- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
joey04 #35597 üzenetére
Azért a kommenteket végigolvastam, és épp nem rád gondoltam. Sőt még a HSZ-ed első felére írni is akartam hogy korrekt meglátás(csak aztán valamiért az internet nem azt akarta amit én!). De szerintem ha valaki az iP4 topikjában azt kezdi el feszegetni hogy egyáltalán mi értelme van az IOS-nek akkor szerintem azt te is úgy fogod fel hogy ez bizony fikázás, még ha burkoltan is. A telefon az adott hardverrel, az összeszerelés minőségével és az anyaghasználattal ezen az áron best buy! A bada sajátosságai vagy hiányosságai mint op. rendszer már megint más tészta. Nekem tetszik a bada még ha vannak is hiányosságai, és össze is tudom hasonlítani a droiddal mert olyan is van a kezem ügyében. Te az iPhone-t részesíted előnyben mert neked az felel meg jobban, én a Wavet mert megfelel az elvárásaimnak egyenlőre, és úgy néz ki a Samunak van irányába fejlesztési hajlama, még ha lassabb is mint a droidosok esetében. A TW-ről annyit hogy az is tetszik, megkedveltem, és szeretem használni. Az androidos tulajok mit raknak helyette, mert nem felel meg nekik, legyen az ő dolguk. Az én HSZ-m ne másé alapján ítéld meg mert nem biztos hogy mindenben egyet értek vele ebben a kialakult android-bada vitában. Nekem is megvan a témával kapcsolatos véleményem, ezt már párszor le is írtam, és leírom hogy ha valaki megkérdezi egy telefonválasztás kapcsán.
leslieke: +1
-
mrhitoshi
veterán
válasz
joey04 #35597 üzenetére
Ha olyan igényeim lennének mint neked, akkor only iOS lenne nálam is befutó.
(#35595) Karma: ha nem tetszik neki a komolyabbnak vélt játékok, akkor nem tetszik, de nekem rohadtul bejönnek, főleg úgy hogy ez az első okos telefonom. Fényévekre jobb a bada akármilyen zárt op.rendszerű telefonnál. Szóval nekem nincs gondom a kevesebb app-el. Kóstolgatni az okos telefonokat tökéletes választás a Bada.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
joey04 #35580 üzenetére
100e alkalmazásból legalább 80e felesleg.
Utána néztem, hát kb ha van 10e olyan alkalmazás amit letöltenék szívesen, és kb 1e olyan amiért fizetnék is. Lehet dobálózni a számokkal stb... de mindez csak reklám, nem több. Szóval nevetségesek az arányok. Akinek Androidos telefonja van az max az egész rendszer 100-adát tudja kihasználni, mert 80 vagy 50e alkalmazást úgysem tölt le.
Az egyetlen normális platform ilyen téren az iOS. Na akinek alkalmazás kell vegyen iPhone-t, ne mást. Az android is csak vakítás, nem több ilyen téren szerintem. Badán meg egyszerűen kevés értelmes alkalmazás van, viszont játékok vagy multimédia terén már most jobb mint az android. -
SlyChocolate
senior tag
Szerintem is jó!
Bár igaz, hogy a két vezeték az "Y" elágazás után azonos hosszú!
DE!
Mindkét szára elég hosszú ahhoz, hogy bármelyiket a tarkódra tehesd!
És akkor még a mikrofon sem tűnik el a nyakad mögött!
Az viszont tény nagyon be kell tolni a fülbe mert máskülönben nem szól jól!
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest