- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
razzorr #41462 üzenetére
Mit értesz az Apple játéktelefon volta alatt??? Azért az iOS-sel nagyon nem kellene összehasonlítani a Bada-t... Az asszony ezer éves 2. generációs iPod Toucha kevesebb memóriával és kisebb procival lazán megeszi a Wave-emat reggelire, ha mondjuk netezésről van szó, vagy bármilyen alkalmazásról...
-
Hubzsi
tag
válasz
razzorr #40042 üzenetére
Szia,
Nekem a wave napi 20-30 perc telefonálás. e - mailek olvasása, laza netezés 3-4 napot lazán elmegy. Ugy gondolom nálam ez a normál használat, Push használat esetén nekem eldobja a vasat kb 1,5 nap alatt. Ha unokaöcsém 2-3 órát játszik vele, az is jelentősen csökkenti az üzemidőt.
Aksira a wave 1 szerintem egy nagyon strapabíró cucc, nekem egy éve van meg.
Üdv,
Hubzsi -
duvi
nagyúr
-
bokrosolajos
őstag
válasz
razzorr #39955 üzenetére
Semmi nem fogott meg, még nem is volt a kezemben!!!
Nem tudnék meglenni a Wave szorongatása nélkül.
Hiánypótlónak kellene csupán, hogy azok az alkalmazások, amik nincsenek és vagy soha nem is lesznek badára, kéznél legyenekHa már adják hüsiért, akkor miért ne hozzam el?
-
duvi
nagyúr
válasz
razzorr #39924 üzenetére
Igen a netet meg tudja osztani wifin keresztül, egyszerre max 3 eszközzel.
Hangos skype nincs még rá. Csak a javas write only verzió. MSN van. Mail fiókok használhatóak. (itt a push szolgáltatással volt/van némelyeknek gondja)
A gyári böngészőről kihagytam a flash támogatás hiányát.
(ahogy F-ECT$ kolléga írta)
Elvileg van benne flash, de csak a régi verziókat kezeli. Ez az esetek nagy részében már kevés és nem működik.Akciós játékok az appstoreban!
Modern Combat: Sandstorm 290 Ft
Brothers In Arms® 2: Global Front HD 290Ft -
ABal
őstag
válasz
razzorr #39924 üzenetére
A végső döntés a tied kell, hogy legyen. Már csak azért is, hogy ne minket szidj utána.
Én tavaly október óta használom, és nagyon szeretem, napi szinten könnyíti meg a munkámat, nekem ugyanis legalább annyiszor munka- és szórakoztató eszköz, mint telefon.
A telefonálással kapcsolatosan viszont van egy dolog, ami szerintem zavaró a Wave- ben: amikor felveszel egy hívást, nem jön létre azonnal a kapcsolat, csak másodpercekkel később. Na, ezzel a mai napig nem tudok kibékülni, de amúgy nincs bajom ezzel a telefonnal.
-
duvi
nagyúr
válasz
razzorr #39918 üzenetére
Megpróbálom összeszedni a pozitív és negatív tulajdonságokat.
Pozitívumok: Fém ház, Gorilla Glass üveg, SAMOLED kijelző. Jó hangminőség. Jól átlátható és nagyon gyors menü. Jó minőségű fényképező+720P-s videó felvétel. Divix támogatás (néha előfordul pár kódolás ami akadhat). 30 napig full Navigáció jár hozzá (ROUTE66) és utána is használható marad offline helymeghatározásra. A beépített böngésző gyors (viszont nem tördeli az oldalakat). Max 32 Gb-os SD kártyával bővíthető külső memória támogatás. A gyári zenelejátszó jó, de érdemes venni egy jobb fülest hozzá. Van Appstore ingyenes és fizetős tartalmakkal. Gyári YouTube, Facebook, Twitter, mail kliensek. Beépített dokumentum kezelő alkalmazás (Picsel file viewer)Negatívumok: A gyári böngésző nem tördeli az oldalakat(számomra ez nem nagy probléma, de nekem Wave II-m van ami nagyobb). A beépített közösségi alkalmazás kliensek (Facebook, Twitter) lassúak és sokszor bizonytalanok. A Picsel file viewer-nek méretkorlátai vannak. Nagyobb PDF(10Mb+) már gondot okoz neki. Abban az esetben ha egyszerre túl sok alkalmazás fut (akár widgetek is) vagy sok weboldal van megnyitva, kapunk egy "kevés a rendelkezésre álló memória" hibaüzenetet. (nálam nem nagyon fordult még elő). Lényegesen kevesebb a letölthető alkalmazás mint egy androidos készülékre.
Összegezve: Én nagyon megszerettem a Wave-t. Nem tökéletes, de amire nekem kell azt hozza 90%-ban.
Telefonálásra, fotózásra, zenehallgatásra, netezésre (itt azért számításba kell venni az említett oldaltördelést), adattárolásra (nagyobb memkari esetén), filmnézésre, kis mértékben játékra ajánlom a Waveket. (I. és II.)
Ellenben ha fontosak a közösségi alkalmazások és a sok letölthető tartalom, illetve a nagymértékű testreszabhatóság, sok levelezés állandó szikronizálással akkor inkább egy androidos készüléket javasolnék.És most jöhetnek a kövek rám
-
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest