- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
csimmasz #46307 üzenetére
A magyaron is kint van ez az akció
leslieke már jelezte
-
szimike79
őstag
válasz
csimmasz #40346 üzenetére
Sajnos a fizetős store bevezetésével elveszett az elötte letöltött alkalmazás lista, így egy esetleges firm frissítés esetén, ha akkor leszedted ingyen és most fizetős, nem tudod ingyen letölteni, csak ha megveszed. Amit azóta szedtem le akcióban ingyenesen, azt most is újra tudtam rakni. A fizetős store megjelenése után leszedett dolgokkal már nincs ilyen gond.
-
victorio79
tag
válasz
csimmasz #32930 üzenetére
Hát sajnos én sem sejtem mi lehet a baj.
Nekem akkor ugrál amikor váltok wifi -3G között.
Úgy fél percig felugrik néha 20-25%-ra, talán újra felveszi a kapcsolatot a Samu szerverekkel az új IP-n, de aztán 1%-on meg is áll a dolog.Most észrevettem, hogy ha a 3db mail (Yahoo, Google, MSN) fiókhoz mindnél bekapcsolom az IM-et akkor néha felugrik 2%-ra, egy perc alatt kb 5-10mp erejéig.
Próbáld újraindítani a telefont is (bill. lezár, lerak hosszan nyom), talán bejön.
Nekem JL2 full van fenn és T-s a teló. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
csimmasz #28728 üzenetére
Pontosan a 2.0 és a szolgáltatók wave 1 frissítései kapcsán jutott eszembe.
Mi voltunk akik bizalmat szavaztunk a Samsungnak azzal, hogy megvettük az első saját fejlesztésű rendszert futtató telefonját.
Mondhatni lutrira!
Most pedig szerintem a Samsungnak kellene ezt a bizalmat azzal meghálálnia, hogy egy tényleg jól használható készülékké teszi!????
Részemről az tuti, hogy bár szeretem a wave-emet de ha kimaradunk a további fejlesztésekből, akkor ez volt az első és utolsó Samsung telefonom. -
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz
csimmasz #6458 üzenetére
Látom régen van a PH-n, ugyanis arra nyomtam válasz gombot, amit upoltam. Te szerencsétlen.(ha már a stílusnál tartunk)
HaKo:Amúgy tudtommal nem csak FL van rajta, ugyanis a Youtube is teljes flash, meg az a tesztoldal, amit Bocha is megnyitott, ugyanúgy jelent meg, mint a Desire-en, így feltételezem, hogy az is teljes.
#6487: Ha a Samsungon múlik, akkor szerintem nem sokat kell várni, márpedig rajta múlik.
szerk.: Eddig milyen játékok vannak? Asphalt5, Shiftről tudok, van más is? -
nord_
veterán
válasz
csimmasz #6289 üzenetére
Köszi!
---
Még néhány kérdésem lenne, mielőtt teljesen beleszerelmesedem
a telefonba:
- mailboxnál MS Exchange rendben működik? Push? (Sajna van olyan készülék, amelyiknél csak bizonyos ideig megy rendben, aztán szép csendben elmaradnak a push értesítések...)
- miközben fut a navi, bejövő hívásnál hogyan folytatja a navigációt? Hang marad meg és a képernyőn a hívással kapcsolatos infók látszanak vagy a kép marad meg és a hangutasítás "függesztődik" fel?
- Google naptárnál ugye az alapértelmezett az "általános". Ha csinálok még mellé két másikat (pl. "munka", "otthon"), akkor szinkronizáláskor ez a kettő is átjön? (Azért kérdem, mert más telefonoknál sajnos nem...) -
válasz
csimmasz #6028 üzenetére
Ami gyárilag IM-nek látszik, az valójában két alkalmazás lehet. Az egyik a Palringo (Java ME környezetben futó, idióta változata), a másik pedig a SevenIM - ez utóbbi csak prémium módban elérhető, és helyettesíti a Palringót. A pech a dologban az, hogy Seven ellenőrzi a prémium SH regisztrációt, azt meg ugye nem tudunk csinálni...
-
erdoke
titán
válasz
csimmasz #4568 üzenetére
Nekem valahogy pixelesnek tűnnek a betűk Opera Mini alatt, mintha a (W)QVGA verziót nagyítaná fel a készülék. Pedig azt a verziót szedtem le, amit az Arena-hoz dobott fel az Opera oldala, tehát elvileg (W)VGA. Emellett a program listában az ikonja is borzasztó pixeles, pedig ez is normális Arena-n.
-
válasz
csimmasz #4538 üzenetére
A Jatek, egyeb programban nyomd meg a ... gombot, es ott ki tudod kapcsolni a billentyuzetet. Komolyan nem vetted meg eszre? Nekem 17 masodperc volt kb. a telefon kezhezveteletol szamitva.
Libria: Nem lehet az ikonokhoz nyulni. Addig biztosan nem, amig 1) nem teszi a Samsung ezt lehetove (ketlem) vagy 2) valaki fel nem tori a fajlrendszert. Ez utobbi mar nagyon idoszeru lenne.
-
Deeday
senior tag
válasz
csimmasz #4541 üzenetére
Igazad van ,és szerintem ezek a némi kis apróságoknak nevezett dolgok idővel hamarosan megfognak oldódni. Nagyon kezdeti stádiumban van a Bada és még lesz mit rajta csiszolni,de Én türelmesen kivárom azt a pillanatot mire kész lesz teljesen. Szerintem be fog indulni itt is majd a házi sufni tuning szindróma hamarosan,csak még ismeretlen a programozók előtt ez a platform. De úgy is lesznek fanatikus emberek akik testre szabják nekünk ezeket az apró kis hibának mondott dolgokat.
-
zack
nagyúr
válasz
csimmasz #4182 üzenetére
Nekem friss telepítés a Win7 64bit.
Persze, megpróbálok majd alternatívákat keresni a Kies helyett, de a nevek mentése-visszatöltése, firmware update, és még van egy pár dolog amire jó lenne a Kies.zolcseges:
Minek akarsz egy 480x800 kijelzőn 1920x1080 full HD filmet nézni? Semmivel se lesz szebb mint a 720p, és legalább 30-40% nagyobb helyet foglal...
-
-
-
válasz
csimmasz #2834 üzenetére
Nem, végre elkezdted leírni pontosabban, hogy mi is fáj
Mivel éred el a WD World fájljait? FTP? Windows Share? Böngésző?Csakmert ebből egyedül az utolsó működik.
Ha DLNA szervert tudnál csinálni, azt el tudod érni még.
Peterku: Felesleges. Egyszerűbb megnyomni még egyszer a Szinkronizálás gombot.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
csimmasz #2824 üzenetére
hogy tudok másolgatni pc-nélkül a telefonnal.
A Saját fájlok menübe lépve, középen lent látsz 3 "pöttyöt", bökj rá és ott lesz a varázsszó: Másol. Én lőn csoda, másolgathatod a fájlokat!
azt hittem kicsivel többet tud alpból.
Melyik telefonban van alapból beépített kétpaneles TC-klón?
-
válasz
csimmasz #2201 üzenetére
A skype vagy hasonlo valami osszerakasahoz a legtobb komponens adott, bar nem 100%-os a helyzet. Majd az erre szakosodott fejlesztokon mulik, mi lesz es mi nem. Pl. a telefon elolapi hangszorojara nem lehet hangot kuldeni, de kihangositani vagy fulhallgatozni igen. Egy masik nagy kerdes a latencia, azaz hogy a hangrogzites es atkodolas mennyire folyamatos es milyen gyors. Velemenyem szerint (ex has), az Androidnal semmikeppen se rosszabb. Az egy mas kerdes, hogy a Samsung explicite nem tamogatja a VOIP alkalmazasokat, mert a szolgaltatok nem komaljak, es nekik be kell fekudni.
VNC klienst portolni annyira nem nagy wasistdas, szerintem amint elapad a kinai/indiai szemetaradat, hamar jonni fog.
Kies kerdes: nekem semmilyen funkciot nem tamogat a Kies a telefonommal
Gondolom mert nem vegleges.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest