volna be, kisebb vagy nagyobb módon. (Nem kell fogorvoshoz járnom, minden fogam épp és egészséges és mind megvan.
)
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #30030 üzenetére
ez sajna nem megy, én a gyári témára tettem frissítés előtt (különben ezt már a KIES is tanácsolja), és mégis el kellett a fentieket játszani
más: olvasom a facebookon, mától lehet droid 2.2-re upgradelni a galaxy s-t, hát hogy is mondjam, nem épp boldogok a userek...
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #26352 üzenetére
Stune kérdés: a kérdéses file-ok megvannak, de stune-ban ha rákattintok, akkor csak Copy/Delete lehetőség van. Így le tudom menteni a hdd-re a fileokat, át is tudom írni, de vissza nem. Régi az stune-om vagy más módszerrel lehet ezt megtenni?
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29842 üzenetére
ok, megnézem a legújabbat. a karakterkódolásra is ránézek.
nem a css-ben, hanem a js-ben van a méret.ezzel a linkkel nem megyek semmire, ez app kiterjesztés, nekem a wgt kéne.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29838 üzenetére
ha el tudod küldeni az utolsó verzió wgt linkjét, akkor azt is megműtöm.
ez a push érdekes. ha lezárom képernyőzárral, nekem akkor sem villan fel,ha levél jött. Csak simán hanggal jelzi. Ez 1000%, ugyanis, a kocsiban a tartóban ott van a szemem előtt. Sőt, ha nincs képernyőzár, csak sima elsötétülés, akkor sem villan fel. Pedig van, hogy 35 perc alatt kaptam 30 levelet, de nem villant fel 1x semABal: passz, én az emulátorban próbáltam, mert nekem ez nem tetszik.
Az emulátorban marha látványosan nagyobb lett a betű. (Nem a beállításoknál izgalmas, ott csak 1 méretet ugrik, a defaultot rúgtam fel 28-ra, és onnan lépdel felfele.)
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29705 üzenetére
Itt van az evmemo nagyobb betűkkel. Ha túl sok, akkor jelezd
Kicsit magyarítottam, de a többihez png-kkel kéne babrálni, arra most nincs időm, ha valakinek van kedve azokat is magyarítani, akkor összerakom az eclipsben.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29824 üzenetére
"időnként egy pillanatra kivilágítja a képernyőt, aminek ugye semmi értelme, hiába van képernyőzár"
WTF???? Nekem soha nem villant fel semmit. Pláne, ha képernyőzár be van nyomva.
-
Sógi
addikt
válasz
bokrosolajos #29821 üzenetére
Tegnap kipróbáltam endrájvot, vidék + pálya és tökéletesen működött, egyáltalán nem volt lassú és pontos volt, az hogy nem fejezi be a navit, azt megoldom azzal, h kilövöm
Nekem mind1, hogy ki és milyen hangon mondja, csak értsem és magyarul nyomassa
Ahhoz képest tökéletes, h ingggyéé vóót
Aki meg jobbat akar, az vegyen R66-ot, lehet egyszer én is megteszem, ha már szükséges lesz, újabb térkép, vezetői nézet..stb
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29821 üzenetére
push szinkron aktív. ott volt minden firmben
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #29784 üzenetére
Kösz. Majd megnézem.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29775 üzenetére
tudom mi a wgt
csak azt hittem appsról van, és nincs meg eredetiben. mára kész vagyok, mert az egyik fejlesztőm összekutyulta a párhuzamos fejlesztéseket az svn-ben, megőszültem, mire szétszedtem, de holnap belenézek leslieke linkjébe.Spoortcyty: írjál le 8-asokat a telefonnal a kezedben, és jó lesz mindegyik iránytű.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #29771 üzenetére
ki tudod szedni a wgt-t stunes-sal? akkor talán tudok valamit tenni.
-
válasz
bokrosolajos #29690 üzenetére
Nem ezt akartam kihozni belőle, hanem azt, hogy felesleges belekeverni a SAMOLED-et, az akku önmagában is érzékeny a fagyra
Mondjuk szerintem a legrizikósabb nem a fagy, hanem az utána bepárásodás.
