- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Asszem vmi gebasz lehet nálam...
Kb 1 hete ilyen xar az akkuidőm. Ja ebben 2ora volt a kijelző használat.
Wifim is sz@raxik... Pedig 4.3 frissitesig ki akartam bekkelni a fucktory resetet..Vagy esetleg valakinek egyéb ötlete?
(google asszisztens kikapcsolva, fenyero kb 60-70%on. 3g + wifi folyamatos, akksi nem púpos.)
-
MartOOn
addikt
válasz
Cosmograph #19957 üzenetére
NAV-ot neki!
gondolom arulnak kiegeszitoket is. "eredeti" hatlapokat, memkartyakat hasonlokat. Na a NAV ugy kezd hogy elvisz mindent. Mindent! Megvizsgalni.
hogy tenyleg eredeti-e. Amirol tud szamlat mutatni azt visszakapja... De azt se holnap...
-
MartOOn
addikt
válasz
Cosmograph #19954 üzenetére
Nem. Gyariszam/azonosito/IMEI megvaltoztatasa buncselekmeny. Annak ertekesitese egy masik buncselekmeny/csalas. Ha veled megtettek akkor nem ez volt az elso. Es nagyon is tisztaban voltak vele mit adnak el. Tuti van meg a fiokban par ilyen telo es egy szervizes srac aki "megirja" ezeket. Yard kell oda. Felveszi a tenyallast majd a boltosnak igazolnia kell hogy honnan van a keszulek. Nem azonnal, kap ra idot. De a telot lefoglaljak. A lovedat csak a vegen kapod vissza. A fogyasztovedelmet meg utana meg bonuskent rakuldheted.
-
MartOOn
addikt
Keresek s4-hez olyan hátlapot mint a note3-é. Bőr, a széle varrott. Ha valaki esetleg tudna ilyet ne tartsa vissza az infot. Köszönöm!
-
MartOOn
addikt
válasz
Cosmograph #19901 üzenetére
+1 mobil boltban dolgoztam nem keveset. Tényleg fogadd meg ezt a tanácsot. Ne egyedül( legyen tanu) és simán hívd ki a Yardot ha nem adják vissza a pénzed.
-
MartOOn
addikt
Hello biztos volt már de nem találom. Samsung smart tv - re hogyan tudom kirakni a képernyő képet? Szóval nem csak videókat meg YouTube, hanem rendesen menü meg esetleg real racing 3...
koszi előre is!
-
MartOOn
addikt
Hello Mindenki! S4 full gyári minden rajta, ledobálja a wifimet. Lehet tudni h ezt miért teszi? Eddig semelyik telommal nem volt gondja a routeremnek. Erre ma kuldi a szolgalatato h a mobilnetemet is mindjart tul lepem... Hat persze ha itthon is ledobalja es vigan mobilbetezik a drágám... Ha valaki tud segiteni előre is köszi!
-
MartOOn
addikt
Ez a fogyasztas most már kezd vicces lenni...
Értem én hogy 1 hetes a teló nade akkor is...
Vki tipp h miket kapcsoljak ki? Helymeghatarozas kikapcslva, google asszisztens kikapcsolva, gps is ...
Képernyő kb 50%-on.
Tipp?
[link] -
MartOOn
addikt
hi. egy kérdés. 1 hete van meg az s4-em. független UK-ban vásásrolt. minden gyári rajta se root se semmi mókolás.
annyi a "bajom" vele h a google szolgáltatások marha sokat eszik az akksiból. Google Now kikapcsolva... frissitések playen csak kérdés után és csak wifin.beragadt progit nem találok...
mi lehet a gond? vki esetleg?
szerk: sztem prolynak annyi a baj ahogy a görgethető wallpaper miatt "széthúzza" a képet és hiába nagy felbontású a kép ha a téna az egész képen végig ér vagy majdnem akkor a görgethető háttér miatt a főképernyőn ill az adott képernyőn mindig csak egy kis része látszik. és elcseszi az egész témát...
sztem...erre az a legjobb megoldás olyan képet találni amin maga a főtéma relative kicsi...
-
MartOOn
addikt
hello! ebayről rendelt már vki vmi jó minőségű kijelző fóliát? dobna nekem egy linket? oldalára meg a hátuljára nagyon pöpecet találtam. jól is áll rajta de kijelzőre olyan vastagot nem szeretnék, amit rendeltem 5db-osat az meg kritikán aluli minőség. Köszi!
-
MartOOn
addikt
Hello mindenki! Egy alap kerdesem lenne. Hasznaltam keresot de semmit se talaltam. Es az osszefoglaloban sem. Remelem nem csak en ugrottam at az infot...
A lenyeg n4-rol cserelnek most s4-re. Es a tipusszamokon eltevedtem... I9505 ugye az EU-s LTE-s snapdargonos az SCH-I545 ugyanez csak US piacos. Az sch-i545-öt tudom en hasznalni az EU-ban? EU-s halokon? Illetve romolas ugyileg hatrany ha nem i9505-öt veszek hanem ezt? Ha mar kitargyaltatok megegyszer elnezest. Es a valaszokat elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest