- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
Jakesz #65035 üzenetére
Nem akarok beleszolni de anyi Galaxy uttán mint ami nekem volt (az egész paletta) csak samsung garisat vennék ahol éll a hazhoz jovo gariztatas bár ha az általad emlitet gsm bol ha pl szetmegy az usb port és megcsinaljak ugy hogy nem azik be az s7 pl akkor rendben de mivan ha nem ? Apropo az S4-et en occsoé vettem fél évesen 55ért toltovel es fulesel semmi doboz semmi gari papir és maig megy ha nem torom be 1 hete az lcd-t
Bár nemtudom egyatalan mukodi e mega hazhojoves es h ott megcsinalja mert s5nel a vizalosag miatt csak elvitte a futár (usb nel a vedon volt egy hajszal repedes szo nelkul kicsereltek nem azik be )
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jakesz #65033 üzenetére
Olyan ami az egyéves minimal garis, web áruházas tartozék nélküli verzió.?A szogáltatós is átgondolandó,nem részletre értelmes csomagban 2 év seggk...ós full garival.Kényelmi szempontból az a legjobb.Gond van, telefon és lóhalálában jön a futár a telóért.Igen egyszer én is néztem gyönyörű, utána azon gondolkodtam, milyen PC van 270-ért.Elgondolkodtató, de ha szét dobod 3 évre az olcsóbb verziót(s4 is 3éves)Annyi mintha évenként vennél egy közép kategóriás telót.Ugye hogy nem is drága az s7.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jakesz #65031 üzenetére
Én a Te helyedben már rég megvettem volna.Ha bennem ilyen érzés van valami iránt(ha megtehetem)azonnal megveszem.Az s7-el kapcsolatban nincs gondom, mert részletre nem veszek.Csupán telóra meg nem tudok ennyit kiköhögni+részlet kérdések.Mert ne feledkezzünk meg arról sem.Mert illene hozzá jó kis image is.
-
speed207
tag
válasz
Jakesz #64671 üzenetére
Nekem is ilyen van. A töltőnél nekem is eltört 1 hét után. A festék is kopik rendesen a keretről. A bekapcsoló gomb kissé megsérti a telefon gombját. Ha nem nézzük ezeket a hibákat frankó tok. A jack csatlakoztatás miadt én is szoktam mérgelödni. A töltés nálam nem téma mert csak a gyárit használom. Még annyit hogy én 1200-ér vettem, és egy fóliát is küldtek.
-
flegga92
senior tag
válasz
Jakesz #64671 üzenetére
Nekem tuti utánzat volt mert kb fele ennyiért vettem de ugyan olyan minőségben mint az eredeti. Egy baja van, hogy a töltőcsatinál törik a tok, de nem csak a másolat, hanem az eredeti is emlékeim szerint. Illetve tölteni csak a gyári töltővel vagy hasonló vékony fejű kábellel lehet. Jacknél ugyan ez van, a kocsi aux kábele miatt mindig le kellett vennem a tokot, szerintem ezért is tört el mindig. Amúgy nagyon imádtam, sokkal jobb fogása lett a telefonnak tőle, csak a QI hátlapra nem lehet semmilyen tokot tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gran Turismo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest