Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SYMLY
csendes tag
válasz
Black_Raven #66092 üzenetére
A " Full backup" alatt azt értettem hogy mindent még a belső memóriát is MINDENT
- boot
- recovery
- system
- data
- cache
- efs
- modemBoldog Újévet Kívánok !
Minden kedves topic társnak.
-
SYMLY
csendes tag
válasz
sayCet #66089 üzenetére
Szia ha nem frissítettél még odinnal akkor óvatosan álj neki vagy inkább ne is
Odin al feltolod a TWRP recoveryt
ha ez megvan a felrakni kívánt romot felmásolod a memóriakártyára
Taló úraindít recovery módba ott ajánlott csinálni egy full backup (ha van otg kábeled ezt egy pendrivera is tudod csinálni kb 8giga)
ha kész akkor install és ott betallózod a romot a kártyáról
elindul 1 kicsit furcsa kinézetű (AROMA) telepítő itt ki tudsz választani dolgokat hogy mit rakjon bele a romba
ez lefut utána újraindít vár és örüllegyen kéznél egy gyári rom is odinba hogy akármi van egy eredeti samus romot fel tudjál húzni
-
SYMLY
csendes tag
válasz
rosalioTM #66051 üzenetére
Igen gyári újfajta rajta van Foto auto mod. Video: 720, 1080, 1080(60fps) (lassítás bugos sajna) az alap dolgai viszont stabilak nem volt olyan hogy na gyorsan most videóznék/fotóznék és éppen nem indul vagy váratlanul leállt vagy kamera nem elérhető.
ja ebbe benne van minden én pl 4.4.2 ről toltam rá TWRP racovery vel nem kell megijedni lehet hogy az első indulás fél órás emléxem valami bazi sokat vártam én is aksi legyen fullon
-
SYMLY
csendes tag
válasz
rosalioTM #66049 üzenetére
9506 ra DarkLord S7 EDGE For Galaxy S4 Active (jactivelteskt) / LTE-A (ks01lte)
Én kb 3 hete EZT használom.
Lolipop 1-2 nap után távozott a teloról gyárilag egy sz*r rendszer 4.42 került vissza mindig.Most viszont nagyon meg vagyok elégedve, kiforrta magát nagyon jól optimizálta gugu0das. Szinte tökéletes, jó az akku fogyás, működik minden szenzor NFC is a fényképező az egyetlen gyenge pontja az nem fullos de használható.
Szerintem a leghasználhatóbb 6 os android samus verzióba -
SYMLY
csendes tag
válasz
geza844 #64619 üzenetére
Igaz én nem S2 ről váltok hanem i9506 ról 2 éve nyüstölöm túl vagyok már egy kijelző törésen meg egy két dolgon
Az én tervezett utódóm se mai viszont szerintem eből nem szedtek ki semmit ami miatt samu nál maradok
[Note Edge]
Ebbe benne van az infra van hovering touch + ceruza sd bővítés 16 os kamera szinte minden healt senzor (vér O, UV. pulzus ..) cserélhető aksi , és EDGE. na ezt azér meglehet találni a piacon 100 ezres kategóriába. az a baj S6 S7 be már egyre kevesebb apró mütyür van mikor megtudtam hogy s7 be infra sincs akkor eldölt hogy asse lesz s6 nuku SD s5 csúnya meg szinte S4 szintjén van demikor ezt megláttam szerelem lett első látásra -
SYMLY
csendes tag
válasz
zsof Nokia #64391 üzenetére
Hívás listán hosszan tartod az ujjad a számon és ott bejön a menü (hozzáadás a tiltólistához)
-
SYMLY
csendes tag
-
SYMLY
csendes tag
válasz
Alister71 #63594 üzenetére
Mi nem a CM ről beszéltünk. Gyári Tochwiz samu 6.0.1 androidról
Amugy amit fent írtam XDA s linket azt a topicot le is zárták kicsit lopott forrás volt itt az eredeti szerző blogja
Galaxy S5 Marshmallow For Galaxy S4 Active / LTE-A (csak I9506)
ma is dobott frissítést nemsokára tolom is rá nekem nagyon bejött piszok gyors pattanós nem gondolkodik
-
SYMLY
csendes tag
válasz
Petyyyyy #63592 üzenetére
Hát ez már régen eldőlt. Esze ágába sem lenne a samunak egy ilyet meglépni akkor kinek adná el az új telóit.
Még mindig nagyon kis % kezd el romolgatni így sok vizet nem zavarunk. Viszont rohadt nagy szemétség hogy egy elbaszott lolipoop miatt amit elismertek nem hajlandóak egy fasza 6 os androidot adni nekünk. Annó S3 al ugyan ezt eljátszották ott a JB nél volt az hogy sokkal faszább volt a KK amit a samu nem adott ki viszont Arter97 megcsinálta neo ból és szédületes rom volt. Ezért bízok most hogy remélem beszopja a samu és lesz faja MM onk. -
SYMLY
csendes tag
válasz
Hunter2 #63589 üzenetére
nem fullus de elég sokminden működik (azaz ami benne van az működik) kamerán még dolgoznak, én azt mondom hogy ebből a romból lesz valami. Tegnap este raktam fel eddig még marad.
Mivel koreai rombol lett átmókolva nincs benne magyar nyelv csak angol ( De valami félelmetes milyen gyors) -
SYMLY
csendes tag
AZ lesz Az I9506 most dobtam fel tesztelem tényleg nagyon hasít ha ez így marad akkor ígéretes rom lesz
-
SYMLY
csendes tag
Eszetekbe ne jusson a sima 2 oldalis ragasztást sokkal mattabb szürkébb a kép a levegő réteg miatt. + 1 hónap és beporosodik
Én is cseréltettem már olyannal aki evvel foglalkozik 6-7 száz on már tul van azt mondja 15 perc alatt megcsinálta full profin az uv ragasztóval ami olyan lesz mint a gyári.
Én se vagyok fakezű de inkább a profira bíztam 6000 be megcsinálta én meg 2000 ér vettem hozzá az üveget
és a különbséget akkor lehet látni mikor a ragasztó szétfolyik a kijelző és az üveglap között, nagyon durva a különbség. az se mindegy hogy milyen formába nyomod rá a ragasztót. -
SYMLY
csendes tag
válasz
spinkler #62625 üzenetére
Nekem van ilyen teljesen jó és még praktikus is hogy van rajta táp kábel nem kell külön az meg hogy 2m plusz előny a gyárival szembe
arra figyelj legyen nagyon tiszta a telóba a csatlakozó mert tele szokik menni zsebszösz el amit a töltő csak beljebb tol pont oda ahol al mhl csatik vannak
-
SYMLY
csendes tag
válasz
migabi24 #62462 üzenetére
Azért mert 801 nem azt jelenti hogy jobb és nagyon sok mulik magán az alaplap készleten is amire az egészet építik és bizony bizony Benchmark ide vagy oda az 801 kevesebbet ér el antutuba, geek bench és más tesztekbe is (teszteltem egyszerre egymás mellett asztalra lerakott S4, S5, Oneplus x et- bizony az s4 nyert .)
De az S4 nem "vízálló" nincs benne 16 os kamera meg ujjlenyomat olvasó. ezeket leszámítva biztos nem cserélnék
S4 ről csak S6 ra -
SYMLY
csendes tag
válasz
balintka #61479 üzenetére
S4 ről S5 re váltani elég nagy " marhaság" már bocsi a kifejezésért de leszámítva hogy vízálló meg ujjlenyomat olvasós és észre-nem vehető 3mpx többlet a kamerába minden másba szarabb egy s4 esnél: lassabb nagyobb készülékház (elég csúnyára is sikerült) ugyanakkora kijelzővel és ugyan olyan szar rajta a lolipop.
Ha arter97 en múlik úgy is lesz rá 6 os android anno s3 ra is megcsinálta a KK et koreai gyári rombol ami a samunak nem sikerült és elég pattanós lett.Most MilkyWay.ROM @ JX!2015 öt tolok ez gyár s4 alapokon nyuxik lolipop és egy arter 7.2 es kernellel megtámogatva egész üthető.
na szerintem S4 után visszalépés az s5 felesleges pénzkidobás én még egy pár hónapot elkarcolok sztán s6 edge lesz az utódja
-
SYMLY
csendes tag
Aki akarja letölti aki akarja nem én feltettem ide :
-
SYMLY
csendes tag
Sziasztok
betört üveglap miatt szeretném cserélni az egész kijelzőházat
nekem i9506 os s4 em van tehetek rá 9505 ös ét? -
SYMLY
csendes tag
válasz
Kisfarkas77 #60435 üzenetére
csak a külső üveg az érintő az müxik meg a kijelző is tuti
-
SYMLY
csendes tag
Sziasztok
Elpottyant az én kis drágaságom pont a bal aljára, menü gombnál bepókosodott
Legolcsóbb kijelző honnan szerezhető be
-
SYMLY
csendes tag
Van Összefoglaló hogy miben jobb a teló 4.4 vs 4.3 alatt
mert annyian írjátok hogy az milyen jó meg uuu meg az volt a legjobb én eleve 4.4.2 vel kaptam kézhez igazából nem rossz. Loli az hányadék onnan visszajöttem, de 4.3 at nem használtam még.
(i9506)
-
SYMLY
csendes tag
Üdvözlet a forum társaknak
Pár hete megjelent I9506 ra is a lolipop 5.0.1
NA akinek nem nyerte el a tetszését és szeretne visszaállni 4.4.2 re garivesztés nélkül azoknak csináltam egy szeretet csomagot
Jelszó : symly
Van benne odin, 1 összetett szoftver csomag amit az AP ba kell betenni(ezt egy darabig ellenörzi) + egy PIT file amit a legfölülre, és érdemes még kipipálni a Nand Erase all -t is
ha kész minél hamarabb eljutni a beállításokba és egyéb, eszköz névjegye, szoftverfrissítés vissza pipálása
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest