- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SirDöme
tag
válasz
Garsza #38026 üzenetére
Én is így jártam, azóta keresek valami elfogadhatót. Az eBayen sok van (ha beírod h samsung wave lcd screen), viszont ezek a kijelzők olyanok, hogy valami olvasztásos cuccot kell csinálni a sütőben, hogy leoldjon a ragasztó(Wave szétszedős videón láttam). Van olyan is, amihez keret van pluszba: [link1] [link2] Lehet, hogy valamelyiket én is megpróbálom...
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Garsza #38380 üzenetére
NTFS-re ne formázz, mert egy naplózó fájlrendszer(állandóan naplót ír a fájlmódosításokról) és a sok írás/olvasás miatt nem tesz jót a flash alapú memóriáknak, mint pl. a memkari is.
ui.: remélem ebben már nincsen semmilyen hiba/hülyeség/stb., különben egy életre felhagyok a kommentezéssel...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Garsza #38026 üzenetére
80+10 USD szállítással . De hogy ki szereli be, az egy másik kérdés.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest