Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Most akkor kint van hivatalosan a 4.4?
-
nfsu17
veterán
válasz
torreador22 #31294 üzenetére
van aki szerint igen, van aki szerint nem
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Szerintetek van értelme lecserélni ,elcserélni az s4 est egy g2 re?
-
zseko
veterán
Frissítettem volna pár programot, ám néhányat nem hajlandó. El sem indul a letöltés, csak jelzi. QuickPic az egyik, se telefon, se tablet nem frissít.
-
Az S5 kitárgyalását lehetőleg ne itt folytassátok! Van rá elég topik. Köszi
-
válasz
scofield89 #31288 üzenetére
biztos, hogy eredeti az s4, és nem valamilyen klón? mert azokat nem kezeli a kies.
mit ír ki a rendszer a *#1234# kódra?
itt beazonosítja a rendszer a készüléket; link, és ad ki infókat róla?
klikk a samsung szekcióra, majd serial megad (az imei nem mindig jó), amit megtalálsz itt;
beállítások -> egyebek -> az eszköz névjegye -> állapot -> sorozatszám -
válasz
scofield89 #31286 üzenetére
4.3 alá a kies 3 kell; link
az is probléma lehet még, ha előlapi vagy elosztott usb csatin próbálod, direkt kivezetésű, hátlapi a biztos - már ha pc a téma tárgya, de notinál is vannak6lehetnek eltérések, érdemes kipróbálni másikon/mindegyiken. -
válasz
scofield89 #31283 üzenetére
szia,
milyen firmware verzió van a telefonon, és melyik verziós kies lett telepítve?
-
scofield89
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni pc-hez kapcsolódás megoldásához! Olvasgattam rengeteget, de nem sikerül! a telefon nem jelzi a kapcsolódást! A telefon tölt, mint akinek volt ilyen problémája. A kies is telepítve van, azt írja, hogy nem kompatibilis..
Samsung Galaxy S4 GT-I9505
-
ricsi0307
senior tag
Hát ahogy látom sokan maradunk az S4-nél többek közt én is.Mondjuk ebbe szerepet játszik az is hogy másfél évig még fizetnem kell a részletet rá
-
Gyula84
veterán
a német firmwareben van magyar nyelv is?
-
Dare2Live
félisten
válasz
madkiller #31267 üzenetére
Minden korábbi hírben az volt, hogy 3gb ram lesz benne gondolom ezért van sok helyen.
Még gamerek értékelték volna az S805öt de ezt se kapta meg.A többi ficsőr vagy nem érdekel vagy megoldom pl szívritmust én evvel mérek. [link]
Nekem ez egy S4 remake.... Titkon reméltem, hogy Samsung durrant egy nagyot pl belerak egy Nokia féle 41mps nagy érzékelő+fényerős optika kombót... az érdekelt volna.
Hát ezvan. Marad az S4. -
ratam23
aktív tag
válasz
madkiller #31267 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy ugrott knoxos, amúgy hibátlan állapotú 2 hónapos s4-et? (Gyári garanciás lenne) Illetve itt a fórumon olvastam h talán hamarosan valamilyen eszközzel vissza lehet állítani a knoxot, ez vajon h áll? Vajon csinálnak már ilyet valamelyik gsm boltban?
-
Gyula84
veterán
ebből takarítás lesz...
(#31261) Maxentius
meglátjuk -
Gizmo94
veterán
Lehet, hogy téged nem, de rajtad kívül mindenkit, mert ez egy tech topik és mindenki (amint látjuk , vannak kivételek) érdeklődik a technikai újdonságok iránt és igencsak várta az új modellt. Ez nem offtopik téma, de ne aggódj, nem lesz hosszú téma az S5, mivel mint láthattuk, erősen a felejthető kategóriát képviseli lényegi újítások nélkül.
-
Bilux
veterán
-
madkiller
őstag
Nekem nagy csalódás az s5, semmi forradalmi megjelenés olyan, mint a többi samu a kijelző is maradt fhd a beharangozott QHD helyett. Kicsit erősebb proci, több megapixel, picit nagyobb kijelző, meg a manapság szokásos 3gb ram.
Nem nagy csoda sztem.
Jah és újlenyomat olvasó. Remek...
Nagyon nem vitt szét. -
Gyula84
veterán
hát úgy néz ki nem lesz s5 nekem vagy marad az s4 vagy lumia 1820
-
Bilux
veterán
Akkor marad az lg g2...
-
Bavid
senior tag
Annyi pozítivum talán lesz számunkra, hogy sokan inkább az S4-et fogják venni és ezért nem esik majd annyira az ára.
Gizmo94 megelőztél
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sebibalu #31237 üzenetére
KNOXtázis
Most örülök legjobban az S4-emnek, amióta megvan, nemhogy megválnék tőle..
De itt lesz rejtett tartalék, valószínűleg a prémium modell S5. Ha ezt hagyná a Samsung zászlóshajónak, soha nem látott magaslabda lenne a konkurrens cégeknek. Mert ez egy fika felfújt lufi.. Most szétszedhetné a Sony, HTC, Stb. Annyira meg csak nem hülyék, hogy ezt hagyják.. Nem hinném, hogy ennyire kifulladt volna a Samsung..
Mindenesetre ez a telefon csak stabilizálni fogja az S4 árát, ami nekünk nem rossz. -
-
Bilux
veterán
Április 11 és megtapozom a MM-ban
-
Aki az esetleges samsung garis / számlás / karcmentes fullos állapotú S4ét, eladja 1-2 hónap múlva kb 95.000 forintért, hogy megvegye ezt a ráncfelvarrt lószart 190.000 forintért, hát megérdemli
-
mycso
veterán
válasz
Revesz #31231 üzenetére
Egy pár napos/hetes teszt erejéig valószínűleg nálam is megfordul majd, de egyelőre én sem vagyok oda érte. Meg a méret ami igazán zavar, már az s4 is nagyon határeset nálam.
Egyébként valóban érdemes a note4-et megvárni, az gondolom megint űberelni fogja a "zászlóshajót".
Illetve ha az nagyon iól sikeredne, akkor lehet bevállalnám és akkor kiváltaná a tab7+s4 kombót.
A note3-nál nem éreztem, hogy az kellene nekem... -
-
nfsu17
veterán
váó...phase det. af...az nem rossz...de azért a 7D-m nem fogom kidobni miatta
de amúgy kívülről tetszik...kicsit hajaz nekem az s2-re, ami nálam az etalon -
Maxentius
addikt
Az S5 kameraképeire leszek kíváncsi még... Amúgy kövezzetek meg, de az S4 jobban bejön, mint az utód.
-
Gizmo94
veterán
Egy kurvanagy lagot hiányolok csak. De tetszene..
Ez mégkisebb dobás, mint az s3-s4 volt.. 2.8-as akku.. 3-ast vártunk.. Ez egy faceliftes S4, nem mozgatott meg. No csere, no S4 kótyavetye... Marad. S5 kipróbálása haverok útján lesz csak, asszem.
-
aron1994
csendes tag
Ez meg micsoda??? Olyan mint az S4... Így legalább nincs meg a vágy, hogy váltsak
-
Na kinek kell s5 ?
-
mentic18
aktív tag
válasz
N.otorious #31220 üzenetére
De mégis minek kell az?
-
mentic18
aktív tag
Nem csinálják valami jól..
Behozzák a Galaxy Gear 2-őt.. miközben ott a nemrégiben bemutatott első széria.. -
mycso
veterán
Na most mutatták, hogy ip67 és a lényeget: KNOX
-
biker10
tag
Amit előkapott a zsebéből tényleg az amit korábban linkeltek...
-
vick33
tag
ondjuk az SpO2 szenzor az cuki:-) A videóban csak pulzust jelez, de kíváncsi vagyok szaturációt tud-e kijelezni:-)
-
-
vick33
tag
Nem sok a meglepetés... Engadgeten fent van egy rövid teszt
-
Bilux
veterán
Samsung Galaxy S5 Hands On & First Look! .
Kis ünneprontók
-
KisBundi
őstag
Elhiszem, hogy gyönyörű ez a dallam, de vhogy most nem ez izgat..
-
Amilyen gagyi az eleje olyan lesz a mobil is és azért ilyen hosszú a zene mert most tolják fel Odinnal a romot
-
Bilux
veterán
Most direkt szopatják a népet?
"húzzák" az időt...
-
borsodika
őstag
Elolvasták a sok hsz-t már be se akarják mutatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest