- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
ThePlayer #43236 üzenetére
Ha ez lépne fel:
"Note 2: If you have a corrupted partition table (Odin says: "there is no pit partition" or "Re-Partition operation failed"), flash pit file for your device (attached, dont forget to unzip it) (put it in pit window) with your firmware (some users reported that it worked without firmware), in this case "Re-Partition" must be marked."
-
borsodika
őstag
-
gery14
senior tag
válasz
ThePlayer #43210 üzenetére
Ne három napig tartod nyomva a bekapcs gombot az S4 felirat uttán enged ell kapásböl az összes gombot és nem indul ujra. Ne wipe olgas- DOWLOAD-SW-ODIN-és pápá az a rendszer már kuka
Norbi27 Én is erre gondoltam akkor váltok is de pont ezt mondtam a kisscsajnak hogy nem kéne uj net csomagra váltanom erre mondja hogy nem
!
-
borsodika
őstag
válasz
ThePlayer #43208 üzenetére
Kapcsold ki a telefont. Hangerő fel+home gomb+power ez a recovery mód Hangerő le+home gomb+power ez pedig a download mód. Ha bejött a recovery akkor egy ilyen menü fogad: [link]. A hangerő fel/le gombokkal tudsz navigálni és ha jól emlékszem a power gomb rövid megnyomása az alkalmaz gomb. Itt végig kéne csinálni az összes wipe-os részt és remélhetőleg ettől már helyrerázódik a telefon. Wipe esetén minden kép, zene, doksi, beállítások stb elveszik mivel gyári állapotra áll vissza a telefon amennyiben szükséges előtte ments.
-
-
xrvman
őstag
válasz
ThePlayer #38220 üzenetére
Teljesen gyári metódus
Kattints a beállítások ikonra.
Válaszd a Fiókok fület.
Válaszd a Mentés és visszaállítás lehetőséget.
Válaszd a Gyári adatok visszaállítása lehetőséget.Gyári adatok visszaállítása
Válaszd az Eszköz visszaállítása lehetőséget.
Válaszd a Törli mindet lehetőséget.
Várj egy pillanatot, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. -
xrvman
őstag
válasz
ThePlayer #38211 üzenetére
442 vel nem szokott ilyen probléma lenni. Biztonságból még javaslok egy gyári visszaállítást így frissítés után is.
Ha az antenna probléma továbbra is fennáll akkor az sztem 3 napon belül visszavivős, cserés lesz.Gmail címed van, ahhoz használd a Gmail ikont és ne az E-mail ikont. szinkronizációt engedd.
Amiket leírtál nem az android sajátossága, pláne nem ennél a telefonnál.Az lehet a frissítések leszedése, és maga a frissítés persze kakaóba kelül neki.
-
nfsu17
veterán
válasz
ThePlayer #38211 üzenetére
Lefrissített 442-re. kétszer gyorsabban merül mint a 43-al
...
bár sokat nem használtam mert a vásárlástól számítva pár nap múlva le is frissitett.no comment.
nem, nem kellene 2x gyorsabban merülnie.
downt elbuktam.
úgyTényleg ilyen gyenge antennák vannak bent?
nem hinném.
bár anyám nokiáján még volt 1 csík a kikában, mikor ez már áthúzta a kört.
de pár méterrel arrébb már nálam is lett csík, telefonálni nem próbáltam.Házon belül nincs térerő,
gyere fel a bunkerből a szabad térre.Routertől 3-4 méterre már nem látja a jelet
a kert végében is van jelem, és ez egy közel 7 éves router.
nem, nem 4m a kertünk. (több)mobil net meg egyenesen katasztrófa!
lehet reklamálni a szolgáltatónál3. kérdés: persze, ez android sajátosság, mindenkinél így van (nem, nincs így)
Éljek vele együtt.
Élj vele boldoganKomolyra fordítva:
tolj neki egy gyári visszaállítást, olyan nagyon még csak nem laktad bele.
ha ehhez nincs kedved, mert belaktad, akkor ez van, élj vele "boldogan"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest