- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pusihusi #12251 üzenetére
csinald akkor ezzel
de amugy egy frissites meg nemhiszem hogy nagy galibat okozna, legalabbis nem tobbet mint barmi mas gyari rom felrakasa ami ugyis beallitja magat az elejen valahogy.bossi: aha most is odin. visszarakhato minden hisz ez mar a 21.szazad
de attol hogy felraksz egy gyarit meg megmarad a gari ha emiatt aggodsz ugyhogy azzal is vissza lehet vinni ha baja van
-
válasz
pusihusi #12229 üzenetére
Én EZT töltöttem le, MIRROR 1-et kell letölteni, és nem raktam fel előtte a 4.2-őt!
Leírom, hogy én miként raktam fel
Először gyalultam mindent a 4+1 fájlos repartossal, erre ment a BMF8 amit rootoltam a régi módszerrel, mert az újjal nem jó a Google 4.3, és utána CWM-ből Wipe után ment fel a 4.3!
Természetesen minden ROM felrakás előtt és után is HR-t nyomtam!!! -
rolcsibácsi
őstag
válasz
pusihusi #12140 üzenetére
Ha jol tudom nem is lesz olyan amit odinnal lehet a bootloader miatt, legalabbis valami ilyesmire emlexem hogy olvastam mikor kerestem egy odinost
Mas: nekem ott a listaban a google services es merul is rendesen nemtudom mitol. Hasznalom a google nowot de ez regebben is igy volt megis volt 4ora koruli kijelzoidom de amiota kiprobaltam a 4.3at es merult mint allat visszateve az mf8at mindent torolve ugyanugy merul.. Stock kernel van pedig..
Mas: root nelkul lehet valahogy elmenteni egy app allasat?kimenteni a mappajat vagy nemtudom..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pusihusi #12067 üzenetére
Nem a 4.3 at, de utana kiprobaltam a 4.2est is ami nehany app szempontjabol jobb de az akkut ugyanugy ette az is, nem tudom mit csinalok rosszul de nekem 2ora kijelzovel 9h keszenlettel lement 20szazalekra ugyhogy visszatettem az mf8at csak erre meg csomo minden kell hogy ugy nezzen ki es ugy mukodjon mint a stock android.
-
2008Kft
tag
-
zx6r
aktív tag
válasz
pusihusi #11840 üzenetére
Szia.1 napot birtam vele ,pedig az s4 előtt nexus 4 et akartam venni,ezèrt is pròbàltam ki,hogy milyen is a "google èlmèny"...gyors meg minden,bàr igazàbòl szerintem semmivel nem gyorsabb mint mondjuk a bmf8-as gyàri rom.Ebben a teloban sokkal több lehetősèg van szerintem mint amit ,4.3 as rom kihasznàl így most az omega 7.1 es rom van fent aminek a bmf8 rom az alapja...Eddigi tapasztalat ,hogy gyors ez is nagyon,benne van az összes samu ficsőr,ès az akku idő is kivàlò
Ùgyhogy ez most maradni fog sokàig,mert nekem hibàtlan.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest