Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
Aktív témák
-
válasz stiggy #27980 üzenetére
Legelső mondat basszus
Nézz utána mi az a Voodoo Sound Driver, mert érdekes. Leegyszerűsítve van ez a baromi jó hangchip, aztán jött a Samsung, és fülhallgató módban egy szar konfigurációt tölt bele, amitől retek hangja lesz. A Voodoo-s srácok meg ezt hackelték vissza jóra.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
ratam23
aktív tag
válasz stiggy #26688 üzenetére
mármint ne a kiest távolítsd el vagy abból a telefont, hanem rendesen a vezérlőpult rendszer eszközkezelőből a telefon driverét, utána újraindítod a gépet csatlakoztatod a telefont és utána fel kell ismernie
nekem egyenlőre nem sikerült mert angol nyelvű 1.2 JJ9-re akartam frissíteni és nem lett magyar nyelvű, úgyhogy visszateszek egy régebbit mondjuk ji5-öt multiloaderrel és megpróbálom arra
[ Szerkesztve ]
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz stiggy #26510 üzenetére
Ugye-ugye,ingyenes és piszok jó!
KIES csatlakozás Wi-Fin keresztül. Hm. Nekem nincs ilyen menüpontom. Melyik FW verziótól él ez az opció? 2.0 KIES is támogatja?
-
peterk
senior tag
válasz stiggy #26385 üzenetére
A szoftverfrissítés részhez: Egyikünk sem tudja persze, hogy mi várható, de azt elég jól látni, hogy mi valószínűsíthető. Eddig a Samsung ugyanazt a politikát folytatta a korábbi (bada előtti) telefonjaival, mint nagyon sok - tulajdonképpen a legtöbb - gyártó, azaz alig-alig supportálta a telefonjait a megjelenés után. Viszont mostanában új helyzet van, az okostelefonok elterjedése paradigma váltást okozott. Az okostelefont egyre kevésbé a gyári alap funkciók adják el (bár nyilván ezek is fontosak), egyre inkább az appstore, az utólagosan telepíthető funkciók. (A hardver képességei mellett természetesen.) Ma már egy olyan telefon, ami hardveresen megfelelő, szoftveresen meg androidot futtat, akkor is sikertelefon lehet, ha "nincs semmi" rajta, hiszen média lejátszótól GPS szoftveren át határidő naplós alkalmazásoktól játékokig minden utólag letölthető rá.
A gyártók nem hülyék, nyilván ők is tökéletesen tisztában vannak ezzel. Az pedig pláne tisztában kell, hogy legyen ezzel, aki saját platform indításába vágja a fejszéjét. Namost, ahhoz, hogy az appstore sikeres legyen, ahhoz két dolog kell: megfelelő számú készülék, és megfelelő számú fejlesztő, aki fantáziát lát a platformban. Ha a Samsung hanyagolni fogja a régebbi modellek frissítését, akkor nem fog ez a két feltétel teljesülni, mert a sokféle "oprendszer" verzió azt fogja eredményezni, hogy a bada készülék piac verziókra válik szét, verziónként kevés számú telefonnal. Egy adott verzióra nem lesz érdemes fejleszteni, mert kevés lesz a kuncsaft, azt meg nem fogják a fejlesztők bevállalni, hogy az X féle bada verzióra külön implementálják a szoftvereiket.
Eddig biztos vagyok benne, hogy a Samsung is eljutott. Azaz, ha komolyan gondolja a bada-t, akkor valószínűleg lesz frissítés is. Mire kijön a bada 2.0, addira lesz mondjuk 12-15 millió bada-s mobil a piacon, aminek több, mint harmada - talán fele is - Wave lesz. Ilyen helyzetben egy olyan esetleges döntés, hogy nem adják ki Wave-re a 2.0-t, egész biztos, hogy a további bada (Wave 3,4,X) eladásokra is nagyon negatívan hatna, hiszen a felhasználók joggal félhetnének, hogy azok a készülékek is úgy járhatnak majd, mint ahogy a Wave járt.
Szóval én majdnem biztosra veszem, hogy lesz 2.0 Wave-re. Az más kérdés, hogy mikor. Egyrészt az azért látszik, hogy a Samsung nem alszik Bada ügyben, hiszen gyakorlatilag alig telik el hét úgy, hogy ne jöjjön valami hír új bada-s telefonról, új SDK-ról, appstore fejlesztésről, új bada verzióról, stb. Ugyanakkor viszont ott van, hogy jelenleg szinte mindent csinálni kell. Az appstore nem kész, a social hub még nem megy, sorban jönnek az új modellek, amivel munka van, majd azokat is supportálni kell, ki kell adni az 1.2-t, és fejleszteni a 2.0-t, stb. Ez az "érjük utol önmagunkat" állapot pedig késlekedésekhez szokott vezetni. Ugyanígy áll a Microsoft is, pedig ha valahol van szoftverfejlesztői kapacitás, hát náluk aztán van doszt. Mégis, ugyanez a rohamtempós utolérősdi látszik WP7-nél is. Hegesztik a rendszert, közben fejlesztik az appstore-t, zune-t, live-ot, stb. Így aztán ott is csúsznak a hónapok.
Ezért annak, aki a 2.0, a sok app, Ndrive, és társai, meg a sok új firmware miatt akarna Wave-et venni, annak ugyanúgy, mint a WP7 esetén, szerintem egyelőre nem érdemes Bada-s telefont venni. Most az vegye meg, akinek alapvetően megfelel az amit jelenleg tud, így van ideje kivárni a frissítéseket. Akinek meg ez nem elég, az tegyen az árához valamennyit, és vegyen egy Desire-t, Galaxy-S-t, stb. Aztán jöjjön vissza fél év múlva, és nézze meg ismét, hogy érdemes-e már áttérnie bada-ra. (Szvsz, ha kijön a 2.0, és az appstore korrekten fejlődik, akkor a Wave simán lehet k*rva jó vétel használtan fél-egy év múlva, mert ezt a hardvert egy év múlva is csak az abszolút csúcskategória fogja überelni.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
bokrosolajos
őstag
válasz stiggy #26385 üzenetére
Tipp: Freemake video converter
Válaszd az Android beállítást! Nagyon gyors és olcsó, egyszerű kezelni! -
bexinho23
őstag
válasz stiggy #26090 üzenetére
Tegnap Ncore-ról szedtem le a Két pasi - meg egy kicsi-t (feliratos, HDTV), és láss csodát, akad az összes (vagyis döcög). Randomban leszedtem kalóztorrent-ről House M.D. részeket, HDTV-s, azok is döcögnek. Szedtem le Másik oldalról magyar szinkronos BRRip Shrek szinkront, az is akad. Viszont leszedtem a szinkronos DVDRip The Abbys-t (80-as évek filmje), az pedig gyönyörűen megy. Szedtem le tesztvideókat (hd samsung), tökéletesen mennek, gyönyörűek (mkv)!
De sorolhatnám mi mindent szedtem le hónapok alatt (filmek, sorozatok), szinte semmi nem megy szépen. Jah igen, még leszedtem Ncore-ról napokban a Pacific-et DVDrip-ben szinkronosan, akadt. Bár régebben tesztelt Pacific 720p MKV szépen ment (feliratos).
De volt már olyan MKV filmem is, ami úgy döcögött mint az avik.
Olyan ez szerintem, mint régen a márkás, ámde ócska minőségű asztali dvd lejátszók. Volt amelyiket vitte, volt amelyiket nem (kodek függő). Viszont elég gáz, hogy ismerősök telefonján szépen megy az avi (20-40e forintos telefonok), én meg kapom az "oltást", hogy nesze neked drága telefon. Egy avit nem tudsz élvezettel megnézni...
-
ABal
őstag
válasz stiggy #26090 üzenetére
Nem egészen erre gondoltam, mert nekem is csak saját DVD-ről leszedett filmjeim vannak, azokat próbáltam meg feltenni a Wave-re próbaképpen.
Akkor inkább hagyjuk! Eddig is elvoltam így, majd csak kibírom ezután is. A H.264 meg megbízhatóan működik.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
gamek!ller
őstag
válasz stiggy #26069 üzenetére
Nalam is szol akkor is ha be van dugva, de ez tok logikus es nem hiba. Van olyan amikor veletlenul zsebreteszem ugy a telot hogy meg be van dugva a headset es ha akkor hivnanak akkor nem vennem eszre.
Nalam minden video megy tokeletesen, legyen az hd vagy akarmi mas. Johetnek a tesztvideok.
Amugy en vagyok itt az eggyetlen akinek nincs semmi gond a telefonjaval?
[ Szerkesztve ]
-
-
zazumisi
tag
válasz stiggy #26079 üzenetére
Nem változtat rajta az 1.2 sem, legalábbis amik most kint vannak, azok nem...
Egyébként nem a vassal van a baj, hanem a szoftveres oldalon kellene még reszelgetni. Nálam hozzáértőbbek mindenféle B-frame -eket emlegettek itt a fórumon, ha jól emlékszem.
Ez van, de egyébként engem is bosszant a téma. -
-
Varszegig
veterán
válasz stiggy #25634 üzenetére
SoftwareRevision: S8500XXJH3/S8500OXDJH1
HIDSWVER: S8500XXJIE3/S8500OXDJI2Itt zavart érzek az erőben JIE3 az biztos?
Szerintem a JH3 még az előző telefonod verziója volt. A KIES teljesen meg van szerintem kergülve. Én leszedném, újratelepíteném, és utána újra próbálnám. Aztán ha nem megy, akkor előbb fel kell tenni egy régebbit, azzal frissíteni a telefont, és aztán a kiest is lehet a legfrissebbre. -
Varszegig
veterán
válasz stiggy #25630 üzenetére
ok, akkor mi a KIES verziód, illetve, itt mit találsz?
Megkeresed a regeditben a HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/DeviceDb mappát azon belül találsz több számmal jelölt almappátSoftwareRevision: ?
HIDSWVER: ?
ProductCode: ?(Ugye egész pontosan azt írja a kies amit írtál? Minden karakter számít)
-
the radish
senior tag
válasz stiggy #25591 üzenetére
Az enyém T-és, a doboza origi volt, (Imei matricával leragasztva, sértetlen) a zacskó mint egy táska, azaz csak az egyik oldala zárt. Widgetek ki voltak pakolva 3 oldalra.
Használd és ne dobd el a gari papírt.
Egyébként a fórumon elhangzott, hogy a T-mobil 1+1 év kiterjesztett garija nem ér semmit, ezt cáfolom. 22 hónapos SE C902 kijelző csere érintőgombos hiba miatt teljesen ingyen, gariba ment. ( A készülékházat is szerettem volna a kopás miatt cseréltetni, azt nem, fogadták el, mondván, hogy átlagos használattól ilyen. )
-
Varszegig
veterán
válasz stiggy #25552 üzenetére
Ha szervizbe viszed, akkor biztos az adatvesztés, ők ugyanis multiznak
Azért nem kell a KIES-től annyira tartani, csak nagyon be kell tartani a szabályokat:
1) semmi más usb nem lehet közben rádugva (egér, bill lehet)
2) Nem futtatunk közben más programot
3) Ha mégis bebaszik (váratlan hiba lépett fel szöveg), akkor nem pánik, lehúz, akksi ki, visszakapcs download módban, és ismét feldug. Közben a kieshez tilos nyúlni, várja a telefont. (Nekem az utóbbi frissítésnél ez történt, aztán simán megoldotta.)Mindezek mellett van esélye, hogy nem sikerül (korábban témázgattunk erről, lehet oka rossz kábel, hibás port, gyenge gép sok minden), akkor jön a multi. Az viszont biztos adatvesztés, ezért én a frissítés előtt az alábbiakat szoktam meglépni: sms, névjegyek mentése, a menük lefényképezése (mert elfelejtem hogy raktam össze ) Ami a memkarin van az nem vész el, csak a telefonmemória törlődik. Ami még fontos, ha már multizni kell, a boot-ot soha nem piszkáljuk. Amíg azt nem kúrjuk el, addig a telefon él, még ha esetleg nem is sikerül a flash elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest