Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokee
aktív tag
válasz
sebijani1982 #55499 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus színtónust.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
I9515 Lengyel Lolli 5.0.1. Olyan "problémám" van, hogy néha a telefon majdnem úgy viselkedik, mintha be lenne kapcsolva az automatikus fényerő. Néha gyengül, aztán van, hogy 5-10 mp múlva minden oké. De volt, hogy kb 30 mp is beletelt, hogy a beállított fényerőn menjen.
Ez szoftveres gond lehet vagy valami nem oké a kijelzővel?
(Fejlesztői beállításokban, GPU van megadva 2D grafikák kirajzolásához, ha ez számít. Eddig nem volt ilyen gondom ebből, de hátha.) -
balintka
addikt
válasz
madkiller #55496 üzenetére
Én teljes visszaállítást és a programok újrarakását csináltam. Tehát teljesen nulláról lett minden telepítve.
Kellemes meglepetés ért, mert 34 perc kijelzőidő után is még 86 %-on áll az akksi (reggel 7 óra óta megy a telefon). Na ilyen nem volt KK alatt. Remélem ez így marad.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van,hogy mióta frissítettem Lolli-ra,azóta nagyon halkan hallják a hangom ha telefonálok. Illetve a másik fél hangját én is halkabban hallom.Van valakinek esetleg ötlete,vagy irány a szervíz?
A segítséget előre is köszönöm.Üdvözlettel Eddieke
-
cross56
senior tag
Nekem egész szépen működik már a Lolli a telefonom, bár vicces, hogy azt érzem h haverom S3-asa gyorsabb az S4-emnél
KitKat valóban jobb volt...
Nagyon remélem, hogy lesz 5.1 frissítés -
balintka
addikt
Én most tettem fel a Lollipop-ot a 9515-ömre, de ha csak ugyanannyit fog bírni az akksim, mint a KK-tel, akkor eszembe se jutna visszamenni, mert azért ez gyorsabb rendszer. A gari miatt amúgy se vállalkoznék erre.
Másrészt, 9515-re már kint van a javított lengyel Lolli, sztem 2 hónapon belül az is megérkezik az itteni telefonokra (nekem román rom kell).
-
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ausztrál s4-em. Szolgáltató logós ki-bekapcsolás van rajta. Ha felrakom az 5.0-ás androidot, akkor megszűnik a dolog? Az odinnal meg tudom csinálni a felrakást?
Köszi!
W. -
Hency77
tag
Sziasztok! Online rádio hallgatásra melyik programot érdemes használni? Esetleg olyan ami kezeli az m3u fájlt? köszi
-
ellele
újonc
Sziasztok!
Van valakinek véleménye S4-en a Lollipopról? Telenoros vagyok és megjött a frissítés de nem tudom hogy frissítsem-e, nem lesz lassú tőle vagy ilyesmi. Tudna valaki tanácsot adni?!
Köszi! -
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Nem tudom Lollipopra van e már jó Xposed de a lényeg hogy ugye volt fenn gyári Telekom Kitkat Xposeddel benne DVFS disablerrel. Annak az aktiválása után nagyon frankón begyorsult a teló működése de mégis feltettem Odinnal egy tiszta 4.4.2t majd hard reset után OTA-n keresztül az 5.0.1et. A lényeg hogy ugye Xposed meg root elméletileg eltűnt a telóról de mégis olyan gyors a működés mintha a DVFS disabler rajta lenne pedig már 5.0.1 van fent. Nem mintha gond lenne csak érdekes a dolog. Esetleg valami ötlet?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
tzsolesz #55470 üzenetére
Nem szabad recsegnie, van pár s4 a családban egyiknél sincs ilyen probléma, sőt nekem kifejezetten tetszett ahogy szólt amikor kiprobaltam a többieket!
2 eset lehetséges :vagy bemesz személyesen és visszamondod az egész csomagot úgy ahogy van, vagy pedig szerzel egy másik s4et valahonnan ami jól szól, beviszed a samsungnak vagy megmutatod osszehasonlitva a házhoz jövő szervizes úrnak, és kérsz egy azonnali cserét!
Vagy 3. sansz, együtt élsz vele.. Ez a legvaloszinutlenebbmindenesetre sok sikert kívánok bárhogy döntesz, azért írd majd le mi lett a vége
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
monroe8609 #55468 üzenetére
Akkor ezt ezek szerint hangszóró cserével nem lehet orvosolni.
14 napban benne vagyok még. Múlt hét kedden jött meg. Asszem én is visszaviszem a telefont.
Ez így nem lesz jó. Ha többiek azt mondják, hogy nem recseg, akkor az enyémnek sem kell recsegnie. Márpedig ez recseg a 2-ik hangszóróval is. Nekem is azt mondta a szervizes, hogy ez ezek szerint ilyen, max hangerőn ne hallgassam.Na ne már, az S3 LTE soha be nem recsegett, torzított, szercsegett semmitől.
Van még valakinek valami ötlete? Külföldi fórumokon sem beszélnek ilyen hibajelenségről? Nem vagyok jó angolos....
-
johnny500
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a hívott feleim, ha beszélnek a saját visszhangjukat hallják. Ha leveszem az én telefonom hátlapját akkor nekik megszűnik a visszhang. Kipróbáltam másik gyári hátlappal. A probléma ugyanez. Ötlet? Mikrofon csere? -
monroe8609
aktív tag
válasz
Zsolaf #55463 üzenetére
Igen elkepzelheto hogy több helyen gyártják más minőség.. Csak az a fura hogy csere után is ugyanaz volt.. Vagy a csere hangszóró is ugyanonnan jött, vagy alapjaiban csesztek el valamit a telefon osszeszerelesenel.. Mindenesetre én már bevittem és leadtam a t-be, vissza a feladonak.. Nem tudom mit rendeljek majd miután törlik ezt az elofizetest.. A telefon maga nagyon tetszik, de ugye tudjuk milyen az ember miután megegeti magát..
Más gondja is volt, nem mindig érzékelte az érinteseket, mindezt egy LCD csere után..sztem úgy ahogy van gyári hibás volt.. Tudom hogy nincs tökéletes telefon, mindig vannak kompromisszumok. Ez egy olyan volt ami nálam nem fért bele egy 2evvel ezelőtti csucstelonal..
-
monroe8609
aktív tag
Megkerdeztem, valóban 14 nap. .Köszi!
A problémám ugyanaz ami a kollégának is, gyakorlatilag recseg ropog a hangszoroja...kicsereltettem de ugyanolyan. .szerintem a telefon alapjaiban rosszul lett osszerakva...A samsungos srác kijelentette hogy ez ilyen és ha ez zavar engem akkor ne hallgassam azt a csengohangotNo comment kategória..úgyhogy én most szépen fogom és visszaviszem a t-nek elallok a szerződéstől.
-
Zsolaf
addikt
Nem 7 vagy 8 nap?..
(#55460) tzsolesz: Én nem engedtem volna el a szervizest míg nem ok. lehet. hogy valami berezonál de az nem torzít akkorát tálán.
(#55464) monroe8609 Szerintem akkor több helyen gyártják ezt a modult, és van amelyik gyengébb minőség, csak ezt tudom elképzelni.
-
zzola
titán
válasz
monroe8609 #55461 üzenetére
14 nap, szerintem...
-
monroe8609
aktív tag
Azt nem tudjátok esetleg hogy netes rendelés esetén 3 vagy 8 napom van elallni a szerződéstől? ?
-
tzsolesz
nagyúr
Akkor elképzelhető hogy a KitKat-en ilyen? Meglehet hogy szoftveres hiba lesz?
Mert tényleg új hangszórót rakott bele.
Pou-ban akkor hallható amikor leesel.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Volt nálam az a hiba hogy bizonyos hangtartomány (búgó mély) szercseg a hangszóró. Mint amikor hegesztenek és behallatszik a zaj a készülékbe.
Nah, egy vadiúj hangszóróval is ugyan ezt produkálja. Most cserélte ki a szervizes a hangszórót.
Nem tud többet vele kezdeni. Ez gyárilag ilyen.Indítsátok el a pou-ban a Sky Jump-ot, vegyétek föl a hangerőt, kíváncsi vagyok hogy ez valóban így van-e.
Elképzelhető hogy szoftveres probléma? Gyári KitKat van rajta.....
A rusting in the trees gyári csengőhangot indítsátok el fullon. Visszafelé a 4-ik. Az folyamatosan végig recseg.
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
i9515 lengyel lollihoz jott egy OTA frissites, tudja valaki, hogy mit tartalmaz?
-
Trespa
tag
Gyàsz megeszi..
Szinte az összes tipusra kijött màr 5.0.1 magyar ,bezzeg 9506 ra még semmi magyar féle. Év közepe van màr.. -
2o1i
senior tag
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
Ha download módba nincs knox warranty, akkor hogy lehet ellenőrizni, hogy volt-e root??
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! I9506-om van és lenne egy olyan gondom, hogy skype videóhívásoknál )értelemszerűen kihangosítva) nem működik a mikrofonom. Más tapasztalt ilyet? Sima skype hívásnál nincs gond, sima hívásoknál sem, és sima hívás kihangosítva sem okoz gondot. Csak a skype videóhívás...
-
dakiiiR
csendes tag
Sziasztok!
Sammobile-os független 5.0.1-em van i9505-ön. Vissza lehet valamilyen módon telepíteni rá a 4.4.2-t?
-
Winchester95
őstag
Tmobilos 9506 is johetne mar....
-
Petyyyyy
addikt
Nekünk is van mire várni. [link]
-
Notalab
tag
Ma a németek és az osztrákok örülhetnek az 5.0.1-nek! (9506).
-
salgocomp
senior tag
válasz
Smartphone69 #55418 üzenetére
Szia.
Hát aksiidő kicsit kevesebb mint a gyárinál, mert nem úgy kezeli a fényerőt automatán mint a gyári, alapból sokkal világosabban hagyja. Xposedet nem tudom, témázni lehet, netről CM12-es témákat kell letölteni és telepíteni. Nekem annyi a problémám vele, hogy sajnos iszonyatosan megemelték a média hangerejét, nagyon hangos a hangszóró, torzít, recseg.
Gyári lolli nem nyerte el a tetszésemet, gyári 4.3.x vagy gyári 4.4.x a jobb ?
-
Hency77
tag
Én a sabermod CM12.-t raktam fel, a bluetooth problémám megoldódott!!
Most nem szaggat zenénél! Próbálkoztam több fajta CM12 ővel, egyiknél sem volt ilyen tökéletes az átvitel. Tud valaki erre magyarázatot adni? Köszi!
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Dj.Mike #55422 üzenetére
Szia! Az egyik lehetőség, hogy kipróbálod így, és ha bootlop, akkor odinnal felteszed ugyanazt a romot, ami a bootlop előtt rajta volt. Ha biztosra akarsz menni, akkor előbb újrarakod a romot ( mire az odin végez, az Xposednek nyoma sem marad ), és utána frissítesz OTA-n.
De miért akarsz megint Lollit, ha egyszer már nem vált be?Vagy keress rá erre : Xposed-Disabler-Recovery.zip
Elvileg custom recoveryből flash-elve eltünteti az xposed-t. -
Sokee
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #55426 üzenetére
Szerintem ha biztosra akarsz menni akkor dobozos verziót vegyél ne ilyen "zacskósat" az nagyobb eséllyel hamis és kb 4-5 ezer alatt nem nagyon van eredeti.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Zorro(hun) #55424 üzenetére
Hááát,ez nagyon olcsónak tűnik,kábellel
Azért köszi a tippet. -
Sokee
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #55424 üzenetére
Hát nem tudom, ennyi pénzért gyári-e, mennyiért szerezhetik ha ilyen olcsón adják.
-
Zorro(hun)
tag
válasz
Doggy dog #55420 üzenetére
Próbáld meg ezt talán:
GSM-Outlet
1A-est rendeltem tőlük és nem tűnt gagyinak. Jelenleg nincs készleten 2A-es, de készletinfo-t lehet kérni és tájékoztatnak, amikor újra lesz. -
Dj.Mike
senior tag
Hi. Ha Xposedes 4.4.2re ráteszem OTA n keresztül 5.0.1et akkor lehet belőle probléma? Esetleg bootlop?
-
cross56
senior tag
Sziasztok! A beállítások--->egyebek---> eszköz névjegyében nyomkodtam az Android verzióját, ekkor ugye bejön a lollipopos cucc, aztán hülyeségből nyomkodtam a többi szöveget is, és egyszer csak kiírta a telóm, hogy fejlesztői beállítások engedélyezve. Azóta minden félét tudok állítani a telefonon. Ezzel ugye nem csináltam valami bajt?
-
salgocomp
senior tag
Na én felraktam a CM12-es Resurrection 5.1.1-es romot. Nekem sokkal jobban tetszik mint a gyári L, sokkal szebb, talán még az aksiidő is jobb lett ahogy eddig tapasztaltam.
-
salgocomp
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy amíg egy gyári 5.0.1 1,6 giga, egy CM12.1-es 5.1.1 256 mega. Ez, hogy, és miért van ?
-
huh87
tag
Vodafone 9515 megjött 5.0.1 frissítés.
-
salgocomp
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Fotók, videók mobillal
- Vírusirtó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest