- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
1, Óra
2, Létrehoz
3, Ébresztési idő beállítása
4, Ismétlések kijelölése
5, Szundi kijelölés (a Szundi feliratra bökve az időtartam, illetve a többszöri ismétlés változtatható)
6, Név átírása
7, Ébresztő hang kiválasztása, hangerő beállítás
8, Mentés
9, ne kapcsold ki éjszakára a telefont. -
atala
addikt
Ne higgyél nekik!
Nem nagykerből szerzik be a fekete telefont, az biztos! A nagykerek is a szürkét árulják. Legalább is a számítógép nagykerek biztosan, mert ott járatos vagyok.
Kimondottan telefon nagyker meg tudtommal nem létezik, de erre nem mernék megesküdni.Egyébként nem tudom mennyivel jobb a fekete. Annyira sötét szürke, hogy szerintem nagyon szép ez is. Nekem kimondottan tetszik, hogy nem csak fémből van, de még úgy is néz ki. Tök fém hatás kelt a hátlap.
Elöl szinte észre sem venni a szürke színt, csak a hátlapon. -
Varszegig
veterán
minthogy a wave I-et már nnem is gyártják, csak a készletekkel lehet labdázni, szerintem erre 0 esély van. De egyébként se, mert a hazai importőrt legálisan nem lehet megkerülni. Szürkén bármit be lehet hozni, de arra nyilván más garancia, sw stb. van. A sw megoldható, de ez a már elvesztett szüzességen nem segít.
-
atala
addikt
Nem csak az a gond a bolti garival, hogy a boltba kell vinned gariztatni, hanem azok a telók nem feltétlen original telók. Hallottam, már olyat, (Egy régi telefonommal tapasztaltam is) hogy az originek mondott telón voltak már fényképek, és egyéb dolgog, ami arra utalt, hogy használták.
Arról nem is beszélve, hogy saját maguk rakják fel az op rendszert, és abba a belepiszkált telefonban én nem bíznék.
Persze, nem mindenhol ez van, de benne van a pakliban.
Én minden esetre, csak eredeti gyári garis telefont veszek azóta. -
leslieke
Jómunkásember
A fekete Wave-re is rá lehet tölteni magyar nyelvű rendszert multiloaderrel. Csak bolti garanciával fogsz találni, mert a Samsung itthon azt nem forgalmazza, ezért nincs gyártói garanciával.
(#37358) Silenzio Ha a legújabb kiest használod, akkor töröld és tegyél fel eggyel régebbit, azokkal nincs ilyen gond.
Aktív témák
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest