Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz
zsolt0638 #67422 üzenetére
Alaplap baja van. Igazából csak net megosztásra van használva, így kókány módon javítottam, hogy a karácsonyi autós utunkat kibírja. Karácsony után veszek valami olcsó telót ami kiváltja (4G-t tudja meg a net megosztást). Most úgy raktam össze hogy feszül az alaplap és a hiba megszűnt. Csak ezt a pár napot bírja ki, mert a gyerkőcök így tudnak youtube mesét nézni a kocsiba...
-
seger
addikt
válasz
Black_Raven #67419 üzenetére
Nemhiszem hogy segíteni fog, mert ha eldobja a hálót, azt azért teszi mert eltűnt az imei... (*#06# eredmény: null/null)
Aztán egyszercsak látja a sim-et és van imei... -
seger
addikt
HELP
Miért van az, hogy fogja magát a telefon és nem látja a sim-et. ilyenkor beírom a tárcsázóba (*#06#) és azt kapom: null/null aztán egyszercsak megint kéri a pint és van imei..
Már újrahúztam 4+1 file-os rommal...
de nem segített...
-
seger
addikt
Szükségem lenne egy több file-os romra! Összefoglalóban nem találtam élő linket, amit a fórumban találtam gdrive-os linkek sem működnek.
Tudna valaki segíteni?
köszi
-
seger
addikt
legfrissebb XEH romot le tudom tölteni valahonnan ami nem sammobile? Nagyon lassan jön le....
-
seger
addikt
Összefoglalóba halott linkek vannak!!!
-
seger
addikt
I9505 s4- hez kellene modem! Tudnátok linkelni?
-
seger
addikt
Bocs az OFF-ért!
Egy nagyon jó ismerősömnek kellene mobilt választanom 60 ezer Ft körül.
Mit ajánlanátok? Kártyafüggetlen új kellene.
Vagy mi lenne az alsó határ amelyiket érdemes megvenni még akkor is ha több mint 60ezer!
Köszi
-
seger
addikt
Na találtam egy miui-t ami teljesen magyar. Igaz csak V5.
-
seger
addikt
Magyar miui nincs, vagy csak Én nem találok?
-
seger
addikt
Ez a video szerint sammobile-ról letöltött 1 file 4.4.2-es rommal egyszerűen visszatérhető lolliról kitkat-re???
Valaki csinált már ilyet? -
seger
addikt
5.0.1-ről hogyan tudok 4.4-re visszatérni?
-
seger
addikt
Miui-t használ valaki?
Érdekelne a wifi hiba lett-e javítva és magyar nyelv van-e benne?
Köszi
-
seger
addikt
válasz
bjergerking #53341 üzenetére
Arra figyelj hogy mindig CSAK ALAPLAPI USB-n odinozz!
-
seger
addikt
Ha lenne a miui-hoz magyar nyelv akkor kipróbáltam volna....
-
seger
addikt
Ha a térerő nagyon ingadozik, mit lehet csinálni? Vagyis nem is ingadozik, inkább 2 vonalnál nem megy feljebb! Gari már lejárt. Érdemes szétszedni? Tudok valamit megnézni/csinálni vele?
-
seger
addikt
Egy kérdésem lenne. Nem vagyok gép közelben és kellene egy cwm a telora. Minden gyári még. Tudok a gyári recovery-ből feltenni?
-
seger
addikt
válasz
myself45850 #47983 üzenetére
Android soha nem ébreszthetett kikapcsolt állapotban.....!!!!!!
-
seger
addikt
válasz
fermacht1994 #47822 üzenetére
Haverom használja. Változó véleménnyel van róla. Azt mondja néha belassul, de használható.
-
seger
addikt
Miui-t szeretnék kipróbálni. Kellene egy recovery. Hogyan tudom feltenni?
-
seger
addikt
Miui-t használ valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest