- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zord87
tag
Teljesen igazad van.
Csak fukar vagyok és tényleg sokkalom ezt az árat.
Ha 6-7-8 ezerert talalnék valakit aki bele teszi azt mondom oké kortekt.
De hogy horrort fizessek egy viszonylag apró serulésért az a vicc.
Tény neki is az ideje, munkadíja aláírom.
Csak néhol pofatlanok.
Majd kigondolom mit kezdek vele.
Be merem e vallani, vagy kifizetem.
De ez még odébb van. Sporolgatok egy HTC A9re.
De már vezteségesen szállok ki a samubol. És ez az én hibám. -
Zord87
tag
Köszönöm mindenkinek az üveggel kapcsolatos válaszokat.
Nem tudom mit kezdjek vele de vagy 2hónapig tuti így fogom hasznalni a készüléket.
Ma be mentem egy mobiloshoz mondván neki, hogy van üvegem csak ki kellene cserélni. Erre rávágta, hogy áhh csak az lcdvel eggyütt megy..
Modtam neki ok, felejcsük el akkor. Mondván neki én tudtommal le is tudjátok szedni meg láttam is videókat erről.
Ott gondolom észbe kapott, hogy hoppá ez nem ostoba!
Rá vágta, hogy mégis lenne rá lehetőség 15 db ezresért(ez vidékei szervizes hozzateszem.)
Mondom jó majd visszatérünk rá.
Én adnám az üveget és még így is 15 ezer.. Vicc.
Keresgélek tovabb szervizest -
Zord87
tag
válasz
#61600768 #63448 üzenetére
Mindd betörik, én se azt mondtam hogy nem.
De ezt lehetne orvosolni azzal hogy az üveget valami rugalmas anyagal keverik.
És ne mondja nekem senki, hogy ehez egyetem kell..
Csak direkt úgy gyártják hogy kopjon, tőrjön.
Az meg mert valami kap egy gg3 jelölést az akkora parasztvakitás, mint a Sonynak anno az XmorR kameraszenzora. -
Zord87
tag
válasz
Gyula84 #63449 üzenetére
És neked mennyibe fájt az üveg csere?
Nem akarom itt tul cifrázni a dolgokat de én nem akarok 10 ezer forintot adni egy pici üvegért meg munkadíjért.
Ha mégse merek belefogni akkor talán kifizekek rá egy szakszerű szervizest de utanna úgy szabadulok tölle, mint a pinty.. -
Zord87
tag
válasz
#63068790 #63443 üzenetére
Most miért írsz ilyen értelmetlenséget?
Mint fentebb linkelt videobol kiderűl egy hőlégfúvó kell hozzá, ami van is nekem. Egy vékony rézhuzal, meg némi kézügyesség!
Ha meg nem válik be az üveg akkor így jártam.
De miért is ne válna. Nekem nem a lcd sérűlt csak a plexi! -
Zord87
tag
Ne vicceljetek már 7-10 ezer forint egy rongyos üveg lap ebbe a vacakba.?
Nem ér annyit nekem..
És az üveget nem lehet natur meg venni?
Lenne ismerősöm aki talan ingyen is belerakná. -
Zord87
tag
Üdv SOS-sbe segitsetek.
Betört a kijelzöm. Vagyis öszintén gyengén leejtettem a telefont majd kejelzővel lefelé ráraktam a lábam és végig toltam a szobán.
De ugye ez már az én hibám tudjak rá.
Noh szóval kejelző nem tört be mert látok mindent és érzékeli is, tudom használni. Gondolom itt az üveg sérűlt ami látszik is.
Lehet csak üveget cserélni?
Ha igen menyibe kerűl?
Ha tudnatok valakit akinek van vagy esetleg foglalkozik vele jol jönne.
Interneten nem nagyon talaltam, csak komplett lcdvel de nagyon drága... -
Zord87
tag
válasz
Alister71 #63352 üzenetére
Valami hasonló gondom van nekem is a készülékkel. Korabban már emlitettem itt. De nem nagyon kaptam segitséget vele. Nekem a helyzet az hogy 2G halozaton eggyaltalan nem komunikál a készülék. Olyan mintha felregisztrálna térerő látszólag van, de közbe elérhetetlen vagyok. 3G nagy keservesen fel megy és tart is kemény 1,2 egységet.
Néha nincs térerőm egy pillanatra de utanna újra van. Gondolom ez betutható annak hogy a Telekom 3G halozata mennyire ki van épitve vidéken! Jó lenne a 2G ha menne. Nekem ugyanis nincs igényem a űber szuper 4Gre sőt még a 3Gre sem. Én tudtam az előzö okostelefonomom 2G halozaton is mobilinternetezni. Na meg normalisan telefonálni.. -
Zord87
tag
Tudnatok nekem linkelni I9506ra egy 4+1 fájlos Lollipop romot?
Lehetőleg azt ami nektek legjobb, és legjobban beválltat. -
Zord87
tag
Hogy tudom azt elérni hogy ne frissűljön a play áruházam?
Akárhányszor tőrlöm a frissitését egy pár perc múlva már megint az új play fogad.
Ötlet? -
Zord87
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek!
De akkor érdemes fel rakni?
jobb mint a lollipop? megprobalnam a napokban feltenni igaz soha nem raktam még fel főzött romot. De hátha nem lesz baj" -
Zord87
tag
Ezt a cm13 romot fel lehet rakni I9506ra is?
-
Zord87
tag
Érdemes S5 minire cserélni az I9506-ot szerintetek?
-
Zord87
tag
Ha lollipopot rakok fel azt hogyan kel rootolni,vagy egyáltalán lehet?
-
Zord87
tag
Na most akkor jó a lollipop és êrdemes rá váltanom? Ki érti már ezt. Van akinek semmi baja vele mások meg sárga főldig szídják.. I9506
-
Zord87
tag
Üdv
Magyaràzza màr el nekem valaki,hogy 4.3 redszerről frissìtettem 4.4.2re.
Miben kel vàltozni a kitkatnek? Mert èn a fehèr akkumlàtor ikonon kìvūl semmi màs külömbsèget nem làtok..
Se ùj àllapotsàv. Se semmi. Roszùl ragtam fel ? -
Zord87
tag
Kikatet lehet valamilyen apkval rootolni vagy mi a legegyszerűbb módja?
-
Zord87
tag
http://android-recovery.info/52/firmware/Samsung/I9506+Galaxy+S4
Az itt található rendszerekből meik Kitkat-et tőltsem le?
-
Zord87
tag
Akkor tehát az I9506 is ennyire rossz a lollipop??
Nem is értem akkor minek adtàk ki..
Meg akkor illő lenne javìtani legalabb -
Zord87
tag
Tudna valaki egy letőltő linket adni független kitkat stock rom I9506.
-
Zord87
tag
mi az a megkülőmböztető jelzés I9506 LTE-A
Az miben más mint a sima? -
Zord87
tag
válasz
Eclips21 #61909 üzenetére
Használtan vettem GSM üzletben. Root az már volt rajta amivel otthon szembesűltem. 3gn el döcög a telefon csak ingadozik.Mikor 4Gre rakom akkor ugye meg kellene pillantanom a 4g feliratot vagy az LTEt. Nos én ilyet egyszer sem làttam csak 3G,meg H+ jelzés közt váltogat. Szóval 4gm sincs. @ Van olyan is mikor egy pillanatra hállózat sincs. 2gre nem akar az istenért sem csatlakozni. 4.3 redszer van rajta Tmobilos
-
Zord87
tag
Nos szembesűltem azzal hogy nem egyezik a IMEI szàm a készülékembe. Akksi alatt teljesen más van mint a szervízmenűbe..
Továbbra is az a gondom,hogy nem áll rá a telefon 2g hálozatra. Szovtvert sem merek cserélni mert tartok attol,hogy még annyi jelem se lesz Mit kezjek ezzel a készülékkel mit gondoltok? Már kezd idegesìteni. I9506 -
Zord87
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683
Ezzel a megoldással jol értem,vissza lehet źárni a ku függetlenített készüléket? Angol tudásom nem a leg tökéletesebb szóval véleményt kérnék. -
Zord87
tag
CWM-ből lehet romot telepiteni ezen a telefonon.
Ha leszedek egy kitkatet akor fel tudom rakni vagy csak odinnal? -
Zord87
tag
válasz
awakening87 #61750 üzenetére
Eddig értem.
De ennek szerintem köze nincs az én problémámhoz. -
Zord87
tag
válasz
Zorro(hun) #61748 üzenetére
Nem tudom mi a fene az a knox.?? Tudod ez az első samsung okostelefonom. Előtte sonykat nyúztam.
Hát érdekes probléma az tény. Főleg úgy hogy a környéken e telekom 3g hállozata egyenlő a nullával.. Ingadozik a térerő nagyon.. Sőt valamikor el sem tudnak érni..
4.3 rom van rajta. -
Zord87
tag
Nagyon köszönöm.
Arra van valami reális érved hogy nem tudom a keszüléket 2g hallozaton hasznalni mert ugy mutatja mintha volna tererő közbe meg nincs.. Se internet se a hívás inditàs nem megy. Gsm szaküzletbe vettem a telefont egy hete. Ma vittem visza de úgy tett hogy nem tud vele mit kezdeni nagyképűen. Meg rà fogta,hogy màr a 4g kèpesség miatt nem lehet meg a procirol is dünnyögött valami írgalmatlan marhaságot.. Na nekem se kellett több ott hagytam..
Na még igen a másik dolog az,hogy elvileg független a telefon de biztos vagyok benne hogy nyitották. Gondolom ezt abbol hogy indításkor a Telekomos szignál fogad..Ez szerinted nincs összefüggésbe azzal hogy nem tud 2gre csatlakozni? -
Zord87
tag
Adott egy tmobilos 4.3 készülék.
Ha kitkatre akarom frissíteni akkor mehet ugye egy független rom is? -
Zord87
tag
Mi fene az a Knox? Ezek szerint valami tűzfal? Én meg törőlni a
Kartam múltkor. Most akkor szabad e vagy ne piszkáljam? -
Zord87
tag
Gyanus nekem,hogy a szombaton vasarolt készülékem is függetlenìtve lett T.-mobilrol és e miatt nem tudok 2g halozatra állni.! Egy mobilos ismerősöm mondta ezt hogy biztos hogy ez a baj mert ki próbáltuk más simel is és azon sem megy a 2g. Kérdésem az hogy mit gondoltok erről és ha így van akkor lehet e javítani vagy valami?? Vagy törjem szétt a mobilos űrge fején akitől vettem @
-
Zord87
tag
Most ha odinnal felteszek egy kitkat-et vissza tudom rakni ha nem tetszene a 4.3t?
Bocs csak új vagyok,és ez az első samsung okostelefonom. -
Zord87
tag
Màsik dolog hogy nem enged szoftvert frissíteni mert azt írja ki hogy ez egy módosított ezköz..
-
Zord87
tag
Hali
Ma szereztem be egy ijen telefon vagyis az erősebb valtozatát.
Első ami zavar hogy nem megy a telefon 2G halózaton.térerő van de ha hìvnak akkor nem csörög ki!
3g halozaton már minden jó csak ingadozik a térerő azért is hasznalnam 2g-n.
Tudtok valamit javasolni a hibara?
4.3 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest