- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
GrooveHero #50063 üzenetére
Én linkeltem, senki nem reagált rá, hogy kipróbálta volna...lehet én leszek a kísérleti nyuff
-
bexinho23
őstag
válasz
GrooveHero #42107 üzenetére
Nekem class4-es 16gb kingston-om van lassan 1 éve, és mai napig tökéletesen végzi feladatát! Némelyik film akadozik, de az csak is a telefon hibája!
Más: megoldottam a kupon aktiválást, meg is vettem 890ért a myexplorert, viszont a maradék pontom eltűnt azonnal. Why? Azt hittem több részben le lehet vásárolni.
-
dave182
senior tag
válasz
GrooveHero #42107 üzenetére
nekem cl2es van és nem szaggat semmi...össze is teszem a kezem
-
PofaJenö
senior tag
válasz
GrooveHero #39793 üzenetére
erre gondolsz ? [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #39559 üzenetére
Ez is egy jól működő kies: [link]
-
TomWexX
addikt
válasz
GrooveHero #39559 üzenetére
Például ezt. Ez nem a legújabb, hanem az egyel régebbi.
-
Sógi
addikt
válasz
GrooveHero #38207 üzenetére
Egyre többet használtam netezésre, e-mailokra, pc-t pedig egyre kevesebbet, ez volt az első érintőképernyősöm és kicsi lett a kijelző meg kikészültem már netezés közben a memória elfogyástól és h nincs flash..+ ki akartam már próbálni a droidot is (kicsit több a lehetőség)...ezért most valóra váltottam nagy álmomat egy SGS2-est
Nettó áron meg tudtam venni..ha ezt nem tudom elintézni akkor nem cseréltem volna le..
De még most is odavagyok a wave-ért, eladni sincs szívem
Meg hiányozni fog ez a topic is -
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #36975 üzenetére
Értem én a viccet, csak nem szeretem! Szokta mondani egy ismerősöm. Bár vele ellentétben én szeretem is.
Díjazom is a hsz-t:
(különben meg nem vagyok sértődös fajta)ABal: Kíváncsian várom az egyébb ötleteket!
Varszegig: Milyen szépen fogalmaztad meg az olvasd el az 1-es hsz-t témát.
-
ABal
őstag
válasz
GrooveHero #36975 üzenetére
Én meg tudtam állni. Nem is tudom, hogy sikerült. De voltak más ötleteim is
-
gamek!ller
őstag
válasz
GrooveHero #36591 üzenetére
Eskü nem tudom mi lesz holnap, szerintem semmi. Ma arra keltem, h meg akarom csinálni a premium soc hubot, frissített a facebook és lett fizetős apps.
Azért kértem, h holnap mire fogok kelni?
Érted?
-
gamek!ller
őstag
válasz
GrooveHero #36589 üzenetére
Nem tudom, ezt kérdem én is.
-
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #36576 üzenetére
A türelem AB-t terem!
Inkább örüljünk hogy megkaptuk a fizetős store-t, és így lesz rá lehetőség, hogy ha megjelenik megvegyük. Akkor milyen pipák lennétek ha megjelent volna, a fizetős store meg sehol!GrooveHero: Ejnye-Bejnye!!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
GrooveHero #36576 üzenetére
Ezen a képen már sírok....
Nincs még fent amúgy.
-
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #35040 üzenetére
Én elhiszem hogy hány százalékon van az aksid, azt meg hogy hány napot bír főleg neked fontos, te használod. Ha másfél hét, hát legyen (maximum magad csapod be vele). Én nem tartom annyira kardinális kérdésnek ezt, maximum akkor ha egy napnál kevesebb lenne az üzemidő.
bokrosolajos: Nem olyan rossz az Ace, csak egy kicsit sokat kérnek érte. Egy átlag felhasználónak akinek nem mindene a sebesség, annak szerintem megfelel. Kezemben még nem volt csak teszteket láttam róla. A Wave után biztos karcsú lenne a mutatványa. Melyik droidos samu nem műanyag?
-
arpad55
csendes tag
válasz
GrooveHero #35040 üzenetére
ok ertem kosz
-
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #35037 üzenetére
Akkor gratulálok a telefonodhoz, de ez eléggé rekordok könyve gyanús.
-
JMC
tag
válasz
GrooveHero #35031 üzenetére
Más:
Asszem másfél hete töltöttem a telót. Azóta volt szinte minden, hívás, sok sms, meg egyéb nyalánksgáok. Most néztem, 8%-on van.Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Szerintem még Te sem.
Miért? Amíg az enyém megvolt, kikapcsolt Bluetooth-szal, kikapcsolt wifivel, adatforgalommal, egy darab hívás és sms nélkül, gyakorlatilag hozzá nem nyúlva bírta 6 napig. Pedig nem volt leharcolt akksija. -
bajbal
tag
válasz
GrooveHero #35020 üzenetére
Egy átlagos felhasználó akit speciel nem nagyon érdekelnek a különböző letölthető tartalmak (amivel persze a droid sokkal jobban áll) az észrevesz a mindennapi használat során valamilyen különbséget a két oprendszer között. Mert én hekkelgetni nem fogok....
Prémium ketegória mondjuk a HTC?? Igazából többet nem szívesen adnék érte mert azt már pocsékolásnak tartanám, ezek sem túl olcsók... -
Fogash
tag
válasz
GrooveHero #34850 üzenetére
R66 tök rendben van, 50euróért öröklicensz egész európára...
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
GrooveHero #34793 üzenetére
van egy olyan érzésem hogy hamarabb fogja a társaság megunni a dolgot mint a samsung support...nevetséges, pedig a samsung nagy hangsúlyt fektet a CS (Customer Service) osztályra...mi lenne ha magyar mentalitással dolgoznának?
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
GrooveHero #34790 üzenetére
-
gazfickó
tag
válasz
GrooveHero #34659 üzenetére
Én az E95-ös Ikarusomról IS szoktam hasonlókat mondani
, ugyhogy nyugalom... vannak nálad betegebb emberek is
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #34659 üzenetére
Olvastam én már "gyönyörűséget" is.
-
anrab
addikt
válasz
GrooveHero #34340 üzenetére
Enyém majdnem 10 napig kibírta!
csak 9 hiányzott hozzá! -
Speedy86
aktív tag
válasz
GrooveHero #34137 üzenetére
Q1-re igérik. azaz első negyedév. Arra esély sincs
-
appel
őstag
válasz
GrooveHero #33949 üzenetére
T9 trace-nél ha nem húzod, hanem pötyögöd a szót, akkor az első ajánlata az lesz amit beírtál, a többi pedig a szótárból...
-
válasz
GrooveHero #33949 üzenetére
Nem egészen tudom, hogy mit vártál
A Swype egy olyan predikatív bevitel, ami pont így működik: kb. berajzolod a szót, ő meg a szótárból kikeresi a legjobban rápasszolót.
Egyébként a Swype egy konkrét termék neve, és ez nem az. Ez T9 Trace.
-
válasz
GrooveHero #33947 üzenetére
Ha 1.2-es firmware van fenn, akkor nyomd hosszan a földgömb gombot a billentyűzeten és kapcsold be a folyamatos bevitelt.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #33939 üzenetére
és mi az a multi??
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #33937 üzenetére
Kies-sel már próbáltam, de nem sok sikerrel.. És sajnos nem független.
-
blt.62
őstag
válasz
GrooveHero #33927 üzenetére
Szio! Újonnan mennyi most az ára? Gondolom nagy változás lenne a mostani N97 32Gb-m helyett.
-
duvi
nagyúr
válasz
GrooveHero #33897 üzenetére
Holnap megsétáltatom és írom az eredményt.
-
duvi
nagyúr
válasz
GrooveHero #33893 üzenetére
Szabad ég alatt jobb a helyzet. Gondolom most te is csak az ablakban próbáltad a tesztet.Ha már zöld akkor használható a jelerősség.4-5 hold folyamatosan zöld nálam az ablakban is. Igaz nekem is csak 20% körül van a csík.
-
duvi
nagyúr
válasz
GrooveHero #33885 üzenetére
Szia!
Próbáltad már EZT az appsot ellenőrzésképp?
Bekapcsolás után tedd ki az ablakba a telót! Nekem BP-en (XIII ker) 9 műholdat talál 1 percen belül. -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
GrooveHero #33880 üzenetére
Azt láttam én is, de infó nem volt arról, hogy melyik milyen verziójú szoftverrel ment, mennyire sok program volt feltelepítve stb.
Total egyforma beállításokkal is kellene az témaváltós teszt. -
EAndrew
aktív tag
válasz
GrooveHero #33817 üzenetére
Az tényleg jó ár, egy ilyen árfekvés még nekem is bejönne
.
-
Sógi
addikt
válasz
GrooveHero #33652 üzenetére
Meg
Remélem tetszenek...
Én is ezek közül használok, sztem ezeknél nincs most jobb -
Sógi
addikt
-
Speedy86
aktív tag
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero #33630 üzenetére
2. ismert hiba 1.2 alatt, van rá megoldás de az se szebb. és bele kell nyúlni a widgetbe.
Karma: Szép munka. Titkon reménykedtem a port.hu alkalmazásban, de ez is kellett már nagyon. Remélem hamarosan leszedhetjük
-
Speedy86
aktív tag
válasz
GrooveHero #33630 üzenetére
Van kihangosító gomb is meg ha lerakod asztalra akkor kihangosít autómatikusan
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33569 üzenetére
Böngészőben is állítsd át magyarra http://www.samsungapps.com-ot és megkapod a linken azt, amit megtaláltál a kiesben.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33566 üzenetére
Pedig a link jó!! A not available pedig akkor van, ha nem a megfelelő ország van nálad beállítva. Ez épp egy magyar appstore-os link!!
(#33567) mZoleee nem nagyon emlékszem, de ugrált a CPU állandóan.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33560 üzenetére
Akkor szerintem ezt keresed: [link]
(#33564) Paca2: ok, nálam rángatta a procit.
-
válasz
GrooveHero #33555 üzenetére
nem tudom, mert csak most raktam fel, akksit nem tudom mennyire eszi, a procit annyira hogy többnyire stabil 1-2% de néha felugrik 15-20%ra egy pillanatra aztán egyből vissza kicsire
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33555 üzenetére
Itt nézz körül, rengeteg téma van: http://www.themesforwave.com/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33544 üzenetére
Az a konverter szerintem igen hasznos tud lenni.
-
study
tag
válasz
GrooveHero #33546 üzenetére
Ha ébren vagy ne álmodj.
-
válasz
GrooveHero #33546 üzenetére
jaa
ez alapján csináltam meg a Wave-m tegnap 1.2-re
edit: ja tényleg
ez is jó dolog
-
válasz
GrooveHero #33544 üzenetére
milyen konvertert?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33479 üzenetére
Jó kis logikai játék, ráadásul sokáig fog tartani 10.000 pályát megcsinálni.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
GrooveHero #33475 üzenetére
kivetel erositi a szabalyt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33467 üzenetére
Picit hosszabban (1-2 mp) tartasd az ujjadat a zöld ikonon, akkor felveszi a hívást.
-
válasz
GrooveHero #33467 üzenetére
Volt az a leírás, hogy a GPS tesztkóddal hogyan kell letölteni az assistance adatokat előre (egyébként szerintem ezt a rendszer automatikusan is meg kellene, hogy csinálja). Na az androidos csodaappok pontosan ezt csinálják, nem maradsz le semmiről.
A másodikat passzolom, rég nem telefonáltam Wave-vel.
-
anrab
addikt
válasz
GrooveHero #33217 üzenetére
ja, az ndrive nincs fent mint írtam. az mindig azt írta ha jól emlékszem hogy jel keresése, de nem jött össze neki. a route-ban meg nem találkoztam ilyennel. ebbe csak zöld lesz a kis radar felül.
vagy zöld vagy semmi.nekem csak a wifi-nél van ilyen jel erősség! -
Speedy86
aktív tag
válasz
GrooveHero #33220 üzenetére
Ismerem, én írtam
De nem ikonra lenne szükségem a böngészőhöz, hanem egy kliens progira -
anrab
addikt
válasz
GrooveHero #33212 üzenetére
"Kb 2-3 perc, kicsit gyenge, csak kettesen volt"
bocs de mi is volt kettesen? és hányas skálán? egyáltalán milyen skálán? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33212 üzenetére
Rendben.
-
study
tag
válasz
GrooveHero #33200 üzenetére
Reggelig van időd holnap nem mész dolgozni..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33200 üzenetére
Csak az első, szűz indítás tart ilyen sokáig. Utána sokkal gyorsabb lesz, átlagosan 2-3 percnél nem tart tovább jelet találnia.
Szervizbe akkor vidd, ha kint szobrozol 20-30 percet a hidegben és még akkor sincs eredmény. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33198 üzenetére
Működni fog. De ha valamiért mégse, akkor multi előtt vidd el szervizbe.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33196 üzenetére
Akkor ne 5 percig legyél a szabadban, hanem legalább 20 percet várj. Első alkalommal eltart ennyi ideig is mire lesz jel. Saját tapasztalat.
-
study
tag
válasz
GrooveHero #33190 üzenetére
Tök mindegy melyik program,az a térképet kezeli meg a számításokat végzi.A GPS vevő mindig ugyanaz.Mennél több több holdat lát annál pontosabb adatok jönnek ki.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33193 üzenetére
Talált már valaha GPS-jelet a telefonod?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33190 üzenetére
No, most kipróbáltam az ndrive-ot. 1.47 után talált jelet, pedig legalább 3 hete nem kapcsoltam be a GPS-t. Nincs bekapcsolva semmilyen asziszt, Bp, 14.ker., 10 emeletes 1. szintjén az ablakba raktam le a telefont és elég felhős az idő itt is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #33186 üzenetére
Szobában ablakba téve próbálkozz, ha szerencséd van, akkor meglát 1-2 műholdat és lesz jel is, de inkább menj ki a szabadba. Néha kevés az 5 perc az R66-nak, hogy jelet találjon.
Szerk: Illetve a GPS-nek kevés néha az 5 perc, hogy jelet adjon az R66-nak.R66, Ndrive, Sygic: mindegy mit használsz, mindegyik a telefonba épített GPS-vevőhöz nyúlkál....
-
válasz
GrooveHero #33186 üzenetére
Beltérben nagyon szerencse és assistance data kérdése.
Ha kültérben nincs semmi, akkor para van. Belül nem lesz jobb. -
anrab
addikt
válasz
GrooveHero #33163 üzenetére
nekem majd egy napig nem talált jelet, pedig jöttem mentem. le is toltam.
a route66 is van hogy egy délelőtt alatt se talál jelet.
minden bekapcsolva zsebbe hurcolom és semmi műhold.
el se tudom képzelni hogy másnak hogy talál 1 perc alatt holdat. meg 20-30 mp alatt ahogy lentebb írták.
természetesen nincs net de wifi közelben sem jobb. -
Binyi01
aktív tag
válasz
GrooveHero #33159 üzenetére
beallitasok ->kapcsolatok-> hely ha ide beleptel, midegyik melle tedd oda a zold pottyot. 2. kerdesedre nem tudom a valaszt! mikor lassu? mindig vagy csak bizonyos proginal?
-
study
tag
válasz
GrooveHero #33057 üzenetére
Nekem megvan de nem tudod csak az appsról letölteni.
-
study
tag
válasz
GrooveHero #33065 üzenetére
Azért olvasd el az 1. hozzászólást.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #33059 üzenetére
Az eszközillesztő szoftver telepítés sikertelen volt:S
Oszt kábé ennyi. Eltávolítottam a drivert, amit fel sem tudott rakni, aztán, resi, rá sem dugtam a telót, de már írta, hogy sikertelen volt, miután rádugtam nem történt semmi, és ahogy másutt is írják, nem történik semmi, csak forog a KIES-ben az a bizbaz. Ilyenkor mitévő legyek? -
Goldmen75
őstag
válasz
GrooveHero #33052 üzenetére
Gratula!
Én az első éjjel nem sokat aludtam, ha aludtam is a telcsi a kezembe volt))
Van mit nyúzni rajta, apps-ba is el lehet nézelődni órákat -
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #33048 üzenetére
Na mégis csak a Wave-et vetted és nem a Wave II. Sok kellemes eltöltött órát kívánok hozzá (kevés bosszúságot)!
Gondolom kiessel frissítettél hogy ilyen gyorsan ment? (És kérdezés nélkül) -
Speedy86
aktív tag
válasz
GrooveHero #33044 üzenetére
Valaki szerint bukod valaki szerint nem
de ha visszarakod hiba esetén a régit akkor biztos nem
Egyébként én nem látom értelmét 1.2-re frissíteni. Bár cáfoljon meg valaki, hogy sokkal jobb. Én a 2.0-ig várok (lehet a végtelenségig sajnos)
-
Goldmen75
őstag
válasz
GrooveHero #33039 üzenetére
Gratula!
Üdv a klubban
1 Hsz-elolvasása után kérdezz csak
A frissítéshez is olvashatsz már jópár segítséget de javaslom a samsungwave
Mysamsungwaveoldalakat!
-
study
tag
válasz
GrooveHero #32984 üzenetére
Melyiket vetted meg?
-
study
tag
válasz
GrooveHero #32994 üzenetére
Nézz meg egy pár kisfilmet a YouTube választékából.
-
szimike79
őstag
válasz
Szerintem felesleges ennyit vacilálni a vásárláson. Igazából a Wave II mellet a dupla mennyiségű ram szólhat. Ha megéri a felárat neked, akkor válaszd azt. Igaz hogy a ram kérdés nem elhanyagolható dolog. Minden más egyéb szempontból pedig döntsön a szemed, legyen szó akár a kijelzőről, akár a telefonméretről. Itt ahányan vagyunk annyi féle véleményt fogsz hallani. Az utolsó két szempont ízlések és pofonok kategória, ebben dönts te.
-
leslieke
Jómunkásember
-
study
tag
válasz
GrooveHero #32994 üzenetére
A superamoled kijelzős Wave 1-re.
-
study
tag
válasz
A Samoled kijelző egyedülálló de a technológia miatt véges a gyártókapacitás.A Samu ezért nem biztos hogy tovább gyártja a Wave-t A másikat könnyebb gyártani úgy tűnik afelé hajlik .
Ha most elszalasztod ,lehet hogy később megbánod. -
válasz
"de azért nem egy AMOLED, ismerjük el."
Szívesen elismerem, és örülök is neki
"Láttam képeket, és ez a kijelző napfényben nem teljesít túl jól."
Ez baromság. Egymás mellé tettem tűző napfényben az Omnia7-et (SAMOLED 4") és a Wave II-t (3,7 SLCD) és mindkettő pontosan ugyanúgy, közel tökéletesen látszott napfényben.
A beégés egyébként egy ideiglenes dolog, egyszercsak elmúlik. Nem kell sok idő hozzá, ha pl. ha egy óráig világítasz a képernyővel szünet nélkül, a státuszsávnál már derengeni fog valami valószínűleg. Nem akkora nagy issue elvileg.
bokrosolajos: Megcsináltam azokat a módosításokat, az egyetlen nyűgöm ami zavar a lassú indulás. De sajnos a UI akkora, hogy nem nagyon tudtam máshogy megoldani. A gond már csak az, hogy mivel nem én adom ki, én nem is fogom tudni supportálni - majd elválik, mi lesz a bugreportokból.
-
gabbó
csendes tag
válasz
GrooveHero #32828 üzenetére
A legegyszerűbb ha vásárláskor veszel rá rögtön és akk felteszik rá helyben, ha elrontják, reklamálsz
-
m.zso
aktív tag
válasz
GrooveHero #32828 üzenetére
Nem volt bajos. Csak annyi volt a gond,h nem sikerült előszőrre egyenesen feltenni. Próbálkoztam vele és 3x-ra sikerült és nem buborékos. Előtte a kijelzőt alkoholos szemüvegtörlő kendővel letisztítottam, majd amikor tökéletesen tiszta volt, elkezdtem felhelyezni. Szinte odaszippantotta magát.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
GrooveHero #32815 üzenetére
Egy másik Wave-s fórumon ezt ajánlotta valaki karc ellen.
[link]Egy kérdés. A kijelzőnek nem árt a mágneszáras övtartó mágnese? Szintorzítás, érzéketlenség, stb?
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Bocsi most vettem észre, válaszoltam.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Hello, ez a tok téma érdekes kérdés. Én vettem rá egy 2000 ft-os szilikon tokot, de 1 hónap múlva raktam is le az asztalra. A teló poros lett, és amikor ki-be rakosgattam a telót, a "puha" műanyag szétkarcolta (hajszálkarcok, de akkor is) a telón lévő műanyagot. Van egy zokni tokom is, néha belerakom, de túl sok értelme annak sincs, mivel legtöbbször zsebben hordom, ott meg nem karcolódik (tudtommal). Maradtam annál hogy nem rakok rá tokot, csak ha a helyzet megkívánja. A kijelzőre fólia, nem tudom. Én fél naposan vettem észre az első hajszálkarcot a teló kijelzőjén. Ideges lettem, de csak egy bizonyos megvilágítás alatt, egy bizonyos szögben látszik. Ha normálisan hordod (nem rakod kulcsok mellé stb.), akkor sztem nem lesz baja.
u.i.: ha egy 5000 ft-os szilikon tokot veszel rá, az lehet hogy jobb minőségű. (személyes vélemény, hogy ezek a tokok mind elcsúfítják a telót...)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #32654 üzenetére
Sima Wave-t nyugodtan zsebre vághatod. Ne legyen mellette kulcs, pénz, fémtárgy és semmi baj nem lesz,.
-
Varszegig
veterán
válasz
csak az írásos fólia van rajta, azt meg le köll húzni
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Szerintem azt vedd amelyik olcsóbb. Sok különbség tényleg nincs a kettő telefon között. Ha nem tetszik a samoled, akkor wave 2, ha meg samoled kell akkor 1. De mondjuk én a helyedben 2-t venném, a nagyobb ram miatt. Ki tudja mit hoz majd a bada 2.0. :]
Ezt a hsz.-t telóról írtam.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
GrooveHero #32649 üzenetére
Egy videó teszt melyben a Wave II-t a Wave-I-el is összehasonlítják. Érdemes megnézni a 6. perctől, hogy mennyivel gyorsabban hajtja végre a témaváltást a Wave II mint a Wave I. A Wave II-ben dupla annyi a ram, mint a Wave I-ben.
-
motkany91
csendes tag
válasz
GrooveHero #32645 üzenetére
neeem
arról szó sincs... csak egy hello kitty-s sagem után... picit máás
amúgy azt a telefont is bátran ajánlom! cuki cica a hátlapon brutál gyors belsővel ellátva, kijelző egyszerűen fantasztikus, szavakkal leírhatatlan
-
gamek!ller
őstag
válasz
Ne hallgass Karmára, ő elfogult..
(csak vicc.. )
-
válasz
Rossz embert kérdezel, legalábbis hamar le fognak kalapálni hogy elfogult vagyok
- mindenesetre a felbontás miatt jobb az SLCD, a nagyobb méret ellenére sokkal élesebb minden felirat, ikon és kép. Cserébe a fekete "szín" (a fekete nem szín, definíció szerint) sokkal jobb SAMOLED-en, mert nincs háttérvilágítás, de emezt is simán meg lehet szokni.
Más különbség egyébként érzetre nincs a két telefon között.
-
válasz
GrooveHero #32647 üzenetére
PROTIP: sokkal szebb a kijelzője.
Egymás mellé tegyem őket? Adjatok tesztképet, van mindkettő. -
szunyog199
tag
válasz
GrooveHero #32640 üzenetére
Sima Wave-t vagy a Wave II-t fogod venni? Csak azért kérdem mert a Wave S8500-as már kifutó szol nem vagyok benne biztos, hogy fogsz ilyet kapni, én ezért vettem Wave II-t.
-
motkany91
csendes tag
válasz
GrooveHero #32640 üzenetére
nem fogod megbánni, nagyon baba telefon !
én bele szerettem, valamikor csak elő veszem és nézegetem (nem félre érteni!)
-
Torry
addikt
válasz
GrooveHero #32384 üzenetére
Mindenképpen nézd meg előtte.
Én így fél év távlatból, nem venném meg újra a készüléket. Az első gen iphone-omat jobban szerettem, hiába volt sok helyen lassabb.
Ajánlanám esetleg a ZTE Blade-t, kisebb proc, viszont 512 ram, a főzött romokkal száguldanak a programok, amiket tényleg használsz.
Játékok terén meg erősebb igényúek nem igen vannak, talán nem is lesznek wave-re, az igazi zsír game-ek (cut the rope, angry birds, plants vs zombies) meg nem kell erős gpu.
Igaz, hogy egyre több a jó app bada-ra, viszont a legtöbb sajnos nem úgy működik ahogy kellene, vagy ha jó is a program, csúnya a felület, ami nálam rettenetes rontja az élvezhetőséget.
Egy példa: turn 'en cső pakolászós forgatós játék. Tök jól el lehet vele szórakozni, viszont nincs pályánkénti mentés, mindig elölről kell kezdeni ez mi
Másik: tangram, kitalálható a játék lényege, viszont szarul reagál a tapizásra, ráadásul csúnya az egész.
Ám mégis ami nekem a legnagyobb problémám a böngésző, droidon fényévekkel jobb mint ahogy a safari is.Szóval lehet, hogy egyedül vagyok vele a topicban, de nem ajánlom annyira a telefont.
-
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #32384 üzenetére
Szerviz van Dunában, hogy ott meg tudsz-e nézni valamit, azt nem tudom.
Cím: Dózsa György út 15. Dunaújváros
Tel.:+36-70/203-469Varszegig: Na a rózsaszín az még hiányzik! Csak plázacicáknak felirattal!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest