Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QbHead
aktív tag
-
fcbarca
őstag
[link] itt sikerült a downgrade,i9506-on menne mit mondtok?
-
fcbarca
őstag
ha megpróbálnám vissza tenni a 4.3-at be se kapcsolna a teló?valaki próbálta már amugy?
koszegii
én most tettem vissza a KK-t,de egyből samsung keyboardf leállt problémával.Feltettem a karira egy google billentyűzetet,és most így müködik.Nagyon megutáltam a lollit..a legszívesebben a 4.3at reíteném vissza -
matkesz20
tag
Nekem KK alatt egyszer sikerült 5óra 30perc (netezes,video) de már max 4-4,5óra sikerül.
Az gravitybox wanam szívhatja az akksit?
És ez wifivel, adatforgalommal borzasztó ott 30-35% ot merül 1óra alatt és csak netezek meg zenéthallgatok.Van most olyan lolli ami stabilabb lenne mint valamelyik KK?
Engem a Lolliba a Kamera zavar nagyon, hogy KK alatt 1mp alatt bejon, lollin meg vagy 5-6mp-et is várni kell rá. -
koszegii
tag
9506-ra tett már valaki vissza 4.4.2-őt?
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking
üzenetére
Nálam a 2-2,5 óra kijelzőidő megvolt KK alatt kb. 3 nap (azaz olyan 70-75 óra) készenlét mellett is. Most Lollipop alatt ugyanennyi készenlét mellé 3 óra kijelző jut.
-
Pietrosz
addikt
válasz
bjergerking
üzenetére
Egyszerre csak pár dolgot, és utána napokig ajánlott tesztelni, különben ha valami mégsem ok sose jössz rá mi okozza.
Én most ezzel szórakozok, ezt is érdemes megnézni: [GUIDE] 0% [0.0%/h] Idle Battery Drain on Stock ROM (XPosed & Amplify Required!) -
migabi24
nagyúr
válasz
bjergerking
üzenetére
Nálam nem tiltva vannak a felesleges dolgok hanem törölve, totál kicsontoztam majdnem stock droid szintre, knox is mindenestől + csináltam egy scriptet magamnak ami kilövi a swappot, android loggert, rakás debug, trace, log figyelőt
ez alapján kezdtem
-
bjergerking
tag
válasz
cross56
üzenetére
Én eddig ma így állok, ez 4.4, gyári cuccok tiltva természetesen, messenger, viber egész nap fut, neteztem meg zenét hallgattam rajta leginkább, lolli után sokkal jobban bírja, és gyorsabb is, maradok is kitkaton most már, ennél jobb nekem nem kell

@migabi24: mik vannak nálad tiltva? egy listát tudsz dobni róla?

-
matkesz20
tag
Megéri még a 4.3mat visszrakni? jobb a 4.4-nél? Akkuidőben pl?
Van olyan aki használja még ezt? -
-
fuze
őstag
A home gombom majdnem szintben van a képernyővel. Szerintetek ha már kijelzőt cserélek rendeljek hozzá újat? A külső része új lesz a gombnak, csak a belső nem. Vagy ez csak a kosz? Mert kattog is természetesen...
-
cross56
senior tag
Nem tudom hogyan, de 5 ó 20 p kijelzőidőt tudtam összehozni úgy, hogy folyamatosan használtam a telót. Úgy néz ki tényleg számított a gyári adatok visszaállítása
-
-
-
Schizoka
aktív tag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Ön nem megfelelően töltötte ki az űrlapot!
Vezetéknév: Add meg a számlázási nevet!
Keresztnév: Add meg a számlázási nevet!
Irányítószám: Add meg a számlázási cím irányítószámát!
Írd be a települést: Add meg a számlázási cím települését!
Közterület: Add meg pontosan a számlázási címet!
Add meg pontosan a kiszállítási címet!most firefoxon és chromeon is eljutottam hogy hol veszem át de mindkét oldalon ki van rendesen töltve de ezek szerint úgy érzékeli az oldal hogy nincs kitöltve semmi!
megpróbálom délután másik géppel már mást nem tudok kitalálni.
-
vwpolopg
őstag
XQuisit starter kit, 3 fólia, átlátszó műanyag tok és egy jó minőségű szivargyújtó töltő 990,-
Vegyétekvigyétek, occó

-
vwpolopg
őstag
Már csak 490 a protective cover+!
Van itthon egy tartalék, de ennyiért veszek még egyet 
-
-
xrvman
őstag
Van egyébként a google-nek olyan hivatalos oldala, ahol a különböző típusokat és az elérhető verziókat, illetve a támogatási életciklusokat nyomon lehetne követni?
-
cross56
senior tag
Nos, csináltam egy gyári adatok visszaállítását. Sokat javult a telefon, bugok is eltűntek.
-
Sokee
aktív tag
Most cseréltek kb 2 hónapja kijelzőt helyszínen ès már látszik halványan az értesítési sáv, ez miatt cserélik megint?
-
lafaty80
addikt
Ezzel egy kicsit vitatkoznék, egy samu szervizes által, aki annyit mondott, hogy helyszíni javításnál nem fogja a szervizes nézegetni a os/csc verziót, de ha bekerül a központi szervizbe ott megnézik. Ha nem egyezik a vásárolt verzióval, akkor a gari is ugorhat (ebben mondjuk ő sem volt 100-as).
-
fcbarca
őstag
egyszer lefrissítettem a 4.3-as stabil,akkubarát rendszerem,azóta is bánom mai napig..se kitkat,se lolli nem tudja azt az akkuidőt és stabilitást hozni

Ez a droid csak visszafele fejlődik -
-
zool1
őstag
Én is csatlakoznék a csoporthoz.

-
BrianDK
tag
Tegnap néhány fénykép elkészítése után vettem észre, hogy a képek - akár a gyári, akár más fotós alkalmazással lövöm őket - olyanok, mintha a homályzónában készültek volna. A kamera üvegét már lehetőségeimhez mérten megpucoltam. Tudtok valamilyen megoldást?
-
Petyyyyy
addikt
Hey népek!
Van valami magic Lollipop alá, amivel működik a tenyérmozgásos lapváltás a gyári böngészőben? Baromi zavaró a hiánya.
-
hitchins
őstag
En eleg turelmes gyerk vagyok de ez mar vicc. Sose lesz mar T mobilos lolli?

Mire kiadjak lecserelem a telefont
-
salgocomp
senior tag
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Most frissítettem a telefont de ez a kékes zöldes téma valami szörnyű... lehet valahonnan letölteni másikat vagy barátkozzak meg vele?

-
q012345
tag
válasz
awakening87
üzenetére
Köszi, nekem nincs root, ezért odinnal tettem fel az utolsó nordicot, gyári vissza állítás után eddig minden ok.
-
szerzol
senior tag
válasz
awakening87
üzenetére
Két napja van fent a Szlovén HOE1, teljesen jó, szolgáltató független, csak az alap GAPPS-ok vannak benne.
-
Mate
nagyúr
válasz
awakening87
üzenetére
Nincs root

-
fuze
őstag
válasz
salgocomp
üzenetére
Úgy lesz bizony. Muszáj lesz rendelnem egy LOCA keretet is. (a későbbiekben szívesen kölcsön is adom ha valakinek kell) plusz ragasztót. Aliexpressen már van 600 ft-ért 10 ml. Kérdés, hogy vannak -e minőségbeli eltérések ezeknél a ragasztóknál.
Így a burkolatcsere kb 11 000 ft lesz mindennel együtt (új homegomb is).
-
Vaze
őstag
válasz
bjergerking
üzenetére
Koszi a tippet,tiltottam,remelem nem jonn elo ujbol

Koszonom
-
awakening87
aktív tag
Igen, ha van root-od, simán told fel FlashFire-ral a rendszert és a modemet, más nem szükséges a működéshez. De ha nincs root-od, akkor mehet Odin-nal is. Ha a jövőben akarsz majd downgrade-elni, akkor a bootloader-t hagyd ki a flash-ből, de ez a része még nem teljesen tiszta nekem. Elvileg amikor (al?)verziószámot léptetnek, onnantól nem lehetséges a visszalépés.
Fagyasztásra, takarításra kedvencem a Link2SD: [link]
valamint a Disable Bloatware @ Play: [link] (ezzel letiltani lehet a gyári alkalmazásokat, gyakorlatilag ez egy rövidítés, hogy ne kelljen bemenni az alkalmazásokhoz)
és a Titanium Backup is jó erre a célra: [link]Most 9505XXUHOB7-en vagyok, de látom, hogy van már 9505XXUHOE1 is, a szlovéneknél. Próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tökéletesen működik bár szerintem vastagabb mint kéne de a gyári hátlap alá befér.