-
válasz
bokrosolajos #29687 üzenetére
Az akkumulátornak sok köze nincs a SAMOLED-hez
-
csimmasz
aktív tag
válasz
bokrosolajos #29687 üzenetére
En minden nap kinthagyom az ovtaskamban melo kozben,es kutya baja.
Igaz itt -5 ala nem nagyon megy soha. -
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #29685 üzenetére
Nem tudom mi a specifikáció, de pont tegnap sikerült "tesztelnem".
Az történt, hogy kiraktam a wave-et az ablakba, hogy GPS jelet fogjon, aztán ott felejtettem egész délutánra. Amikor eszembe jutott és beszedtem, majdnem hozzáragadt az ujjam, olyan hideg volt, de működött.
Az akksiidő más kérdés, nem hiszem, hogy ilyen hidegben is bírná a 2-3 napot.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #29517 üzenetére
Vicces videó, kíváncsi leszek mennyien fogják eldobni a telefont is pecázás közben.
-
válasz
bokrosolajos #29470 üzenetére
Az újramanifesztálás megoldotta, bár tényleg külön projektet (és manifestet) kell fenntartani a két verziónak... Öröm lesz a méretezést is megcsinálni, yay.
ABal:
-
szimike79
őstag
válasz
Szerintem a Feladatok erre a célra megfelelő, és elég sok dolgot lehet beállítani hozzá. A Jegyzet akkor jó ha riasztás nélkül akarsz felkarcolni magadnak valamit (én pl túlóráimat írom oda). De ha mind ez nem elég ott van még a Mininapló is ahol még fényképet is rakhatsz mellé.
-
TomWexX
addikt
válasz
Én meg pont a naptárt nem használom, hanem helyette a feladatokat meg a feljegyzéseket.
Hozzá szoktam a Sony Ericsson-os korszakomból, mert ott ugyanezek voltak.
A feladatokban egyszerűen megadom a feladatot, aztán csörög mikor kell, a feljegyzés meg csak arra való hogy beírd pl a T-home ügyfélkódot, vagy bankszámlaszámot stb. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
-
Dhampir
félisten
válasz
A WinMot nem érdemes visszasírni.
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #29454 üzenetére
Szia, tőled tényleg nem vennék.
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #29347 üzenetére
Jóvanna
Csak ésszerűbb lenne ha pl mint a játékok mappa, be lehetne őket tenni egy-egy mappába, elérhetőbb is lenne, átláthatóbb is s kevesebb helyet foglalna...
na de ugye nem lehet mindent
De azért az bosszant hogy ADNÉK pénzt alkalmazásért, játékért s nem lehet semmit tenni....
Csinálhatnának egy totál magyar samu apps-ot....
("hülye angolok, angol hülyék")
-
Rotor82
aktív tag
válasz
bokrosolajos #29348 üzenetére
Már le is szedtük!
Hasonlít egy másik teló márka oprendszerén lévő régebbi progira. -
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #29347 üzenetére
Bocs, letelt
Közben megtaláltam a videon található nagyszerű Photopickup free appot -
joey04
titán
válasz
bokrosolajos #29326 üzenetére
elkeserítő, de minden negatívum 3g-re vonatkozik
3G esetén ugyanezeket tudja, de itt már zavaróan lassan. Ha a 7 fiókból mondjuk érkezik 10 üzenet, akkor akár 1 percig is képes szöszölni rajta. Eddig sajnos semmire nem válaszol, olyan mintha lefagyott volna, egyedül a Home gombbal léphetünk ki.
Az utólag 5 dollárért letölthető iMovie alkalmazással pedig megvághatjuk a mobilon (!) az alkotásainkat, meglepően egyszerűen.
az imovie említése miért is lenne negatív?
Aki most akar beruházni iPhone 3G-be bizony szembe kell néznie néhány ténnyel...a 4.1 és a 4.2 hasonlóan szépen fut mint a 3.1.3, bár itt ott azért néha kicsit megakad a rendszer, de cserébe többet is tud
sok dologba nemigazán szólhatunk bele, tehát egy jól megcsinált automata váltóhoz hasonlítható az Apple világa.A multitasking olyan mintha nem is lenne, nem lassul be a készülék, viszont ha van valamilyen esemény (pl keresnek skypeon) akkor azt azonnal jelzi
Ami negatívum az mind 3g-re érvényes, a többi dolog pedig nem is negatívum, csak félrevezetően kiemelted a szövegkörnyezetből... nem szép dolog
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #29102 üzenetére
Sziasztok!
Tudom hogy miről írták! Az almás telóról. De ne legyen akkora a káröröm mert nem a 4-ről hanem a 3G-ről. Azért valljuk be az már a Wave-hez képest nem mai gyerek, és hardveresen is le van maradva mint a borravaló.
Más: Csodálkozom hogy ennyi gond van a mem. karikkal, nekem sima SD kártyám van, nem SDHC, igaz csak 2 gigás, de semmi gondom nem volt hála istennek vele. Videófelvétel, lejátszás simán megy akadás nélkül. Még a Bl40-hez vettem, csere után örültem hogy jó a Wave-be is. Az össz gondom vele a mérete, kevés a 2 giga. Egy 8 vagy 16 gigást el tudnák viselni, azon már kényelmesen elférne minden, képek zene videók appok, és persze háttértárként is jó szolgálatot teljesítene.
-
válasz
bokrosolajos #29134 üzenetére
A Samsung felelős mérnökein kívül senki se tudja, hogy más különbség van-e a háttérben.
peterk: Teljesen igazad van. Egy kisméretű, hibát produkáló kártyával lenne a legjobb tesztelni. Mondjuk ahol elszáll, ott a megteléstől függetlenül elég hamar be szokott dögleni, ahogy olvastam.
-
válasz
bokrosolajos #29127 üzenetére
Ez egyáltalán nem igaz
, de felsoroltál négy olyan dolgot, ami tényleg a Wave sajátja. Ha például egy Wave II is csinálja ugyanazzal a kártyával, akkor le lehet szűkíteni a badára vagy a Wave-családra a dolgot. Ha nem csinálja, akkor magára a Wave-re.
-
válasz
bokrosolajos #29124 üzenetére
"ha más a gyártó, más a tömörítési ráta, más a fájlformátum, más az OS stb."
Ez pont annyit jelent, hogy a Wave a szar, nem a kártya.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #29115 üzenetére
Akkor az enyém vagy eredeti vagy egy jó hamisítvány.
-
becenevem
aktív tag
válasz
bokrosolajos #29102 üzenetére
Pont tegnap olvastam. Úgyhogy nem írom be.
-
válasz
bokrosolajos #29049 üzenetére
Majd meglátod (remélem lesz visszhangja), free, kötelezően igen, nem, nemmondommeg.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28939 üzenetére
de, letölteni bármit lehet, akkro is ha nem érzi a telefont, úgy emlékszem.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Ez mire jó?
Nem jöttem ráMás: régen láttam appson vmi távirányító progit, nem tudja vki mi volt a neve, vagy megvan e még?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LOL!
Ezt le kell tölteni.
-
pockos13
aktív tag
válasz
bokrosolajos #28881 üzenetére
Ezzel a frissítéssel isten lesz a telefon,remélhetőleg minél előbb el lehet majd érni nálunk is.
-
stiggy
tag
válasz
bokrosolajos #28881 üzenetére
Szerintem ez nem a BADA 2.0. Sokkal inkább a touchwiz 3.0 egy korai koncepciója.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #28750 üzenetére
Értem én, hogy valahogy rá kell venni az embereket, hogy váltsanak az újra, de 1 éves a Wave és rengeteg minden hibádzik még benne, ahhoz meg nyomni kell az újabb FW-ket, kár elpazarolni ezt a jó HW-t, meg alapjában a telót is, ha nem adják ki rá a 2.0-át.
Lényegében a Wave húzza az egész Bada platformot jelenleg, nem fordítva szerintem. Maguk alatt vágnák a fát, ha nem foglalkoznának ezzel a telóval is. -
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #28745 üzenetére
Ezt az infót honnan veszed, hogy ilyen biztosan állítod?
Tudomásom szerint eddig két komolyabban vehető forrás nyilatkozott erről, a Samsung főmukija azt mondta, hogy "fontolgatják", hogy kiadják a 2.0-t Wave-re, míg a samfirmwares.com adminisztrátora határozottan azt írta, hogy a Wave 1 meg fogja kapni a 2.0-t. (Szerintük megkapja a 2.0-t aztán utána vége, nem lesz több frissítés.)
Az elsőt lehet diplomáciai kijelentésként értékelni, de az utóbbinak azért van súlya, hiszen ők azok akik a firmware-ekhez hozzájutnak, azaz igencsak jó kapcsolataik lehetnek a samsung fejlesztő részlegén. A nem hivatalos források közül náluk jobb forrás nemigen van.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
bokrosolajos #28750 üzenetére
Ez is egy megközelítése a dolognak, de!
Ha csak józan paraszt ésszel gondolkodunk.
Megteheti-e a Samsung, hogy nem ad ki a régi wave 1-re egy "végre minden téren használható" rendszer frissítést?
Mi lesz/lehet ennek a következménye?
Kérdem én így megtudja-e győzni közel egy évvel a wave 1 kiadása után a régi vevőit a váltásra?
"Megint vegyetek új telefont 100KHufért mert nektek attól jó lesz"
Szerintem még messze nincs megerősödve a bada projekt ahhoz, hogy ezt megtehesse a Samsung.
Ez nagyon rossz reklám lenne a bada-nak.
Szerintem ezt nem lehet mondjuk azzal az esettel összehasonlítani mint pl. vettél egy laptopot Vistával majd kijött egy új rendszer új néven a 7-es.
És te úgy gondold automatikusan frissíthetsz is rá ingyen.
Hisz az egy másik rendszer.
Jelen esetünkben ha lesz 2.0 a legfontosabb a wave-1 és a wave 2 telefonokon való bevezetés hiszen ez a két bada-s teló rendelkezik megfelelő hardware-es képességekkel.
Utána lehet itt kihozni erősebb vasakat bada-val, az már egy másik történet... -
SlyChocolate
senior tag
válasz
bokrosolajos #28745 üzenetére
Nyilván hamarabb de tuti nem végül 2008 szeptember 28-án adták ki, néhány héttel később – október 21-én – a forráskód is elérhetővé vált (Apache licence alatt).
majdnem két évig vártak míg kiadták a bada-t.
Már volt Android amikor elkezdődött a tényleges fejlesztés. -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28739 üzenetére
nem biztos hog ynem lesz 2.0 az s8500-ra, csak eszjmefuttatunk. ne vegyük ténynek
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Hát ez az, hogy nem nekünk
De emiatt nem fogom eladni a telóm.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
"droid mégsehol sem volt"
Ne mond már 2010 elején? -
válasz
bokrosolajos #28709 üzenetére
Ez a marketingszöveg, amit nagyon kevesen próbáltak meg értő olvasással megemészteni. A kernel-konfigurálhatóság egy olyan jellemző, aminek a felhasználókra és az app. fejlesztőkre abszolút semmi hatással nincs, csak nagyon szépen és komolyan hangzik.
A jelenlegi bada inkarnációnak semmi köze a Linuxhoz.
És az SHP elég szűk keresztmetszet. -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28670 üzenetére
engem kurávra idegesítene az abc elrendezés. Én elrendeztem egy számomra logikus rendben, ha abc rendbe rakná, akkor ezt folyton megváltoztatná, és semmit nem találnék. De nem vagyunk egyformák.
Z_A_P: +1
Battery: a 3rd party battery programok/widgetek maxnál is 885%-ot mutattak, erre gondolt. (API hiba.) -
Z_A_P
addikt
válasz
bokrosolajos #28668 üzenetére
Bocsi lejart az 5 perc.
Szoval a 85% nem tudom mi, de nekem az 1.2 most is 92%-ot mutat (epp toltom PCrol)
Settings>About>System info>Battery -
Z_A_P
addikt
válasz
bokrosolajos #28670 üzenetére
En hulyet is kapnek ha atrendezne a nagy nehezen belott sorrendet:
1. oldal: fontos dolgok (settings, contacts, myfiles, zseblampa, etc)
2. oldal: jatekok 1
3. oldal: jatekok 2
4. oldal: letoltott felhszanaloi progik
maradek: (szamomra) felesleges beepitett cuccok (zenelejatszo/search/daily briefing/media browser/.... (te jo eg mennyi cucc van amit egyszer sem inditottam el)
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28668 üzenetére
a 85% az az api hibája, szerintem biztosan nincs javítva, de nem tudom mert nem használok ilyen progikat, a gyári tökéletesen mutatja.
Menü abc-ben? Az miért jó? Mikor volt szó róla, hogy lesz? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #28658 üzenetére
Windows Mobile-ra ingyenes! Vagy a link rossz!!
-
peter_k
tag
válasz
bokrosolajos #28625 üzenetére
http://www.pro-gorod.ru./ Itt van róla több info.
-
Sógi
addikt
válasz
bokrosolajos #28615 üzenetére
Megfelel a tella 1.2-vel, max csak plusz öröm lesz, ha jön 2.0 is, de igazad van sztem addigra új telóm lesz, ha kiadnak vmi igazán jó telefont, mint pl. egy ehhez hasonlót
Minden évben jön vmi jobb, szebb, okosabbIgazából kb. félévente lecseréltem eddig a telefonjaimat, mert meguntam őket vagy nem tetszettek igazán, na a wave-nél nincsenek ilyen jellegű érzéseim!
Nem véletlen adtam 10/9-etEmpire nekem is az egyik best telefonon!
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28618 üzenetére
egész pontosan a dolphin volt a killere mindennek
mjás nagy igényű játékot is kitudott akasztani. (Meg engem is
)
-
HaKo
aktív tag
válasz
Tetris a neve, Angol appson elérhető. Volt amikor ingyenes volt, most elég drága. [link]
De van neki Java-s verziója, az ingyenes. -
válasz
Custom UI, mint annyira nem meglepő, de eddig jól néz ki
Navigálni is tud? -
sede7
tag
válasz
Miért is épp Karmának? És én miért nem találtam Progrod néven sehol semmit?
Köszi! -
Varszegig
veterán
válasz
az empire a best. ha te nem így látod az a te bajod
-
consono
nagyúr
válasz
A támogatott készülékeket láttam szépen, az nincs eltitkosítva de a módisítás megölte a progit
-
peterk
senior tag
válasz
bokrosolajos #28513 üzenetére
Mit is kéne látni ezeken a képeken? Nemértem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #28513 üzenetére
Kösz! A dátumot is el kellett volna olvasni.
-
jozf
tag
válasz
bokrosolajos #28504 üzenetére
Anyám el se hiszem, hogy a samsung ilyen hülyeséget csinál, hogy a kis meg a nagy badastelókra külön kell programot irni meg feltenni a store-ra a programot.
A store igy is nagy katyvasz, legalább leheten benne normálisan szürni mert már unom kerülgetni a hülye témákat meg a sok távolkeleti meg orosz programot. Vagy ha már országonként van legalább ne kerüljön már hozzánk fel olyan program amiben nincs minimum angol nyelv.
Amugy a telót szeretem, különösebb bajom nincs is vele, csak mostmár nem hogy öröm hanem néha fusztrásció a storet böngészni, pedig én még a német fizetöshöz is hozzáférek.
Jah amugy teganp kezembe akadt a régi E52-es nokiám
Pedig hogy szerettem régen azt a telefont, de most 5 perc után szivem szerint földhözvágtam volna mert annyira lassan reagált az egész telefon, na meg hiába használtam 1 évig, mostmár alig találtam benne meg vmi beállitást. Ez csak megerösitett h mennyivel jobb telefon amugy ez a wave, s milyen lehetne... csak hát jó szokás szerint majd ezt is jól elszurják
-
anrab
addikt
válasz
bokrosolajos #28507 üzenetére
az más, akkor bocsi!
csak azért dobtam be mert szó volt az elírogatásról. hátha.
nem próbáltam. -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #28489 üzenetére
nem, te nem érted. ezt ma már leírtam, de csak a te kedvedért még egyszer.
2 dolog van:
1) oprendszer verzió
2) támogatott telefonte meg simán kevered a kettőt. Azaz az hogy 1.1-re készült nem azt jelenti, hogy nem támogatja az s8500-at, hanem csak azt hogy min 1.1-es bada kell neki. Érted? Te meg kavarod a dolgokat.
de azt senki sem mondta (én ilyet nem olvastam), de épeszű ember nem gondolhatta, hogy a lebutított telefonokra írt appok cuppanás nélkül futnak az S8500-on és fordítva. Már csak azért sem, mert más a kijelző.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest