- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #40265 üzenetére
Ez szerintem FB feature mintsem Bada bug...
Az asztali FB honlapon is van egy pár ilyen finomság, és mivel szinkronizál, így egyértelmű, hogy behozza a sok szart.
De nekem pl.: nem volt ilyen problémám mint neked, mert mindig egyből az asztali FB-n az ilyeneket, szerintem érdemes egy nagy takarítást csinálni a normális asztali FB-n is. -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #40262 üzenetére
szerintem a fb beállításaiban nézz körül (talán a fiókbeállításoknál, vagy adatvédelemnél, vagy alkalmazás beállításoknál)
eltart egy darabig, amíg kigyomlálod a sok sz*rt, de utána rendben lesz...
btw, ezekkel a beállításokkal gyanítom más os-nél lévő szinkronizáció során is teleszemeteli minden vacakkal... -
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #40245 üzenetére
Nekem ugyan nem törölte le, de minden szorgalmasan összegyűjtögetett free progimra azt mondja, hogy "Application's Installation Package is faulty", kivéve azokat amiket már bejelentkezve töltöttem le... Persze KIES downgrade után meg nem indul el az apps, mert hogy frissítés szükséges... Köszönöm Samsung :/
(Én eddig a werez ellen voltam, ezért gyűjtögettem a free progikat, de ez kicsit elvette a kedvemet tőle, hogy tisztességes legyek...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #40215 üzenetére
Karma által javasolt driver törlés és újratelepítés se oldotta meg a problémát?
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #40215 üzenetére
De ha nálam (és a többségnek) megfelelően működik, akkor honnan tudjam hogy nálad, meg még pár embernek mér' nem jó????????
Lehet hogy a csúcsszoftver KIES optimalizálásával van a gond, nem tudni, de mindenesetre a saját házad táján is körül kéne nézni.... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #40212 üzenetére
Két nappal ezelőtt az XP SP3-ra írtam, hogy rendben működik. A hiba az Ön készülékében van.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #40190 üzenetére
Felbontásban még jobb mint a Wave, 480x854. Azonban sima kapacitív TFT kijelzője van, aminek sajna hátránya, hogy ha oldalra fordítod, akkor elfehéredik. Nálam az X8 rendelkezik hasonló adottsággal, kicsit oldalról nézem és nem látok rajta semmit. Párom sokszor akart rajta mutatni valamit és ha nem fordította felém rendesen, semmit nem láttam belőle.
Nekem két telefon jöhetne szóba droidos masinák közül: SGSII, SE Arc. Ez a kettő tetszik, illetve ez a kettő amelyik talán hardveresen is elfogadhatót produkál. Na jó esetleg még az első SGS.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #40185 üzenetére
Egyik telefont sem 1 perc belakni. Persze a kijelzőn, anyagminőségen sok múlik, de a beltartalmat napok alatt lehet úgy kialakítani, hogy minden a lehető legjobban kézre álljon.
Szóval ez olyan, mintha leírnál egy játékot csak a grafika miatt, pedig amúgy lehet, hogy jól el tudnál vele szórakozni.
-
s4tch
veterán
válasz
Bővebben?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Nekem bejött a defy egyik ismerősömet nyomogtam.
2.2 volt rajta ha jól emlékszem elég gyors volt meg úgy átlátható sebességgel se volt gondom. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
bokrosolajos #40071 üzenetére
Nekem is tökéletesen felismerte.
A hiba az ön készülékében van. -
Teaway
veterán
válasz
"Hab a tortán, hogy most sem tud csatlakozni a KIES nevezetű ótvar rossz, feleslegesen böhöm vacak kémprogram."
Még szerencse, hogy soha a büdös életbe' nem telepítettem semmilyen KIES-t se a gépre, így aztán minden hepi
-
GrooveHero
addikt
válasz
bokrosolajos #40078 üzenetére
Aztá' mégsenemse
-
study
tag
válasz
Nekem mindkét gépemen frissül és jó.A fiamé kiírja frissíts-Ok-Önnek a legfrissebb verzió van fent.Uninstal-Samsung.hu letőlt.UGYANAZ A SZAR VERZIÓ HÓNAPOK ÓTA. Azt ne töltsétek le.Tudnak róla hogy rossz van fent.A kör bezárult.Előző verzióval sokat szoptam én is.
-
BadGe
aktív tag
válasz
egy 18-as karikát kitehettél volna.
-
BadGe
aktív tag
válasz
hát a KIES tényleg elmehetne a retkes moderált médiatörvényes ****be.
(pardon, elragadtattam magam)
-
F-ECT$
titán
válasz
Ha jól tudom, akkor csak a wave-vel ilyen jó a kies, sgs-sel nincs ennyi gondja.
-
válasz
Az meg pláne nem vigasztal gondolom, hogy a Samsung is szeret
Ja nem. Tojik mindenkire.Az a baj a driverrel, hogy mint az SGS-nél, itt is csak a Kies telepítőben van benne elvileg felhasználói szemmel... De gyakorlatban az SDK-ból ki lehet szedni, nekem az is szokott volt működni. Meg ott a samfirmware-es driver.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de az én telefonomat egyből felismerte a Kies a frissítés után.
A PC operációs rendszere: XP SP3. -
razzorr
őstag
válasz
bokrosolajos #39976 üzenetére
Akkor érthető ha hüsire hozod ki :-D
Androsok közt elég jó vétel lehet amugy ha a hangszóróhiba már nem játszik. De én akkor se venném annyiért függetlenbe,amennyiért a wavet fogom ha végre elhárul az az 1-2 akadály az életemben :-)
Egyre jobban rá vagyok függve,csak még az nem tuti hogy melyiket.
Mindenesetre kiváncsi vagyok h.wave mellett mennyire fogod jónak-rossznak (a letölthető progi hegyeken kivül) érezni a defyt. Várom a beszámolód :-) -
razzorr
őstag
válasz
bokrosolajos #39935 üzenetére
Téged mi fogott meg a Defyben ha szabad megkérdeznem? :-) Nekem sokáig volt esélyes,de élőben olyan játékteló érzete van,meg hogy a menüben is meg-meg röccent...hát! Nekem csöbörből-vödörbe eset állna fent ha azt vettem volna. Mi az ami jobban kiszolgálna abban mint a waveben téged?
-
válasz
bokrosolajos #39922 üzenetére
na azért na
-
razzorr
őstag
válasz
bokrosolajos #39916 üzenetére
Az ember kedvét sokszor elveszik és elbizonytalanítják hogy wavet vegyen :-(
Akkor valaki légyszives foglalja már össze egy pár mondatban, hogy mitől is kellene tartania egy egyszerű-mezei-nem hard core felhasználónak?
Főleg az érdekelne hogy mik a negatívumok!Lehet le volt irva 1000hszel arrébb,de telefonról akadozós a keresés.
Komolyan mondom h. nem maradt több választási lehetőségem ezen kivül. Eddig android volt,de már dobnám elfele az instabilitása miatt, a többi os meg nem jön be. A wp7 okozhat meglepit de csak annyiban hogy 60nál elvböl nem adok többet egy telóért.
Bizonytalanság a köbön :-( -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #39916 üzenetére
Te mindig ilyen pesszimista vagy?
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
bokrosolajos #39866 üzenetére
Ilyen mobil kell neked
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #39877 üzenetére
emporia talk?
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #39877 üzenetére
Füst jelek, kőbalta, nomád életmód.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Talán egy vezetékes telefont kéne venned.. egyszerű kezelni, csak nem túl mobilis.
-
duvi
nagyúr
válasz
"az IP4-gyel folyton a szervízbe járnak, az Androidot nem szeretem, a WP7 távol áll tőlem, a Nokia meg unszimpi, és most már a badával is tele van a hócipőm."
És ezek után hogyan tovább?Mi lesz az utód? Mert ugye azt tudjuk, hogy tökéletes nincs és nem is lesz soha. Telefonból se.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #39861 üzenetére
Áhh ez már rég lerágott csont.
Én nem rég, még a twitter bénázásán borultam ki.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #39861 üzenetére
A kliens tényleg szar ahogy van, én a böngészőből szoktam fb-zni azzal semmi gond.(igaz így nincs chat de nem is izgat, csak a feeds and update widget miatt van bekonfigolva nálam a gyári fb kliens.)
Amúgy ha ennyi gondod van a teloval miért nem cseréled le ? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #39842 üzenetére
Ha így is volna, ez még nem elég ok a fogyasztóvédelemnek.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
bokrosolajos #39814 üzenetére
Én lehet átvenném. Majd írj egy korrekt árat, aztán megbeszéljük.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #39814 üzenetére
Mit vennél helyette?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #39811 üzenetére
Eladtad már vagy még mindig ezt az ócska telefont használod?
Állj be driodok közé! -
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #39781 üzenetére
A 7-esről a jelenlegi állapotában nincsen túl jó véleményem, kezdeném azzal, hogy a magyar nyelvet mellőzik, és kizárólag Zune szoftverrel tudod szinkronizálni, a Bluetoothos fájlátvitel jelenleg nem tudom hogyan áll, normális alkalmazás a WP7-hez is alig van, a tile/csempe felület könnyen használható, de meg sem közelíti a Wavet.
-
peter_k
tag
válasz
bokrosolajos #39712 üzenetére
A gyártó lehet, hogy ujjong, de a felhasználó nem. Szerintem a WP7-nek már most nagyobb a támogatottsága. Több program jelent meg az egymillió WP7-hez, mint a 3,5 mill. Badás telefonhoz.
Úgy gondolom, hosszútávon, toronymagasan győzni fognak a Badával szemben. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
bokrosolajos #39618 üzenetére
Nem játsza le, ráraktam egy klippet ami 500 mega és nem játsza le az 1080p-t.
-
válasz
bokrosolajos #39618 üzenetére
Miért játszana? Egyrészt gyakorlati értelme nincs a kijelző miatt, ahogy írod, se az SD felbontású TV-Out kimeneten keresztül... Nomeg a FAT32 miatt úgyse tudsz ekkora méretű fájt rátenni (kivéve sorozatok).
Esetleg az AllShare-en keresztül talán.
-
válasz
bokrosolajos #39440 üzenetére
A kép lehet hogy semmi extra, viszont a hangjába nem tudsz belekötni cserébe
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
bokrosolajos #39352 üzenetére
Köszi!
-
Fogash
tag
válasz
bokrosolajos #39154 üzenetére
Szia, letöltöttem ezt a myExplorer csodát, de nem tudom a gépemhez csatlakoztatni a telefont. Segítenél? előre is kösz!
-
JMC
tag
válasz
Nyomj egy F5-öt a böngésződön, azóta már többen is az orromra koppintottak, meg is találtam és be is linkeltem
-
atala
addikt
válasz
Ehhez nem kell a PC-re telepíteni pc kliens progit?
Nekem olyan kell, hogy a PC-re ne kelljen feltelepíteni semmit, max konfigurálni a hálózatot. -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #39039 üzenetére
hehe, abban ne legyél olyan biztos
én egy darabig beüzemeltem magamnak openwrt alá -
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #39039 üzenetére
Vagy vártok még egy kicsit...http://www.youtube.com/watch?v=iyENtUICSC4
-
peter_k
tag
válasz
bokrosolajos #39033 üzenetére
Azért én 60 rugóért, még mindig ezt választanám.
Apámnak most vettünk egy alig használtat, ha jól mondom 45-ért. Nagyon elégedett vele.
Én is csak akkor vágyakozom, ha iphone van a kezemben, (de ezt már írtam a múltkor).
Én szeretek fotózni, netezni és élvezem, hogy van rá Navitel. Ezért az árért, már nekem ennyi elég. Egy Garmin túranavigációs kütyü önmagában ennyibe vagy többe került volna.
Nem hiszem, hogy a nagyon várt 2.0-ás oprendszer számomra nagy előnyöket fog hozni.
Az 1.0-t még jobbnak is tartom a mostaninál, de sok program nem ment fel rá, ezért kellett frissíteni. Hálából bosszankodhatok netezésnél..
Volt a kezemben egy Samsung Ace is a múlt héten. Na az "fostalicska" a Wave-hoz képest!
Azzal nem láttuk még a titkosítás nélküli wifit sem. ( mentségére legyen mondva,csak pont azt az egyet nem látta)De kérdezek: amennyiért most egy Wave-t kapsz, mit vennél inkább?
Nem basztatásból, csak tényleg kíváncsi vagyok.
( Nekem talán a Samsung Omnia 7 lenne a tippem, de nem tudok róla sokat) -
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #39031 üzenetére
Nekem is felmegy otthon a titkositott wifire.A tobbivel egyetertek!
Lehet Neked mar megerett egy telefoncsere nem? Ennyi baj utan...
-
EAndrew
aktív tag
válasz
bokrosolajos #39029 üzenetére
"Azt is, hogy tök buta, egy WiFi certifikált, titkosított hálózatot sem képes megjegyezni,m inden alkalommal kézzel kell begépelni a hálózat nevét, ami ezen a szinten is ciki, de már egy középkategóriás Droidos gépnél is az lenne"
Ne el kell hogy szomorítsalak, mert én kb 4 helyen használom a wifi-t titkosítva, de eddig még csak az első alkalommal kellet bepötyögni az adataikat, utána minden egyes csatlakozásnál rögtön fellép.
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #38799 üzenetére
Csak le ne ejtsétek a szappant!
-
Paca2
senior tag
válasz
bokrosolajos #38195 üzenetére
ez nem azt jelenti, h
20 ból 20 megy 1,2-őn
20-ból 14 1,0-án?persze ezek közül egy se kell...
azt kéne megnézni, h a hasznos, jó, stb appok közül mennyi készül 1,2-re (fogalmam nincs, nem is érdekel, 1,2 vagyok)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #38188 üzenetére
Értem én, hogy nem akarod érteni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
bokrosolajos #38188 üzenetére
Én sem frissítettem végülis, eddig minden app.-t amit akartam fel tudtam rakni a telóra, majd ha kijön a 2.0 akkor term. lefrissítem. Vagy ha addig nem jön valami atomdurva brutál progi ami hasznos és csak 1.2-őn fut...
Nekem a GPS iszonyat hamar jelet talál, ált. 1 percen belül. (több programmal is.)
Nem szabad nagyon mozogni addig a telóval és ennyi. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #38121 üzenetére
Régen néztél már körül az appstore-n!! Vagy csak beragadt a múltheti lemez?
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #38121 üzenetére
Pedig eléri, és meg is haladja
Az utóbbi napokban figyelemmel kísértük a számszerű növekedést. (ez a magyar appstorera vonatkozik természetesen)
-
Garsza
veterán
válasz
bokrosolajos #38031 üzenetére
És ha vennék egy rossz kijelzőt aminek az üvege ép arról nem lehet át tenni az üveget?
Ja meg minden kijeelző superamoledes amit lehet hozzá kapni? Mert az ebay on aszt írják hogy LCD. Meg mennyire megbízható az Ebay? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
bokrosolajos #37834 üzenetére
És ez?
Magyar, full minden tartozék 3 év bolti gar.: 67k.
Miért óckodtok a bolti gartól? Öszintén hányatoknak volt itt már a telefonnal garanciális problémája amit CSAK a gyártói garral lehetett elintézni?
Pár éve mobilboltban dolgoztam, hozzánk az új készülékekből amik ugyancsak bolti garisak voltak kb 100-ból egyet sem hoztak vissza...
no offense csak szeretném megérteni miért kötitek az ebet a karóhoz... -
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #37933 üzenetére
Van olyan csomag amiben alapban van internetcsomag. Arra elég ha nem vagyok WiFi közelben, tudjak netezni.
Nekem Média mánia XS van, a benne lévő 150 mega erre tökéletesen megfelel.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
!!!
Mondjuk lehet mondani, hogy nem vagyok reprezentatív, de mint kiskorú tanuló havi kb. 2000-ből kell kijönnöm... [troll]Amit nem értek, az a "megnyugtató, hogy van internet(nem te írtad)" - nem elszomorító egy kicsit, ha más szögből nézzük?
[/troll]
-
vidékiürge
tag
válasz
djuice - 100MB - 500ft/hó -> 12 hónap = 6000ft => majd ha ennyi lesz egy Görögországi nyaralás felára, akkor majd megspórolom a havi 500ft-ot
amúgy teljes flash nélkül, meg ilyen böngészővel még véletlenül sem kell több. email, mobilarena, cikkek... leghamarabb eddig, 3 nappal a periódus vége előtt fogyasztottam le, bőven elég és nem sok érte
-
s4tch
veterán
válasz
Ezt írtad: "Továbbítani akarom, kiválasztok hozzá egy tagot"
Honnan választod ki? Én a névjegyzékből.
-
TomWexX
addikt
válasz
Kipróbáltam! Itt fókuszál? Egyébként rendesen fotóz hiba nélkül. Szerintem maga a gomb nem jó, mert a fényképező programot se indítja el egyből, hanem csak a 3-4-ik nyomásra. Ilyen hol jó, hol nem jó effektus.
Fényképezésnél, nagy ritkán behozza a zöld keretet, mikor erősebben rányomok akkor visszaugrik fehérre és el is süti. Mikor nem hozza be akkor meg folyamatosan újrakezdi a fókuszt.
-
appel
őstag
válasz
azzal a módszerrel, amit írtál tényleg ugyanígy viselkedik 1.2 alatt is a lefelé mutató nyílnál...szerintem ez azért nem akkora gáz...ebben az esetben ott van a névjegyzék, mert a keresés ott is működik, és ha hozzáadod a címzett listához, akkor megkérdezi, hogy melyiket akarod (természetesen ott már írja, hogy mobil, otthoni, stb.)
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #37821 üzenetére
igen, ez javítva van az 1.2-ben
-
s4tch
veterán
válasz
bokrosolajos #37823 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #37823 üzenetére
Ez így tényleg káosz. Bökj a billentyűzet felett a névjegyekre, keresd ki azt, akinek továbbítani akarod és kész!
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #37821 üzenetére
Ezek szerint...! Nekem is rendesen mutatja mint lesliekének, mindkettőnknek 1.2 van fent. Szerintem azért nincs fent a listán, mert eddig ezt még senki nem hasonlította össze.
szerk.: Ja ott nálam is káosz van, de akkor ne ott keress hanem a névjegyekben!
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #37818 üzenetére
Ideje lenne már frissíteni 1.2-re nem?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #37818 üzenetére
Rendesen mutatja az összes adatot.
Üzenetek -> SMS- -> Továbbítás -> Címzett -> Névjegyek -> És feldobja az összes lehetséges elérhetőséget a kiválasztott személynek, és mutatja, hogy mobil, munkahelyi, e-mail, stb...
-
Piet
csendes tag
válasz
bokrosolajos #37495 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #37495 üzenetére
Kb. már egy hete 290 Ft az Asphalt5.
-
AS
félisten
válasz
bokrosolajos #37490 üzenetére
Ja bocs
-
ruskop
senior tag
válasz
bokrosolajos #37426 üzenetére
Találtam jobbat. A Kiesben ugyebár le kell tölteni majd telepíteni. Megkerestem a user/xy/Samsung/kies/downloadsban a progikat és ott vannak szép sorjában.
-
ruskop
senior tag
válasz
bokrosolajos #37417 üzenetére
Megvan a progi de csak az előre telepített Asphalt5 progit látja. Ez a progi a telefonra vagy a memókártyára telepített progikat kezeli?
-
ruskop
senior tag
válasz
Rá kerestem de semmi.
-
ruskop
senior tag
válasz
Megkeresem köszönöm. Egyébként az mitől van, hogy a telefonon lévő samsung apps-on kevesebb progi érhető el mint a pc-n?
-
válasz
bokrosolajos #37009 üzenetére
Ez is egy debug módban USB csatis, rootcert másolós megoldás (ez a 0. lépés), a pluszpoén az benne, hogy nem kell hozzá feltelepített SDK, valamint az, hogy egy, a fejlesztő által elkészített release package-et lehet vele felnyomni a telefonra.
Gyakorlatilag pár germán kivágta az SDK-ból az ún. Broker komponenst, ami a felmásolásért felelős, és kikísérletezték hogy lehet felparaméterezni, hogy a szolgálatukba álljon.
Viszont szerencsére ezt a BadaAI-t elég általánosan írták meg, így a BadaSI-n kívül gyakorlatilag bármi mást is fel tud tolni
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
bokrosolajos #36769 üzenetére
Nem, még nem, Nokia 3410-el kezdtem (Space Impact 4-5x kiakasztva, szerettem
), aztán k300i (nagy kalap...), k700i (a tisztíthatatlan joystickot leszámítva = egy idő után csak a számgombok funkcionálnak csak a menüben
, egész jó, szerettem, még témát is csináltam rá), KF750 Secret (tipikus szőke - gyönyörű, de buta és lassú
) és kb. 1 hete Wave!
Am nyomkodtam már Droidot(ZTE Blade), de nem annyit, hogy eldönthessem, hogy jobb-e mint a wave. Megjegyzendő, hogy a teszt megjelenése óta, egy rövid időszakot leszámítva nekem ez volt A telefon...Amúgy, meg ne keserítsetek már el, hogy alig egy hetes telefonomról olyanokat kell halljak, hogy 0 terméktámogatás, kalap ... Apps és egyetlen reményünk, a herceg fehér lovon a 2.0, de már benne sincs sok remény... Kezdem osztani szimike79 polgártárs véleményét: "Akkor lassan ott tartunk hogy van egy darab alumínium+üveg kombónk, amivel lehet telefonálni?
"
-
atala
addikt
válasz
bokrosolajos #37000 üzenetére
Köszi. Kíváncsi vagyok, melyik lesz rajta gyárilag.
-
válasz
bokrosolajos #36854 üzenetére
-
szebev
senior tag
válasz
Itt angliaban mar van sms fizetes,de en meg nem probaltam.
-
atala
addikt
válasz
Nem. Sima wave-et rendeltem. S8500.
Attól, hogy nem gyártják, még árulhatják, nem? -
appel
őstag
válasz
1.2 alatt nálam megőrzi a feedeket, nem kell mindig újra tölteni...
a voluntas böngészőt nekem sikerült felraknom, de ne várj tőle csodákat, tényleg csak annyi, mint amit ír...szóval tördelni nem fog, csak annyi, hogy teljes képernyős böngészés van és nincs ugráló címsor...de elég lassan tölti az oldalt, és scrollozni is lassúcska vele... -
válasz
bokrosolajos #36863 üzenetére
Persze, nem azt mondom, hogy ez egy rossz dolog lenne.
De ez a tíz ország nem fogja megmenteni a platformot.Azért annak örülök, hogy Bocha az egyik topikban beismerte, hogy ráfizettek a badára a Samsungnál. A tény nem okozott meglepetést, a hozzászólás igen.
-
AS
félisten
válasz
Igen mert az hivatalos T SW
Az ilyen boltigaris Wavek nem frissülnek. -
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #36824 üzenetére
En ezt ugy gondoltam, h SGS2 belso,de badaval.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #36824 üzenetére
Én meg azt nem szeretem, ha valaki hülyeségeket beszél, majd megideologizálja, miért is nem hülyeség. Engem fáraszt a Te állandó harci készültséged, inkább hagyjuk egymást...
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #36773 üzenetére
csak épp az SGS II-ben már nincs pentile.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
bokrosolajos #36764 üzenetére
1. miért ne?
2. feltehetőleg rosszabb nem lesz, eddig nem hallottam szidni az 1.2-t, pedig van ismerős, akinek szintén wave van.
3. mert fél-geek vagyok, és kell a friss...
Am miért érdekel? -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #36710 üzenetére
Jogos. Sajnos alaposabban átolvasva nekem is ez jön le
Csak appstore böngészés közben beugrott, hogy vki keresett egy okosított diktafont, ezért gyorsan belinkeltem.Viszont maga a hangerő szabályzás lehetősége megvan a szoftverben.
Hátha valaki összerak egy telefonra is rögzítő változatot majd. -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #36693 üzenetére
"Hangrögzítő - Mikrofon hangerő állításra nincs okosság?"
Próbáltad már ezt az appot? MicrophoneHE
Features: 4. Volume control
290Ft-ot lehet, hogy megér ha fontos a hangrögzítés. -
Sógi
addikt
válasz
bokrosolajos #36704 üzenetére
Szinte így van/volt beállítva, kivétel az előzmények...csak az nem volt pipálva..
Azzal is előrébb leszek?Végül is nem szoktam 2-3 oldalnál többet megnyitni a böngészőben
Eddig samsungappsba fogyott el a memória, de ma nem tudtam előhozni, lehet a frissítés előtti állapotban jobban zabálta a memóriát?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36704 üzenetére
Egy gyorsítótár ürítés mit is csinál pontosan ?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #36698 üzenetére
Az USB OTG-nak? Az hogy hozzá tudom kötni a mobilnetet (tudom hogy a sim-et is bele lehet rakni, vagy fizessek elő, de na... , ez is egy lehetőség
), ha valaki ad egy pendrive-ot, csak rádugom a telóra, és átmásolom, mivel a 16 Gb-on elfér. A WiFi Direct-et ha jól értelmeztem, akkor csak olyan telefonnal képes kommunikálni, amin van ugyan ez a szolgáltatás.
-
Sógi
addikt
válasz
bokrosolajos #36693 üzenetére
Ez a htc óra nem is az, hanem sense clock, csak úgy néz ki mint egy htc clock, bocs ezt elnéztem
Szerencsére ez nem zabálja a procit, fix 1%, a memóriát meg nem vágom...
Hogy lehet ellenőrizni a memóriát (az a 73 mb-ot mutató cucc
)? Kicsit lemaradtam..Milyen progit vagy alkalmazást kell feltenni és hogyan? köszi
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36676 üzenetére
Én csak ennyit tennék hozzá a témához. link
Remélem azért a kezdőképernyő iszonyatos testre szabhatóságán felül, kapunk többet is a TW 4.0-val, mert szerintem ennyi kevés lesz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36667 üzenetére
Megpróbálok valamit ügyködni.
És mi van a feladatkezelővel ? onnan akkor is kidob, ha csak a kezdőképernyő van benne "ikonként".
Megpróbálok valamit csinálni mert ez így tényleg nem állapot, de nem értem, ha nincs ikon a feladatkezelőben, akkor onnan mért dob ki.(#36666) szimike79: okosabb lenne a telefon mint a használója?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #36663 üzenetére
Eddig még semmi gond nincs, de mikor ezt csinálja, akkor nem kattintok sehova se. Szóval az a pláne, hogy megnyomom a menügombot, belép a menübe majd egyből ki, úgy hogy nem nyomok meg semmit. Van ennek köze valamihez is, vagy kezdjem el törölni az ikonokat az alkalmazásokkal ?
Ugyan ezt csinálja, ha a feladat kezelőbe lépek be. Belépek a középső gombbal, majd nem nyúlok sehova, és kilép rögtön. Szörnyen idegesítő tud lenni, de ezen kívül sok baja nincs. Memóriaelfogyás meg főleg nincs.
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest