Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking
üzenetére
Be tudnád tenni azt a képet?
Mire jó ez a 2 beállítás?
-
bjergerking
tag
válasz
Lehiñito
üzenetére
Üdv a klubban! Nem rossz az a lolli, de tudni kell vele bánni

Érdemes a gyári szarokat tiltani, amiket úgysem használ az ember, sokan linkelték már, hogy mik azok, amiket lehet/kell tiltani, de ha szükséges akkor tudok linkelni egy képet, hogy nálam mik vannak kilőve. Aztán egy nova vagy google launcher sem árthat neki. Pluszba nálam még a gpu lekép. kényszerítése és a hardverátfedések tiltása a fejlesztői beállításokban be vannak nyomva

-
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Beléptem én is a klubba.
Ma hozta a futár a jóárasított 9515-öt.
Meglepődve tapasztaltam, hogy már lollival árulják.
Szerettem volna kipróbálni a KK-t, de mostmár mindegy.
Ezt az új felületet azért szokni kell 4.3 után.
Remélem gördülékeny lesz minden. -
Lefty
addikt
Hello,
a gyari idojaras widgetben be van kapcsolva az aktualis hely hasznalata, de ennek ellenere a zarkepernyon nem jelenik meg az idojaras. 5.0.1 Tudjatok miert?
-
kalolaci
senior tag
Mostanában, a facebook-on nézett videókat csak akadozva, vagy egyáltalán nem játsza le. Van valakinek, hasonló észrevétele?
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Egyre gyakrabban tapasztalom azt, hogy telefonálás közben rosszúl hallanak engem, vagy néhány másodpercig sehogy.
A zajszűrő ki van kapcsolva.
Gyári független KK van fent,9515-ös a készülék.
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat? -
migabi24
nagyúr
válasz
hunderbörd
üzenetére
Ha csak a közepéből vág ki akkor az nem 1080x1920
-
hunderbörd
tag
Azt mondjátok meg nekem, hogy miét van az, hogy letöltök háttérnek egy, a felbontással megegyező méretű képet háttérnek, majd amikor be akarom állítani, akkor csak a közepéből egy négyzet nagyságú részt enged kijelölni? Így a háttér kissé pixeles és elmosódott lesz...

HB
-
-
norrberth
addikt
Sziasztok! a haverom pár napja vásárolt használtam egy S4 et, és hívás közbe térerő hang hallatszik, mint mikor közel teszitek a mobil egy rádióhoz! hívás közebe elég zavaró! belehallatszik! átkapcsolta csak Gsm módba akkor is! Sim kártyájára ősrégi vágott sim. szerintetek a simel lesz a gond vagy a teló szar?
-
sayCet
aktív tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Samsung stock 4.4.2 I9506
Hátteret már linkeltem. widget zooper, nova launcher gesztusokkal.@szabcsizz fogadsz?

-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha azt írja a teló hogy odin mode, ott vannak a számlálók és hogy csatlakoztassam a kiest akkor hogy tudnám odinnal feltenni rá a T-s 4.4.2-t? elméletileg ez volt elötte is rajta, így került hozzám. (9506)
előre is köszi a segítséget -
muszor
tag
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni? Rootolt (towel) független KitKat xxugng8. Hosszabb kikapcsolt állapot után nem akar bekapcsolni. Samsung logoig jut el. 2.-4. Próbálkozásra már bekapcsol. A hiba okát kutatnám. Van e Rá módszer hogy együtt kiderítsük mi lehet a gond? Egy darabig még nem volt gond. Xposedbe a modulok kikapcsolása megoldja a hibát. De szeretem a wanamot és a gravityboxot is. Grenify, Afwall+, All in one toolbox van még fennt.
Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat.
-
GG20
újonc
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni a telefon csatlakoztatásakor a számítógéphez.Egyszerűen má minden próbáltam le van szedve a samsung klies program is minden ami létezik mégse ismerik meg egymást...se a telefon se a számítógép,bedugom usb-n és csak tölt tölt tölt.Telefonon nincs az értesítési sávba semmilyen csatlakozásos jel egyszerűen má gőzöm sincs hogy hogy lehetne megoldani.Ha ez segítség akkor nem talál illesztőprogramot a gép az Universal serial bus-hoz amit tudom hogy az usb de googlébe se találtam rá semmi használhatót.Kérem segítsetek.
Amugy telekom-os i9506ra van má loli? -
norrberth
addikt
válasz
trobi28
üzenetére
wehehee ez igen!
nekem is full üres ha elhúzom jobbra vagy balra teli van a képernyő a de fő képernyőm üres.
ui: visszatértem a Kit Katra sikeresen! aki azt mondja hogy jobb meg gyorsabb a lollipop az hazudik..
végre nyomkodás meg netezés közbe nem izzik a telefon! nem merül mint a hajó! ez már most látszik. basxott nagyok a számok végre látom ismét a hívásnaplót üzenetet írni sokkal gyorsabban tudok. a beállítás fogaskereke két újjal rányomok akkor is eltalálja! a lollin ez mini meg azok a kibasxott értesítősávon az ikonok!! fujj a galéria csapnivaló volt! mini abba is minden. köszönöm pár hónap elég volt a lolliból -
karicsek
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel és esetleg még nem ismeri az oldalt, van egy pár szép háttérkép a telefonra.
[link] -
Vica0712
tag
válasz
awakening87
üzenetére
Köszönöm!
A La Fleur egyik háttérképe. 
-
Vica0712
tag
Nektek elő szokott fordulni, hogy mobilhálózaton használva a készüléket időnként pár másodpercre kikapcsol a kijelző, majd folytatódik a megnyitott alkalmazás? Sms és üzenetíráskor elég kellemetlen.
Lollipop 5.0.1 van rajta. -
t.dave500
tag
Mivel kapcsolóüzemű tápról lévén szó, a ciripelés csak annyit jelent, hogy mivel nincs rádugva a telefon, és üresben megy, a vezérlő IC a töltőben leveszi a kitöltési tényezőt (egyrészt, hogy ne szaladjon meg a töltőfeszültség terheletlen állapotban) és ezzel energiát spórol meg.
A ciripelés oka pedig az, hogy a kis ferrit trafó nem lett rendesen kiöntve gyantával, ezért a tekercsek hangot adnak ki.
Enyém is ciripel üresen, ez teljesen természetes jelenség, nem kell aggódni, semmi baja sem lesz!
Remélem tudtam segíteni. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
XDA-n olvasgattam, és találtam ezt a romot.
Próbálta már valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Lehet buta kérdés, de ennél megmaradnak az air gesture, stb funkciók?
Szűz, rootolt KITKATről hogyan frissítek erre?
(esetleg a cyanogenmod saját telepítőjével, gépről? S 2-n is ezzel csináltam mert sehogy sem sikerült CWM-et felrakni anno JB alá)
Előre is köszönöm. -
Carline
őstag
válasz
Carline
üzenetére
Van fejlemény a halott S4-em ügyében. Elsőnek is köszönet palee69 fórumtársnak aki nagyon kedves volt így vasárnap, mert foglalkozott velem és adott próbára egy JIG-et.
A JIG működött, de a telefon azzal sem adott életjelet magáról. JIG után azért rádugtam odinra, de nem jelent meg a com porton.
Szóval agyhalott lett a kis drágám. -
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogyan lehet fényképet hozzáadni telószámhoz?
Android 5.0.1 van a telón.
Köszi! -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Nemrég írtam,hogy meghalt a hálózati töltőm.
1 hete vettem Samsung márkaszervizben újat és hasonlókat csinál,mint a régi. Töltés közben halkan "ciripel,zizeg".
Ha lehúzom hálózatról még egy kis ideig csinálja.Szerintetek?Nektek is ilyen?Vissza/csere? -
madkiller
őstag
Az előfordulhat, hogy az új OD7es rommal újra nem megy a glonass, mint anno az első kitkateknél? Samu képes volt másodszor is elkövetni ezt a hibát vagy csak az én telom szarakodik? 9505
-
Carline
őstag
válasz
awakening87
üzenetére
A bootloader nem lett frissítve, az még 4.3-as
Majd megírom hogy mi lett a végkifejlet.. addig nem írok konkrétumokat mert az ördög nem alszik és a nagytestvér mindent figyel..
-
awakening87
aktív tag
-
norrberth
addikt
válasz
awakening87
üzenetére
Köszönöm!

-
awakening87
aktív tag
válasz
norrberth
üzenetére
Szívesen!
Igen, így kell, viszont a /cache-t én nem szoktam törölni, mert a recovery naplófájljai is ott vannak a recovery könyvtárban.
Ha van rootod, azokból a naplókból vissza tudod keresni, hogy milyen rendszerről jöttél és mikre frissítettél.
De az újabb Lollipop-os recoveryknél a recoveryben van egy új menüpont, hogy View recovery logs és ott root nélkül is lehet nézegetni a naplókat. -
norrberth
addikt
válasz
awakening87
üzenetére
Köszönöm a segítséget! [link] ugyan így kell mindent csinálni mint a videón? privátba irok, egy két dolog nem világos. wipe cache partition is kell nyomni? mint a videón?
-
Carline
őstag
Valakinek Heves megyében egy JIG nincs elfekvőben? Download mód kellene az S4-hez...

-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87
üzenetére
Észleli, hogy kernelt cseréltem, sárga szöveg jelenik meg felül, ha jól emlékszek ez a szöveg warranty bit - kernel
-
poli27
veterán
válasz
Trespa
üzenetére
Mond mi az amiben többet tud a gyári navi?.... Lassú is meg lassú is stb stb Az meg hogy azt mondod a teló alkalmas rá de jobb a gyári navi ne nevettess.... amikor a gyári navikat kihozták még nem volt okostelefon, most már nem is gyártanak szinte nagyon ilyeneket, persze azért még lehet kapni de a kereslet visszaesett...
-
hr2
őstag
-
migabi24
nagyúr
Most hogy elvesztettem a knoxomat, valaki mondja meg melyik a tuti recovery i9506 4.3-ra, ha már mindent szabad csak ne a gyárit használjam
-
awakening87
aktív tag
válasz
norrberth
üzenetére
Szia! Sikerült simán, gyárilag független 9505-re Odinnal felraktam az egyfájlos osztrák független FNC4 KitKat-et, mivel amúgy is ilyen termékkódja volt. HOB7-ről, valamint HOE1 Lollipop-ról tértem vissza.
De ugyanígy működik még a magyar független GNF1 is, vagy a GNG8, ami szerintem az utolsó KitKat a magyar és az osztrák független termékkódnál is, mert utána egyből a HOB7 Lollipop-ra frissít.
Annyi, hogy az Odinozás utáni első indulásnál szinte biztosan beragad a rendszerindulásnál és nyomni kell egy factory reset-et a recovery-ből. Itt még meggondolhatod magad, ha valamit nem mentettél volna le a belső SD kártyáról, ugyanis ezzel a művelettel minden ugrik róla; viszont a külső, cserélhető SD kártyát nem bántja
(Meggondolás alatt azt értem, hogy visszarakhatod rá a Lollipop-ot, hogy lementhesd a belső SD kártyát.)
Pár hozzászólással korábban linkeltem egy hosszú videót, ahol valós időben csinálják a Lollipop-ról KitKat-re downgrade-et. Sőt, beszélgettünk a lehetséges 4.3-ra visszatérésről is, valahol ott lesz a videó is.
Ha valami nem megy, kérdezz bátran!
-
norrberth
addikt
Egyre jobban gondolkozok hogy lolloról vissza kéne térni a Kit Kat ra, nem bírom megszokni, független a telóm, van akinek sikerült visszafele frissíteni? privátban valaki megszánhatna aki tudja hogy mit kell

-
Keem1
veterán
Tudom, sokaknak nem újdonság, de mint fentebb írtam, kis próbálgatásba kezdtem. Ma a következő történt. A telót feltöltöttem, kis net, kis telefon után úgy 4 óra múlva 91%-on állt a teló. Próbaképp a Facebook appot "kényszerleállítottam". Utána minimál net, meg vagy 3 db 10 perces telefon volt, szerintem kb. meglesz a 4 óra azóta, most áll a teló 90%-on. Ha jól számoltam és mértem mindent, akkor Facebook leállítás előtt 9% fogyasztás, utána 1% fogyasztás. Érdekes. Saccra mindkettő 4-4 óra volt (nem stopperrel mérve, csak órára pillantva).
-
hr2
őstag
Mi ugrasztotta?
Valahogy könnyen túl tettem én is magam rajta mikor ugrott.
-
migabi24
nagyúr
Nálam ma elszakadt a cérna, ugrott a knox hogy kapja be a samsung, nehogymár ne csináljak azt a telóval amit én akarok, olyan érzés mintha valami zsarolási ügyből keveredtem volna ki, felszabadultam
-
Bözsi néni
csendes tag
Van olyan app amit le lehet törölni róla mert szerintem elég sok felesleges app van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

végre nyomkodás meg netezés közbe nem izzik a telefon! nem merül mint a hajó! ez már most látszik. basxott nagyok a számok végre látom ismét a hívásnaplót üzenetet írni sokkal gyorsabban tudok. a beállítás fogaskereke két újjal rányomok akkor is eltalálja! a lollin ez mini meg azok a kibasxott értesítősávon az ikonok!! fujj a galéria csapnivaló volt! mini abba is minden. köszönöm pár hónap elég volt a lolliból
Lollipop 5.0.1 van rajta.

Minden okostelo probalja a simes kontaktokat eldugni.