- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
GeoJoe #30212 üzenetére
Azért e miatt nem kell a szervizbe rohanni. Ezek a különböző adatok leginkább a különböző felhasználói szokásoknak tudhatók be, meg egy-két járulékos tényezőnek.
Már majdnem két hete követem az akksi idő alakulását a telefonomnál, és vannak dolgok, amelyek nyilvánvalóan befolyásolják. Amikor befejezettnek érzem (megunom) a kísérletezést, közzéteszem a tapasztalataimat. -
Z_A_P
addikt
-
válasz
GeoJoe #26775 üzenetére
Instant messaginget nem tud a jelenlegi állapotában (a Palringo rossz vicc kategória), az emailnél meg az a lényeg, hogy basic módban csak Exchange-en keresztül tud pusht, prémiumban meg akárhonnan. Ez a különbség.
A T-sek meg ne csodálkozzanak annyira, hogy elszállnak a dolgok, ugyanaz van pepitában, mint az 1.0.2-re frissítéskor. Ez alapján úgy tűnik, hogy nincs T-s 1.2.
-
DonMedve
addikt
válasz
GeoJoe #26767 üzenetére
Gtalk mintha lenne nekem is,de msn nincs.Verziószáma,2.3.valamennyi,arra nem emlékszem.
A másik észrevételem,hogy lehet megcsinálták az appsnál a frissítésjelzést.Mielőtt updateltem,volt egy 1-es az apps ikonok valamelyik töröltet akarta frissítteni,de most eltűnt,hogy felraktam az 1.2-t! -
-
victorio79
tag
válasz
GeoJoe #25354 üzenetére
Hát nekem a gmail exchange még mindig egy sz@r, de a hotmail megy hibátlanul. Legalábbis a gmailnél a kontakt, naptár, feladat megy szépen, de a mail összecsinálja magát. Ez a hotmailnél viszont tökélete, úgyhogy át is portolttam/pártoltam
, a Gmailt is POP3-on tölti le és az Outlook is onnan szedi meg ugye a push is szépen fut a telón.
Beállítás nagyjából ugyanaz mint a google-ön, felhasználó név után kell a domain (@live.com , @hotamil.com), tartomány mező üres, a szerver meg m.hotmail.com, és végül SSL pipa.
Aktív témák
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest