Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz
awakening87 #55593 üzenetére
És ez miben jobb, mint a Play-ről letölthető bármelyik ( Anysoft Keyboard, Könnyű Magyar Billentyűzet ) ?
-
-
cross56
senior tag
Marhára idegesít ez a lollis lassulás a kitkathez képest.... el ne adjam a telefont
-
awakening87
aktív tag
válasz
qltsar #55585 üzenetére
Köszönöm! Látom is belőle, hogy ott van az 1 GB-os swap memória. Van root-od? Melyik Lollipop van fent és mi a véleményed róla?
Itt találtam némi összefoglalót a vnswap-ről: [link] és [link]
Ezek alapján okozhat lassulást bizonyos mennyiségű használat után, bár gyárilag a KitKat alatt is van tömörített swap.S5 billentyűzet 9505-re KitKat-re: [link]
a /system alatt ki kell cserélni a megfelelő fájlokat, 644-es hozzáférési jogokkal, recovery sem kell hozzá.
Így néz ki:
És ez is jobban néz ki, mint az S4-es sima -
kalolaci
senior tag
Tudja valaki, mit jelent a KNOX 2.3?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bjergerking #55587 üzenetére
Most a felvett videó hangminőségére vagyok kíváncsi. 9506 4.4 alatt torzít a hang. Nem megy a túlvezérlés ellen kidolgozott védelem. Vagy csak szimplán nem jó a snapi800 hoz ez a mikrofon. Ilyenkor pc én is élvezhetetlen.
-
tzsolesz
nagyúr
Fontos!
Akinek 9506-os verziója van, és már lollipop van rajta. Megtenné, hogy vesz fel videót hangos zene mellett. Mély legyen, már jó 2.1 is elég hozzá, hogy kiderüljön betorzít-e.Tényleg fontos, előre is köszönöm.
-
qltsar
veterán
válasz
awakening87 #55540 üzenetére
Ide feltettem neked az outputokat: [link]
-
törölt tag
válasz
bjergerking #55580 üzenetére
Touchwiz helyett más launchert használsz pl.
-
bjergerking
tag
válasz
#61600768 #55579 üzenetére
Nekem jobban tetszik, hogy a gombok ilyen lekerekítettek, nem mellesleg gyorsabb is nálam és jobb rajta gépelni, de ez ízlés kérdése.
Am ha van root a telón, hogy tudom egyes alkalmazások iconját megváltoztatni? Tehát ha van egy icon.png-m akkor azt valahogy hozzá tudom rendelni?
-
törölt tag
Nem vágom mit szarakodtok S6 billentyűzettel mikor ugyanolyan mint S4 lolin.
-
cross56
senior tag
Ha lollinal csinalok egy gyari adatok visszaallitasat, nagy ra az esely, hogy jobb lesz a rendszer?
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55573 üzenetére
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55571 üzenetére
A fájlok (.apk és .so) helyes jogai: 644, csoport és tulajdonos: root (0-ás userid)
Mielőtt barkácsoltam volna ezzel, átneveztem a régi /system/app/SamsungIME.apk -t és /system/app/SamsungIME.odex -et valami másra, valamint a /system/lib/libswiftkeysdk-java.so -t is.
Ez az S6 billentyűzet odex-mentesített (de-odexed) apk formájában van, szóval zavarhatja, ha ott van az .apk mellett az .odex fájl.
Ha így sem megy, akkor passzolom, az adb megmondja, hogy miért nem ette meg a rendszer az adott apk-t.Szerkesztés: faja, hogy megy, képernyőmentést kérek
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55570 üzenetére
Na, én kis figyelmetlen, nem adtam a 2 fájlnak jogokat, tanulnom kell még ezt..mindent visszavonok, működik faszán az egész, köszi, egy isten vagy
megnézem akkor azt a memóriás dolgot, aztán írok, hogy mi van vele.
-
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55570 üzenetére
Na, átmásoltam mind a 2 fájlt, de így sem működik, szerintem én el vagyok átkozva. Újraindítottam kétszer is a telót, és amikor a samsungime.apk-t feltelepíteném a system mappából, akkor azt írja, hogy "csomagértelmezési hiba", a nyelv és bevitelnél pedig nincs ott a billentyűzet. Szóval most mi a tosz legyen? Nagyon kéne az az s6 billentyűzet, de az istenért sem akar működni
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55569 üzenetére
Biztos, ami biztos, tedd még fel a Hacker's Keyboard-ot, én az előbb gyári billentyűzet nélkül maradtam
de szerencsére visszaváltott a Hacker's-re, a Play-ről letöltheted: [link]
Igazad van, nem mondtam, hogy milyen terminál, igazából bármelyik megfelel, én a sima Terminal Emulator-t használom, a Play-ről letölheted: [link]
Ezzel az app-pal pedig nagyon könnyen lehet váltani a billentyűzetek között, szintén a Play-ről letöltheted: [link] -
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55568 üzenetére
Na jó, de ezt a terminált, hol találom?
megpróbálom akkor cmdvel, remélem ezúttal nem maradok gyári billentyűzet nélkül
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55567 üzenetére
Amit szeretném, hogy megnézzetek a swap memóriával kapcsolatban, azokat a parancsokat a terminálban kell futtatni.
Vagy ha működik az adb kapcsolat a telefon és a gép között, akkor egy adb shell paranccsal megjelenő shell-ben is lehet.Miután felraktad a Total Commandert, a Total Commander beállításainál bepipálod, hogy root jogok használata mindenhol.
Utána minden olyan műveletnél, amit sima felhasználóként nem tud elvégezni, jönni fog a SuperSU-s értesítés és kérni fogja a root jogot. -
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55566 üzenetére
Na, felraktam a rootot megint, ezt hol tudom megnézni, amit írtál? Illetve akkor total cdmvel mindenféle mókolás nélkül bele tudok másolni apkt a system/app mappába? Vagy állítsam át a permissiont 777-re előtte?
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55565 üzenetére
Semmit; a /system Android alatt mindig csak-olvasható állapotban van felcsatolva, ha módosítani akarsz valamit, akkor újra kell csatolni írható-olvashatóra.
Így igaz, a 777 az írás+olvasás+futtatás a tulajdonosnak, a csoportnak és mindenki másnak is.
De ha valami írásvédett, hiába 777 a jog, ha magára az eszközre nem lehet írni.Ha már Lollin vagy és rootod is van, légyszíves nézd meg a swap memóriát Lolli alatt, meg hogy a swap kikapcsolásával felgyorsul-e a rendszer: #55540
Köszönöm! -
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55563 üzenetére
Igen, elvileg lollin működik. Tegnap rootoltam a telót, beállítottam a system mappa jogait, hogy mindenki írhasson rá (valami 0777 volt a permission asszem), utána átmásoltam az app mappán belül a samsungime almappába az apkt (felülírással) és azt írta a végén, hogy operation failed. Mit cseszhettem el?
-
awakening87
aktív tag
válasz
awakening87 #55563 üzenetére
Közben megpróbáltam feltenni 4.4.2-re az S6-os billentyűzetet, nem működik. Részlet az adb naplófájlból:
W/PackageParser(11209): /system/app/SamsungIME.apk (at Binary XML file line #10): Requires newer sdk version #21 (current version is #19)
Valószínűleg Lollipop alatt már működni fog.[link]
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55561 üzenetére
Na várj; ahhoz, hogy írhass a /system-be mindenképpen kell a root.
Nálam van root és amikor a /system-en pl. létre akarok hozni egy könyvtárat vagy átmásolni egy fájlt a Total Commanderrel, akkor átmásolja kérdezés nélkül.
A root-ot én ez alapján csináltam 9505-ön, a Towelroot-os módszerrel, 0x0
#46251 -
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55558 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59650881&postcount=1064 itt találtam, tegnap amikor próbáltam másolás után operation failedet írt pedig a root browserben a system könyvtár permissionjánál mindenhez bepipáltam, hogy write. Azt mondod, hogy ezzel a total cmdvel működne? Most nincs rootolva a telóm, de megcsinálom akkor megint, csak akkor magyarázd el ezt a kerneles dolgot, hogy hol találom
vagy ha tcmd-t használok akkor nem kell beírni semmilyen parancsot sehova? -
törölt tag
válasz
bjergerking #55556 üzenetére
S6 billentyűzet loli alatt ugyanolyan mint s4-en nem?
-
p2pp
őstag
Tegnap találkoztam olyan GT-I9505 modellel, amiben nem találtam a beállításoknál 4G hálózatválasztást. Létezik ilyen? Még nem láttam ilyet, mert mindegyikben volt eddig. Vagy amit elsőre éreztem, h klón?
4.2.2. volt rajta. -
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55556 üzenetére
Igen, miután felraktad a Total Commandert, a beállításainál bepipálod, hogy root jogok használata mindenhol.
Elvileg zip-et kitömöríteni közvetlenül nem lehet a /system-re, ha csak-olvashatóra van felcsatolva, de ha előtte kitömöríted egy üres könyvtárba és azt másolod a /system-re, úgy már jó lesz.
Hol van ez az S6-os billentyűzet? Megéri feltenni?#55554: szerintem ez már a Lollipop lesz, ha rámész, kiírja, hogy 5.0.1-es frissítés, mivel jár, stb..
Amíg nincsenek megoldva a sebességproblémák/0x0 root/xposed/bugok, addig marad a KitKat. -
bjergerking
tag
válasz
awakening87 #55553 üzenetére
Tehat akkor csak rootolom es utana semmit nem kell tennem csak letoltom a total cmdt es az magatol beallitja a dolgokat es csak masolnom kell? Az s6 billentyuzetet szeretnem hasznalni ha ez számít.
-
muszor
tag
válasz
awakening87 #54157 üzenetére
Üdv.
Nekem is ugyanolyan az s4 -em mint neked. Vagyis 4.4.2 XXUGNG8 gyárilag független, csak i9505. Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik leirás alapján rootoltad, hogy a Knox 0x0 maradt. Érdekelne az is, hogy milyen ROM-ot tettél rá, és minden rendben volt -e a teloval. Semmi hibajelenség stb. Nagyon meg szeretném csinálni az enyémet de kicsit parázok a következményektől. Fontos lenne nekem a play áruház is, mert olvastam hogy valamelyik ROM nem tartalmazza. Meg hogy minden ugyanúgy működne e a telón. Az gondolom nem létezik hogy minden megmarad. Appok stb. maradnék a kitkatnél, mert az gyorsabb mint lolli.
Előre is köszi a segítséget: -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Független telefonom kiírta, hogy van elérhető szoftver frissítés, 1026.38 Mb a mérete.
Ez a lollipop lehet? Jelenleg KK van rajta, s ez tökéletes, így kikapcsoltam a frissítést.
Vagy valami mást takarhat ez a frissítés? -
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55550 üzenetére
Persze, a /system alapértelmezésben csak-olvasható módon van felcsatolva. Ahhoz, hogy írhass rá, újra kell csatolnod írható-olvasható módra.
Újracsatolás írható-olvashatóra: busybox mount -o remount,rw /system
Újracsatolás csak-olvashatóra: busybox mount -o remount,ro /system
A fentieket rootként kell kiadni a terminálban vagy shellben. Busybox is kell hozzá, mivel a gyári mount parancsot a toolbox szolgáltatja és nem ismeri a fenti kapcsolókat.
De ha pl. a Total Commander-rel dolgozol a /system -en, megkérdezi, hogy újracsatolja-e a művelet erejéig a /system -et írható-olvashatóra. -
raziel01
veterán
Gyári 4.3, root van.
Van arra mód hogy google szerű legyen a beállítások?
Annyira undorító ez a Samsung féle. -
meszimark
tag
Valaki már megkapta a Telekomos S4 LTE-re a Lollipop-ot?
-
törölt tag
válasz
bjergerking #55546 üzenetére
Van.
-
bjergerking
tag
Lollipophoz van működő root? I9500-ra kellene
-
Gedeon31
addikt
A gyári böngészöt be lehet valahogy állítani, hogy a megnyitott oldalt frissíteni tudjam?
-
balintka
addikt
Nálam pont az ellenkezője. A teljes visszaállítás, újratelepítés után megvolt az első töltés. Most 24 óra működéssel és 1 óra kijelzőidővel még 73 % az akksi. Ennek kb. a felét bírta KK-en. Ha fizetnének se kéne ezek után vissza a KK. Csak csodálkozom h alig merül a teló.
-
awakening87
aktív tag
Akinek Lollipopja van, legyen szíves nézze már meg, hogy a free vagy a cat /proc/meminfo parancsok mit mutatnak a terminálban.
Valamint a cat /proc/swaps és cat /proc/sys/vm/swappiness parancsok kimeneteire is kíváncsi vagyok.
Bővebben a swappiness-ről: [link]Úgy tudom, hogy tömörített swap memóriát használ a Lollipop is (ha jól láttam közel 1 GB-t), akárcsak a KitKat (ott közel 700 MB-t foglal le a zram modul). Mindezt a fizikai RAM-ból, de aki merész, csinálhat swap állományt az SD kártyára is vagy az SD kártya egyik partíciójára, mindent ugyanúgy kell csinálni, mint egy Linux alatt (partícionálás vagy dd-vel új fájlt csinálsz, mkswap, aztán swapon).
Lehet, hogy ez (is) a magyarázata az általatok írt belassulásoknak, ugyanis ha a rendszer kilapozza a nem használt alkalmazásokat a memóriából a swap területre, aztán ha később visszaváltanál az adott alkalmazásra, akkor az már valószínűleg nem a sima memóriában lesz, hanem a swap területen (persze a telefonon ez is a memóriában van, csak egy másik, elkülönített részén). A swap terület meg a mi esetünkben tömörített és ezért dolgoznia kell a processzornak, hogy kitömörítse a tömörített adatokat. Hiába történik mindez a memóriában, a be/kitömörítés extra processzorteljesítményt igényel.
Akinél pedig van root, ki is kapcsolhatja a swap memóriát a swapoff vagy busybox swapoff parancsokkal.
Nálam KitKat alatt a swap terület kikapcsolása (rootként: swapoff /dev/block/zram0) csodákat művelt. -
fuze
őstag
Nálam teljesen jó a lolli. Ez van fent: google play edition
-
Szabcsizz
őstag
"Ez Samsungon elég csalódás"-nem kötekedni akarok,de talán nem egy belakott rendszerre kéne csak úgy ráhúzni a Lollit.
Ismerősöm a Note 4-re húzta rá csak úgy,aztán sírt,hogy milyen f*s a Samsung meg maga a droid.Kezelhetetlen volt az egész,mintha egy 20ezer ft-os droidot nyomkodtam volna.
Az ilyen emberekkel nem is szabad leállni vitatkozni.De mondom,nem kötekedni akarok,egyszerűen csak idegesítő az ilyen hozzáállás. -
fuze
őstag
Eredeti hátlapi kamerához tud valaki megbízható ebay eladót ajánlani?
-
-
bl4ze
veterán
Vodafone i9515 - ma megvolt az OTA frissítés Lolli-ra.
Elég durván lagos a 4.4.2 után.
Van valami tipp, "bejáratás" - bármi amit érdemes törölni, tweakelni?
Készülék nem root-olt, feleség céges telója. az iGO-t is elcseszte, "iGO leállt" lehetett legyakni, meg újra felrakni...
A KK sokkal gyorsabb volt.... ez brutál visszalépés a KK-hoz képest, nekem a Nexus 5-ön szintén stock 5.1 OTA brutál gyors, hasít. Ez most nagyon nem tetszik egyelőre... -
Sokee
aktív tag
válasz
tzsolesz #55516 üzenetére
Most próbáltam, enyém olyan hogy hangos zenénèl a magasat veszi rendesen, de ha a mélynyomóhoz rakom akkor olyan mintha lehalkítaná alig lehet hallani pedig fel volt tekerve rendesen a mèly, viszont ha visszarakom hangfalhoz akkor megint rendes hangerővel veszi és semmi recsegés vagy torzítás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szabcsizz #55519 üzenetére
Megmondom őszintén, egyáltalán nem hiszem hogy ez egyedi eset lenne.
Ez 99%, hogy nem hardveres gond. Gyári hibás sem lehet.
Az lehet, hogy ez valamilyen konstrukciós probléma, ami a 9506os verziónál áll fent.
Nem is kell hogy hangos legyen a zene, már 2-3méteres távolságból egy 2.1-es Logitech hangfalszettel is torzít, ha kb fél hangon használom, és felveszek valamit az ebédlőben. Annyira érzékeny a mikrofon hogy nem igaz. Nagyon felerősít mindent, és nem működik az automatikus bemenetvezérlő, ami visszább venné a jelszintet.Megy vissza, elállok a vásárlástól. Ez így nagyon nagy visszalépés az S3-ról.
Egyébként mindenkitől bocs a sok rinyálásért. Ezeket mind a saját tapasztalataim. Nem a fórumot akartam teleszemetelni. 7 hónapja akarom ezt a telefont, és kézzel lábbal megakartam tartani, de ma már hívtam a Samsungot, hívtam a Telekomot, biztosat nem tudnak mondani a telefon sorsáról, nem biztos hogy garanciális probléma, sőt ezért cserélni nem fogja a Samsung, így nem merek rizikózni. A hangszóró szercseg bizonyos zenéknél, médiáknál, elég rendesen, a videó felvétel hangja pedig nagyon hamar betorzít. Ez egy csúcskészüléktől nem menő.
Kár hogy nem lehet kipróbálni ezt a típust. Érdekes módon csak online rendelhető. Ez elég ritka a T-nél. -
ricsi0307
senior tag
Srácok sos segítséget szeretnék tőletek kérni.Eddig az Albe féle portolt S6 romot használtam de ma úgy döntöttem megint visszamegyek gyári droidra így elkezdtem feltenni a Resurrection romot el is kezdett bootolni de egyszer csak a kijelző kikapcs és azóta nem tudok életet lehelni bele.Ahogy elkezdenék belépni a recoverybe vagy a fast bootba szinte azonnal kikapcsol a kijelző így semmit nem tudok vele csinálni az előbb még sikerült újra feltenni a lollypopos bl-t meg modemet akkor legalább be tudtam lépni a recovery-be de mostmár ezt se tudom.Ötlet?Most szedem a gyári 5.0-t hátha valami isteni csoda folytán sikerül odinnal felrakni.
-
Dj.Mike
senior tag
Hello. Létezik valami megoldás arra hogy világosabbra lehessen állítani a fényerőt? Mert hiába veszem maximumra akkor is alig látszik a szabadban.
-
Lefty
addikt
Javított lengyel i9515 lolli alatt nektek kiteszi a zárképernyőre az időjárást? Update óta nincs ott.
-
cross56
senior tag
Hát srácok..ma kapott a család egy ASUS Memopad7-et...és szomorúan vettem észre, hogy Antutuban több pontot ért el mint az S4-em..
Asus: 32.217
S4: 31.228 -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szabcsizz #55515 üzenetére
Hangos zenénél sem szabad torzítania. Ezekben jelszint szabályozó van, ami automatikusan visszaveszi a bemeneti hangerőt ha hangosabb a zene. Csak ne hogy az legyen hogy valamit gyárilag eltoltak a 9506-os verzióban, mert öcsém sima S4-ese szépen veszi fel a nagyon hagos zenét is. De az S3-asam is jól vette föl, hiába döngött tőle 1 méterre 300W-os a house. Kristály tiszta volt a visszajátszáskor.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
tzsolesz #55514 üzenetére
Nekem semmilyen torzítás,se recsegés nincs a videóban.
Több kinti felvételem is van,plusz olyanok is mikor elég erős szél fúj.Akkor is szépen vette fel a hangot.
Egy olyan felvételem van,ami lakodalomban készült.Na ott recseg elég szépen.De az inkább annak a borzasztó nagy zajnak tudható be.
(i9506) -
Szabcsizz
őstag
válasz
hitchins #55508 üzenetére
Kecel/Kiskőrös/Kalocsa/Baja...mindenhol ugyanaz volt a helyzet.
madkiller:nekem a legújabb Nordic van fent.Hát nemrég lett felrakva..nehogy már újra kelljen telepíteni havonta.
Lehet,hogy a szervizes megérne egy imát.Kipróbáltam egy i6-al ugyanezt.Olyan jó két-három perc után,ott is bizonytalan a mobilnet.Tmobile-os az is.
-
-
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Találkozott már bárki olyannal,hogy nem működik a mobilnet?Mármint kb.fél percig működik,aztán megszakad.Az ikon nem tűnik el fentről,csak egyszerűen nincs net.És a két nyilacska közül csak a jobb oldali fehér,a másik szürke.LTE/3G hálózaton egyaránt ez a helyzet. -
szeljanos
tag
Sziasztok! Új S4 LTE (9506) tulaj vagyok és nem tudom összekötni a telefont a számítógéppel. Tudom, hogy ebben nincs Mass Storage mód, csak MTP, de hiába teszem USB-re, nem is látja a telefont a gép. "A megadott szolgáltatás nincs telepítve" hibaüzenettel zárul a drivertelepítés. Megpróbáltam már mindent, amit olvastam. Driverek letöröl, újraindítás után újratelepít, KIES3 telepítés, de az sem látja a telefon. Se az intézőben, se máshol nem jelenik meg a telefon. XPSP3 van a gépen, minden frissítés fent van, hivatalos. Számítógépen rendszercsere nem jöhet szóba, tehát XP-re kellene megoldás. Feltettem már a Samsung USB Driver 1.5.45-ös csomagját is, de semmi. Az új eszközt érzékeli a számítógép, de MTP drivert nem tudja feltenni hozzá, így onnantól nem is jelenik meg a telefon sehol. Ötlete valakinek? (S Advance-ről váltottam 2 napja)
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, nem recsegés, hanem szercsegés.
Amit még észrevettem: Srácok, az S3-am videofelvételnél, hangos zenét (2-250W beltérben, house) kristály tisztán vett fel. Szépen működött benne a bemeneti jelszint szabályozó.
Na már most az S4 kegyetlenül torzít. Beenged mindent ami csak befér. Összefolyik, majd szét szakad, hallgathatatlan, annyira torzít.
Kipróbálná valaki ezt, vagy tapasztalata van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest