- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabai022
tag
válasz
nordino #54784 üzenetére
A baloldali érintőgombra ráböksz,feldob három lehetőséget,a háttérképeket választod,ezután felül megjelenik ismét három lehetőség.Kiválasztod a neked megfelelőt opciót és kiválasztod a képet az alsó sorból.
Vagy a galériában kiválasztod a képet,szintén bal alsó érintőgomb a beállít,mint opciót,és kijelölöd a megfelelőt. -
válasz
nordino #22184 üzenetére
szia,
ezt te is megnézheted; a wifi speciális beállításaiban ne legyen bekapcsolva az automatikus hálózatválasztás.
ettől függetlenül sem logikus azonban, hogy a wifi használat okán/miatt problémázzon a mobilinternetes adatkapcsolat.
amennyiben kikapcsolod a wifi funkciót, úgy átkapcsol mobilinternetes adatkapcsolatra, ha az engedélyezve van, megfelelő a lefedettség, olyan hálózati mód (gsm, wcmda, lte) van beállítva, amilyen adott helyen elérhető, megfelelő értékekkel bír a szükséges hozzáférési pont és az engedélyezve is van, nem blokkolja az adott adatkapcsolatot külön alkalmazás...stb. -
ferrari1
őstag
válasz
nordino #8203 üzenetére
Semmi jelentősége nincs.
Bt-n nyomod a bekapcsoló gombot addig, amíg a párosítási ikonok megjelennek? Reseteld esetleg. Párosítást elindítod az előbb írt módon, utána a kikapcsoló és a felvevő gombot nyomd egyszerre addig, amíg ki nem kapcsol. Ezután ismét párosítás, bekapcs hosszan. Ezután telefonon BT be. Fel kell ismernie. Nekem eddig mindegyik telefonom márkára való tekintet nélkül működött vele.
-
zack
nagyúr
válasz
nordino #8188 üzenetére
A kereséshez azt hiszem több gombot is nyomva kell tartani 5-10 másodpercig. Ha így sem megy, elképzelhető, hogy a két eszköz nem kompatibilis egymással.
Jártam már így, pont Samsung telefon + MW600 kombóval. Akkor eladtam az MW600-at, és vettem egy Samu sztereó BT fülest. Aztán eladtam a telefont, és a következő telefonnal meg a Samu füles nem akarta az igazságot. Akkor mondtam azt, hogy köszönöm szépen eme remek szabványt, és ennyi volt. Eladtam, és azóta nincs BT fülesem. Elég szopás van így is, de hogy még a 20k körüli BT füleseken is azért bukjak, mert a szabványosított technológia nem kompatibilis egyéb más modellekkel, az több a soknál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest