Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Reggel mikor hazajövök rárakom a telefont és van 5-6 órája feltölteni, úgyhogy nem gond hogy lassan tölt. Ezen felül pedig mindig rajta tudom tartani, így 100%-al tudok nekivágni a napnak

(#56187) Piloss: Na, remélem nálam is beválik

(#56188) Notalab: Gyárit hol lehet kapni? Csak paddal együtt láttam, csillagászati összegekért.
(#56190) Piloss: Jó drága a Nillkin, bár legalább ott biztosra tud menni az ember.
(#56192) Trespa: Kicsit tartok is tőle, de elenyésző számú balesetről olvastam ahhoz képest, hogy hány tíz, százezer darabot adtak el.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy, I9506-osom van és az oldalsó mindkét keret kopik, és hogy ha kihívnám a samsung prémium garanciát, akkor nekik cserélni kéne?
-
Notalab
aktív tag
Én is a kéket rendeltem. Nem mertem a nagyon olcsó feketét hátha túl gagyi. Ha nagyon nem jön be vagy túl felmelegszik, akkor rendelek egy töltős hátlapot. Az már gyári hivatalos, azzal tényleg működnie kellene.
Piloss: Te melyik reciviert használod? Fekete, kék? Vagy gyári hátlappal megy? -
awakening87
aktív tag
válasz
Imike_80
üzenetére
A Lollipop 5.0.1 HOB7-es változata 9505-ön egészen jól működik, 4.4.2-ről jöttem, root-tal; a tárcsázóképernyős, bevillanós stb. általatok említett hibákkal nem találkoztam. Gördülékenyebb a telefonom, mint valaha, főleg a félszeres animációs beállításokkal. A billentyűzeten írás akadások nélkül megy, szinte valós időben érzékeli, amit írok. Magasabb az Antutu pontszámom is, mint üres KitKat alatt volt. A multitasking is remek, viszont nem mindig, ahogyan a játékoknál is néha van némi röccenés. Kb. ez attól függhet, hogy mi fut a háttérben és mi fog éppen CPU időt. Az alkalmazástelepítés néha lassabb, de ez inkább az ART miatt van.
Túl sok a hibaüzenet a logcat kiírásokban, szerintem ez még lassíthat valamennyit, hiába nem nézegetjük; a legtöbb hibát a surfaceflinger dobálja, amikor az aktuális fps információval csinálna valamit a /sys/devices/ alatt, a Cyanogenmod fejlesztők szerint ez kernel hiba: elfelejtették bekapcsolni a videokártyánál a sys- vagy gpufs-t, vagy valami hasonló. Remélem ezt majd kijavítják a későbbi kernelverziókban vagy valahogyan ki lehet kapcsolni a loggolást, talán ennyivel is gyorsabb lehetne a rendszer.
A memóriahasználat sokszor rapszodikus, hiába lépek ki mindenből, meg húzok el mindent jobbra a középső gombos menüből és megyek rá a Memória ürítése gombra, nem mindig áll vissza a rendszerinduláskori állapotra (1,05-1,07 GB, de volt már 0,8 GB körül is), biztosan az ismert memóriaszivárgásos hiba lesz ez. Már játszottam a tömörített swap memória kikapcsolásával (amely eredetileg 1 GB), növelésével/csökkentésével, a build.prop-pal is szórakoztam, de még nem találtam meg a megfelelő beállítást.
Amit még észrevettem, hogy teljesen más az, ha valamelyik rendszeralkalmazást kifagyasztod, ahelyett, hogy törölnéd/áthelyeznéd egy másik könyvtárba. Az utóbbinál valóban nem fog memóriát fogyasztani, valamint szolgáltatásokat indítani/használni.
Érdemes odafigyelni az ébrentartásra is (wakelock-ok), erről pár hozzászólással ezelőtt írtatok, igazi mélyvíz, de ajánlott a tuningolása.
Aksihasználat, hmm, jó kérdés, ez tényleg sok mindentől függ, de több kijelzőidőt ki lehet ezen hozni, mint KitKat alatt; a Greenify sokat segít.
Összességében jól mondjátok, még nincsen teljesen kiforrva a Lollipop erre a telefonra, legalábbis ami a Samsung gyári firmware-jét illeti.
Nagyon jó lenne az az 5.1 vagy 5.1.1! Sőt, szívesen megnéznék egy CM10/CM11/CM12-t, hogy hogyan működne.
meg egy KitKat-et ART futtatási környezettel a Dalvik helyett
A 4.3-ról és az annál régebbiekről sajnos nincsen tapasztalatom ezzel a telefonnal, már 4.4.2-vel érkezett, valószínűleg ezt töltötték rá a legelső alkalommal.KitKat alatt ment, Lollipop alatt még hiányzik:
- SSHDroid futtatása, akár root-ként, KitKat alatt működött.
- Viper4Android futtatása, itt úgy olvastam, hogy Lollipop alatt permisszív kernel kellene az enforced helyett, de az csak a knox 0x1-gyel lehetséges nem gyári kernellel, ehelyett a DSP+ (~DSPManager) Lollipop-hoz módosított változata tökéletesen megy.
- USB Mass Storage Enabler futtatása (a Play-en levő), itt is van módosított apk, sőt van olyan widget, amelyik működik Lollipop alatt is.
- Xposed keretrendszer, ehhez deodexelt rom kellene, elvileg a gyári rommal is meg lehet csinálni a deodexelést, nem túl nehéz művelet, csak amikor kicserélnéd a framework-öt a deodexeltre, na ott kell ügyesnek lenni és zip-et csinálni, mivel most nincs igazi CWM/stb. recovery-m, csak a FlashFire
A knox-szal kapcsolatban megértelek, van módszer a frissítésre, a root is megmarad és a knox-ot sem bántja.
Ehhez rootolt rendszerre kell feltenni a FlashFire-t, amely a Mobile Odin utódja, még csak teszt változata van, ha megvetted az Mobile Odin Pro-t, akkor ingyenes; g+-on van link, ahol csatlakozni lehet a közösséghez, utána a Play-ről leszedheted, pont tegnap jött ki hozzá egy új frissítés.
Kb. ez a garanciaőrzők "CWM/TWRP" recovery-je, ugyanis képes menteni/visszatölteni (menteni mindent, de visszatölteni már nem biztos, hogy mindent, a /system, /data, /cache-t biztosan igen; modemet és bootloadert már nem biztos, erről ír az app súgójában is) a partíciókat; rom-ot, vagy OTA frissítést flash-elni; zip fájlt "flash-elni"; wipe-olni belső SD kártya törlése nélkül; és még a root-od sem fog elveszni a frissítések után. Mindezt anélkül, hogy recovery-t cserélnél!
Egy nagyon alap Android alatt fut, semmi kernel/recoverycsere, szerintem szenzációs tool már a jelenlegi formájában is.
Ha bővebben érdekel, leírom a módszert.Tényleg, a HOE1-et ki próbálta már? Javult benne ez+az a korábbiakhoz képest?
-
Trespa
tag
Megjött a tok fehérbe ..nem vagyok elàjulva tőle ,mondjuk 500 ft
-
QbHead
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
nekem majdnem 1 hete érkezett meg írtam is róla és igen, tökéletesen befér a hátlap alá de púpos lesz mint azt lentebb írják ha valakinek ez infó tökéletesen rámegy a gyári tok a telómra ennek ellenére is ráadásúl nekem banggood pontokkal és kuponnal 3000Ft alatt volt az egész

-
Notalab
aktív tag
Pont én is így vagyok vele. A T-s töltőpad már a fiókban, és "Kínára" várok. Egyébként néztem hátlapot az sem túl drága, legalább is a magyar forrásokhoz képest.
Csak az a baj hogy a pöttyös műanyag, és az nekem "nem gyere be", most egy black edition hátlap van rajta.
De majd mindent kipróbálok szép sorjában, ha nagyon nem jön be a recivier-es megoldás, akkor jöhet az ebay-es hátlap. -
vwpolopg
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Tudomásom szerint jobbat, mert takar a hangszóró felett és a home gomb alatt is. De aki vett majd elmondja.
-
Winchester95
őstag
T-mobilnál tényleg olyan gyári fóliát kapok mint ami most van az s4 lte+ -on?
-
Mate
nagyúr
Vettem egy vezeték nélküli töltőt T-től. Kínából pedig úton van a másik fele. Remélem beválik és nem gyújtja fel a telefonom

-
Imike_80
aktív tag
válasz
üzenetére
Üdv. Nagyon köszi a választ, valószínűleg maradok KK-n a leírtak alapján. Bármi, ami a rendszersebesség rovására menne, engem zavarna! Akksi idő jó lenne, de gyakorlatilag mindegy, hogy 5-10, vagy 30-40%-kal zárnám a napot, szerintem. Az éjszakát és a másnapot amúgy sem bírná. Nekem 1,5 óra a kijelző idő. Tiltva van egy rakás dolog, de akkor is. Vettem gyári új akksit, akkor is. Szóval ez van. Sokat fotózok, van egy MiBand okos karpánt, sokszor headset is, meg sports tracker, meg a fényerőt is fel kell tolni ilyen időben

Nektek is köszi migabi24 & fcbarca! -
vwpolopg
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Tmobil, gyári fólia, 2db, 990.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Esetleg tudnátok ajánlani fóliát a telefonhoz?
Ami gyárilag rajta volt az lenne a legjobb, de ha van más és olcsó akkor az is jó, gondolkodom a tmbolnál való sgs4 gyári kék tok rendelésén is igy nem is lenne rossz ha tmobiltól jönne mondjuk a fólia.
gyári fólia megsérült szerelés közben de a telónak sehol semmi baja hála a toknak+fóliának. -
Devilhun_HUN
aktív tag
Na jön az s6 plus. http://www.sammobile.com/2015/06/02/galaxy-s6-plus-launch-expected-in-the-coming-weeks/
-
fcbarca
őstag
-
törölt tag
válasz
Imike_80
üzenetére
Ha nem tetszik vissza lehet menni odinnal 4.4.2-re. Egy dolog szól loli mellett az az akku idő más semmi. Első pár napig újdonság aztán észre venni a hibákat ami olyannyira idegesítő hogy vissza fogod tenni kk-át. Szaggatnak a játékok (bár erre megoldás volt a fórumon), ha a futó alkalmazásokat előhívod megakad vár ha pár percen belül megint használod akkor meg már gyors. Kamera és galéria app lassabban ugrik be mint kk alatt. Néhány app nem marad meg a memóriában (futó appok között) ott ahol abbahagytad hanem bezárja ezért megnyitásakor lassan nyílik meg és nem ott ahol befejezted. Az egyik legidegesítőbb a chrome. Sokszor azt csinálja hogy ha több oldal megvan nyitva és váltogatsz közöttük mindig újra betölti és várni kell nem jegyzi meg nem pikk-pakk a lapváltás mint kk alatt. És végül egy cseppet sem gyorsabb mint kk. Le szoktam venni a fejlesztőiben az animáció sebességeket 0,5-re. Menüben való navigálás ugyan olyan sebességel megy mint kk alatt vagy lassabban mert megakad. Az appok megnyitás szintén ugyanolyan vagy megakad. Kipróbáltam 4 vagy 5 loli romot és kalap szar az összes ugyanazokkal a hibákkal, várom az 5.1.1-et addig is kk!

-
Trespa
tag
Ahoz képest Januàrban úgy irtàk az év első felében minden listàba szereplő telefon megkapja a lollit ..
Júniusvan kérlek
felhàbóritó ez a dolog. -
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Kimaradt egy hónap olvasás és egyszerűen nem érem utol magam, kérlek, nézzétek el nekem!
Lollipopra való átállással kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Sokat olvastam amuba, Petyyyy, K Norbi, es4, migabi24 s még sorolhatnám ki mindenki hozzászólásait, mert tudom, hogy amik titeket zavarnak problémák, engem is zavarnának, illetve sok segítséget adtok a fórumon!9505 független készülékem van, XEH product code, szóval azt tudom, hogy már megjelent a készülékemre a Lolli egy ideje. Knox 0, s bár lejárt a garancia, mégsem szeretném ugrasztani a Knoxot. Valamiért úgy gondolom, hogy egy esetleges eladásnál pozitívum a mókolásmentes telefon.
Nekem amúgy baromi stabil, nem fagyogat soha, igazából elégedett vagyok a telefonnal maximálisan, de lassan már itt az Android M is, a lehetőség pedig adott lenne, hogy kipróbáljam az L-t.
1: Aki frissített, nem bánta meg?

2: Ha frissítek, s esetleg nem tetszik, vissza tudok menni 4.4.2-re Knox ugrás nélkül?Üzemidő, rendszer gyorsasága, galéria megnyitásának sebessége szintén érdekel, de amint olvastam nagyon sokunknál változó, így nyilván azt ki kell próbálnom magam.
Jól látom, hogy csak egy verzió jelent meg? I9505XXUHOB7
Ti használjátok? Vagy van, aki inkább visszaállt 4.4.2-re, esetleg 4.3-ra?Köszönöm! Üdv.
-
krystman
őstag
Azt mi okozza, hogy ha ki is veszem a auto fényerőt, és akkor is vesz vissza a fenyőből a kijelző. Főleg max fényerőnél veszem észre.
-
Notalab
aktív tag
Ezt nem is tudom elképzelni. Amit én egy hónapja használok (ez az első) tempered galss az nem fólia, inkább nagyon vékony üveg lapnak tűnik (persze gondolom műanyag alapú ez is). El sem tudom képzelni, hogy ez buborékosodjon.
Az igaz, hogy ebben is többféle minőség van, írták már itt is. Nekem pl. a tabletemre valami jóval gyengébb minőség jött, az tényleg fólia szerű. -
salgocomp
senior tag
Hali.
Rendelnék egy ilyen üveget a telefonra- Úgy látom van valami ragasztó a hátulján, azt lehúzom, berakom és rendesen a helyén fogja tartani, vagy ehhez is kell a Loca uv-s cucc ?
-
M3aN
senior tag
Megrendeltem én is a tokot a T-től, kíváncsi vagyok

Üveglappal kapcsolatban másnak van-e olyan tapasztalata, hogy a készülék szélén elkezdett felbuborékosodni. Nem tudom hogy konkrétan az üveglap-e, vagy az üveglap és a rajta levő fólia között kezdett-e el.
Emiatt inkább rendeltem egy pár fóliát, és azt használom majd
-
Trespa
tag
Holnap hozzàk nekem.
Bevàltottam a pontjaim.☺Eddig Ebay-es tokjaim vannak nem igazàn minőségiek ,nem is hasznàlon őket..
Viszont a H9 keménységű 0,4mm vastag fólia bevàlt. -
Dare2Live
félisten
válasz
Winchester95
üzenetére
lehet én értem félre de a külső szélét takarja/védi 100%ban.
-
Zorro(hun)
tag
-
mark0179
csendes tag
Valaki mondjon már pls valami jó tippet..! már szétkaptam csumára meg össze raktam de úgyse..

-
Keem1
veterán
válasz
tecsa74
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy a kamera appban átállítod a hangerő gombot zoom helyett expóra.
Én pl. a fülhallgatót szoktam távkioldónak használni, mert ezzel a beállítással a hangerő gombok lenyomására exponál. Szerintem itt is így lesz. De nincs szelfibotom, tehát csak tippelek. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy ilyesmi selfie botot [link]
Gondoltam nyaraláskor jól is fog ez jönni nekünk
Ezt a botot össze lehet csatlakoztatni a telefonnal, van rajta egy jack dugó, és a bot nyelén van egy gomb, amivel ha bekapcsolom a kamerát egyből lehet fotókat, videókat készíteni.Tehát nem a telefonon exponálok.
Viszont nálam úgy érzékeli, mintha fülhallgatót dugtam volna bele, és a gomb megnyomásakor csak zoomol a kamera.
Iphone 4-nél viszont tökéletesen működik.
Esetleg használ valaki ilyesmit? Lehet csak kell valami alkalmazás hozzá, nem tudom.
Ha már kaptam akkor tudjam használni.-) -
Darth Sith
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: egy galaxy s4 i1905 -re fel lehet rakni az S4 google edition üres android rom-ját? Mert a samsung 5.0 frissítése nem kifejezetten sikerült jól, és egy halom gond van vele. Van tapasztalatotok, hogy a google edition milyen? Illetve olvastam, hogy az elvileg az 5.1 -et is megfogja kapni hamarosan, ez várható valóban?
Ha felrakható rá, tudnátok adni egy rövid útmutatást, leírást a ROM-hoz, telepítéséhez? Ez is simán odin-al felmegy, vagy kell valamit trükközni?
Előre is köszönöm szépen!
-
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
ES File Explorer. A legjobb fájlkezelő, rá tud keresni a windowsos gépek megosztott mappájára. Ha van jelszavad, akkor a wines felhasználó/jelszó párost is meg tudod adni.
A gépnél ülőt nem zavarja, semmit nem kell jóvá hagynia. Egy feltétel van: a gép be legyen kapcsolva, legalább a bejelentkező ablakkal (még csak nem is fontos, hogy be legyél lépve az adott gépen).
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
van még olyan témobilos olcsóóó tok? dobtok egy linket?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg egy KitKat-et ART futtatási környezettel a Dalvik helyett

ezt kerestem